Divoký kačer
Turek je víc nácek než my všichni v SPD dohromady. Musíme přitvrdit, jinak přijdeme o voliče, burcuje Okamura
24 komentářů
Jóža Oltec
14
@bella. Neplač chlapče, až vyrosteš tak možná pochopíš význam slůvka satira..
Přejít do diskuze
Já jen nechápu, proč se Divoký kačer tváří, jako vymyšlenost. Tohle je prakticky skutečnost.
U nás, na jižní Moravě se říká, že nejhlupší jsou Lanžhotčani a koluje o nich nepřeberně vtipů. Kamarád hajný, který tam byl před lety převelen říká, že žádný takový vtip neexistuje. Vše je pravda.
U nás, na jižní Moravě se říká, že nejhlupší jsou Lanžhotčani a koluje o nich nepřeberně vtipů. Kamarád hajný, který tam byl před lety převelen říká, že žádný takový vtip neexistuje. Vše je pravda.
Dobrý. A třeskutě aktuální. Opravdu si myslím, že Okamura si uvědomuje, že ti voliči Motůrků jsou do značné míry jeho. Řekl bych, že asi tak polovina, ostatně stačí se podívat na propad SPD a to se spojili s dalšími třemi stranami. Inu, Tomio, měl sis ty blbce lépe hlídat, ale zdá se, že jeden zdejší blbec ti pořád ještě zůstal...)))
@Alois Rudý - Jakou prohru, jak žiješ minulostí? Fašoun Turek je pořád ještě kandidát na vysoký post ve vládě.. Jen tak dál a houšť - ať zvony znějí. To by se ti líbilo, přijmout prohru, fašoune jeden rudej.
@Uživatel_5734171
Já mám pocit, že tahle proruská dezoscéna je jen určitá množina lidí (ovšem stále se zvětšující), kteří uvěří jen největším cypovinám a nesmyslům, pokud jim to nakukají dezoláti z Kremlu. Tam přesně ví, jak na ně. A je už víceméně fuk, kteří parapolitici a prodavači deště je přetáhnou k sobě.
Já mám pocit, že tahle proruská dezoscéna je jen určitá množina lidí (ovšem stále se zvětšující), kteří uvěří jen největším cypovinám a nesmyslům, pokud jim to nakukají dezoláti z Kremlu. Tam přesně ví, jak na ně. A je už víceméně fuk, kteří parapolitici a prodavači deště je přetáhnou k sobě.
Dominiku Landsmanů žiješ minulostí, patříš mezi poražené, přijmi svojí prohru. Nebo zkus myslet nově a hlavou. To je ta koule na tvém těle........tam ne, nahoře🙄
@Zdenek Schubert jestli Vas to unavuje, tak to nečtěte. Takto je to jednoduché. Zřejmě budete patřit mezi výše zmíněné voliče.
@Vitr VeVlasech ...Jak líbilo, bude líbit, potomku ofčí babičky a stepního ukrajince 🤣😂
Tak pražský vysoký školy jsou nácků plný, a Reflex řeší pseudoproblémy. Co jste z toho časáku udělali? Hrůza.
Je nutné jít s dobou a názorem našich přátel Němců. Ano, za druhé sv. války a v boji proti komunistům a Rusku došlo k několika přehmatům způsobených lidským faktorem a válečným stresem. Ale spojovat s tím vojenský pozdrav zdviženou pravicí Německé armády, která hrdinně bránila svoji vlast proti postupujícím Ruským okupantům, asi není správné a nahrává to Putinovi. Sledujme kdo mu takto pomáhá.🦆
@Pavel Vlček
Ne Odesáci, to ani omylem. Ale Klausovci v jeho dnešním angažmá možná. V 90. letech byl Klaus úplně jiný, až po odchodu z politiky se přešupačil.
Ne Odesáci, to ani omylem. Ale Klausovci v jeho dnešním angažmá možná. V 90. letech byl Klaus úplně jiný, až po odchodu z politiky se přešupačil.
@Pavel Hanzl Že by byl Nutelak Lanzhotak a Nerudova Lanzhotacka to nevím ale hloupí jsou oba.Kazdy kdo je objektivní to musí uznat
@Jozef Lamanec
Pane vy se prostě nevyznáte , divoký kačer je úplná pravda (fake News pravda). Když to nehodláte přijmout, buďto se zastřelte nebo to nečtete.
Pane vy se prostě nevyznáte , divoký kačer je úplná pravda (fake News pravda). Když to nehodláte přijmout, buďto se zastřelte nebo to nečtete.
@Pavel Hanzl
-Hloupému vše hloupé !!! -Maminka Forresta Gumpa říkala: Pro hlupáka každý hloupý !!!
-Hloupému vše hloupé !!! -Maminka Forresta Gumpa říkala: Pro hlupáka každý hloupý !!!
@Jóža Oltec Až vyrostes zoufalce tak možná pochopíš proč jsou na tapety jen nebo hlavně zástupci opozice tedy vznikající vlády .🏃😄mameluku
@Miloš Hora
No to tenhle pisalek . Komunismus je pro nej sprosty slovo . Je to jen spratek,kteryho tatinek vedl za rucicku s cedulkou ODS na krku . Nebo jineho hnoje. Ale tam on patri i se svymi clanky. To je fakt hnus. Udelal z reflexu stoku, pan to napsal dole celkem vystizne .
No to tenhle pisalek . Komunismus je pro nej sprosty slovo . Je to jen spratek,kteryho tatinek vedl za rucicku s cedulkou ODS na krku . Nebo jineho hnoje. Ale tam on patri i se svymi clanky. To je fakt hnus. Udelal z reflexu stoku, pan to napsal dole celkem vystizne .
Tomu Landsmannovi za tohle nekdo plati, nebo ho takto jen vypusti, aby pomluvil levici a zase sup zpatky ? Uz me unavuje cist ty jeho vykaly. ***nek, co ho nebavila prace v urade, tak si jel studovat, aby mohl obohacovat nas svymi nazory a propagovat ten uzasny kapitalismus. Opravdu za tohle dostavas od redakce penize Dominiku ?
Tfuj, hnus.
Tfuj, hnus.
Vážená redakce nevím jestli těm chlastate nebo ujíždíte na drogách, ten váš hnojomet nemá konkurenci
Připadá mi, že by se to mohlo jmenovat místo „Divoký kačer“ třeba„ Divoká *** “.Kačer mi nepřijde jako až tak divoký.Ale ***,to je jiná písnička.