Rozhovory
Vít Rakušan: Vnitro je nejnáročnější z ministerstev, ale byl jsem připravený v jeho vedení pokračovat
46 komentářů
lug70
10
Věřím tomu, že pro Rakušana bylo nejnáročnější zametat vrstvící se kauzy zlodějin vládní koalice a jeho kauzu Dozimetr zvlášť. Taky věřím, že by chtěl pokračovat. Úplně zameteno ještě není.
Přejít do diskuze
Rakušan,to je jedna z mála věci možná jediná kterou ti lze věřit ! Naštěstí už ti to nebude umožněno. Stále tě vidím jako ministra vnitra,který byl a je zapleten do kauzy Dozimetr. Svědectví Kordové-Marvanové hovoří jasně a výmluvně o tom že jsi gauner. Zpackaný migrační zákon je další tvoje svinstvo a to jak jsi bezostyšně lhal.
Nejnáročnější je zamést všechna svinstva pod koberec! To se ti ty *** zatím podařilo! Chápu, žes byl připraven pokračovat. Doufám, že skončíš před soudem. Šmejd od pohledu...
Díky takovým Rakušanům, kteří tady vítali Ukrajince teď ČR shání po celém světě vakcíny proti žloutence...
RAKUŠANE,TY PODLÁ KRYSO!!! TÁHNI DO KOLÍNA A NEVYSTRKUJ PATY! 4ROKY ZVRATKŮ A CENZURY ZA NÁZOR STAČILO!!!!! MOTORISTÉ JSOU TI NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ S SPD PRO NAŠI ZEMI...TY PATŘÍŠ DO VALDIC!!!
Výnosné korýtko se těžko opouští.Premiér Fiala by také chtěl ještě 4 roky a potom bychom už skutečně měli ty německé platy. A jak by u nás bylo bezpečno, kdyby i ministr Rakušan dostal šanci ministrovat ještě 4 roky!
@Jiosef Tyl Ale na Čechy nemáme.Ty jsou kolikrát ráno jak zákon káže.Ved Tylicku.Ale je od tebe hezké že mě říkáš tak krásně Vasilije no🙂↕️
Dost bylo lží a manipulací pana Rakušana.
Věřím že poznáme pravdu o střelbě na fakultě i dalších podvodech.
Věřím že poznáme pravdu o střelbě na fakultě i dalších podvodech.
@Jiosef Tyl Tu soutěž jsi naopak vyhrál ty.Clovek s nejhorším ikve rovnající se tykve 👎👎👎
@Pavel Hanzl Bože, ty jsi blb! Nebo Rakušan...Spousta Ukrajinců, kteří mají bojovat doma, tu chlastají a škodí. Druzí si tu léčí AIDS i onkologická onemocnění na úkor našich občanů, kteří na rozdíl od nich financují zdravotní systém a ty Rakušanovi tleskáš? Jsi vypatlaná shnilá dýně!
@tempter Já se nemám za co stydět na rozdíl od Vykulvočka. Jsem názorově pevný a hlavně neupírám nikomu právo na vlastní názor a jeho vyjádření.
Když se podívám, co Rakušan všechno zvládl, tak klobouk dolů. Přijmout rázovou vlnu 600 tisíc úplně zoufalých ženských z Urajiny i s dětma, to je dost brutíální zátěž. A zvládl to (nejen on, celá Fialova vláda) tak, že nebyl žádný výžný promblém. Pomohli lidé, ale stát jim za to zaplatil, prakticky všichni tu makají a Němci nám i veřejně závidí.
@Anatolij Vasil - podle sebe soudím tebe! Že? Vasilijevno. Já vím že vy Rusové chlastáte, ale už takhle v poledne?
Rakušana rozhodně není škoda, že končí. Byl to zametač kauz a měřil dvojím metrem.Ani se nedivím,že ho Okamura nechce ani jako místopředsedu sněmovny.
@Pavel Hanzl
Nedovedu si představit, že by tohle měl zvládat Babiš. Jak fatálně zdupal covid (byli jsme druzí nejhorší po Maďarsku) a ještě propálil BILIÓN!!! na dluh (to jsme byli úplně nejhorší), tak dnes se můžeme dočkat něčeho ještě děsivějšího.
Nedovedu si představit, že by tohle měl zvládat Babiš. Jak fatálně zdupal covid (byli jsme druzí nejhorší po Maďarsku) a ještě propálil BILIÓN!!! na dluh (to jsme byli úplně nejhorší), tak dnes se můžeme dočkat něčeho ještě děsivějšího.
@epr3 Já jsem brrr ale ty jsi blbej a ještě k tomu sis nechal vypláchnout palici provládní propagandou, to je něco jako blbec na druhou....
@Václav Živný
Dal bych zrovna vám poloviční práci, kterou zvládá Ukrajinec a poondil byste se přímo do gatí. Nebýt jich, jdeme do brutální krize, tihle tlučhubové nejsou schopni tohle dělat ani omylem. Na daních zaplatí asi 2x tolik, co čerpají na dávkách, na rozdíl od Čechů.
Dal bych zrovna vám poloviční práci, kterou zvládá Ukrajinec a poondil byste se přímo do gatí. Nebýt jich, jdeme do brutální krize, tihle tlučhubové nejsou schopni tohle dělat ani omylem. Na daních zaplatí asi 2x tolik, co čerpají na dávkách, na rozdíl od Čechů.
@Jaroslav Koptík No ještě že svrab co šíříš ty a tobě podobní vakcínu nepotřebuje, jen síru a řádnou hygienu.
@epr3 - to že jsem blbej mi tady říkáš ty a možná ještě je 2 další, kdežto tobě a jim, to tady říká asi 50 diskutujících. Na které straně asi myslíš že bude pravda? Ty se rovnej s tvým kolegou, který tady píše že inteligence se měří zkratkou IKVE.