Online přenos
Čeká nás vláda bratrstva beztrestnosti. Glosovali jsme ustavující schůzi nově zvolené Sněmovny
35 komentářů
Asi Babišova? vláda přebírá zemi ve velmi dobrém stavu (jsme asi OSMÍ nejlepší v EU) s nízkou inflací, slušným růstem HDP, dluhy pod Maastrichtem, pěkným růstem platů a ještě nám i vylepšili rating.
A to jsem zvědavý, co s tím udělají.
A to jsem zvědavý, co s tím udělají.
@Richard Šebesta
asi žijeme každý v jiné zemi. Komunistické praktiky...))) Já za komunismu chodil pravidelně na demonstrace, ale to jsme byli na opačných stranách barikády. Ty jako policajt, já jako demonstrant. A budeš se divit, občanská neposlušnost je moje ÚSTAVNÍ právo. Takže já si budu demonstrovat, i když se ti to nelíbí... Já vím, klid na práci...)))
asi žijeme každý v jiné zemi. Komunistické praktiky...))) Já za komunismu chodil pravidelně na demonstrace, ale to jsme byli na opačných stranách barikády. Ty jako policajt, já jako demonstrant. A budeš se divit, občanská neposlušnost je moje ÚSTAVNÍ právo. Takže já si budu demonstrovat, i když se ti to nelíbí... Já vím, klid na práci...)))
@Uživatel_5734171 To ale není demokratický princip " demokrate " že by ulice někoho smetla. To jsou typické komunistické praktiky. Buď jsi pod drogama nebo jsi zakuklený komunista. Nevím jak ty ale já znám jediný demo systém k ukončení špatné vlády a to jsou předčasné volby.
Navíc když tehdy před dvěma roky pořádal Rajchl demonstrace proti Fialově vládě a drahotě atd. mnozí z vás tehdy tvrdili,včetně ministrů vlády,že o tom nemůže rozhodovat ulice ale volby. Takže jste i falešní. Vy můžete demonstrovat a smést vládu, opozice proti Fialově hrůzovládě to nesmí a nesměla. To je opravdu pravá demokracie !
Navíc když tehdy před dvěma roky pořádal Rajchl demonstrace proti Fialově vládě a drahotě atd. mnozí z vás tehdy tvrdili,včetně ministrů vlády,že o tom nemůže rozhodovat ulice ale volby. Takže jste i falešní. Vy můžete demonstrovat a smést vládu, opozice proti Fialově hrůzovládě to nesmí a nesměla. To je opravdu pravá demokracie !
Ta "beztrestnost" se však nesmí vztahovat na končící poraženou koaliční vládu a její nejbližší podporovatele. Jejich zločiny proti bezpečnosti Česka musí být potrestány. Nezapomínáme, neodpouštíme.😎
@našinec
právě jsi překonal zdejší rekord v tuposti... Ty woe, parlamentní opozice má dodržovat dohodu Babiše o Okamury a dovolila si postavit protikandidáta...))) K překonání rekordu gratuluji...
právě jsi překonal zdejší rekord v tuposti... Ty woe, parlamentní opozice má dodržovat dohodu Babiše o Okamury a dovolila si postavit protikandidáta...))) K překonání rekordu gratuluji...
Nedá se nic dělat, tuhle lůzu, co se chystá vládnout, bude muset smést ulice. Politici dávno uzavřeli kartel. Sice se tváří, jak si jdou po krku, ale ve skutečnosti je tomu jinak. A ona je ulice smete. Dílem proto, že jejich voliči budou marně čekat na přílet pečených holubů a dílem proto, že lidem bude vadit, až jim začnou sahat na jejich občanské svobody. A to nastane. Pitomio není Hamáček, bude chtít symboly.
@Miroslav Zita á, zavádíš komunistický systém: trestat neodsouzené a ochraňovat privilegované odsouzené.
Nová parlamentní opozice odmítá dodržovat dohody na rozdělení vedení PS a tak bych to udělal, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá - dal bych protikandidáta na nějakého jejich budoucího místopředsedu PS či bych doporučil nepodpořit.
@Uživatel_5734171
No optimismus vám nechybí. Koblihám stačí pečené holuby naslibovat a nikdy nepochopí, že je vzali u huby. A žádné svobody jim scházet nebudou, jsou to ovce.
No optimismus vám nechybí. Koblihám stačí pečené holuby naslibovat a nikdy nepochopí, že je vzali u huby. A žádné svobody jim scházet nebudou, jsou to ovce.
doufejme že ne, že kauzy dozimetr a bitcoin budou úspěšně vyřešeny (teď když se jejich protagonisté odsunuli z čel ministerstev která to měla vyšetřovat) a viníci budou po právu potrestáni (Endy by si neměl nechat ujít takovou příležitost za desetiletou šikanu čapím hnizdem)
@Uživatel_5734171 hlavně nezapomeň vyzvednout to správné demokratické mávátko ze sekretariátu ODS. Přihlouplý soudruhu.
Myslím že 5 demolice nastavila tak nízký žebříček že nebude problém dobře vládnout !!
"Já za komunismu chodil pravidelně na demonstrace" no a můžu se zeptat na jaké, kromě demonstrace na prvního máje tu žádné nebyli ....
@Uživatel_5734171 Ja do te ulice pujdu taky a nebudu sam.Pro jistotu si vemu i zbran.Svoboda a demokraci za to stoji. Uz kvuli vnoucatum.
@Pavel Kmoníček nejdražší elektřina
30 % úspor zmařených
1200 miliard dluhů utracených bez sebemenší protihodnoty
A to nejhorší: snížená porodnost za 4 roky o 110000 dětí - to je stejné jako by se jeden rok nenarodil vůbec nikdo a to je zločin plně v gesci fialové tlupy.
30 % úspor zmařených
1200 miliard dluhů utracených bez sebemenší protihodnoty
A to nejhorší: snížená porodnost za 4 roky o 110000 dětí - to je stejné jako by se jeden rok nenarodil vůbec nikdo a to je zločin plně v gesci fialové tlupy.
@Uživatel_5734171 a ja mam zas pravo az vas na te ulici potkam hodit na vas sit a zavolat takove hodne pany v bilych plastich 

@Uživatel_5734171 hlavně si nezapomeň vyzvednout včas správné ideologické mávátko ze sekretariátu ODS.
@Uživatel_5734171 Kdybys nebyl hlupák, nestal by ses medvědem. Kdysi tvoje příspěvky měly hlavu a patu, nyní už mají jen tu patu. Trochu se podívej na projednávání obsazení míst v PS mezi ANO a ostatními stranami. Dost se o tom mluvilo. Chce to sledovat i něco jiného než jen Reflex. Zřejmě v Reflexu měli jiné starosti, např. kopat do možných vládních nominantů.
@Pavel Hanzl to je normalni cyklus ekonomiky, jen fialova vlada zpusobila ze konjunktura prichazi se zpozdenim 

@Uživatel_5734171
Naprosto souhlasím.
U Šebesty věta první rozporuje větu následnou.
Je to nějaký nešvar a bude to nedostatečnou socializací osob, uzavřených v domácích bublinách.
Naprosto souhlasím.
U Šebesty věta první rozporuje větu následnou.
Je to nějaký nešvar a bude to nedostatečnou socializací osob, uzavřených v domácích bublinách.
@Pavel Hanzl
Pochopil jsem to stejně. On nic nepochopil...
Ale to je v celku normální.
Lidi dnes nejsou schopni přemýšlet. Je to namáhavé a babiš jim řekne...👌
Pak musime čist odpovědi těch co sice vládnou písmem, bohužel ne už mozkem.
Pochopil jsem to stejně. On nic nepochopil...
Ale to je v celku normální.
Lidi dnes nejsou schopni přemýšlet. Je to namáhavé a babiš jim řekne...👌
Pak musime čist odpovědi těch co sice vládnou písmem, bohužel ne už mozkem.
Docházíme k situaci kdy musím dát znovu do oběhu staré české lidové úsloví: "zle je, zle je kdo má namále je."
@Pavel Hanzl ...už sem se lek že fijalový trolí farmy maj dneska dovolenou (btw. nebylo by rozumější do trolích farem najímat lidi co chápou psanej text?)
Takže odplata za 10 let soudní šikany na úplně jiných lidech je cha cha "po právu"??? A dočuráš až na zem?