Blondýna v Arábii
Lída Paz
0
To je zajímavý článek. Na kopání hrobů je paní učitelka "překvalifikovaná". Já jsem zas po dvaceti letech při celkem náročném zaměstnání, také ve státní správě, zjistila, že nic neumím. Děti umí pěkně potrápit. Důchodci taky. Ti zase vyhrožují holemi. Taky koukám na oblohu na letadla a jak bych nejradši zmizela třeba na Bali. 

Přejít do diskuze
@Helena Luklová Děti nebude učit nikdo. Bude je hlídat uklízečka a tím to skončí. Vy se skutečně domníváte, že v systému v němž jsou učitelé považováni za chátru, placeni hůř než skladníci a soustavně napadáni dětmi i rodiči, budou k dispozici nadšení idealisté učící s chutí? Ale no tak!
Jak já Vám rozumím. Dneska po mně ve třídě letěla židle, byl jsem nazván několika synonymy pro pohlavní orgány, ovšem gádžovskými a zítra do toho pekla jdu znovu. Mzdu mám na 97% současné průměrné mzdy. Ale prý hledají obsluhu bagru v blízkém lomu. Bere o 4000 víc než učitelé.
Klidne muzete jit pracovat jako delnice do trismenoveho provozu,nikdo vas nenuti delat ucitelku.A pro deti to bude urcite taky lepsi ze je nebude ucit zenska,kterou to s detma nebavi.