Komentáře

Zpět na článek

Autoři České sody: Tomu, co říká Turek, se nesměje nikdo. Směšný je pouze způsob, jakým popírá své výroky

59 komentářů

Petr Falta
Turek je produkt dnešní doby. Fakt příšerný ve všech směrech.
lug70
Kdyby se autoři České sody pokusili tento typ humoru dnes, tak mají obrovské problémy. Nejspíš by byli z televize vyhozeni na dlažbu a dost možná i stíháni. Dneska vám Českou sodu už nikdo neodvysílá a pokud by se někdo náhodou odvysílat odvážil, tak je některé ideologicky méně závadné díly. Diktatura od dob vzniku České sody hodně pokročila. Se divím, že na YouTube je dodnes video z České sody, které paroduje reklamu na prací prášek "Áriec". Tam herečka Žilková vypere malého cigána dočista do čista. Umíte si představit, kdyby ta parodie na reklamu byla odvysílána dnes. Ten řev romských (ne)ziskovek organizací by byl slyšet v Bruselu a OSN a možná až ve vedlejší galaxii.
jaroslav molinek
@bella. Tolik písmenek a taková ptákovina.
Marek Dvorský
@Alois Rudý Ne tolik jako ta osoba, co tě porodila
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil, to je tedy zvláštní že takový blb jako já, tě dovede takhle vytočit. Ty asi nebudeš psychicky v pořádku že? Měla by ses léčit. Navíc jak si to představuješ, že mě tady budeš přikazovat co a komu mám psát, nebo na koho mám reagovat. Ty jsi asi nějaká bývalá významná kádrová rezerva. Tady už nejsi v UV KSČ. Jo a dej si trochu do pořádku češtinu. A ještě malý dotaz, dnes píšeš za muže nebo za ženu?
Richard Šebesta
Náhodou Šteindlera i Vávru jsem měl rád. Jejich výuka němčiny neměla chybu. Ale i Šteindler sám jak parodoval alkoholika Zemana to taky bylo něco super.
Nejlepší byl geg jak Šteindler parodoval Zemana v novoročním přípitku. Dlouho to vypadalo normálně ale závěr byl famózní. Zeman popřál k novému roku a napil se sklenky aby vzápětí reagoval slovy : KTERÁ KU.....DA MI TAM DALA VODU ! Chechtal jsem se opravdu dlouho !!!
Pepa Zahrádka
@bella. Vyznáte se vůbec v tom co chcete? Turka chcete, on se vymlouvá na Českou sodu a to je dle vás trapárna. Zdá se, že jste ideální volič Turka, jste o level níže takže souhlasíte se vším co vůdce činí i když to popíráte.
Jiosef Tyl
@bella. Bedlo, to je úplná příručka pro: Vasil-epr3-rudý-Šebesta Singetonem Mopslíkem. OldMonkey, 5577504. Slabomyslny našinec, Lilith Černá.
Jan Stindl
@Anatolij Vasil zalez do zemljanky ruskej švábe.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Milos Barta
@lug70 Spousta věcí, které v devadesátkách byly možné, dnes nepřicházejí v úvahu. Ale platí to i naopak. A řev romských (i jiných) organizací byl slyšet i tehdy. Buď máte velmi selektivní paměť, nebo jste devadesátky neprožil.
Jiosef Tyl
@bella. Bedlo nezapomeň že už nejsi, jak jsem se dozvěděl anonymní. A to co tady nyní píšeš smrdí "poplašnou zprávou". Jo a to je trestný čin.
Pavel Nyklíček
@bella.
Ale že je dnes krásné počasí, že?
Jiosef Tyl
@Karel Chrást - hlupáku! "Árijci jsou v těchto klasifikacích zpravidla chápání jako nadřazení a jako nositelé civilizace, ohrožování stykem a míšení s rasami nižšími". A to jako si myslíš že tito lidé si nezaslouží trochu sody?
Pavel Nyklíček
Turek byl zajimavej do žní.
Máme po žních a i po Turkovi.....
Škoda ho. Vypadal nadějně.
Jiosef Tyl
Ale Turek je Česká soda, ovšem naruby.
Alois Rudý
Co říci autorům České sody, snad jenom, že směšnému je vše směšné.😎
Richard Šebesta
@lug70 No a jakmile jsme vstoupili do EU vše se zhoršilo !
Pavel Nyklíček
@jaroslav molinek
Možná i vezme. Na oko, protože bude vypadat, že vejfukům jde na ruku a že až hrad to zařízl.
lug70
@Milos Barta v 90 letech ještě žádné romské organizace nebyly, tak nežvaň 3,14čoviny. Byla akorát strana Romská občanská iniciativa (ROI). Boom (ne)ziskovek začal až po roce 2000. I ta nejvlivnější Romea vznikla ještě později.
jaroslav molinek
Přesně turecký hranol, se nezmění. Ale bureš ho do vlády neveme, ani kikina s ním už nepočítá.😂
bella.
🟥
Rasismus předvedla vláda Fialy, když Ukrajince v 2022... ubytovávala v bytech a hotelích a ukrajinské Romy ubytovala ve stanech v Troji.
Pro ni byli nepřiz­půso­biví­.Podí­vejte se, je jedno, jestli máte nebo ne obecně rádi Romy, ale vláda Fialy rozhodla, který život je cennější, rozhodla, že bílý !
A tímhle bych je fackovala, kdykoli začnou proti Turkovi a Okamurovi.
Vladáda Fialy selektovala kdo má právo a kdo ne na pomoc kvalitní.
Zelenskyj válkou otevřel Ukrajině Evropu.Nemusí čekat na štempl z Bruselu, jsou i v Schnegenu, na co si to tady hrajeme?
🟥
👉 Vládu Fialy atakovaly tyto organizace o nápravu v r. 2022-3 viz :
(Nějak v tom ale chybí Evropská komise v čele s německou ex ministryrní obrany Leyenovou, žejo ? )

‼️Člověk v tísni: - problematické zacházení s romskými uprchlíky, včetně 👉segregace a nerovného přístupu.
‼️ Romea.cz: o sergregaci Romů
‼️Amnesty International:- segregace a 👉 nelidské podmínky, kterým romští uprchlíci museli čelit na hlavním nádraží i 👉 v provizorních táborech
‼️ Hlavák: Spolek dobrovolníků, který se na hlavním nádraží snažil pomáhat uprchlíkům, poukazoval 👉 na nečinnost úřadů a selhání systému.
🟥Evropské centrum pro práva Romů (ERRC): mluví o systémové diskriminaci a segregaci romských uprchlíků z Ukrajiny nejen v Česku, ale i v dalších evropských zemích. 👉 (CO NA TO LEYENOVÁ?)
‼️Akademici a experti:
studie z té doby potvrzují, že 👉 přístup k romským uprchlíkům byl odlišný, což vedlo k jejich rasializaci a segregaci. Problém tkvěl v nerovném zacházení s Romy, kteří byli 👉 často považováni za méněcenné uprchlíky.
‼️Mezinárodní organizace:
OSN a UNHCR: 👉Zastřešující mezinárodní organizace pro uprchlíky poukazovaly na diskriminaci a segregaci, jíž Romové čelili
Hlavní důvody kritiky:
🟥Segregace! Stanové městečko bylo fakticky oddělené od ubytovacích kapacit pro neromské uprchlíky, 👉 což kritici vnímali jako projev rasové segregace.
-------------------------------
Hele , nechte na hlavě!Kde jste byli
Alois Rudý
Snaha autorů "České sody" popřít skrytý rasismus v jejich pořadu je směšná. 😑
Jiosef Tyl
@Milos Barta - lug70 nemá žádnou selektivní paměť, on je jenom blbej.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Ty blbe lesní ty neumíš číst?!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Proč ji na to neodpovíte?Na toto téma došli argumenty?
Pavel Pavel
@Alois Rudý obávám se, že ani turek ani už dávno nejste směšní.
David Sebestik
Přestaňte bránit návratu krále.. 🤗
Anatolij Vasil
Vzkaz Tyl-Kdo si myslíš že jsi ty blbe lesní.Ty už nikomu nepiš aby od nekud vypad.To dělali rusáci a komousi.Ale my víme že ty jsi jeden z nich.To že to skrýváš už je veřejným tajemstvím.Zalez zase do nory a už nevylejzej.Si klavesnicovy duševní chudáček co si myslí že mu někdo bude foukat mindraky.Ani mě na to nepiš!Tvé co ty chceš mě absolutně je u za.ku.
King I
@Richard Šebesta Hey, řeknu ti to jednou a naposledy. Žít v Evropě a EU zvlášť je jako jet playstation na nejlehčí úroveň, malý retarde. Jako plebs tohle nikde jinde nenajdeš. Doslova ti tady utírají ***. Naposledy, rozmazlená Gumo... Příště už budu lískat.
Karel Chrást
Ano, teď je ta správná chvíle vymezit se proti nepřátelům hodnotové politiky a popřít všechno, co jste jako autoři České Sody dělali. Připomeňme si například reklamu na prací prášek Árijec. http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=MnGo­o3kbWWg
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl A můžeš být konkrétní jakou poplašnou zprávu máš na myslí?Protože v tom co Bella píše nic takového není.
Jiosef Tyl
@Petr Falta - to bych neřekl. Já myslím že tací (Turek), jsou na celém světě odjakživa. Protože zlo nejde vymýtit. Jde ho pouze utlumovat.
Alois Rudý
@Marek Dvorský ...od tebe potomka ofčí babičky a stepního ukrajince to sedí 😂🤣
Jan Záhora
Tak hlavně, že reklama na Arijec, škoda henlain a další byli vtipne kulturni příspěvky.
Alois Rudý
@Pavel Pavel ....děkuji, ostatně kdo by stál o to být směšný, že😎
Bretislav Valenta
@bella. Ty si jenom blbá nebo i nakazlivá?
Bubák Bubák
@bella. Pan Turek, pravděpodobně ministrem nebude, ale bude prvním výkonným náměstkem a kaprál z hradu s tím neudělá nic.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle děkuji chytas na první sirku!
bella.
@Jiosef Tyl
🟨 Anonymní neanonymní, poplašnou zprávu tady zplodil náš velitel a prezident, když začal v 2022-4 strašit, že cit: " pokud padne Ukrajina , padneme taky "
Takže až zavřou jeho, mohou se zabývat občany.
Foltýn končí a já čekám na audit jeho činnosti a výkaz cena x výkon|!
🟨 Ještě se taky prezident Pavel sekl, když byl seřván Scholzem a kdy teroristický čin na 420 milionech civilních občanů a jejich států odpálením NordStreamu Ukrajinci označil Pavel za cit : " omluvitelný vojenský cíl"
Scholze ho seřval, že je to terorismus, v každém případě sabotáž.Pan prezident Pavel, když to říkal asi neměl doma momentálně Koláře.Dle jeho výroků měl Kolář áčko častěji .
🟨Co teď bude vykládat, když je chtějí Němci vydat a on se Němcům lísá. .
Oni, na rozdíl od něho ten NordStream iniciovali a zadarmo nebyl.
Jak říkám, náš pan prezident není nejostřejší tužka v penálu Čechů!
------------------
Tyle, nevyhrožij a o něco lépe sleduj naše politické špičky z 5 koalice! Je to trága neumětelů v čele s PetremPavlem.
A klidně do mě!Já to ustojím!
-----------------------------------------
Čus!
------------------------------
Uživatel_6202245
Lenže národ sa nesmial a ani dnes nesmeje na papalášoch , ale na neonacistoch , černochoch a Cigáňoch. Zbytočne klamete ...
bella.
🟥

Česká soda i Čtvrtníček byla prilitivná trapárna ! S odstupem ať mi někdo řekne, jestli se při tom lámal smíchy. Kopírovali podobné zahraniční " sody " , ale ta česká byla echt blbá. 2/3 z toho bylo k ničemu a jen snobíci tvrdili, jak je to úžasný!
Přece , když je něco " cool, nebo in" nepřiznám se, že to beru za slabotu, že?

🟥 Turka do vlády chci!
🟥 Okamuru do vlády chci!

🟥 A jen připomínám, že do Česka se valí tisíce odmítnutých v Německu a |Polsku ( proč tohle v novinách není ! ) maníků ve věku 18-22 let z Ukrajiny.
Pro odmítnutí v Německu jeden německý politik veřejnosti sdělil: máte dcery? Zeptejte se na to jich !!! "

Já dodávám, za nimi přijdou přítelkyně a pak veteráni.
🟥 Je nesmysl zavírat před tím oči.Fiala si s tím nevěděl rady a teď kope do Okamury i Turka.
Prezident Pavel ? Radši nemlu­vit.Ne­licho­tivé hodnocení je ihned smazáno!

------------------------------------------------------------------------------
Pavel Nyklíček
@Petr Falta
On se prý polepší.
Kouká mu to z očí a prý letos bude most zdarma až zkolauduje.
Nekecám. Fakt👌
Richard Sebesta
@Petr Falta 👍👍👍
Vladimír Ondruch
@jaroslav molinek Turek tam bude i po žních
Vladimír Ondruch
Pan Turek vám musí pěkně ležet v žaludku, měli byste zajít na výplach žaludku
bella.
🟥 Jděte všichni do háje|!
Pusťte si Mládkův Cyranův poloostrov z doby,kdy se smělo ....
Enigma Divín
@bella. Ukrajina ještě nepadla, ale my už jsme padli. Hybridní válka nám přidělila vládu zločineckého spolčení se všemi těmi Turky, Foldyny Macinky BUREŠEM. Nějak se zabydlelo, že si počkáme, až se prověří, že ty Turkovy statusy jsou pravé. Není co prověřovat. Turek se k nim sám hlásí. Nepopírá, že na jeho účtu ty hlášky nebyly. Jenom ta stupidní výmluva, že nechal kolovat telefon po hospodě a jak mu vypadla nábojnice z kapsy na střechu auta, nás má utvrzovat v tom, jak jsme bezmocní, že vůbec musíme takový bizár prověřovat. A že si dá policie na čas. Stejně jako soudce Šott, musí celý kvartál studovat rozhodnutí odvolacího soudu, který CITUJE jeho statě v jeho soudním verdiktu.
Pepa Zahrádka
@bella. Vy děláte co nechcete? Viděla jste všech 14 dílů, nebo jako vše od vás jen z doslechu hodnotíte? Vy máte hodně úzký životní rozhled jak je vidět z vašich příspěvků plných samochvály kombinované s nenávistí.
bella.
🟨 @Bretislav Valenta
🟨 Buď napiš k tématu, nebo vypal!
🟨Blbleček co si sem chodí chladit žáhu , že nemá dost peněz, anebo ho sžírá manželka, anebo šéf tady většinou jen prská , protože těm kdo ho štvou se postavit neumí a jim neřekne, že jsou blbí.Takže si to vyřiď v sobě a sem dej něco k věci, anebo jdi od válu, krasavče!
Richard Sebesta
@Jiosef Tyl Kesenem 👍
bella.
@Marek Dvorský
Poslyš, buď k věci, nebo jdi od válu !
🟨 🟨 🟨 🟨 🟨
bella.
@Pepa Zahrádka
🟨 Myslím, že já mohu mít názor na Českou sodu, kristepane !
Výkony a témata byla různá a popravdě, nebavila mě.
Víte Vy co vlastně chcete ?
Já nemám vidění jen černá x bílá!
🟨
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta - zcela ale zcela výjimečně jsem ti dal paleček.
bella.
@jaroslav molinek
🟨 Právě jsi přiznal, že rasistické jednání Fialy vůči Romům je a byla ptákovina.
-----
🟨 Tedy ergo kladívko, Turek svými mladistvými kecy plodil taky ptákoviny!
(Až na to, že na něho Amnesty Internacional a další netlačily, jako na Fialu s Pekarkou a Rakušanem ! )
-----------------
Molínku, to je slabota ty tvoje komenty!
-------------------
bella.
🟨 @Jiosef Tyl

🟨 K věci:
co máš k lidským právům ukrajinských Romů porušovaných Fialou?
To je otázka na tebe!!!!!!!!!!!
Máváš Turkem, dej sem odpověď!
Máchneš sem taky Fialu, aby to bylo fér, nebo na to nemáš koule ?
bella.
🟨 @Pavel Nyklíček
Já jsem šťastný člověk, mně na počasí nezáleží!
-----
🟨 A tak k věci: co máš k lidským právům ukrajinských Romů porušovaných Fialou? !
To je otázka na tebe!!!!!!!!!!!
Máváš Turkem, dej sem odpověď!
Máchneš sem taky Fialu, aby to bylo fér, nebo na to nemáš koule ?
Richard Šebesta
@King I Nein, geh zum Teufel !
King I
@Richard Šebesta Mám rozkoukaný Sinners. Nechceš mi vykecat, jak to skončí?