Divoký kačer

Zpět na článek

První kroky nové vlády: Ministr zahraničí hajloval v Izraeli. Premiér si pojistil, aby ho sněmovna nevydala

14 komentářů

Uživatel_5483260
Bakalovi novináři jste trapni,vite to?
Martin Kopecký
Co čekat od reflexe. ?
Vše, jen nikoli pravdovou a validni reflexi reality roku 2025 v ČR a ve světě.....
Jaroslav Polcar
Už toho nechte, jsou ty kecy votřepaný! Starejte se o bitcoiny a dozimetr, tam byl okraden národ!
Uživatel_6202245
Keď si nenávistný hlupák myslí, že je žurnalista - Divoký kačer ...
Uživatel_5700640
Proč zde není odkaz, kde si mohu poslechnout novou verzi hymny? V Čechách se ví předem vše a tady nic.
Jurášek
Mám obavu, abych tyto zprávy neslyšel ze zpráv "Russia today" (Prima News)...
Jiosef Tyl
@Jurášek - v Russia today, mají formát divokého kačera vedený jako seriózní zpravodajství. 💩
Alois Rudý
Lze ho omluvit, v Izraeli, resp. v Gaze se ocitnul ve válečném prostředí, kdy podle chování považoval Izraelskou armádu za nacisty, takže z tohoto hlediska byl pozdrav zdviženou pravicí na místě.🦆
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - tvoje všechny příspěvky, by měly vycházet v rubrice divoký kačer. 🐂
Milena Vošahlíková
Takhle jsem se už dlouho nenasmála 😃
Miroslav Zita
Je fascinující, jak se z pokusu o humor může stát veřejné mučení — zvlášť když se do něj pustí novinář s přehnanou sebedůvěrou.
Jenže mezi humorem a trapnem je tenká hranice.
Jiosef Tyl
@Miroslav Zita - Zde je to vyvážené: na ten humor je tu Dominik Landsman a na to trapno Miroslav Zita.
Miroslav Zita
@Jiosef Tyl
Diskuse Vás asi zaujala víc než text samotný — to už chce opravdu hluboké čtení mezi řádky.
Komentáře nejsou obsah článku — jen jeho ozvěna.
Článek je o obsahu, ne o egu diskutérů — ale chápu, že pro některé je těžké poznat rozdíl.
Možná by stálo za to reagovat i na to, o čem článek skutečně je, ne jen na to, co napsali ostatní.
PS: přeji hezký den.
Jiosef Tyl
@Miroslav Zita - co mě tady buzeruješ Zita. Já si tady můžu reagovat na co chci a na koho chci. A že ti nevadí, když tady někteří píší protistátní a prokremelské žvásty, anebo úplně debilní názory? Ale ty přece mé příspěvky číst nemusíš.🐂