Komentáře

Zpět na článek

Babišova vláda se inspiruje Orbánem: Rusko podle jejího programového prohlášení není hrozba

151 komentářů

Uživatel_1320707
Četl jsem návrh vládního prohlášení ale nikde jsem neviděl,že by tam bylo napsáno že Rusko není hrozba.
Reflex šíří lži, což není překvapivé.
Pavel Hanzl
Normální národ, když nemyslí na budoucnost, volí podle peněženky.
My si volíme ekonomický propad a zařazení mezi dno EU, tj. Maďarsko a Slovensko s nastoupenou cestou pod ruský bič. Přitom se nám ekonomicky daří velmi dobře, jsme ŠESTÍ NA SVĚTĚ!!! v růstu HDP. Chápe to někdo?
PEtr Tobes
k titulku neni moc co dodat, je to tak. Je to velka ostuda hlavne pro "udajne" prozapadniho agenta StB ve stretu zajmu a vsechny jeho ovecky ve snemovne, kteri se tvarili nebo tvari podobne, ale konaji jinak, je to naprosty hazard s nasi bezpecnosti naprosto bez debat a na tohle ale StBak dojede, pokud to teda nezmeni na coz ma jeste porad cas...tohle je zrada a tu odpustit nelze, u starych znamych kolaborantu z SPD vcetne saska Pitomia to neni nic prekvapiveho takze tom to nema cenu moc komentovat, ale u ANOfertu to je prece jen jinak, pokud tohle mysli vazne tak na to taky dojedou.
našinec
Mně to skoro přijde, že propagandu 5ti koalice tvoří v Kyjevě.
Uživatel_5577504
Hlavně, že se budoucí vláda neinspiruje fialovým imbecilem, zaraženým do řiti Uršuly z Lejna...
Pavel Nyklíček
Babišva vláda bude sice babišova, ale on v ní bude fungovat jen jako ministr zahraničí!
Bude cestovat, což potřebuje kvůli egu a financím pro Agro a Turek velmi rád přijme náměstka!
Až dojde k potvrzení vzájemné avizované imunity, dojde ke krupobití a budou se dít věci.
Výsledkem bude menšinové vláda a Agrocert bude čerpat dotace.
Nic víc, nic míň Proto babiš tvrdí, že má střet vyřešený. A má.
Havlíček to vše zařídí z postu premiéra a ještě budu mít pravdu 😁💪
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
Bude především kremelská, jako ta slovenská a maďarská.
Alois Rudý
Ať chceme nebo nechceme, Rusko je náš větší, silnější a úspěšnější Slovanský bratr. I v rodině však mohou vzniknout nedorozumění a někdy i oprávněně. Ale rodina prostě musí držet pohromadě a zbavit se dezolátů účelově rozpory podporující a trapně mávajících cizáckými vlajkami. To je úkolem nové vlády s cílem navrátit pohodu a bezpečnost života do Česka. A protože Maďarsko je v narovnávání vztahů s Ruskem, které je nezbytné pro existenci Evropy před námi, je logické, že jsou našim vzorem. Ostatně Maďarsko bylo vždy před námi v realistickém hodnocení vývoje politické situace v Evropě. Tak ať se daří.😎
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Krásné ránko pane Kolovrátek.
Jak je?
A co STRANA?
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...dík za optání na straně už jsem byl, dojdi si také, uleví se ti😂🤣
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Super. Zadařilo se. Díky STRANĚ 👍
Michal Bednarek
@Pavel Nyklíček
Se STRANOU už Alois delší dobu neoperuje, neb co STRANA mohla, to podělala. Vizitkou byly volby. Teď se tváří jako by nic. No co, je to trapná situace takový debakl. Horší než Waterloo.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Muhehehhešhe co je preboga úspěšného na propadlém, agresivním a tvrdě totalitním státu, který se stává už jen gubernií Číny? Kde je životní úroveň na úrovni Nigérie, který žene vlastní lidi do nesmyslné války přímo na smrt? Už MILIÓN mladých chlapů tam zemřelo, nebo bylo zmrzačeno bez toho, že by cokliv získal!!!
Pavel Hanzl
@Pavel Hanzl
Realismus Maďarska spočívá v tom, že se propadlo ekonomicky na úplné dno zemí EU a dnes Orbán bečí před Trumpem jak stádo želv, že bez ruské ropy a plynu zbankrotuje totálně!!
My byli taky závislí stoprocentně na Rusku, ale dnes nebereme vůbec žádný krvavý plyn ani ropu a jsme na tom ekonomicky možná 2x lépe, než paprikáši.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...ty tvoje dětsky naivní vlhké sny, to je ale síla😂🤣
Uživatel_5354308
@Alois Rudý Teda, vy jste vůl!
Pavel Hanzl
Bubák Bubák: Zkuste uvést nějaké výroky našeho presidenta, které jsou "velmi snadno zpochybnitelné". A k tomu těch 30 stříbrných, které beru od ODS.
Jenom lžete jak Lavrov, to je prostě celý.
Pavel Nyklíček
@Pavel Hanzl
Lavrov vypadl předevčírem z okna.
Nešťastná slupka od bananu, v ruských krajích velmi rozšířená...
Čest jeho památce.
Nemyslíš zaplatíš.
Ta pokakynkaná hláška na základě které se sraz v Orbanistanu nekonal, měla následky.
Michal Bednarek
Takže Rusko nás zařadilo na seznam nepřátelských zemí, ale pro nás to není hrozba. Tak to se povedlo nově vznikající vládo. Doufám, že jen na chvíli
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Putin nám slibuje napadení, jasně nám slíbil, že nám "vyrazí zuby", zařadil nás mezi nepřátele a vyhrožuje celé Evropě a chce obnovit nadvládu nad státy býv. ostbloku.
Stále to není pro nás žádné nebezpečí, to je EU, ve které žijem přes 20 let a to velmi úspěšně.
Tohle je naprosto obrácené vidění světa, kterým je postiženo asi 55% našich voličů, což považuji za příčinu příští tragédie.
Michal Bednarek
@Pavel Hanzl
Bohužel souhlas.
Pavel Hanzl
Truchačev dále tvrdí, že v Česku i na Slovensku získávají stále větší vliv strany, které když už nejsou vyloženě proruské, jsou alespoň proti „upřednostňování Ukrajiny před národními zájmy“. Takové je dle něj ANO a také Přísaha společně s Motoristy.
SPD a Trikolora a také Stačilo! vedené šéfkou komunistů Kateřinou Konečnou jsou pak dle Truchačeva vyloženě proruské. „Ty lze již považovat za síly zcela loajální k Rusku,“ konstatoval politolog.
„Pro Rusko je porážka české vlády jednou z nejlepších zpráv voleb do Evropského parlamentu,“ uzavírá Truchačev.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...správně píšeš, dost bylo Ukrajiny.😶
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
A co s tím má Ukrajina? Naše vláda bude proruská, tj. před válkou by se řeklo že prohitlerovská. Asi jako Slováka Tisa a nebo Maďara Hortyho. A hodně to jim tenkrát vyšlo? Kolik vojáků padlo na Východní frontě, kam je Hitler nahnal?
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Aloiz, zalez do zemlijanky, ty otrapo.
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl Lež jako věž .SPD je cokoli jen ne proruské . Takovou lež může napsat je komunista který se drží staré Gottwaldovy poučky :Kdo nejde s námi jde proti nám.Mit jiný názor na zahraniční politiku než měl Fialův gang neznamená být proruský.Apropos stejná lež je tvrzení že Fialová vláda byla demokraticka .Byla to vláda tvrdé nedemokratická s jasně autoritářskými sklony .Krom zmíněné poučky od Gottwalda které se striktně drželi,rušili weby,zavedli cenzuru a vyhazovali lidí z práce.Toliko fakta .Tyto věci nedělala žádná vláda po listopadu 89.
Pavel Hanzl
@Richard Sebesta
Jaký je Putinův cíl? Rozvrátit EU i NATO, aby mohl jednotlivé státy zabíjet postupně, na jednotnou prostě nemá.
Jaký byl Okamurův hlavní bod volebního programu?
Vystoupení z EU i NATO, tj. spadnout přímo vlkovi před tlamu.
Fialova vláda byla přísně demokratická a žádné cha cha "vyhazování za názor" se tam nekonalo, žádná cenzura nebyla (dezoláti se vykecávali médiích na plný plyn) proruské weby byly zablokovány jen na chvíli.
Takže jenom dezolátní lži, nic jiného.
Pavel Hanzl
@Richard Sebesta
Asi vám uniká, že jsme v hybridní válce s Ruskem (dle Putinových slov), on kopíruje Hitlera prakticky ve všem.
Bylo možné před válkou, v normálních evropských zemích, aby tam jela nacistická propaganda tak, jak jede dnes u nás ruská?
V žádném případě, za takové názory, jako mají někteří naši dezoláti, byl trest za zradu, někdy i nejvyšší.
U nás byl Konrád Henlein (dnes Okamura) málo blokován a podle toho to taky dopadlo.
Pavel Hanzl
President Pavel ve svém projevu 28. října jasně řekl, že ten, kdo tvrdí, že Rusko není pro nás ohrožením, tak lže. To řekl přímo ve slavnostní den.
Dá se to dokázat tisíci důkazů, nejlepší jsou ty, kdy to tvrdí přímo Putin.
Kdy nás může Putin skutečně napadnout a zmasakrovat? Když se budeme držet v centru EU a NATO, tak těžko.
Ale asi 12% našich voličů chce vystoupit, což je přímo jak před tlamu vlka.
Dalších 43% je to víceméně fuk a zrušit podporu Ukrajinu a nezbrojit nevidí jako chybu. Jak tohle může dopadnout?
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl Tak hádej můžeš 3x 😁
King I
@Richard Sebesta čemu se tlemíš, špinavý kolaborante?
Alois Rudý
@King I ...pyskoune, asi se směje vám proukrajinským tupounům, že😂🤣
Pavel Hanzl
Motoristé a SPD vyměnili program za koryta, což se vědělo předem. Otázkou je, jestli je to špatně nebo dobře. Vzhledem k jejich programu je to jednoznačně dobře, takže čistě destrukční program ANO je dnes považován za méně špatné řešení. Vidím to dost černě.
Frantisek Najman
Rusko nemůže být v současnosti hrozba, vždyť ani nedokáže po skoro 4 letech osvobodit plně ty 3 provincie Ukrajiny co se referendy oddělily. A současná vojenská síla NATO je několikrát větší než ta ruská. Tak nestrašte a přiznejte že chcete jen vydělávat na zbrojení na úkor nás všech.
King I
@Frantisek Najman Jak jsi to vymyslel? Budeš proti atomovkám vysílat holubice míru? Skvělá idea, Najman!
epr3
@King I Máš pravdu, je to stejně účinné, jako vyvěšování ukrajinských vlajek.....
Pavel Hanzl
@epr3
Hluboký omyl, Fialova vláda rozjela výrobu zbraní (mohutně na tom vyděláváme), upevnili jsme si dobře pozici v NATO (třeba muniční iniciativou) a dnes na nás Putin zaútočit nemůže.
Pokud to Babiš celé poondí, tak se zařadíme mezi měkké cíle, jako je Slovensko a Maďarsko.
Bubák Bubák
@King I daleko účinnější je v ministerstvech vyvěšovat pytle na mrtvoly , to nevíš, soudruhu kingu I?
Pavel Hanzl
@Frantisek Najman
Rusko vyrábí daleko více raket, než kolik vybouchá na Ukrajině, celý národ je dlouhodobě masírován a připravován na válku s Evropou, dost se jich přímo těší. Síla NATO stojí především na USA a té velí agnent Kgb Krasnov.
V programovém prohlášení naší nové vlády není vůbec žádná spolupráce s NATO, spíš se tam počítá se sabotováním. Evropa je velmi úspěšně rozvracena, padnout Ukrajina, útok bude veden z její území přes Slovensko a Maďarsko k nám.
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl Jednou píšeš tak jindy jinak.To svědčí o tom že lžeš a píšeš jak se ti to hodí.Souhlasim že Evropa je rozvrácená .Kdo ji rozvrátil ?Sama sebe 10 let nezvládá a migrace je jeden z hlavních důvodu .
Pavel Hanzl
@Richard Sebesta
Píšu pořád to samé, Evropu rozvrací putinovy páté kolony: Wilders, Le Penová, Salvini, Afd, Vučič, Orbán, Fico, Babiš, Bystroň, Kickl atd. atd., u nás Babiš, Okamůra, Macinka, nejhorší je Vidlák.
V EP jsou ve frakci Patrioti pro Rusko (prý Evropu) a Suverenisté a první program mají suverénní silné evropské státy.
Úplné dno je Konečná, kterou nevzali do žádné frakce, dělá lobbing pro nadnárodní, hlavně ropné koncerny a je vedena mezi ultrapravicí.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl soudruhu hanzle, šíření poplašné zprávy je trestný čin. Drž hloupou frasnu.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Zkuste napsat, co považujete za poplašnou zprávu. To, co řekl president? Nebo fakt, že Rusko se chystá na válku proti Evropě a opakovaně se tím přímo chlubí? V ruských, oficiálních médiích, jede tahle rétorika naprosto běžně, asi jako v Německu za Hitlera.
Bubák Bubák
@Bubák Bubák kaprál z hradu je poplatný nařízení z EU. Jeho výroky jsou velmi snadno zpochybnitelné. A ty, soudruhu hanzle, za 30 stříbrných od ODS taky napíšeš kdejakou hámotinu, viď.
Pavel Hanzl
@Frantisek Najman
Německá Afd hlásá Velké Německo, chce obnovit Nordstream, kupovat plyn a ropu z Ruska a nechat Putinovi země bývaného ostbloku napospas. Prakticky chce nový pakt Ribentrop - Molotov. A být dnes volby, vyhraje.
Richard Sebesta
@Frantisek Najman 👍👍👍
našinec
RF je taková hrozba, že EU dlouhodobě touží s ním mít společné hranice.
King I
@našinec Za SVÝCH podmínek.
Richard Sebesta
@King I Ty jsi opravdu DEBIL s tím Putinem v profilu .To je jako bych si já dal do profilu Nutelaka.Vetsiho imbecila než jsi ty jsem neviděl.Dej si tam příště Stalina nebo Hitlera 👎
lug70
@Richard Sebesta co jsem tak vysledoval na diskusích facebooku, YouTube a jinde, tak Putin jako profilovka je specialitou placených provokatérů, tedy trollů. Však taky skoro pod každou diskusí do tebe furt rejpe a trpělivě čeká na tvou reakci aby to mohl proti tobě rozjet ještě s dalšími notoricky známými nicky naplno. Za těmi nicky může stát klidně jen jeden či dva šmejdi. Víc jich nebude. Ty notoricky známé nicky se totiž většinou objeví a začnou prudit ve stejný čas a potom taky najednou ty nicky i zmizí.
Alois Rudý
@našinec ...však brzy to společná hranice bude, jen co se podaří navrátit Ukrajinu ke Krymu😉
Jiosef Tyl
@našinec - ty blbe, všechny státy kolem RF to chtějí mít bez hranic, ale s EU. Jinak z demagogie máš za 1*.
Pavel Hanzl
@našinec To už přece dávno má. U Baltiků a ve Finsku.
Alois Rudý
Pravdou je, že Rusko může v pohodě existovat bez EU, obráceně to v delším horizontu možné není. Je tak logické, že Maďarsko se snaží narovnat vztahy s Ruskem. A pokud naše nová vláda, přinášející do Česka zpět pohodu a svobodu bude Maďarsko následovat, je to pro Česko jenom dobře.😎
Jaroslav Lindner
@Alois Rudý Jezte ruská vejce! Jsou to vejce našich přátel.
Alois Rudý
@Jaroslav Lindner ...mám je rád, ale dnes jsem měl "španělské ptáčky", jsou také od našich Španělských přátel. Zítra bude "Maďarský guláš" ten je vždy fajn.
Richard Sebesta
@Jaroslav Lindner Asi jako erounijni muslimské že.
Bubák Bubák
@Jaroslav Lindner ty jsi takový jednoduchý, viď, soudruhu lindnere.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Všude se píše, že Orbán pro babiše je za dané situace jen vzpomínka.
Fico je stejný případ.
Babišovi se do krámu nehodí uvázat si na krk dva vazaly se špatnou mezinárodní reputaci a velmi mrzkou ekonomikou.
Hochu jsi vedle jak ta jedle.
Co tam máš dál?
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Rusko dnes už vůbec nemůže existovat bez Číny, úplně všechno spotřební zboží (včetně osobních aut) je tam čínské. Nemít jejich podporu, je dávno po válce a možná i po Rusku.
A Evropa nepotřebuje z Ruska VŮBEC NIC.
lug70
Zrovna jsem viděl na webu "Ukrajinská pravda" článek, kde bědují že proukrajinská vláda Fialy v Česku padla. Přímo tam napsali "proukrajinská". Kyjevský nacistický režim tím ztrácí hlavního podporovatele a nejštědřejšího donátora. Podporovat bandernacisty, taková hanba. Potom se divte, že s Fialou se nebavili ani v Africe, když tam šel orodovat za české firmy.
King I
@lug70 Tak aspoň máš nějakýho koníčka co tě drží doma a nemusejí nasazovat vrtulníky, protože ses ztratil.
Pavel Hanzl
@lug70 Fiala (stejně jako celá, demokratická EU) byla jasně proukrajinská, ovšem přímé pomoci jsme jim moc nedávali. Politicky jsme se velmi zvedli a v Africe nepřijali Fialu jen v Nigérii, která je ovládána a krutě decimována Vagnerovci. Nemohla zajistit jeho bezpečnost.
Uživatel_5577504
Rus není schopen za 3 a 3/4 roku dobýt Ukrajinu, ale v představách fialového imbecilniho profesůrka okultních věd stojí ruské tanky u Prahy - že by v Řeporyjích?

Docentem Chocholoušku, postele na něj a na Sezemskýho lapiduchy. Jsou to blázni. Nebezpeční blázni!
King I
@Uživatel_5577504 rus není schopný 4 roky dobýt Ukrajinu, protože ji tak statečně podporuješ zbraněmi a penězi. Ale ty jsi takový retard, že ti to dodnes nedošlo a chceš toho nechat. Imbecile. Ty jsi tak prudce inteligentní, že se denně střílíš do nohy. Nebolí to?
Uživatel_5577504
@King I
Spletl sis adresáta. Retard a imbecil je tvůj otec. Co to zplodí, chudák???
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Škoda že vláda neznala dříve tebe...
Mohlo být už dávno po válce.
Uživatel_5577504
Rusko je hrozba jen v hlavách nemyslících imbecilů jako třeba soudruh Pávek...
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 - já vím že jako estébák jsem byl zvyklý pracovat pod kódem takže to je typické uživa­tel_14­897946­54654 atd. které si člověk těžko zapamatuje pak si můžeš tady psát kraviny. Se ani nezmůžeš dát nějaký běžný nick. A prezident už dávno není soudruh. Tak ho mezi vás netahej. A i kdyby byl, tak jako prezident se zavazuje k tomu, že bude nestranný. A to on je.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - ne jako Zeman, který také byl dříve soudruh. Jenže on se jako soudruh chová neustále. A za "prezidentství" se rozhodně nechoval nestranně.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl oprava: "jsi byl" Já to diktuji přes Google a někdy to takhle zmrví.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tak potom neupozorniuj druhé
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - vasiliso vasiljevno nepleť si chybu techniky s chybou v tvé hlavě a tvým ruským školám. Jinak, teď píšeš za chlapa, nebo za ženu? 🐂 já jen abych věděl, jestli ti mám poslat emotikon vola nebo krávy.
Uživatel_5577504
@Jiosef Tyl
Bývalý komunista je to samé, jako bývalý černoch....
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 - myslíš Michaela Jacksona? Myslíš že jsi vtipný? Nejsi. 💩
Alois Rudý
S novou vládou se do Česka vrací svoboda a pohoda. Samozřejmě nebude to lehké, poražení dezoláti budou škodit Česku dál, jako tak činili dosud, ale svobodu a demokracii proti nim s pomocí nových přátel ubráníme.
King I
@Alois Rudý Lojzo, ukaž nám na panáčkovi, kde všude ti maminka ubližovala.
Alois Rudý
@King I ....Ferdo, ty jsi rozený diskutér, jak ty to děláš ?😁
King I
@Alois Rudý To už víme. Teď odpověz.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - no někdo je rozený diskutér a někdo rozený provokatér. Neříká ti to něco?
Jiosef Tyl
Paralela k tomu co píše níže duševně postižená pod mužským nickem píšící vasila. Jde kolem události, kdy 5 dětí bije a kope do jednoho. Ona prohlásí: je to konflikt pouze těchto dvou stran. Mě se to netýká.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle ty jsi asi zvyklí pořád do něčeho strkat čumák i,když je ti po tom nic!!!Odjakživa Ukacka a Rus mezi sebou válčili.Peoc to má řešit a strkat do toho čumák někdo třetí?Aby se zbrojovky napakovali a s nimi zkorumpovaní politici.O Ukrajině nemluvě.Kde končí veškerá finanční pomoc když ne tam na co jí země posílají.Korupce tam má neomezené možnosti.A co nám je do jejich konfliktu.!!!Asi tak to vnímá víc jak 60%populace.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasiliso, já ti napíši a ne jen já, že jsi v podstatě D-e l bilka. A ty mě o tom začneš ještě více ujišťovat. Jako podvratný živel, mě budeš kázat kam já můžu, či nemůžu strkat svůj čumák. To jsi mohla ještě na politbyru, ale tady jsi v demokratické diskusi a v demokratické zemi. Já vím že tě to ***, ale v tomhle ti nepomůžu. Musíš musíš zpět do Ruska. Tady jak vidíš ti pšenka nekvete.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl No vidíš a už tu máme tři bl.y
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Strkat čumák po čem ti nic nebylo jsi mohl před r.89.Ted už ne.A to že s tebou tvůj idiotský názor nesdilime tě neopravňuje k tomu někomu říkat kam má či nemá.Vas těch pár opakujete ty hnojomety stále dokola,ale ještě jsem vás neviděl zde slušné argumentace či diskuze.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl vasiliso ty jsi ožralá už takhle po ránu? A zase začínáš psát jako za muže. Tak kdo jsi? Asi hermafrodit.
King I
@Anatolij Vasil Bude si dělat co bude chtít a ty budeš držet hubu, ***.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - no a vidím že stále spadáš mezi ty debily kteří si dávají sami sobě paleček, protože ostatní jim ho nedají. Jedině tví spolu rozvratníci.
Jiosef Tyl
Lug i Šebesta mají IQ těsta (na vánočky).
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
A neni to málo Antone Pavloviči?🤣
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček 😂
Jiosef Tyl
V předchozím článku se řešilo, jakým alias se bude pojmenovávat po Nutelákovi, (asi) budoucí premiér? Někteří ji navrhují Bureš. Podle mne je to ale málo akční, tak navrhuji Burešnik.
Anton Augustin
@Jiosef Tyl
Infantilní, máš vývoj patnáctiletého chlapce. 😁
Anatolij Vasil
@Anton Augustin 👏👍👍
Jiosef Tyl
@Anton Augustin - hlavně že sis nezapomněl dát sám sobě paleček. Což asi vypovídá něco o tobě.Jinak díky za pochvalu. Protože dnešní patnáctiletý kluk je asi tak dvacetkrát inteligentnější než ty.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Člověče víš, že mi pořád hloda hlavou, ten slovenský vřed?
Já mám čim dál větší pocit, že on tu svoji avizovanou premiérskou židli až příliš avizuje a jak iiž to bývá zvykem u bureše, opak je pravdou.
Může tím jen získat a hlavně získá i klid na levárny návratem do podsvětí, které tak miluje a jako premiér by byl příliš viděn a příliš otravován novinářskou obcí.
Hlavně, pokud by se mu nedařilo, je šance na prezidenta za 3 roky menší a menší.
V závětří může udělat to co jeho nevlastni otec a učitel Milouš.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček v jedné písni přirovnali Slovensko k modrému klínu na naší vlajce. Nám sem ale bohužel poslali (Babiše) tu zadní stranu klínu.
King I
Kdo chce ofiko posudek klinického psychologa na Šebestu?

U posuzovaného je patrný nižší stupeň kognitivní organizace myšlení, s tendencí k volným asociacím a logickým skokům. V jeho vyjadřování se projevuje dezintegrovaná argumentační linie, kdy jednotlivé výroky často odporují předchozím nebo následujícím tvrzením. Myšlenkový proces je emočně zabarvený, moralisticky orientovaný a nese znaky egocentrické projekce – posuzovaný své subjektivní postoje vydává za objektivní pravdu.
Z osobnostního hlediska lze předpokládat přítomnost narcistních a paranoidních rysů, projevujících se podezíravostí vůči autoritám, rigidním přesvědčením o vlastní jasnozřivosti a sklonem interpretovat společenské dění v kategoriích „my versus oni“. Emocionálně působí přecitlivěle na kritiku, se sklony k zjednodušeným soudům a externalizaci viny.

Celkově se jedná o osobnost se sníženou schopností sebereflexe a s tendencí ke kognitivnímu chaosu při vyšším emočním zatížení, přičemž intelektové schopnosti nejsou využívány k racionální syntéze, ale k potvrzování vlastních postojů.
Muž s paranoidně-narcistními rysy, dezorganizovaným, emocionálně zabarveným myšlením, který má potřebu být „hlasem lidu“ proti „elitám“.
Vnitřně nejistý, navenek agresivně přesvědčený.

Myšlenkově neudrží konzistenci, ale emočně to prožívá jako boj dobra se zlem.
Nejde o psychózu, ale o strukturální kognitivní chaos typický pro lidi s nižší abstraktní schopností a vysokým egem.

Dáme ještě Lojzu?
Pavel Nyklíček
@King I
Dáme! Prosím prosím!
King I
@Pavel Nyklíček ) postupně, nepůsobíme inflačně. ale brzy...
Pavel Nyklíček
@King I
Bomba.
Úžasné a dokonalé!
Jen se obávám, že na Vysoké Pendrekove tohle buďto neprobírali, nebo Šebik chyběl...🤡
Učekávám zpětně emočně nepropracovanou nuznou odezvu podpořenou generátorem náhodných slov, bez jakékoli logické posloupnosti. 💪
King I
@Pavel Nyklíček
Jiosef Tyl
@King I - se stejnou diagnózou, je tu takových a to i údajných ženských víc.
King I
@Jiosef Tyl Vasilka se pod jedním profilem střídá se svým Vasilem.
Pavel Nyklíček
@King I
Je to hnis velebnosti...😁
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - mezi ně patří i ti co vystudovali VUML. Někteří absolventi měli později i dobrou kariéru. Protože to prý byla škola na 3,14ču, tak je poslali pracovat na gynekologii.
Alois Rudý
Rusko je náš větší, silnější a úspěšnější Slovanský bratr a pro Česko není hrozbou. Ano máme v současnosti určité rozpory, založené a rozdmýchávané končící koaliční vládou, ale čas vše vyřeší, jak už to v rodině bývá a opět budeme stát bok po boku proti zločinným dezolátům.😎
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Tak to vyprávěj ukrajinské stepní babišce nebo STRANĚ!
Nikdo jiný to už nedá🤡
Uživatel_5354308
@Alois Rudý Ha ha ha
lug70
V dnešní době bych viděl, stejně jako Orbán velkou hrozbu spíš z druhé strany od bruselského byrokratického molocha, který se rychle mění v bezohledného diktátora a tu největší od rychle se islamizujícího Německa, které se ještě bohužel vydává na cestu masivní militarizace. Historicky špatné zkušenosti s Německem ukazují, že když začně masivně zbrojit, končí to fatálně pro celou Evropu. Až se v Německu do vysokých politických funkcí dostanou islámští novoněmci a německá armáda a zbraně dostanou do rukou islámských fanatiků, což při milionových počtech Merkelovou pozvaných islámských migrantů je pouze otázkou času, tak máme zase v Evropě válku. Za pár let ještě budem na západních hranicích stavět znova zdi a opevnění.
Richard Šebesta
@lug70 Zní to trochu nadneseně ale vyloučené to není.
lug70
@Richard Šebesta podívej se třeba do Mnichova nebo Duisburgu a nadnesené ti to už připadat nebude. Všude čmoudi, kam se podíváš. A ve Francii nebo Británii je to samé a mají tam jaderné zbraně. Když se k nim dostanou islámští fanatici, bude zle. V Británii už četná města ovládají zastupitelstva složená z islámských novobritů a jsou i ve vládě. Mrazí mně při pomyšlení, kolik mezi nimi může být spicích agentů Islámského státu.
Richard Šebesta
@lug70 Souhlasím, jen jsem chtěl naznačit,že to zatím je jako scifi jako byl kdysi let na měsíc. Shodneme se na tom,že to je reálné jako se stal reálný let na měsíc.
Pavel Nyklíček
@lug70
Až ten plot budu natírat podruhé, tak ty už tu nebudeš...👌
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Ty tvoje předpovědí jsou často mimo realitu
jano metal
ten šebesta je poly­histor­?Komen­tuje každú tému.Jebnutejšie komentáre som nikde nečítal.
Richard Šebesta
@jano metal Tvoje inteligence ti víc nedovoluje,protože nejsi schopen sám něco vymyslet. Máš IKVE TYKVE.
jano metal
@Richard Šebesta ty budeš isto bývalý komunista a eštebák....Moje IQ je vysoko nad tvojím,podľa tých chujovín,čo tu produkuješ,Brouk Pytlík.
King I
@jano metal Šebík si myslí, že má mozek jako Einstein, ale ve skutečnosti má jen hubu jak vrata od stodoly.
Richard Šebesta
K autorovu textu jen tolik. Jistě menší strany musí přizpůsobit politiku té největší. To není nic nenormálního. To že se SPD vzdalo referend o NATO a EU není žádná tragédie. Oba kdyby se konala by zřejmě skončila stejně potvrzením členství. Tady jde spíše o to jak se Fialův gang bojí hlasů lidí,což je typické hlavně pro komunistické diktatury. Referendum je a mělo by být přece
součásti demokracie. Já bych byl pro referendum o zrušení senátu. To by bylo jiné kafe ! Nepochybně by dopadlo pro jeho zrušení a ten poměr bych typoval 75-80 % pro zrušení. Jenže opět strany Fialova gangu které vládnou senátu a možná i Burešovi lidé by byli proti referendu. Fakt,že senát nechce většina lidí což dokazuje vždy velmi nízká volební účast zejména ve druhém kole je jako " správné" demokraty nezajímá.
King I
@Richard Šebesta Kdyby se Fialův gang bál hlasů lidí, tak by se nekonaly volby, dementní ču rá ku.
Bubák Bubák
@King I soudruhu kingu I, kdyby volby mohly něco změnit, politici by je už dávno zrušili. Jinak samozřejmě se fialová tlupa referanda bojí, oni by lidé mohli hlasovat jinak než se hodí ODS.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Dobrý muži.
Zkus si někdy přečist to co jsi napsal ať tu nejsi pořád za vola.
Vždycky píšu slušně, ale už jsem tě musel slovně zařadit, protože jedna věta parafrázuje větu následnou, předchozí rozporuje větu budoucí a věta budoucí popírá všechny předcházející....
Ale je to marný, je to marný, je to Šéba a jemu to néva.
Nevím, zda je to nedostatkem vzdělání, nebo jen vzdělání pendrekové, ale někde soudruzi udělali chybu.
King I
@Pavel Nyklíček Šebík je ten typ, co mele hovadiny s jistotou profesora. Každá věta zní chytře, ale dohromady to nedává smysl. Všechno ví, všechno chápe, jen mu uniká realita.

Když mu řekneš, že kecá, hned tě označí za debila non plus ultra. Nehledá pravdu, jen potlesk. Ve skutečnosti je to zmatený, uřvaný ego, co se bojí, že už dávno nikoho nezajímá.
Pavel Nyklíček
@King I
Ale on dostává čočku každej den!
A tvrdou. Nevařenou!
Copak ještě nepochopil, že dělat že sebe máčo lidem pro smích , každý den nejde?
A je to čím dál horší.
Sedmdesatku má za pár, tak si dokážu představit co bude za těch "pár" psát, když už teď je pořád kyselej, jak kysaný zelí a podoba zeláku zde není čistě náhodná 😁
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Svoje rady si nech pro sebe. Taky tu často píšeš 3,14.. viny. Also věnuje se raději sobě.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Dnes nejsi ve formě. Znám tě i líp hašteřit.
Asatin
Pro putinova agenta Babise,zadna ruska hrozba nehrozi.
Lilith Černá
Však je to taky pravda!
Ohrožuje nás eurosvaz "dvouocasou bestií", jak výstižně vyjádřil sám Trump! A to je gryndýl a imigrace! Ne, já opravdu nechci patřit na západ, jenž se proměnil v odporný, špinavý chalifát - cesta zpátky už neexistuje.
Radši zůstanu libtardy opovrhovaným východem.
epr3
@Lilith Černá 👍
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
👎
Anatolij Vasil
To je stále dokola.Rus nás ohrožuje.Tomu snad už dnes nevěří ani děti.Ale kdo tomu bezhlavě věří jsou lidé co to hlásají a pak někteří zde.Konflikt UA-Rus je jen mezi těmito dvěmi zeměmi.Nikdo jiný s tím nemá nic.Ale tak jak se do toho některé země vložili se vlastně nepřímo zapojili do toho konfliktu.A teď nám reálně hrozí třetí světová.A kdo na tom vydělává?Zbrojovky a zkorumpovaní politici.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Od roku 1946 napadl ruský stát v průměru každé 3 roky nějaký stát!
Celkem 31 anexí, napadení, vojenských intervenci a okupací.
Pokud tohle tvoje hlava nedá, jsi zřejmě ztracený a měl bys být po právu i utracený .
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček a spočítal jsi také všechny tyto akce i u USA? Nebo měříš dvojím metrem? To je totiž u takových znalců, jako jsi ty, obvyklé. Viď, soudruhu nyklíčku.
Pavel Nyklíček
@Bubák Bubák
Odpověz mi na ty ruský aktivity a pak rozebereme zbytek ju?
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček soudruhu nyklíčku, já nepopírám vojenské aktivity SSSR a daleko menší RF. Dohadovat se proč ta která přišla, co ji podnítilo, s jakým především dopadem apod. Je na dlouhé hodiny. Ptal jsem se zda měříš stejným metrem! Především stejným aktivitam USA. Počítat je nebudu, byly někde každý rok.
King I
@Anatolij Vasil až tě, ty ***e bude někdo mlátit na ulici, řeknu si to samý. Možná ti ještě přidám, aby byl mír co nejdřív, ultrasračko.
Anatolij Vasil
@King I Pleteš si kluku jeden ušatá pojmy a dojmy.Co sem pleteš ulici?!Prirovnavas k nepri­rovna­nymu­.Hova­dinu za hovadinou.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil nauč se česky rusko - "k nepřirovnatelnému"
epr3
Taky že Rusko není pro Evropu hrozba. Rusko si vyřizuje účty s Ukrajinou, kdyby se do toho Evropa potažmo NATO nepletlo, už to bylo dávno hotové, byl by klid a utečenci by se mohli vrátit domů.
To, že Rusko bude, až porazí Ukrajinu, pokračovat v útoku dále do Evropy je jen uměle rozdmýchávané nic, které má ospravedlnit vyšší výdaje na zbrojení. Pro další postup Ruska není jediný racionální důvod a také by si Rusko nezačalo něco, na co nemá. NATO má dvanáctinásobnou vojenskou převahu, proč by Rusko rozjíždělo něco, co nemůže vyhrát a co by ho spolehlivě zahubilo?
Richard Sebesta
@epr3 To je přesně .Ovšem jak říká jedna pranostika ,kdo chce psa bít hůl si najde.No a je zde ještě jeden důvod.Krom důvodu zbrojit tím i EU odvádí pozornost od problémů jež má západní Evropa a to je neřešena migrace .
epr3
@Richard Sebesta Trump to pojmenoval jako dvouocasou nestvůru. Green deal a migrace. Obojí si EU způsobila sama a obojí odmítá uznat za problém i po deseti letech, kdy se jasně ukazuje, že to problém je a pokud se nebude řešit, Evropu zahubí. Žádný Rus ani cizí zbraně k tomu nebudou zapotřebí.
Richard Šebesta
@epr3 To je opět velmi přesné.
Pavel Nyklíček
@epr3
Jak bys komentoval těch 30 předchozích napadení od roku 1946, kde rusko napadalo pravidelně okolní a jiné státy?
Nešťastná náhoda? Smůla? Shoda okolností?
Asi ne že. To vždy chudáčky rusáčky někdo ohrozil, napadl, svedl, promluvil, okradl nebo zneužil...
No a rusáček hnusáček se musel "bránit", bo to NATO mu doma vyvraždilo obavatelstvo.....
Od druhé sv. války se v rusku umíralo jen na Vodku a pády z okna👌.
Spočitej si, kolik lidí zabili když vyrazili se "bránit" mimo území své pohnojené zkorumpované země a máš na víkend vystaráno!
epr3
@Pavel Nyklíček Pavle nebuď blbej, to je prostě velmocenská politika. Spočítej si, kolik vojenských konfliktů od války rozpoutaly USA. Rusko je vedle nich beránek.
King I
@epr3 Imbecile, vysvětli nám, proč by kdokoliv měl ospravedlňovat vyšší výdaje na zbrojení? Každý by to raději vrazil do dětí. Tvoje úchylné myšlení mi hlava nebere.
Bubák Bubák
@King I to je jednoduché soudruhu kingu I , ospravedlnění nařízených výdajů na zbrojení je v zájmu našich pánů, až přestane být hlavní vymyšlený nepřítel RF , tak se bude hledat jiný, tipuju Čínu.
epr3
@King I Fakt nemůžu za to, že jsi blbej a nepoznáš, že tě tu někteří tahají za fusekli. Máš a budeš to mít v životě těžké, každý s tebou kdykoliv vychč.je.