Divoký kačer
Raskanek
4
@Karel Přibyl A to že Babiš říkal že má v aktovce 50 rozpočtů připravených a najednou brečí že nedostane ten předchozí znamená přesně co?
Přejít do diskuze
@Raskanek
Tam má už i 8 let tu důchodovou reformé a tie roušké co osobně doveze občanům z prázdného skladé 😁
Tam má už i 8 let tu důchodovou reformé a tie roušké co osobně doveze občanům z prázdného skladé 😁
🟥Nechce dát propadák, aby nebyl za blba!
Babiš s odborníky ho rozseká.
Do hrobu si ho pak Fiala vzít může.
A že jsem tak smělá brzo-li s hrobem už počítá?🟥
Babiš s odborníky ho rozseká.
Do hrobu si ho pak Fiala vzít může.
A že jsem tak smělá brzo-li s hrobem už počítá?🟥

Nikdy neodstůpím. NIKDY!
A dobre si to zapametajtě čehůni moji milí...
Měl jsem vás rád. Odcházím....
Fuj čo to tárám. To je babiš 🙊
A dobre si to zapametajtě čehůni moji milí...
Měl jsem vás rád. Odcházím....
Fuj čo to tárám. To je babiš 🙊
Drtivá většina příspěvků je jen sbírkou slaboduchých komentářů na adresu Petra Fialy. Jejich autoři zjevně nechápou satira, která trefně glosuje dění kolem nás. Díky Kačere, skvělé se bavím. P.s. Babiš brečí, že chce rozpočet a až ho dostane, bude křičet, jak je blbej. Salámista k pohledání.
@Raskanek jedna věc je výdajová část, tu sestaví kdykoliv. K té příjmové části potřebuje relevantní data, a ta nemá. Tady fialový politruk jednoznačně poškozuje především občany.
Mně to směšné nepřipadá.Fiala počítal s tím, že vyhraje a bude lidem dál lhát,tak jako lhal ve všem.Tím že by teď předložil vylhaný rozpočet,by se k těm nehorázným lžím sám přiznal.Proto dělá všechno možné,aby to nemusel udělat.Jeho argumenty jsou ale velmi slabé,tak jako on.Až vyjde najevo,do jakého stavu dostal tento stát,tak to bude něco.A za půl roku bude v opozici hýkat,že za všechno může Babiš.
Je to celé směšné. Babiš ten rozpočet od SPOLU chce, aby ho mohl ve Sněmovně nepřijmout, Fiala trvá na tom, že jednou ho už předložil, a to stačí - no jo, ale to byla jiná Sněmovna. 
A tak si na tom pískovišti navzájem rozkopávají bábovičky, zatímco čas utíká a do médií "unikají" jedovatosti. Voliči tak mají představení, bohužel není zadarmo, zaplatíme všichni. I my, co se tím bavíme.

A tak si na tom pískovišti navzájem rozkopávají bábovičky, zatímco čas utíká a do médií "unikají" jedovatosti. Voliči tak mají představení, bohužel není zadarmo, zaplatíme všichni. I my, co se tím bavíme.
Proboha, to není síla, ani prezident, která ho donutí vydat rozpočet. Vždyť je to proti zákonu. Po vydání stoupnout výplaty a odchodné a vydat policii k potrestání. Rozpočet zveřejnit, jak k těm číslům ti podvodníci došli.
To se dalo čekat že ti šmejdi budou všechno bojkotovat jen aby si mohly ještě nabrat tučne odchodné že se nestydí
@Richard Bedrna a zákony vám nic neříkají , že ho musí znovu nový vládě předat ? Vy na zákony kašlete ? Hm tak proč jezdíte ve vsi 50 km když na zákony kašlete ?