Komentáře
Jana Bendová: Jak jen to ten Babiš dělá, přijde k prostřenému stolu, ochočí si Okamuru. Rajchl ale číhá
57 komentářů
Je tady nádherně vidět, jak si hlupáci a sobci myslí, že vyhráli volby a je naší povinností je respektovat. A nemyslí si to sami, myslí si to i vládní politici, jako morální bonsaj Nacher. Za pár minut zvolí Okamuru předsedou sněmovny a bude blekotat, že voliči rozdali karty, že on osobně z toho nadšený není, blablabla... Přesně takhle fungovala všechna tragická období této země. Kecy, výmluvy. Opravdu není mojí povinností respektovat šmejdy. Takhle můj svět nefunguje...
@Uživatel_5734171 Problém je to, co současní poražení, už opozičníci, jsou ještě schopni udělat, aby překroutili výsledek voleb. Voliči zvolili, zvolení by měli dostat prostor předvést co umí, veřejnost by to měla bedlivě sledovat a kontrolovat. Teprve až se vládní ekipa začne odchylovat od své politické linie a začne dělat pravý opak toho, co slibovala (tak jako Fialova vláda), pak je na místě spustit křik a když si nedají říct, tak klidně vyvolat předčasné volby. Ale ne obráceně, jak by to nejradši udělali čerství opozičníci. Naštěstí na to nemají sílu ani podporu.
Perfektně popsal a vyhodnotil současnou situaci v naší politice na svém blogu Petr Vlk, provozující web "Kosa zostra".
https://www.novarepublika.cz/2025/11/jsem-starej-blbej
Perfektně popsal a vyhodnotil současnou situaci v naší politice na svém blogu Petr Vlk, provozující web "Kosa zostra".
https://www.novarepublika.cz/2025/11/jsem-starej-blbej
Jak "Jana" naznačuje, Babiš si při plnění programu, pro který byl zvolen, poradí a Česko má tak šanci dostat se ze dna žumpy kam ho zatáhla poražená koaliční vláda vedená ODS. Tak ať se daří.😎
@Asatin celému světu, soudruhu asatine, jsme u zadele, děláme jen šašky a otroky svým pánům z Bruselu.
@Asatin A co je nám do seveřanů? Ať hledí svého, mají problém větší než ohromný s černými hubami, které si tam nechali bez odporu nalézt. Pro ně je každodenní štěstí přijít z práce živí, bez kudly vražené do ledviny.
@Richard Sebesta a ty jsi mi v jiné diskusi tvrdil, že anonymní týpek, který se schovává za číslem 5734171 bude šéf nějaké firmy. Jsem ti hned říkal, že je to blb už na první pohled. Ten způsob povýšeného vyjadřování jej prozrazuje. Bohužel už to tak bývá, že čím větší blb, tím má o sobě vyšší mínění a větší sebevědomi.
@Asatin Bureše nevolím je to zločinec ale na druhou stranu co ti brání když se ti tu nelíbí táhni na sever nebo západ Evropy .Tam je všechno super mají tam moudré politiky a ne takové " tupé ," lidí jako u nás .Tak bál kufry a migej
Paní Bendová dobra otázka .Jak to ten Bureš dělá. ?Je v politice 12 let a stihl 2 x vyhrát volby a jednou bylo jeho ANO těsně druhé to nedokázal žádný jiný politik .Přičemž kdyby před volbami 2021 nebyly dost zvláštním způsobem snížený počet % pro troj a dvojkoalice tak by Bureš vyhrál troje volby za sebou. Ty tzv.klasicke strany se měly už dávno zamyslet co dělají špatně že nějaký estebacky agent vstoupí do politiky a tak se mu daří jako nikomu druhému
K prostřenému stolu? Možná, ale kaviár a humry už vyžrali Fialovci, na současnou vládu čeká tak možná oschlý turisťák a sušenky s prošlou záruční dobou.
Zdědit hospodářství, kde každoročně odchází z toho, co všichni vydělali 100mld jen na obsluhu dluhu a do EU jsou naslibovány všechny možné pitomosti ke kterým se váží další náklady, zase takové terno není.
Zdědit hospodářství, kde každoročně odchází z toho, co všichni vydělali 100mld jen na obsluhu dluhu a do EU jsou naslibovány všechny možné pitomosti ke kterým se váží další náklady, zase takové terno není.
@Uživatel_6202245 Tak prečo sem chodítě za robotou? Vysvětlovat vám makroekonomická data je asi pro vás jako vyznavače teorie o spálené zemi marné.
@Uživatel_5734171 zeptej se , soudruhu, fialového politruka, to je přímý důsledek jeho spálené země.
@Uživatel_6202245 To tyhle šmejdi jako ten s Putinem v profilu nezajímá. Pro své lži a nesmysly oni mají svůj druh spravedlnosti (nespravedlnosti) který je zcela nelogický ale to jim nevadí.Podle jejich logiky mohl jsi být cokoli i komunistický špicl prostě cokoli. Vsadím boty,že kdyby měl Bureš správné názory chválili by ho stejně jako Pavla !
@Uživatel_5734171 za to může fialová drahota, občan si koupí lahváč za 10 , udělá si oheň, opeče si buřta za 10 a je mu fajn. Proč by měl v hospodě za to samé pivo , pravda točené, platit 45 a večeři za 250 ? Každý není napojen na penězovod ODS.
@Uživatel_5734171 Tak prečo ho drvivá väčšina občanov zvolila ! Budeš si musieť zvoliť inú krajinu . Skús Nemecko, ta, majú Čechov radi ...
Autorka sa zbláznila ? Českej ekonomike sa darí ? Tak prečo chodia občania nakupovať do Poľska a lacnejšie potraviny majú aj Slováci ...
@Richard Sebesta Musím férově přiznat Bureš 2x vyhrál volby a 2x byl druhý.Co by za takový úspěch dali odesmani ti "správní " demokrate ? Tak šlo by to,po komunisticku vyměnit lidi nebo jak tady " moudře" navrhuje numero 5734171 ty špatné vyplatit a nepouštět je k volbám. To je opravdu " geniální " nápad !!!
@Uživatel_5734171 Ty Mudralo ty jsi jak ta komunistická banda za totace .Už jsem to tu psal .Poslouchal jsem tehdy SE a jeden nejaky soudruh ve vedení se vyjádřil ,že ti blbci myslel tím nás obyčejné lidi jsou blbí.Protoze prý všechno máme práci soc.jistoty ,všeho dostatek a stále ta sběr bude pindat.Jeho slova unikla do éteru jak to tak bývá a už to hlásila SE . Čili jinými slovy ty jsi jako tehdy ten soudruh ty by jsi chtěl vyměnit ne špatně politiky ale lidi .To ale může říct jen primitiv. Správný politik se naopak zamýšlí co dělá špatně že jeho strana prohrála a ne že viní lidí
@Pepa Zahrádka Makroekonomických dat se nenažereš, podstatné jsou cenovky v krámech a na ty polské nebo slovenské se dívá lépe. A pracovat sem Slováci chodí asi proto, protože mají co nabídnout, na rozdíl od černých hub, které nám sem hodlají exportovat z tzv. Západu...
@Uživatel_5734171 přihlouplý soudruhu uživateli 5734171 kup si někde nějakou Auroru a můžeš začít převrat, se soudruhem minářem už budete dva, a to se vyplatí.
@Richard Sebesta
Nechal bych to být. Stejně tu máme pro babiše volby poslední a uteče to jako voda.
Zásadní věci demokratického principu fungování státu stejně změnit nemůže.
Nechal bych to být. Stejně tu máme pro babiše volby poslední a uteče to jako voda.
Zásadní věci demokratického principu fungování státu stejně změnit nemůže.
@Uživatel_5734171 No to je další kravina. Opravdu jsem si myslel,že jsi moudřejší.
@epr3 👍Já bych dodal Ivana Hoffmana na Rádiu universum .Podle mne nejlepší politický glosátor kterého dnes máme.
@Uživatel_5734171 nato že se nedíváš na TV a neposlouchám rádio.Ale pokud se řídíš jen Reflexem,tak je všechno cajk.😁
Nikdo netvrdí, že Fialova vláda jsou samí Mirkové Dušínové, ale normálně stačí, když jsou to normální lidé se svými chybami, ale poctiví a schopní. A Ježíš říkával: "po ovoci poznáte jich". A když se podívám, v jakém stavu stát přebírali, jaké krize museli překonat, jak destruktivní opozici proti sobě měli a jak si stojíme dnes, jaké ovoce přináší, tak musím smeknout.
@Uživatel_6202245
Protože čím je stát bohatší, tím má dražší zboží, bo lidé, kteří ho vyrábí, taky dobře vydělávají!! Jděte nakupovat do Indie, Nigérie nabo do Taralingapatam a budete pištět nadšením, jak je tam levno!!
Ale nejezděte do Švýcar, kde mají nejvyšší životní úroveň, tam je dráž, než u nás a to fest.
Protože čím je stát bohatší, tím má dražší zboží, bo lidé, kteří ho vyrábí, taky dobře vydělávají!! Jděte nakupovat do Indie, Nigérie nabo do Taralingapatam a budete pištět nadšením, jak je tam levno!!
Ale nejezděte do Švýcar, kde mají nejvyšší životní úroveň, tam je dráž, než u nás a to fest.
🟥 @Eliška Janalíková
Nedávno byl rozhovor s elitními vojáky co byli ve vyšších funkcích, než náš jouda na \Hradě.Probrali jeho ( jím ) před svým zvolením upravený životopis, zmíniili, jak se dostal do kurzu na rozvědčíky, protože nebyl dost chytrý a taky to, jak je poslušný. Ten je vydíratelný mnohem víc.Jak ze strany Ruska, tak z USA, když na to přijde.Převlíkal kabáty a v obou stranách jsou po něm stopy!
Takže čím je konkrétně vydíratelný |Babiš?
Sem s tím!
👉 Drahá Éliško Janalíková!
👉Tvůj prezident na Hradě nám s příchodem Ukrajiny a snížením naší životní úrovně o miliardy hlásal, že cit :
... Musíme se naučit padat, abychom mohli vstávat !
👉Do hnoje jsme už zapadli, trénuj, abys mohla vstát.
Rozvědčík nakopne motorku a na tebe se vyse... jak Bílý tesák!
----------------------------------------------------------------
Nedávno byl rozhovor s elitními vojáky co byli ve vyšších funkcích, než náš jouda na \Hradě.Probrali jeho ( jím ) před svým zvolením upravený životopis, zmíniili, jak se dostal do kurzu na rozvědčíky, protože nebyl dost chytrý a taky to, jak je poslušný. Ten je vydíratelný mnohem víc.Jak ze strany Ruska, tak z USA, když na to přijde.Převlíkal kabáty a v obou stranách jsou po něm stopy!
Takže čím je konkrétně vydíratelný |Babiš?
Sem s tím!
👉 Drahá Éliško Janalíková!
👉Tvůj prezident na Hradě nám s příchodem Ukrajiny a snížením naší životní úrovně o miliardy hlásal, že cit :
... Musíme se naučit padat, abychom mohli vstávat !
👉Do hnoje jsme už zapadli, trénuj, abys mohla vstát.
Rozvědčík nakopne motorku a na tebe se vyse... jak Bílý tesák!
----------------------------------------------------------------
🟥@Uživatel_5734171
ZAUJAL MĚ od @Uživatel_5734171 výrok : Zajímá je aktuální vyžírka
---------------------------------------
Pro mě je aktuální vyžírka, ale fakt echt vyžírák ten na |Hradě s tou svou " roštěnkou " ( jak ona říká ) .Tohle tady ještě nikdy na Hradě nebylo a má to tam i příbuznou na vyžírce a chtělo by to kandidovat znova!
Jeho voliči jsou mi jasní, ... taky nevzdělaní, tupí , protože důvod byl, ... " že by reprezentoval "
🟥Pro mě odpudivá osoba.
5734171
u vás v hospodě koukám i bez EET lidi nesedí.
Asi netušíš, že prudí na PC sociální sítě a hrajou hry.
--------------
Tak ti nevím, jestli zrovna od tebe sedí říkat o jiných, že jsou tupý 😀😄😀😄
ZAUJAL MĚ od @Uživatel_5734171 výrok : Zajímá je aktuální vyžírka
---------------------------------------
Pro mě je aktuální vyžírka, ale fakt echt vyžírák ten na |Hradě s tou svou " roštěnkou " ( jak ona říká ) .Tohle tady ještě nikdy na Hradě nebylo a má to tam i příbuznou na vyžírce a chtělo by to kandidovat znova!
Jeho voliči jsou mi jasní, ... taky nevzdělaní, tupí , protože důvod byl, ... " že by reprezentoval "
🟥Pro mě odpudivá osoba.
5734171
u vás v hospodě koukám i bez EET lidi nesedí.
Asi netušíš, že prudí na PC sociální sítě a hrajou hry.
--------------
Tak ti nevím, jestli zrovna od tebe sedí říkat o jiných, že jsou tupý 😀😄😀😄
@Asatin
🟥Blbečku, tobě může být úplně jedno co si o nás myslí seveřané, nebo Západ.Naprosto jedno! To určitě, že Česko bude zachaňovat svět a hrbit hřbet!
Sever a |Západ jsou už dávno země nikoho.
Migranti je kosí a zrunovali jim hospodářství.Proto se jim válka na UA hodí.Zbrojí a to jsou zisky.🟥
🟥A my máme pověst asi takovou, že svržením komunistů sametovou cestou a budování demokracie Česko završilo svou nabytou " svobodu "zvolením aktivního komunisty a spoupracovníka s STB, kteří tady zavírali za názory , než komunistický.A ten nám s Fialou vrátil režim do doby normalizace, nyní ale s |Ukrajinou a nad tím bdí "Dohled nad naší komunikací " cenzor Foltýn. Jak za starých dobrých časů našeho pana prezidenta v CSSR.
🟥 Máme pověst zamindrákované země, která leze Bruselu do zadku a máme pověst volů, co otevřela UKrajině dveře a má je tady na jejich čestná prohlášení o bezúhonnosti a vystudovaných škol jen jimi podepsanými na věčné časy!
🟥Máme pověst bankomatu pro UA a jednoho z nejhorších premiérů.
🟥- Mimochodem, ten se jako kovaný narcista v těch svých výkřicích a rasismu úplně oddělal, protože v cizině byl natřen za to, že v covidu ukrajinské Romy ubytovat na louku pod stany zatímco jiné Ukrajince do 5 hvězdičkových hotelů a přednostně bytů s kapesným 5000 ,- čistá ruka/měs.
🟥Blbečku, tobě může být úplně jedno co si o nás myslí seveřané, nebo Západ.Naprosto jedno! To určitě, že Česko bude zachaňovat svět a hrbit hřbet!
Sever a |Západ jsou už dávno země nikoho.
Migranti je kosí a zrunovali jim hospodářství.Proto se jim válka na UA hodí.Zbrojí a to jsou zisky.🟥
🟥A my máme pověst asi takovou, že svržením komunistů sametovou cestou a budování demokracie Česko završilo svou nabytou " svobodu "zvolením aktivního komunisty a spoupracovníka s STB, kteří tady zavírali za názory , než komunistický.A ten nám s Fialou vrátil režim do doby normalizace, nyní ale s |Ukrajinou a nad tím bdí "Dohled nad naší komunikací " cenzor Foltýn. Jak za starých dobrých časů našeho pana prezidenta v CSSR.
🟥 Máme pověst zamindrákované země, která leze Bruselu do zadku a máme pověst volů, co otevřela UKrajině dveře a má je tady na jejich čestná prohlášení o bezúhonnosti a vystudovaných škol jen jimi podepsanými na věčné časy!
🟥Máme pověst bankomatu pro UA a jednoho z nejhorších premiérů.
🟥- Mimochodem, ten se jako kovaný narcista v těch svých výkřicích a rasismu úplně oddělal, protože v cizině byl natřen za to, že v covidu ukrajinské Romy ubytovat na louku pod stany zatímco jiné Ukrajince do 5 hvězdičkových hotelů a přednostně bytů s kapesným 5000 ,- čistá ruka/měs.
@Uživatel_5734171
🟥Poslyš a kdo ti káže, že např. mně musíš respektovat!
Mně stačí, když mi uhneš z cesty .
🟥Poslyš a kdo ti káže, že např. mně musíš respektovat!
Mně stačí, když mi uhneš z cesty .
🟥 @King I
Jeho " komunističtí rodiče" ( Babiš) ve svém oboru něco znamenali a knížku měl tehdy skoro každý, kdo chtěl v oboru pracovat.Ten, kdo byl na vyšších postech a měl něco v hlavě to kvůli mizerné knížce s nějakými poplatky za známky i vydržel.
🟥 To takový Petr Pavel, který nebyl až tak bystrý a přitom chtěl být rozvědčíkem měl tatíka, vysoce postavenou komunistickou zelenou gumu, která tlačenkou dotlačila synka na vysněný post a ještě mu stihl vysvětlit, jak jsou pro nás soudruzi z Ruska a Ukrajiny nutný, zatímco národ v 1968 brečel..Synka Péťu pak svěřil do péče STB, která ho vyškolila a byla kariéra hotová.
🟥To takoví rodiče |Babiše toho měli v hlavě víc a poskytli svému Andreji vysoce kvalitní vzdělání a že by ho měli poučit, jak jsou soudruzi pro nás z Ruska a Ukrajiny nutný po 1968 , tak na to soudruhovi Dubčekovi, gen.Svobodovi a soudruhovi Husákovi rodič Babiše sra.. jak Bílý tesák
🟥Kingu,a ty jsi strašný vůl.
Buď ty bolševiky nech bejt, anebo do nich zahrň toho z Hradu i s tou jeho "roštěnkou " / otřes, jak ta se prezentuje , mluví !její výraz/ 👈
Jeho " komunističtí rodiče" ( Babiš) ve svém oboru něco znamenali a knížku měl tehdy skoro každý, kdo chtěl v oboru pracovat.Ten, kdo byl na vyšších postech a měl něco v hlavě to kvůli mizerné knížce s nějakými poplatky za známky i vydržel.
🟥 To takový Petr Pavel, který nebyl až tak bystrý a přitom chtěl být rozvědčíkem měl tatíka, vysoce postavenou komunistickou zelenou gumu, která tlačenkou dotlačila synka na vysněný post a ještě mu stihl vysvětlit, jak jsou pro nás soudruzi z Ruska a Ukrajiny nutný, zatímco národ v 1968 brečel..Synka Péťu pak svěřil do péče STB, která ho vyškolila a byla kariéra hotová.
🟥To takoví rodiče |Babiše toho měli v hlavě víc a poskytli svému Andreji vysoce kvalitní vzdělání a že by ho měli poučit, jak jsou soudruzi pro nás z Ruska a Ukrajiny nutný po 1968 , tak na to soudruhovi Dubčekovi, gen.Svobodovi a soudruhovi Husákovi rodič Babiše sra.. jak Bílý tesák
🟥Kingu,a ty jsi strašný vůl.
Buď ty bolševiky nech bejt, anebo do nich zahrň toho z Hradu i s tou jeho "roštěnkou " / otřes, jak ta se prezentuje , mluví !její výraz/ 👈
@epr3
🟥‼️Pepča si mě asi bloknul, nemohu mu odpovědět.
Neví!
👉 V ČR jsou Slováci od odtrhnutí se na postech advokacie, farmacie, zdravotnictví atd.Dělníků je méně.
----------------------------------------------------------
👉👉👉Problém Slovensko (i Fiala to ví) 👈👈👈
po rozpadu Československa v roce 1993 vznikl 👉systém reciprocity ve vzdělávání, který umožňoval občanům České republiky a Slovenska studovat na vysokých školách druhého státu za stejných podmínek jako domácí studenti – tedy bez školného a s nárokem na státní podporu.
👉Češi mohli studovat na Slovensku jako domácí studenti
👉Slováci mohli studovat v Česku jako domácí studenti
Vztahovalo se to na veřejné vysoké školy, nikoli na soukromé instituce
‼️‼️‼️ Nerovnováha v počtech studentů‼️‼️‼️
👉Slováci tvoří největší skupinu zahraničních studentů v Česku – v roce 2024 jich bylo přes 22 700
👉Češi na Slovensku studují výrazně méně, často kvůli jazykové bariéře, menší atraktivitě oborů nebo dostupnosti kvalitního vzdělání doma
-----------------------------------------------------
‼️‼️‼️ Finanční dopad na Česko‼️‼️‼️
Český stát hradí náklady na studium Slováků, včetně dotací školám, stipendií, ubytování apod.
Slovensko hradí výrazně méně, protože počet českých studentů je nízký
👉Odhady hovoří 👉o stovkách milionů korun ročně, které Česko „dotuje“ Slovensku v rámci reciprocity
⚖️ Politická debata
👉Téma se opakovaně objevovalo v médiích, ale v Poslanecké sněmovně nebylo nikdy vážně řešeno
👉Důvody:
historické a kulturní vazby mezi Čechy a Slováky, politická citlivost – reciproční dohoda je vnímána jako symbol přátelství,obava z narušení vztahů mezi státy
---------------------------------
📌 Shrnutí
Reciproční systém studia po rozpadu federace skutečně existuje a trvá dodnes
👉Češi na něm finančně tratí, protože Slováci studují v Česku výrazně více než opačně
👉👉👉👉Politicky se téma neřeší, přestože jde o dlouhodobou rozpočtovou nero
🟥‼️Pepča si mě asi bloknul, nemohu mu odpovědět.
Neví!
👉 V ČR jsou Slováci od odtrhnutí se na postech advokacie, farmacie, zdravotnictví atd.Dělníků je méně.
----------------------------------------------------------
👉👉👉Problém Slovensko (i Fiala to ví) 👈👈👈
po rozpadu Československa v roce 1993 vznikl 👉systém reciprocity ve vzdělávání, který umožňoval občanům České republiky a Slovenska studovat na vysokých školách druhého státu za stejných podmínek jako domácí studenti – tedy bez školného a s nárokem na státní podporu.
👉Češi mohli studovat na Slovensku jako domácí studenti
👉Slováci mohli studovat v Česku jako domácí studenti
Vztahovalo se to na veřejné vysoké školy, nikoli na soukromé instituce
‼️‼️‼️ Nerovnováha v počtech studentů‼️‼️‼️
👉Slováci tvoří největší skupinu zahraničních studentů v Česku – v roce 2024 jich bylo přes 22 700
👉Češi na Slovensku studují výrazně méně, často kvůli jazykové bariéře, menší atraktivitě oborů nebo dostupnosti kvalitního vzdělání doma
‼️‼️‼️ Finanční dopad na Česko‼️‼️‼️
Český stát hradí náklady na studium Slováků, včetně dotací školám, stipendií, ubytování apod.
Slovensko hradí výrazně méně, protože počet českých studentů je nízký
👉Odhady hovoří 👉o stovkách milionů korun ročně, které Česko „dotuje“ Slovensku v rámci reciprocity
⚖️ Politická debata
👉Téma se opakovaně objevovalo v médiích, ale v Poslanecké sněmovně nebylo nikdy vážně řešeno
👉Důvody:
historické a kulturní vazby mezi Čechy a Slováky, politická citlivost – reciproční dohoda je vnímána jako symbol přátelství,obava z narušení vztahů mezi státy
---------------------------------
📌 Shrnutí
Reciproční systém studia po rozpadu federace skutečně existuje a trvá dodnes
👉Češi na něm finančně tratí, protože Slováci studují v Česku výrazně více než opačně
👉👉👉👉Politicky se téma neřeší, přestože jde o dlouhodobou rozpočtovou nero
@Uživatel_6202245
Autorka je Bendová.
Té si nevšímejte. Low cost level.Za prachy sesmolí kde co.Sebeúcta velblouda, soudnost dementa.😆😁🟥
Autorka je Bendová.
Té si nevšímejte. Low cost level.Za prachy sesmolí kde co.Sebeúcta velblouda, soudnost dementa.😆😁🟥
🟥Bendová, máte tady resty z roku 2008 !
Vy jste pořád stejná. Zkuste těm lidem po 17 letech odpovědět, pořád je to aktuální .
Vaše novinařina je pitomá. Byla už tehdy, natož teď kdy se stářím nabíráte grády!Tehdy v MD Dnes, iDnes, teď v Reflexu .
----------------------
Viz:
👉 👉👉👉O práci v novinách hovoří Jana Bendová - https://www.idnes.cz/
čtenáři se ptali do 30. května 2008 do 10:52
-----------------------------
👉OTÁZKA: Říká vám šéfredaktor co a jak máte psát? Do jaké míry vůbec ovlivňuje , co vyjde v novinách? Děkuji.Kobylka
👉OTÁZKA: Baví vás dělat v MF bulváru.Posun
👉OTÁZKA: ahoj, proč píšete takové šméčka?
👉OTÁZKA: paní bendová,nelžete a nedělejte ze sebe pitomce, že nevíte co získáte spoluprací s mediální agenturou (nikol PR agenturou). Dohodou s mediální agenturou získáte reklamní kampaně jejich klientů.Roska
👉OTÁZKA: k původní odpovědi : Paní Bendová, odpovědnost není vědomí vlastní omylnosti. To je pocit viny za spáchaný skutek (např. nepravdivý článek)Tomáš Fojtík
👉OTÁZKA: Kdy budou noviny moci napsat, že je ministr spravedlnosti Pospíšil homosexuál ?MUDr. Novotná
🟥👉OTÁZKA: proč pracujete v žoldu ODS?
👉OTÁZKA: Říká vám šéfredaktor co a jak máte psát? Do jaké míry vůbec ovlivňuje , co vyjde v novinách? Děkuji.
🟥👉OTÁZKA: ještě jste opilá nebo už jste schopná odpovídat na naše otázky ? Kolik novinář vypije denně alkoholu ?Sama
🟥👉OTÁZKA: Paní Bendová, nemáte někdy jako novinářka pocit odpovědnosti za to, co napíšete? Protože mnoho lídí bezmezně věří tomu, co se v novinách napíše .. A pokud ten pocit odpovědnosti nemáte - neměla byste ho mít?
👉OTÁZKA: dobry den, stydite se nekdy za clanky svych kolegu - ze delate "v jednom platku"? Dekuji a pekny den.
30. května 2008
Vy jste pořád stejná. Zkuste těm lidem po 17 letech odpovědět, pořád je to aktuální .
Vaše novinařina je pitomá. Byla už tehdy, natož teď kdy se stářím nabíráte grády!Tehdy v MD Dnes, iDnes, teď v Reflexu .
----------------------
Viz:
👉 👉👉👉O práci v novinách hovoří Jana Bendová - https://www.idnes.cz/
čtenáři se ptali do 30. května 2008 do 10:52
-----------------------------
👉OTÁZKA: Říká vám šéfredaktor co a jak máte psát? Do jaké míry vůbec ovlivňuje , co vyjde v novinách? Děkuji.Kobylka
👉OTÁZKA: Baví vás dělat v MF bulváru.Posun
👉OTÁZKA: ahoj, proč píšete takové šméčka?
👉OTÁZKA: paní bendová,nelžete a nedělejte ze sebe pitomce, že nevíte co získáte spoluprací s mediální agenturou (nikol PR agenturou). Dohodou s mediální agenturou získáte reklamní kampaně jejich klientů.Roska
👉OTÁZKA: k původní odpovědi : Paní Bendová, odpovědnost není vědomí vlastní omylnosti. To je pocit viny za spáchaný skutek (např. nepravdivý článek)Tomáš Fojtík
👉OTÁZKA: Kdy budou noviny moci napsat, že je ministr spravedlnosti Pospíšil homosexuál ?MUDr. Novotná
🟥👉OTÁZKA: proč pracujete v žoldu ODS?
👉OTÁZKA: Říká vám šéfredaktor co a jak máte psát? Do jaké míry vůbec ovlivňuje , co vyjde v novinách? Děkuji.
🟥👉OTÁZKA: ještě jste opilá nebo už jste schopná odpovídat na naše otázky ? Kolik novinář vypije denně alkoholu ?Sama
🟥👉OTÁZKA: Paní Bendová, nemáte někdy jako novinářka pocit odpovědnosti za to, co napíšete? Protože mnoho lídí bezmezně věří tomu, co se v novinách napíše .. A pokud ten pocit odpovědnosti nemáte - neměla byste ho mít?
👉OTÁZKA: dobry den, stydite se nekdy za clanky svych kolegu - ze delate "v jednom platku"? Dekuji a pekny den.
30. května 2008
@epr3 Jo raději studium Čau lidi, že? Slováci v České republice pracují na široké škále pozic, přičemž jsou nejvíce zastoupeni v průmyslu a stavebnictví (často jako kvalifikovaní řemeslníci a opraváři) a v sektoru zdravotnictví (zejména ženy), obchodu a pohostinství. Dalšími významnými obory jsou informatika a další řemeslné a kvalifikované výrobní pozice. To že jsou pracovním trhu nad většinou dezolé je předmětem vašeho obdivu?
@Uživatel_6202245 Drtivá většina je 8%, vy jste moc matematice nedal. A proč nejste doma ve Fïcílii?
@Uživatel_6202245 Dávné členství PP ve straně vadí nejvíce komunistům a je prima, že nic jiného již nepapouškují.
@Richard Šebesta
Šebesto, ty tu polemizuješ sám se sebou? Zapomněl jsi se přelogovat...))) Ale oceňuji, že v tvé esebácké palici zůstal můj nápad, sice zkreslený, ale zůstal...
Šebesto, ty tu polemizuješ sám se sebou? Zapomněl jsi se přelogovat...))) Ale oceňuji, že v tvé esebácké palici zůstal můj nápad, sice zkreslený, ale zůstal...
@Uživatel_6202245 Drvivá většina si Okamuru opravdu nezvolils...))) To je nějaký tajný závod o hlupáka zdejších diskuzí?
@Richard Sebesta Aký agent ? Prečo klameš ? Zločineckú dvojicu máš priamo na Hradčanoch !
Ze zahranici, uz se ozvali na nasi novou Babisovu vladu severane.,,To je teda sebranka".V zahranici nas maji velice dobre precteni a ostatni staty zapadni Evrope uplne stejne.Co si o nas mysli to si muzu domyslet,narod tupcu a omezencu.Nasi narodni povest jsme vlastne hodili do h ajzlu.Narod bez charakteru a moralky.Ta estebacka sebranka se normalnim lidem bude smat do obliceje.To je to nejhorsi bahno naroda, co nas potkalo.
Lidi vůbec nezajímá reálnost slibů. Zajímá je aktuální vyžírka, Všem je jasné, že všechny peníze na zbytečnou spotřebu si budeme muset draze vypůjčit. A půlce lidí je to šumák. Demokracie naráží na své limity. Volby legitimizují kriminální chování. To, co před 30 lety bylo nemyslitelné, je dnes standard. Poslanci klidně odhlasují, že ten a ten se nemusí ze svých kriminálních skutků zpovídat. Když se člověk nad tím zamyslí, je to svým způsobem šílenost. A ještě horší je, že se s tím obchoduje. Dej mi potřebné hlasy a já z tebe udělám předsedu sněmovny.
Dostali jsme se do situace, kdy JEDINÝM řešením je náraz do zdi. Je určitá naděje, že ten náraz některé probudí. Nicméně bude to znamenat další prohloubení příkopů ve společnosti. Byl jsem jednou pracovně v únoru na Azurovém pobřeží. Bylo docela teplo, večer jsem si chtěl zajít do nějaké hospody. Po hodině a půl jsem se vrátil zpátky, protože bylo všechno zavřeno. 70-ti tisícový St.Raphael a všechno zavřeno, na ulici ani živáčka. 5 odpoledne. Prostě nebyli turisté, místní zabarikádovaní ve svých bytech, restaurace zavřené, objevil jsem jen jednu a ta byla otevřená jen pro rezervace. Tenhle vývoj sleduji i u nás. Před 30 lety bylo v okolí naší vesnice (v okruhu 3 km) 12 hospod. Dnes je jedna a to otevřená jen čtyři dny v týdnu, večer tam sedí čtyři opilci u jednoho stolu, nad nimi rozsvícená jedna žárovka, vypadá to tam jako za války, když bylo zatemnění...