Komentáře
Petr Minář
21
Trochu nervózní jsou koblihy a jiný výkvět českého národa, ten, co tak slavně zvítězil. Pomstily se Fyjalovi a pětidemolici, ale radost z velkého vítězství tuná nie je. Dál se štěká na Reflex a jeho novináře, jako před volbami. I na Fyjalu a prezidenta, jako by se volby nekonaly, vítězství nebylo třeba slavit. Ovšem, slíbené vyšší penze, mzdy, slevy, nižší ceny potravin, enregií, hypoték a vůbec fšeho, se skurtečně nekonají. Tak si ale mohou inteligentní voliči Babiše-Bureše dál alespoň zasloužený oraz stejně jako jejich udřený šéf. Co vy na to, koblihy, oraz a neprudit v diskuzi!
Přejít do diskuze
Shrňme si FAKTA:
1. Jediným Babišovým cílem je nejít do kriminálu. To mu zajistí jen koalice s Okamurou a Motoristy. Každá jiná koalice znamená vydání trestnímu stíhání.
2. Všechno ostatní se bude flexibilně měnit. Deficit, program, priority... Všechno se změní podle potřeby. On klidně schválí rozpočet s nižším schodkem, aby uspokojil Motoristy a za půl roku deficit navýší o 200 mld. Nějaký důvod už si vymyslí. Vyzkoušel si to za covidu a prošlo to. Sice podle NKÚ 90% výdajů s covidem nesouviselo, ale ve sněmovně mu to prošlo.
3. Babiš potřebuje vládnout. On nepotřebuje přijímat zákony, on potřebuje být ve vládě. 99% toho, co ochrání jeho byznys se realizuje mimo zákony. Nejrůznější dotace, pobídky atd., to jsou všechno exekutivní rozhodnutí, na to není třeba měnit zákony. Ministr ohlásí posílení strategických rezerv a jako náhodou to dostane Agrofert. Takhle to fungovalo před 4 lety, bude to fungovat i teď.
4. Zobnout bude muset nechat i jiným, především Tykačovi. Ten bude klíčovou postavou této vlády.
5. Strany, co budou v opozici, se MUSÍ změnit. Pokud chtějí příště uspět, musí se zásadně změnit. Především nesmí s ničím Babišovi pomáhat. Nesmí to fungovat jako minule. Babiš schvaloval zákony ve sněmovně s demokratickými stranami, ale ve skutečnosti vládl s bolševiky a Okamurou. Tato praxe musí skončit. Vláda je vláda a opozice je opozice.
1. Jediným Babišovým cílem je nejít do kriminálu. To mu zajistí jen koalice s Okamurou a Motoristy. Každá jiná koalice znamená vydání trestnímu stíhání.
2. Všechno ostatní se bude flexibilně měnit. Deficit, program, priority... Všechno se změní podle potřeby. On klidně schválí rozpočet s nižším schodkem, aby uspokojil Motoristy a za půl roku deficit navýší o 200 mld. Nějaký důvod už si vymyslí. Vyzkoušel si to za covidu a prošlo to. Sice podle NKÚ 90% výdajů s covidem nesouviselo, ale ve sněmovně mu to prošlo.
3. Babiš potřebuje vládnout. On nepotřebuje přijímat zákony, on potřebuje být ve vládě. 99% toho, co ochrání jeho byznys se realizuje mimo zákony. Nejrůznější dotace, pobídky atd., to jsou všechno exekutivní rozhodnutí, na to není třeba měnit zákony. Ministr ohlásí posílení strategických rezerv a jako náhodou to dostane Agrofert. Takhle to fungovalo před 4 lety, bude to fungovat i teď.
4. Zobnout bude muset nechat i jiným, především Tykačovi. Ten bude klíčovou postavou této vlády.
5. Strany, co budou v opozici, se MUSÍ změnit. Pokud chtějí příště uspět, musí se zásadně změnit. Především nesmí s ničím Babišovi pomáhat. Nesmí to fungovat jako minule. Babiš schvaloval zákony ve sněmovně s demokratickými stranami, ale ve skutečnosti vládl s bolševiky a Okamurou. Tato praxe musí skončit. Vláda je vláda a opozice je opozice.
@Alois Rudý to je zvláštní, že jediný pisálek, který po prohraných volbách kvičí a hýká jsi tady Ty.
Nějak ti ujíždí nervy poté, co STRANA zmizela do věčných lovišť.
Nějak ti ujíždí nervy poté, co STRANA zmizela do věčných lovišť.
@Miroslav Vach
Máš to trochu popletené, kobliho. Je, i v této diskuzi, dost inteligentních (s intelihgencí ANO nebo SPD) přispěvatelů, co tu celé měsíce před volbami psali o tom, jak po tom velkém vítězstvá ANO + SPD + Stačilo! ve volbách začne mezi novináři velké pževlékání kabátů a přebíhání od pětidemolice a Fyjaly ke Spasiteli Burešovi. Co že to nějak nenastalo? Máš nějakou teorii?
Máš to trochu popletené, kobliho. Je, i v této diskuzi, dost inteligentních (s intelihgencí ANO nebo SPD) přispěvatelů, co tu celé měsíce před volbami psali o tom, jak po tom velkém vítězstvá ANO + SPD + Stačilo! ve volbách začne mezi novináři velké pževlékání kabátů a přebíhání od pětidemolice a Fyjaly ke Spasiteli Burešovi. Co že to nějak nenastalo? Máš nějakou teorii?
@Jaroslav Kopec koho tím myslíte? Reportér kupodivu velmi přesně popsal současnou situaci. Jestli je vám ten popis nepříjemný, tak vaši reakci chápu.
@Anatolij Vasil Jste úplně mimo. Pokud by Fiala mohl vládnout ještě další čtyři roky, bylo by to jen dobře. Z toho nejhoršího, co se mu postavilo do cesty hned od počátku vládnutí - vysoká inflace, žádné rezervy, energetická krize, válka na Ukrajině a s ní příliv uprchlíků - jsme se i díky jemu dostali. A teď má babiš umetenou cestu (on sice tvrdí opak navzdory ekonomům) jenže si ji evidentně zasviní, jak už je jeho zvykem. Jen počkejte za 4 roky, pokud to s ním přežijeme, bude to zase zmar a chaos. Ostatně s tím, co si bere s sebou do vlády se ani nic jiného čekat nedá. A zas bude muset nastoupit někdo, kdo se to pokusí dát do pořádku, zase si akorát natluče hubu, protože lid přece chce, aby se stát postaral a zas mu to někdo slíbí...a tak je to tady pořád do kola. Stejně jako bylo před babišem, po babišovi, jak u blbejch na dvorečku. :-/
Dokonalý zločin...Vžijte se do toho...Tak tu máme aktéry: společnost, která neví kam směřuje, nemá cíle, nemá vize, pouze přežívá a přešlapuje. A pak jedince s jasnou vizí - maximálně vydělat, okrást, ale nebýt potrestán a přežít. A jako bonus - vše s čistým štítem. A ještě díky tomu všemu vejít do dějin a škol, protože toto tu ještě nebylo. Takže síla spočívá v tom, že společenství cíle nemá a je v podstatě lhostejné a já mám tah na branku. Jak na to: stát se premiérem s hnutím, kde mne budou všichni poslouchat. Mít jednobarevnou vládu a psát si zákony na ruku. Vydolovat, vyrabovat a všem křiklounům taky něco dát (tím je umlčím). To "něco" je větší, než dali ti předtím. Je jedno s kým, je jedno, co to bude stát, protože ta jízda je jednosměrná a veškeré výdaje jdou ze společného a na dluh. A jako vyvrcholení, jako třešnička na dortu je - stát se prezidentem, omilostnit se, dorabovat to tu přes své pohůnky a všechny na závěr omilostnit taky...Cestu v tom v praxi vyklestil V. Klaus. Papá!
Je to natolik jednoduché a živelné, že úvahově jednodušší to být nemůže. A pokud použijeme princip Occamovy břitvy (jedná se o logický princip, který říká, že při více možných vysvětleních je třeba upřednostňovat to nejjednodušší, a že se nemají používat zbytečně složité teorie), pak se to celé zřejmě blíží pravdě. Pro Babiše je politik nad zákonem. Pokud by toto platilo, znamená to konec demokracie.
Je to natolik jednoduché a živelné, že úvahově jednodušší to být nemůže. A pokud použijeme princip Occamovy břitvy (jedná se o logický princip, který říká, že při více možných vysvětleních je třeba upřednostňovat to nejjednodušší, a že se nemají používat zbytečně složité teorie), pak se to celé zřejmě blíží pravdě. Pro Babiše je politik nad zákonem. Pokud by toto platilo, znamená to konec demokracie.
Stále se objevuje otázka, proč některá ze stran pětikolky nepodpoří Babiše a tak nezabrání vznik dezolátní vlády národní ostudy.
A) Všechny tyhle strany jasně voličům slíbily, že to neudělají, byla by to přímo zrada.
I kdyby to nějaká udělala, ničemu nezabrání, jen bude zničena stajně, jako socani a komunisti. Babiš bude dominantní a všechny své parazákony bude prohlasovávat s destruktivní opozicí stejně, jak to dělal minule.
C) To je prostě demokracie. Voliči celé čtyři roky viděli, jak Babiš obstruuje, lže, kydá na vládu špínu, hyenizuje ji a společnost štve proti ní i EU, která je pro nás základem prosperity. A měli právo si rozhodnout, jaký styl vlády podpoří. A rozhodl se, takže si mají právo vžrat si to dodna.
Není to spravedlivé pro ty, kteří ho nevolili a můžeme jen doufat, že stát nepoškodí a nezdevastuje nevratně. Jak se stalo třeba na Slovensku.
A) Všechny tyhle strany jasně voličům slíbily, že to neudělají, byla by to přímo zrada.
I kdyby to nějaká udělala, ničemu nezabrání, jen bude zničena stajně, jako socani a komunisti. Babiš bude dominantní a všechny své parazákony bude prohlasovávat s destruktivní opozicí stejně, jak to dělal minule.C) To je prostě demokracie. Voliči celé čtyři roky viděli, jak Babiš obstruuje, lže, kydá na vládu špínu, hyenizuje ji a společnost štve proti ní i EU, která je pro nás základem prosperity. A měli právo si rozhodnout, jaký styl vlády podpoří. A rozhodl se, takže si mají právo vžrat si to dodna.
Není to spravedlivé pro ty, kteří ho nevolili a můžeme jen doufat, že stát nepoškodí a nezdevastuje nevratně. Jak se stalo třeba na Slovensku.
@Jitka Urbankova
Dřel (státní rozpočet a peníze z EU "cez" dotace pro Agrofert), až si zdělal moudě. Před novým kolem kradení si musí odpočinout!
Dřel (státní rozpočet a peníze z EU "cez" dotace pro Agrofert), až si zdělal moudě. Před novým kolem kradení si musí odpočinout!
Nikdo nepohrdá svými voliči tak, jako Babiš....On ví že reálně nemůže splnit ani třetinu toho co slibuje, zvláště v koalici s SPD a Moto, ale ví, že blbcům stačí naslibovat a oni ho stejně zvolí....
Jeho voliče to ale vůbec nezajímá,jsou skalní a oddaní.Mají ho rádi,může si proto dělat cokoliv.Tady žádnou racionalitu nehledejme,není.
Babiš si krátký odpočinek zaslouží.Pavek stejně jmenování premiéra odsunul na listopad.Spolu to jedou skartovacky ve dne v noci.Co?Když vám Pávek jde na ruku
Zbytečný článek, pokud to Reflex nebere dvojím metrem. Decroix jela na dovolenou, když měla řešit Bitcoiny, které nedovedla do konce a vypadá to na vyšuměni. To je něco jiného?
@Helena Žďárská
U důchodovou reformu má babis připravenou v šuplíku 8 let!🙏
Prostě věci důležité pro českou republiku počkají nad vlastním byznys plánem i když premiérem babiš nebude.
Pořád to bude tlačit na Anočert.
Je zadlužen až po uši a nic jiného mu ani nezbyde.
U důchodovou reformu má babis připravenou v šuplíku 8 let!🙏
Prostě věci důležité pro českou republiku počkají nad vlastním byznys plánem i když premiérem babiš nebude.
Pořád to bude tlačit na Anočert.
Je zadlužen až po uši a nic jiného mu ani nezbyde.
Tohle bych mu zrovna nevyčítal, i když jinak skoro všechno. Byl jsem se na něj podívat jako odpůrce na meetingu na Opatově (i jsem s ním mluvil) a bylo vidět, jak je na konci té kampaně vyfluslý. Ramena skleslá - vypadal trochu jako malý starý unavený Hitler...
Myslím, že si jako každý člověk v jeho věku potřebuje po takovém zápřahu odpočinout - buďme spravedliví. A je to v zájmu nás všech, protože jestli nám má tenhle člověk vládnout, ať je alespoň odpočatý. Volil jsem Piráty a na Babišovi mi vadí asi milion věcí, ale buďme spravedliví...
Myslím, že si jako každý člověk v jeho věku potřebuje po takovém zápřahu odpočinout - buďme spravedliví. A je to v zájmu nás všech, protože jestli nám má tenhle člověk vládnout, ať je alespoň odpočatý. Volil jsem Piráty a na Babišovi mi vadí asi milion věcí, ale buďme spravedliví...
@Anatolij Vasil
On prudí bo ty prudíš a to bez přestání 😁.
Prostě klasická ženská. Nevím co chci, ale dosáhnu toho 💪
On prudí bo ty prudíš a to bez přestání 😁.
Prostě klasická ženská. Nevím co chci, ale dosáhnu toho 💪
Bakalovy platky chrli pomluvy,boze kam az jste klesly! Jakoby nestačil ten trouba na Hradě..
opruz a provokace od novinářských hy...p.Babiš má právo si odpočinout po celoroční kampani 👏má za sebe náhradu ‼️ přestaňte štvát proti ANO ‼️
Jasně. Co na tom že Pávek svolal sněmovnu až na úplně poslední možný termín. Co na tom, že vyjednávání o vládě běží ty 4 dny i bez Babiše, co na tom, že minulá vláda vznikla až 4 měsíce po volbách.... Nepřipadáte si v tom reflexu trochu jako idioti?
Babiš je fajn, a že poražení kvičí a hýkají, jako tento novinářský pisálek, to je pro většinovou část slušných lidí Česka jenom taková třešnička na dortu.😉
Proč si ti postkomunisté myslí,že musí Babiš dělat vše,jako ti komunisti.Co je komu do toho,jak povede svou vládu.Všichni to dovedli do háje a teď chtějí,aby to tam Babiš dotáhl taky.
Jen ať si odpočine a nabere novou sílu. Bude jí třeba při trestání členů poražené koaliční vlády a jejích evidovaných přívrženců, za úmyslné ohrožování bezpečnosti Česka a principů demokracie. Lid si to žádá😑
Na dovolenou?? Kdyby na dovolenou! Tohle Andrej pojmenoval jako "dovolenou, kterou si budu sám platit" ... normálně tomu každý jiný říká neplacené volno. Navíc, když takové neplacené volno ohlásí zaměstnanec nečekaně zaměstnavateli ve chvíli, kdy se zrovna řeší nejdůležitější projekt za poslední 4 roky a suše si nepřijde týden do práce, je to prachsprostá neodůvodněná absence. Za to se dostává vyhazov.
Zaměstnavatel Andreje Babiše jsou dva miliony jeho voličů, a všichni členové hnutí ANO. Ty nechal na holičkách, jak už je Andrejovým zvykem.
Zaměstnavatel Andreje Babiše jsou dva miliony jeho voličů, a všichni členové hnutí ANO. Ty nechal na holičkách, jak už je Andrejovým zvykem.
Pane, to jste se spletl. Vláda podvodníků, plagiátorů, lhářů, hyen nás teprve čeká po ustavující schůzi sněmovny.
Připomíná mi to socík, kdy se komunističtí novináři snažili překrucovat realitu do jejich pohledu...
A náhodou já se bavím. Ono to, že nebude plnit to, co nasliboval, je právě paráda.
Zaprvé tím díky tomu nezlikviduje rozpočet hned na začátku, což je hodně důležité a toho jsem se bál nejvíc, že bude plnit svoje sliby (já vím - haha!) a zruinuje tím ČR
Zadruhé teď všichni ti dementi, co ho s vidinou peněz za nic (čti na úkor mladých v budoucnu, na které ale jeho voliči kašlou) zvolili, utřou hubu a to bude ta největší sranda 😅 Já už vidím, jak za 4 roky budou volby a tam budou ti samí lidé zase volit opozici a řvát a nadávat na Babišovi voliče a dělat, že ho nikdy nevolili.
Zaprvé tím díky tomu nezlikviduje rozpočet hned na začátku, což je hodně důležité a toho jsem se bál nejvíc, že bude plnit svoje sliby (já vím - haha!) a zruinuje tím ČR
Zadruhé teď všichni ti dementi, co ho s vidinou peněz za nic (čti na úkor mladých v budoucnu, na které ale jeho voliči kašlou) zvolili, utřou hubu a to bude ta největší sranda 😅 Já už vidím, jak za 4 roky budou volby a tam budou ti samí lidé zase volit opozici a řvát a nadávat na Babišovi voliče a dělat, že ho nikdy nevolili.
Novinářský nádeníku, voliči hnutí ANO přejí panu Babišovi zaslouženou dovolenou a ty a tobě podobní ideologicky zapálení dezoláti se z toho klidně possertte.😂🤣
@Uživatel_5577504
nechce se mi věřit, že by někdo byl opravdu tak tupý... myslím si, že jsi umělá inteligence, respektive umělá blbost. Že nemáme vládu je jen a jen odpovědnost vítězné strany a je normální, že to několik měsíců trvá. Prezident pověří někoho, až bude jasná koalice, protože pak běží lhůta. Nemůžeš nikoho pověřit, když nemáš koho, protože za 30 dnů musí před sněmovnu. Která noto bene také ještě není. Ale jak říkám, myslím, že se bavím s robotem, takhle vymaštěný nikdo být nemůže...
nechce se mi věřit, že by někdo byl opravdu tak tupý... myslím si, že jsi umělá inteligence, respektive umělá blbost. Že nemáme vládu je jen a jen odpovědnost vítězné strany a je normální, že to několik měsíců trvá. Prezident pověří někoho, až bude jasná koalice, protože pak běží lhůta. Nemůžeš nikoho pověřit, když nemáš koho, protože za 30 dnů musí před sněmovnu. Která noto bene také ještě není. Ale jak říkám, myslím, že se bavím s robotem, takhle vymaštěný nikdo být nemůže...
@Pavel Hanzl
Vláda národní ostudy a hrůzy končí - naštěstí. Teď už jen rozhodnout, co s Fialou - doživotí, poprava nebo vyhnanství?
Vláda národní ostudy a hrůzy končí - naštěstí. Teď už jen rozhodnout, co s Fialou - doživotí, poprava nebo vyhnanství?
@Markus Wassertrüber Jak se pozná, že Fialova vláda na voliče kašle?
Velmi silně zvýšila sociálky za energetické krize, platila za elektroměr i za děti, zastropovala ceny, přidala na veškerých soc. podporách. Výpočetní schéma důchodů vrátila do doby vlády Babiše před covidem.
V prosperitě (růstu HDP) jsme asi šestí nejlepší z celé EU, inflaci stáhla na 2%, státní dluh taky, plníme i Maastricht. Platy jdou +7% nahoru, důchody se valorizovaly o +30% dle inflace. Tohle vše je PRO VOLIČE velmi důležité, nemyslíte?
Velmi silně zvýšila sociálky za energetické krize, platila za elektroměr i za děti, zastropovala ceny, přidala na veškerých soc. podporách. Výpočetní schéma důchodů vrátila do doby vlády Babiše před covidem.
V prosperitě (růstu HDP) jsme asi šestí nejlepší z celé EU, inflaci stáhla na 2%, státní dluh taky, plníme i Maastricht. Platy jdou +7% nahoru, důchody se valorizovaly o +30% dle inflace. Tohle vše je PRO VOLIČE velmi důležité, nemyslíte?
@bella.
Právo na tento svůj názor máš - třeba na Parlamentních listech, ty jedna ... ruSSácká soudružko.
Právo na tento svůj názor máš - třeba na Parlamentních listech, ty jedna ... ruSSácká soudružko.
@lug70 Vykreslení oligarchů sedne přesně na jistého agrobarona a veksláka s eurodotacemi. Výborný postřeh!
@Anatolij Vasil
Je už docela pravděpodobné, že on ten Pávek opravdu babiše nejmenuje. Prostě bábiš sám odstůpí.
Je už docela pravděpodobné, že on ten Pávek opravdu babiše nejmenuje. Prostě bábiš sám odstůpí.
@Markus Wassertrüber
Tak zaprvé se Babiš premiérem ještě nestal a pokud vše půjde tak jak předpokládám, ani se nestane.
Důvodů je opravdu mnoho.
Tak zaprvé se Babiš premiérem ještě nestal a pokud vše půjde tak jak předpokládám, ani se nestane.
Důvodů je opravdu mnoho.
Pane Štefku, já kašlu na Vás.
--------------------------------------------
🟥 Vy tady cituje přestárlou opravářku zemědělských strojů, posléze prodavačku knih Mirku Němcovou, opěrný sloup " demokracie " a ODS , která by i se svým slovníkem a věkem měla být suspendovaná a dát pokoj.
Většího fanatika , pro něhož jsou lidi hmyzem jsem v Senátu nezažila.A tahle skokanka k funkce do funkce se mi jeví s těmi návaly vzteku, že má náběh na Alheimera, arogantním pohazování knihou Konečné počínaje a nenávistnými výřiky v módu cenzora Foltýna.Je směšná, ale škodlivá! Giala by ji měl pokárat.Tomu ale všechno trvá ... než mu dojde!
🟥 Předávání vlády zdržuje Pavel podle diktátu Koláře a SPOLU, protože čím víc toho ještě vyštrachají na ty druhé, tím víc rozeštvou národ.Nerespektují většinu .
A tak, ať si taková Decroix apod. seberou saky paky , ta ať je ráda i s biomasou Kačenkou , že za 3 měsíce činnosti dostanou tučnný zlatý padák a ostatní ať vypadnou co nejdřív taky. Ty padáky nás budou stát dost a potřebujeme klid, aby se tady vyřešily Fialovy a Pavlovy dluhy státu -
Mám dost! Mám dost farizejství a dost těch, kteří nás přivedli na buben. a ještě si dovolují na nás plivat.
🟥A vyřiďte tomu rádci žurnalistovi Kolářovi, at sebou u hodí a něco tomu Pavlovi už sdělí, ať pokročíme.Zdržují to oni!
---------------
A opovažte se to smáznout, právo na názor mám .
--------------------------------------------
🟥 Vy tady cituje přestárlou opravářku zemědělských strojů, posléze prodavačku knih Mirku Němcovou, opěrný sloup " demokracie " a ODS , která by i se svým slovníkem a věkem měla být suspendovaná a dát pokoj.
Většího fanatika , pro něhož jsou lidi hmyzem jsem v Senátu nezažila.A tahle skokanka k funkce do funkce se mi jeví s těmi návaly vzteku, že má náběh na Alheimera, arogantním pohazování knihou Konečné počínaje a nenávistnými výřiky v módu cenzora Foltýna.Je směšná, ale škodlivá! Giala by ji měl pokárat.Tomu ale všechno trvá ... než mu dojde!
🟥 Předávání vlády zdržuje Pavel podle diktátu Koláře a SPOLU, protože čím víc toho ještě vyštrachají na ty druhé, tím víc rozeštvou národ.Nerespektují většinu .
A tak, ať si taková Decroix apod. seberou saky paky , ta ať je ráda i s biomasou Kačenkou , že za 3 měsíce činnosti dostanou tučnný zlatý padák a ostatní ať vypadnou co nejdřív taky. Ty padáky nás budou stát dost a potřebujeme klid, aby se tady vyřešily Fialovy a Pavlovy dluhy státu -
Mám dost! Mám dost farizejství a dost těch, kteří nás přivedli na buben. a ještě si dovolují na nás plivat.
🟥A vyřiďte tomu rádci žurnalistovi Kolářovi, at sebou u hodí a něco tomu Pavlovi už sdělí, ať pokročíme.Zdržují to oni!
---------------
A opovažte se to smáznout, právo na názor mám .
Nemyslím, že na voliče kašle. Jenom se jednání v rámci šestikolky nevyvíjí podle jeho představ, a proto to hodil na jiné. A až se vrátí, buď si přisvojí úspěšné jednání, protože byl on-line, nebo uslyšime něco o špatné akustice.
Ekonomická statistika ČR hovoří o velice slušných číslech.
Pokud Havlíček nenajede zbytečně do slibů, které jeho nadřízený slíbil svým milým čehúňům, můžeme pokračovat dál a opět rozumně vykazovat zisková čísla pro jeho podřizeného babiše, kde loajalita snad bude zachována jen v rozumném směru ve chvíli, kdy po Havlíčkovi bude chtít Babiš, aby mu přihrál malou domu.
Střet zájmů by ale trval tuším i u pozice poslanecké, tak bude zas muset jít vše přes Viktora Čističe- Faltýnka. Zkušenosti má.
Pokud Havlíček nenajede zbytečně do slibů, které jeho nadřízený slíbil svým milým čehúňům, můžeme pokračovat dál a opět rozumně vykazovat zisková čísla pro jeho podřizeného babiše, kde loajalita snad bude zachována jen v rozumném směru ve chvíli, kdy po Havlíčkovi bude chtít Babiš, aby mu přihrál malou domu.
Střet zájmů by ale trval tuším i u pozice poslanecké, tak bude zas muset jít vše přes Viktora Čističe- Faltýnka. Zkušenosti má.
Nechápu co to vypouštíte za nesmysly. Když má hotovo co mělo být hotovo,proč by si nemohl zajet na dovolenou na pár dní. Vždyť maká jak málokdo,makejte taky a jeďte kam chcete. Musí se přece nadechnout aby zvládl co mu ta žumpa zanechala.
To že na všechny kašle bylo přece jasné už dávno nejen před těmito volbami.Nic pro lidi neudělá,ale sám si ještě víc nahrané on a ten zimak.a mnoho dalších.Jde o obyčejnou stoku,co prijde po současné vlade
No a co ? Tak jel na dovolenou.Napsat,že Babiš kašle na své voliče,může jenom ten,co nedokáže skousnout prohru.
Ten, kdo to psal, je zřejmě přívrženec pětikoalice, která prohrála volby a neumí se s tím smířit. Pan Babiš si dovolil vzít dovolenou na čtyři dny, všechno má vyřízené,všechno má připravené, teď jenom čeká na to, až mu fialový Fiala pošle rozpočet. Takže ten zádrhel vážení, je patrně někde jinde a ne v panu Babišovi, ale v pannu Fialovi a spol., který se zachoval protiprávně
@Uživatel_5389476 Máme tu ale společnost, která ví, kam patří a kam směřuje (Na Západ, do EU), která má vizi, že se chce vyrovnat bohatým evropským zemím, chce přispět k ochraně přírody i klimatu a především se chce ubránit agresivnímu Rusku. To znamená, že chce zajistit svým dětem dobrou - svobodnou a prosperující budoucnost.
To je vám fakt málo? Napište lepší vizi.
To je vám fakt málo? Napište lepší vizi.
@Petr Minář A proč tu prudis ty?!Až Fiala a Spolu s panem hradním nebudou takový šmejdi tak nikdo na ně nadávat nebude.!Ty jsi zde nasazen?!Že stále meleš to samé dokola.
Pořád jsou mezi náma takový lidi kteří dokážou hanobit druhé lidi. Jsou to lidi nemocní a nesmíří se s tím že prohráli. Tento člověk který napsal Tento příspěvek je hodně nemocný. Měl by se jít léčit a nebo nejlépe úplně vyměnit celou hlavu. Takové to myšlení ubližuje spoustu lidem, kteří chtějí lepší život v České republice. Jsou to lidé chudí Díky předchozí vládě a předpokládají že nová vláda bude lepší jako to bylo za pandemie s Babišem. Já osobně jsem ho nevolil ale důvěru V něho mám. Ty které jsi napsal Tento příspěvek mu prosím tě Nezáviď prachy a dovolenou. Ty čtyři dny dovolené si zaslouží. Udělal takový práce jako jsme udělal ty za celý svůj život. Jsi cucák A nemáš právo komentovat a zneuctívat tohoto člověka. Nešaháš mu ani po kotníky. Vím že jsi s ODS a proto si myslím že nejsi dobrý člověk.
Dřivé jsem četl REFLEX a považoval ho za solidní dnes si myslím, že je zaměřený na rozeštvávání společnosti, tolik hloupých článků a zbytečně!🥱
Že se nedivím!Tady pistolové vždycky bylo na straně Fialy !Tak budou hledat na ANO teď momentálně na Babiše vždycky nějakou špínu!
Tak jim vzkazuji piánko pisálci! Každý má právo vzít si dovolenou tak nechte Babiše na pokoji! Vláda už mohla být dávno sestavena kdyby prezident a Fialová banda to nebrzdili! Však všichni víme proč tomu tak je!!
Tak jim vzkazuji piánko pisálci! Každý má právo vzít si dovolenou tak nechte Babiše na pokoji! Vláda už mohla být dávno sestavena kdyby prezident a Fialová banda to nebrzdili! Však všichni víme proč tomu tak je!!
@Miloslav Podhola to víte, majitel Reflexu oligarcha Křetínský se bojí o penězovody ze státního. Za Fialovy vlády ze státního i evropských fondů inkasoval 253 miliard. Za Babišovy vlády nemusí inkasovat už ani korunu. Když se majitel plátku bojí o penězovody, tak je jasné, že zaúkoluje své poskoky z Reflexu aby se víc snažili. Jinak nebudou prémie a může dojít i k propouštění nadbytečných. Je pravdou, že v redakci je těch poskoků jako psů.
Spíše si myslim,že Babiš kašle na Štefkovy výplody, nikoliv na své voliče.
Pracuje s tím, co mu voliči předhodili.
Na oznámení vlády má, dle zvyklost, ještě dosti času, ještě není ustavena sněmovna.
Štefek píše za honorář, pro ty,kteří nenávidí vítěze Babiše, tak se musí snažit.
Pracuje s tím, co mu voliči předhodili.
Na oznámení vlády má, dle zvyklost, ještě dosti času, ještě není ustavena sněmovna.
Štefek píše za honorář, pro ty,kteří nenávidí vítěze Babiše, tak se musí snažit.
Nechápu, proč se tady řeší nějaká dovolená. Či trestní stíhání Okamury a Turka. A vytahují se absolutně nepodstatné kauzy. Které absolutně nesouvisí s ničím. Podle mě už nemají média o čem psát. P. Babiš jede na dovolenou a co? P. Okamura je trestně stíhán za totální hovadinu. A p. Turek za nějaké výroky před 10 či více lety na FB. Kolik lidí píše nepřípustné komentáře na FB I jiných sociálních sítích I politické špičky a horší komentáře a nic se neděje. Už opravdu řešte co je podstatné. Nevytahujte staré kauzy viz. Čapí hnízda atd. Podívejte se raději kam se dostala naše republika po rozpadu a kde je nyní? V totální pr... Nechte Andreje vládnout je to vítězná strana. Nemá žádnou další stranu na pomoc jako v minulých volbách pětislepenec. A každá strana z nich měla absolutně jiné programy. Jediný společný cíl byl sundat Babiše. Nic víc. A když vyšli ze sněmovny nemohli si přijít na jméno jeden druhému. Kamarádíčkové od koryt. Ostuda. Byl to čistě volební tah sestřelit ANO. Nic víc. Když všichni pějí ody na západ, USA tak by měli být i volby takové jako u nich. Vítěz bere vše. A ne jak tady. Vládne po stanovenou dobu pak jsou volby opět a buď nový vítěz bere vše anebo to obhájí původní strana. Referenda se tady bojí všichni. Protože je to a byl by mocný nástroj národa. Proto rozhoduje o důležitých věcech pár hňupů o nás bez nás.
Co to je za idiota žen redaktor co to napsal. Proč by měl jít na hrad k 28.10. když až do 3.11. vládne dle zákona vláda podvodniků, plagiátorů, lhářů, hyen.
Ty nevíš, že na ustavující schůzi sněmovny podá tato nejhorší vláda demisí muže být pověřen sestavením vlády nový premiér. Ten redaktor patří asi do skupiny plagiátorů kteří vystudovali školu zvláštní a pak nějaký měsíční kurz po hospodách.
Ty nevíš, že na ustavující schůzi sněmovny podá tato nejhorší vláda demisí muže být pověřen sestavením vlády nový premiér. Ten redaktor patří asi do skupiny plagiátorů kteří vystudovali školu zvláštní a pak nějaký měsíční kurz po hospodách.
Pan Babiš si dovolenou zaslouží. Kdylž měla ministryně spravedlnosti , provést časovou osu, tak se odmítla vrátit z dovolené.
Dnes se tu jak šváby slezli příznivci prohraných voleb spolu.Jen jestli to není dva tři uživatele,kteří mají více profilů.Vzdy je to jak na povel a stejný čas.
@TomasTomas
O této situaci, která s velkou pravděpodobností nastane píši již několik měsíců.
Vše se oddaluje, střet zájmů je neřešitelný, složení ministrů vesměs nereálné, dle hradu a tak se dočkáme výsledků za několik měsíců a bábiš prostě premiérem nebude, což by nemělo voličům hnuti vadit, jelikož řídit bude ořezanou vládu přes SMS dál bábiš.
O této situaci, která s velkou pravděpodobností nastane píši již několik měsíců.
Vše se oddaluje, střet zájmů je neřešitelný, složení ministrů vesměs nereálné, dle hradu a tak se dočkáme výsledků za několik měsíců a bábiš prostě premiérem nebude, což by nemělo voličům hnuti vadit, jelikož řídit bude ořezanou vládu přes SMS dál bábiš.
@Uživatel_5483260 tady tento obskurní dezinformační plátek, zvaný vznešeně "Reflex" vlastní oligarcha Křetínký, který je zároveň sponzor ODS. A Křetínský je jeden z největších pobíračů českých i evropských dotací. Za poslední čtyři roky si pod Fialovou kriminální vládou přišel na 253 miliard korun. Z těch peněz určitě něco šlo tady do redakce. Ze své kapsy by Křetínský tady tu bandu parazitů, kterých tu je jako psů, určitě nedotoval. Oligarchové nejsou žádní lidumilové a na peníze jsou vychcanější než Harpagon. Toho si budou zdejší pisálci moc dobře uvědomovat, takže se můžou přetrhnout aby svému pánovi posloužili.
Čtyři roky tady bylo námětů habaděj, kdy vládní "elita" dokazovala skutečně, jak na své voliče kašle. Ale reflexní mozky čekaly, až se stane opět premiérem Babiš, aby to rozjely ve starých kolejích. Budou těžko hledat náhradu, až on jednou v politice skončí. Chudáčci.
Jediný, kdo zdržuje, a kašle na občany kvůli vlastním, resp. sponzorským zájmům Koláře a dalších, je prezident Pavel - což se samozřejmě v Reflexu nelíbí, ale každý to vidí. Babiš, kdyby Pavel nezdržoval, už vládu dávno má postavenou. Pavel nemá právo chtít programové prohlášení, tím méně má právo dopředu kádrovat jednotlivé strany, což už dělal před volbami. To, že nepověřil jednáním o sestavením vlády předsedu strany, která má jasnou a domluvenou většinu (neplést s jmenování premiérem), je bezprecedentní a za posledních 35 let se to po volbách nestalo. Fráze typu o střetu zájmů atd. jsou mimo zákon. Jmenovaný má řešit tento střed do zákonné lhůty po jmenování, navíc kvůli těmto pavlovským obstrukcím ani není jasné, zda Babiše vůbec jmenuje premiérem, tak proč by měl Babiš řešit střet zájmů, když není ani pověřen sestavením vlády, což je nižší stupeň před premiérstvím, který zde zavedl prezident Havel. PePík107 má sice instrukce, ale průhledné, a mimo zákon. Babišovi a spol. tak nezbývá než trpělivě vyčkávat a nepřistupovat na tuto hru lidí, kteří se nesmířili s výsledkem voleb!
To je fakt dojemný, jak tady na Reflexu mají upřímnou starost o 2 miliony voličů AB. S tím rozdělením společnosti to nebude tak zlé... Nebo se tu pisálci také nemohou dočkat chvíle, až fialová vláda skončí?
Myslím, že tím AB naprosto kalkulovaně "vyslal signál", že to má pod kontrolou natolik, že si může dát klidně týden dovolené... a to místním kruhům nevyhovuje, chtěli by paniku a chaos. Tak aspoň kydají a zkouší štvát proti němu jeho vlastní voliče. Myslím, že to nevadí ani jednomu z nich, takže prostě zase vedle...
Myslím, že tím AB naprosto kalkulovaně "vyslal signál", že to má pod kontrolou natolik, že si může dát klidně týden dovolené... a to místním kruhům nevyhovuje, chtěli by paniku a chaos. Tak aspoň kydají a zkouší štvát proti němu jeho vlastní voliče. Myslím, že to nevadí ani jednomu z nich, takže prostě zase vedle...
Tak to je článek jedná radost to určitě dostane autor metal od fialenka a jemu podobných paznehtů. Je to směšné volby vyhrál s tohle psaní blábolu mu může být naprosto u zadele
@Zdeněk Velínský
Je to přesné shrnutí, ale dle toho jak byl již několik dní zahuhlán a má celoživotní autoimunitní odezvu organizmu ve velice špatném stavu, a je zcela logické, že padal na hubu.
Problém bude do budoucna v pokračování jeho nemoci.
Zeman bylo 2 roky mladší když vstupoval do závěru politiky a byla z toho LDN.
Je to přesné shrnutí, ale dle toho jak byl již několik dní zahuhlán a má celoživotní autoimunitní odezvu organizmu ve velice špatném stavu, a je zcela logické, že padal na hubu.
Problém bude do budoucna v pokračování jeho nemoci.
Zeman bylo 2 roky mladší když vstupoval do závěru politiky a byla z toho LDN.
Že mu jsou vlastní voliči u zádele dokazoval v minulých dvou volebních obdobích svou neochotou pracovat a účastnit se hlasování o zákonech naší země. Kdyby měli takovou produktivitu jeho zaměstnanci, na hodinu je vyhodí.
https://www.psp.cz/cgi-bin/win/sqw/pstat.sqw?o=7&id=6150
https://www.psp.cz/cgi-bin/win/sqw/pstat.sqw?o=9&id=6150&id_posl=1745
https://www.psp.cz/cgi-bin/win/sqw/pstat.sqw?o=7&id=6150
https://www.psp.cz/cgi-bin/win/sqw/pstat.sqw?o=9&id=6150&id_posl=1745
@Rijard_65 Taky možnost 🤷🏻♂️ Bohužel ANO je založené na kultu osobnosti. Bez něj ztratí velkou část příznivců.
@Petr Minář - když napsala bedla redakci "A opovažte se to smáznout", tak se redaktorům tak roztřásly ruce, že nemohli pohnout ani myší.
@Jiri Hanak - babišovče, hájíš ho špatně. To že jí měl zaplacenou na tom nic nemění. Přeci věděl na jaké datum si objednává. Navíc se dá termín zrušit. A jeho by nějaké storno určitě neožebračilo.
@Miroslav Vach
Reflex dokazuje, že si za svými názory stojí za jakékoli vlády, současné či budoucí.
Je to důkaz naprosté demokracie a svobody slova, kterou máme jednu z nejlepších na světě!
I ty jsi jeho součástí a máš možnost vyslovit svobodně svůj názor.
Jen si už neuvědomuje, že tu svobodu máš, a bereš ji jako samozřejmost.
Reflex dokazuje, že si za svými názory stojí za jakékoli vlády, současné či budoucí.
Je to důkaz naprosté demokracie a svobody slova, kterou máme jednu z nejlepších na světě!
I ty jsi jeho součástí a máš možnost vyslovit svobodně svůj názor.
Jen si už neuvědomuje, že tu svobodu máš, a bereš ji jako samozřejmost.
@Petr Minář Doteď tu 4r.kradl Fiala a Spolu.Daleko víc než Agrofert.Tak přijď s novými argumenty!
Další z řady těch zneuctěných a poražených ve volbách a že se staví do jejich čela Reflex tak to se dalo čekat
…už titulek hovoří za vše…. Pan redaktor by si měl už vytáhnout hlavu z ***e pana Fialy a rozkoukat se
@Pavlik pavlik .. Snad nechcete srovnávat pana prezidenta s trestně stíhaným dotačním podvodníkem, lhářem a udavačem?
správně jste to napsal...Máte neodbytný pocit,že se to zdá jenom Vám.Tak to prosím nevnucujte ostatním normálně myslícím lidem...
Aaa pisalek dostal sanci, a ze ho vic zajima ,,zaslouzena" dovolena nez kauzy jako napriklad, bitcoiny, Ikem, Motol, dozimetr, udajne sppnzorske dary, jak je na tom se svou kristalovou minulosti nas p. prezident a po pravde at je jasno jestlipak na to mate jak se rika kou....e...To jsou veci ktere me zajimaji a verim ze i spousty ctenaru. To ze p. Babis na dovolene? Copak vy nejezdite na dovolenou a resi to nekdo? Resi nekdo zda mate vse zajistene a pise za Vas nekdo....hmm.
Resite blbosti a tim schovavate vazne veci...
Resite blbosti a tim schovavate vazne veci...
@Jana Korfová
Je to trochu horší. Je nemocný a trochu více než by sám chtěl.
Jedná se o autoimunitní záležitost letitého charakteru, spojený s vysokým nevylécitelným krevním tlakem, chybějící slezinou z mládí, která je právě zdrojem oslabené imunity.
A lepší to nebude. Je to boj celého těla pod léky,.které nemá řešení.
S podzimem se dostal do začarovaného kruhu a post premiéra si může nechat jen zdát.
Špatná strava, špatný spánkové režimu a permanentni stres. Nemá šanci.
Je to trochu horší. Je nemocný a trochu více než by sám chtěl.
Jedná se o autoimunitní záležitost letitého charakteru, spojený s vysokým nevylécitelným krevním tlakem, chybějící slezinou z mládí, která je právě zdrojem oslabené imunity.
A lepší to nebude. Je to boj celého těla pod léky,.které nemá řešení.
S podzimem se dostal do začarovaného kruhu a post premiéra si může nechat jen zdát.
Špatná strava, špatný spánkové režimu a permanentni stres. Nemá šanci.
@Ivana Sukenikova
Je vidět, že politické zvyklosti a zákonné posloupnosti ti zatím zůstaly zapovězeny.
Je vidět, že politické zvyklosti a zákonné posloupnosti ti zatím zůstaly zapovězeny.
@Pavel Mach
Už se těším na ty neskonale lepší lidi v nové vládě. A na protažené ksichty Machů, až se to rozjede.
Už se těším na ty neskonale lepší lidi v nové vládě. A na protažené ksichty Machů, až se to rozjede.
@milanj46
Ještě dodej, že nejhorší vládu vystřídá ta nejlepší, složená z estébáků, soudně stíhaných zločinců, zlodějů, podvodníků, defraudantů, krivopřísežníků, lhářů, fašistů a nácků.
Ano bude líp. Pro ty, co jsou totéž, jako ti zvolení.
Ještě dodej, že nejhorší vládu vystřídá ta nejlepší, složená z estébáků, soudně stíhaných zločinců, zlodějů, podvodníků, defraudantů, krivopřísežníků, lhářů, fašistů a nácků.
Ano bude líp. Pro ty, co jsou totéž, jako ti zvolení.
@Tomáš Kostelecký
Evička podvodná advokátka, blbě se tlemící zametačka bitcoinovych zlodějin ODS? 10 let je pro ni málo.
Evička podvodná advokátka, blbě se tlemící zametačka bitcoinovych zlodějin ODS? 10 let je pro ni málo.
Ale ne pane Stefku, jste uplne mimo. Vyjednavani probihaji hladce a my volici ANO panu Babisovi tu kratkou dovolenou prejeme. Za to nasazeni v kampani si ji bez debat zaslouzi. Aapon nabere sily na listopad 

@Petr Minář strašně lžeš, jako vždycky, velehloupý soudruhu mináři. Docházejí stříbrné od ODS včas? Nebo ti korýtko vysychá.
@Uživatel_88210 víš proč se tady za SPOLU, přes 30% lidí mělo špatně? Protože jim to řekl Babiš.
@Pavel Hanzl protože jim to pořád tvrdila opozice. A plno fake profilů jim přitakávalo. Tak si utřou mastné huby a jdou psát na "fejs" něco o fialově bídě. A budou to postovat drahým mobilem odněkud z Karibiku. Na otázku - co vám chybí? - buď neodpoví vůbec, nebo že jim nic, ale...zblblý proruskou propagandou a různými dezinformacemi nevěří ničemu z oficiálních zdrojů.
@bella. Mám obavy že se jejich odchodu jen tak nedočkáme.A že by Pávek začátkem listopadu jmenoval Babiše premiérem.Zacinam o tom pochybovat.On jim tento stav a rozestvana společnost náramně vyhovují.👍👍
Kejvali s Babišem a ten nyní kejvá s nimi včetně spřátelených médií.Tak jen kvičte, nastanou pro vás hubenější časy.
@Marek Dvorský A Kellner dejte si hadr na hlavu.Reaguje na článek na rozdíl od vás 🙊
Odjel na dovolenou?Na co, každý má snad právo si odrazit.Nezaviď a jeď také.Guma co sedí na hradě,si klade podmínky?Že kašle na a ignoruje ústavu ČR,to ti nevadí? Co bitkoiny, úspěšně zametené pod koberec.Fiala je jen zbabělec, který se bojí svých kostlivců , které má ve skříni.Jinak by neotálel,a makal na předání úřadu.Špína celá ODS.Hlavně ta zubatá zametačka,bez titulu.
Proboha, fakt tohle je Reflex? Ten Reflex, který jsem kdysi asi 15 let pravidelně kupoval? To je bída, to je bída.
K článku jen krátce, pže to stejně nemá cenu - autore podívej se, jak dlouho po volbách byla Fialova vláda. Podívej se, na kdy je svolána nová sněmovna (pže pro tvou informaci - vláda potřebuje důvěru sněmovny). A pak se zamysli, zda máme někoho sestavením vlády pověřeného. Pořád nic?
Nj, evidentně jsem udělal dobře, že jsem Reflex přestal kupovat. Jak říkám - je to bída.
K článku jen krátce, pže to stejně nemá cenu - autore podívej se, jak dlouho po volbách byla Fialova vláda. Podívej se, na kdy je svolána nová sněmovna (pže pro tvou informaci - vláda potřebuje důvěru sněmovny). A pak se zamysli, zda máme někoho sestavením vlády pověřeného. Pořád nic?
Nj, evidentně jsem udělal dobře, že jsem Reflex přestal kupovat. Jak říkám - je to bída.
Ještě před rokem bych napsal - vy musíte být hodně nešťastný!
No nyní jsem zkušenější - jste ubohý a zlý!Už podobné typy nelituji.
Máte to v genech.
No nyní jsem zkušenější - jste ubohý a zlý!Už podobné typy nelituji.
Máte to v genech.
Dobrý večer. Proč to tak ošklivě píšete pane Štefek. Je to taky jenom člověk jako vy. A pochybuji, že vy sám by jste v jeho věku nezvládl to co on.
Já nemám ten pocit, že by mne zradil.
Já nemám ten pocit, že by mne zradil.
Tady se řeší Babišova dovolená a co dozimetr,bitcony nebo komunistický prezident. Babiš je gauner ostatní svatí.
@Jiaroslav Pospíšil a proč ne. Pan prezident přísahal KSČ, přísahal jedné armádě, potom přísahal jiné armádě. Bezpečnostní prověrku má jako by ji získal v Plzni. Svůj názor nemá (možná díky bohu).
A komentovat reflex už asi nemá cenu.
A komentovat reflex už asi nemá cenu.
@Josef Zettlitzer Vaše vyjadřování je opravdu na úrovni. Úplně koresponduje s tím, koho obdivujete. A na závěr Vaším jazykem - brzy zjistíte, že u zádele jste tomu dotačnímu podvodníkovi a lháři Vy a všichni jeho voliči.
Co zas meleš o kauzách ? Že sis nevšiml kauz pětikolky ? Za ty necelé čtyři roky! To není na článek, ale na knihu !
@Přemysl Havel ....ještě není premiérem a už splnil hlavní přání svých voličů, vykopnout strany vládnoucí koalice do bezvýznamné opozice. Parádní start😉
@Alois Rudý Proč si ti postkomunisté myslí,že musí Babiš dělat vše,jako ti komunisti.Co je komu do toho,jak povede svou vládu.Všichni to dovedli do háje a teď chtějí,aby to tam Babiš dotáhl taky.
@Pavel Mach Jak nemá žádnou další stranu na pomoc? Co lžete? Co je SPD a Motoristé sobě? Bez jejich pomoci vládu nesestaví!
@Zdeněk Velínský Víš co je tvůj problém ? Žiješ v omylu. Oni tedy ty 2 milióny Burešových voličů to tak neberou,že je nechal na holičkách a to je podstatné.
@Pavel Mach Bývalí vládní politici nemají nic jiného, než škodit vítězným potokům
Sami maji ekonomické máslo na hlavě, kterou na nic jiného nepoužívali, jen kývalí Bruselu.
Sami maji ekonomické máslo na hlavě, kterou na nic jiného nepoužívali, jen kývalí Bruselu.
@OldMonkey samozrejme ze Andrej Babis je StBacky praskac c. 25085 s krycim jmenem Bures, s tim nic delat nelze, to jeho historie
Vážená paní Žďánská. Zajisté všichni přejeme panu Babiši odpočinek po náročné kampani. Ti rozumnější si také přejí, aby už zůstal tam kam se vydal a aby jsme už tu ten jeho hnusný ksicht nemuseli nikdy vidět. Když měl tolik času plivat špínu na ostatní, mohl si vymlasknout i rozpočet. Má na to i nejlepší lidi. Třeba Šilerovou aliaz Dluženu von Bankrot.
@OldMonkey
Právě naopak.
Z pohledu medicíny je tomu u babiše právě špatně.
Je to princip, kde se klienta zeptám, zda v létě šetřil síly a na podzim je dohledal....🙏
Neboli až se zima zeptá, cos dělal v létě.
Lepil som letáké, papal na benzinké a seděl na Tikotoké....
Nemyslíš, zaplatíš.
Ten už se kluk nerozjede. Ve stáří platí vše dvakrát.
Babiš starý je a hodně.
Právě naopak.
Z pohledu medicíny je tomu u babiše právě špatně.
Je to princip, kde se klienta zeptám, zda v létě šetřil síly a na podzim je dohledal....🙏
Neboli až se zima zeptá, cos dělal v létě.
Lepil som letáké, papal na benzinké a seděl na Tikotoké....
Nemyslíš, zaplatíš.
Ten už se kluk nerozjede. Ve stáří platí vše dvakrát.
Babiš starý je a hodně.
@Anatolij Vasil
Zřejmě Agenti BIS !!! Hradní Klika + BIS !!! Cílem korporátních fašistických progresivních probruselských eurohujerů ODSpolu+ODSTAN je vyvolat občanskou válku v hod(v)notovém lepševickém Fialistánu Nutellistánu !!! -Užiteční idioti z Bambilionu Lžilek pro demokraturu to jistí !!! -Hlavní je vymlčet a krýt Dozimetr, Bitcoin, Kampeličku, Motol, IKEM !!!
Zřejmě Agenti BIS !!! Hradní Klika + BIS !!! Cílem korporátních fašistických progresivních probruselských eurohujerů ODSpolu+ODSTAN je vyvolat občanskou válku v hod(v)notovém lepševickém Fialistánu Nutellistánu !!! -Užiteční idioti z Bambilionu Lžilek pro demokraturu to jistí !!! -Hlavní je vymlčet a krýt Dozimetr, Bitcoin, Kampeličku, Motol, IKEM !!!
@Petr Minář ty , úplně zbytečný troglodytní tvore, velehloupý soudruhu mináři. Drž frasnu, o problematice nevíš naprosto vůbec nic.
@Pavel Hanzl Bohužel tu svobodna a lepší budoucnost naše potomky nečeká.S EU v zádech,každej kdo se dostane k moci vše vyrabovat stát zadlužit a co bude zítra nezájem.Viz to co nám tu předvedla Spolu s Fialou ještě naší prapravnuci to budou splácet.A nedivím se mladejm že nemají jakýkoli zájem.Republuka je vyrabována nic tu není.A opět končíme 90l u ODS.
@Anatolij Vasil nejprve se musí ustavit organy Poslanecké sněmovny, až pak lze jmenovat premiera a vládu. Takže pan prezident nic neodsouvá.
já se divím že REFLEX ještě existuje, raději se věnujte důležitějším reportážím. Každý má nárok na dovolenou.A kam by Babiš pospíchal když momentální katastrofální vláda nemá hotovo.
Tohle je na Chocholouška.
Ta skupina fanatiku, z bubliny, kde přesvědčení přesvědčují presvedcene, vůbec nepochopila, že došlo na slova těch, co jim říkali, že Fiala Volby prohraje. A teď, tito demokraté, tak nějak odmítají pochopit, že právě toto je ta demokracie.
Babiš již jednou Premiér byl a ČR to nijak neodskakala a to je fakt.
Ta skupina fanatiku, z bubliny, kde přesvědčení přesvědčují presvedcene, vůbec nepochopila, že došlo na slova těch, co jim říkali, že Fiala Volby prohraje. A teď, tito demokraté, tak nějak odmítají pochopit, že právě toto je ta demokracie.
Babiš již jednou Premiér byl a ČR to nijak neodskakala a to je fakt.
@Uživatel_5734171
Přesně tak, nečeká nás nic dobrého a já jen doufám, že se dezoláti servou o koryta a vládu vůbec nepostaví a půjdeme do předčasných voleb. Bude nás to stát prestiž, stovky miliard, mezinárodní ostudy, pád koruny a inflaci, ale pořád lepší, než kdyby tu bačovali 4 roky.
Přesně tak, nečeká nás nic dobrého a já jen doufám, že se dezoláti servou o koryta a vládu vůbec nepostaví a půjdeme do předčasných voleb. Bude nás to stát prestiž, stovky miliard, mezinárodní ostudy, pád koruny a inflaci, ale pořád lepší, než kdyby tu bačovali 4 roky.
@Alois Rudý ...Lid si žádá především vyšetření Babišových dotačních kauz, vyšetření otrávené Bečvy, Faltýnkových kouzel, Jermanové podvodů a dalších primátorských, hejtmanských a starostenských kauz v režii sekty ANO
Není vám to už trapné? Jakého agenta, jakého rozvědčíka? Vy neznáte pravdu ? V řetězácích se jí ale nedozvíte.
@Jiosef Tyl
🟥Hele, vzal si volno a pro blbce je to téma!
Fiala měl volno celý 4 roky, protože kdyby ne, nedopadlo by to takhle.
--------------------
🟥Hele, vzal si volno a pro blbce je to téma!
Fiala měl volno celý 4 roky, protože kdyby ne, nedopadlo by to takhle.
--------------------
Dobrý článek , pravdivý , jen bych dodal : No A ?
Vláda dřív nebude , a do té doby se to vymrví ;) ... Přesně tak to je a bude .
Ono se nedá nic jinného dělat jinak
snad by autor nečekal, že to bude jinak ? Nebo má pan Babiš změnit ústavu ?
Jako podle elánu který do toho pan Autor dal , se jeho bystrost potkává na hraně s těžkou naivitou ;)
Přece nechce někoho přesvědčovat , pokud mu není 12 , že věří nějaké propagandě , nebo snad volebním slibům ?
Babiš nezruší žádnou iniciativu , proč by to dělal ? V tom jsou peníze , naše peníze , státní peníze , průmysl , zaměstnanost , investice ...
Ne diktovat si uprchlíky ...
To je jasný ne ? Chceme svoje uprchlíky , ty co se nám vyplatí ne ?
Ne nějaký nepřipusobivý , proč ? Taky nic novýho , a co tam dal , grindýl ?
To zrušila USA a půl Evropy , my to zrušíme taky , a je vymalováno ...
To do Vánoc počká , dřív se to nebude řešit ani v EU , tak vo co gou ?
No a na Ukrajině se taky nic nezmění , bude to pořád stejně otřesné nejmíň 5 let , dokud netrefí Putina šlak ...
Nebo ne ?
Vláda dřív nebude , a do té doby se to vymrví ;) ... Přesně tak to je a bude .
Ono se nedá nic jinného dělat jinak
snad by autor nečekal, že to bude jinak ? Nebo má pan Babiš změnit ústavu ?Jako podle elánu který do toho pan Autor dal , se jeho bystrost potkává na hraně s těžkou naivitou ;)
Přece nechce někoho přesvědčovat , pokud mu není 12 , že věří nějaké propagandě , nebo snad volebním slibům ?
Babiš nezruší žádnou iniciativu , proč by to dělal ? V tom jsou peníze , naše peníze , státní peníze , průmysl , zaměstnanost , investice ...
Ne diktovat si uprchlíky ...
To je jasný ne ? Chceme svoje uprchlíky , ty co se nám vyplatí ne ?
Ne nějaký nepřipusobivý , proč ? Taky nic novýho , a co tam dal , grindýl ?
To zrušila USA a půl Evropy , my to zrušíme taky , a je vymalováno ...
To do Vánoc počká , dřív se to nebude řešit ani v EU , tak vo co gou ?
No a na Ukrajině se taky nic nezmění , bude to pořád stejně otřesné nejmíň 5 let , dokud netrefí Putina šlak ...
Nebo ne ?
@Jana Novakova
🟥
Současná vláda je Augiášův chlív a ta stoka, jak říkáte co přijde bude ta fialová močůvka při vyklízení !Tak tomu rozumím já! Madam! 😂
🟥
🟥
Současná vláda je Augiášův chlív a ta stoka, jak říkáte co přijde bude ta fialová močůvka při vyklízení !Tak tomu rozumím já! Madam! 😂
🟥
@OldMonkey
Nemám rád lidi čo se vědomě poškozují sami a tak přát jim cokoli dobrého je zbytečné.
Oni jsou spokojeni až ve chvíli sebedestrukce i bez mého přání.
Nemám rád lidi čo se vědomě poškozují sami a tak přát jim cokoli dobrého je zbytečné.
Oni jsou spokojeni až ve chvíli sebedestrukce i bez mého přání.
@Alois Rudý
🟥Normální lid si to žádá , ale nenormální komise v EU s Leyenovou míní jinak. Pavel s Fialou jí dělali potřebné voly, udělají je znovu.🟥
🟥Normální lid si to žádá , ale nenormální komise v EU s Leyenovou míní jinak. Pavel s Fialou jí dělali potřebné voly, udělají je znovu.🟥
🟥Já jsem si teď oživila co je to ASPEN a jak v něm Rakušan a Pekarová a za co " studovali . "
Tohle máme ve vládě :
🤜 https://www.youtube.com/watch?v=5J88ZxiMfeo 🟥
Tohle máme ve vládě :
🤜 https://www.youtube.com/watch?v=5J88ZxiMfeo 🟥
@Anatolij Vasil
především Eurostat a komentáře, český statistický úřad a jeho výklady, série článků ve Finmagu i jiném tisku atd. atd. prostě ověřeno 100x.
především Eurostat a komentáře, český statistický úřad a jeho výklady, série článků ve Finmagu i jiném tisku atd. atd. prostě ověřeno 100x.
@Pavel Mach 100 % souhlas ! S Minářem je zbytečná,diskuse. Jen,lže a nadává,žádné argumenty !
@Uživatel_5577504 Bitcoiny, Dosimetr, Kampelička
Stokrát omletá písnička.
Čapího - Orlího
hnízdečka
Stokrát omletá písnička.
Čapího - Orlího
hnízdečka
@Daniel Červenka
Souhlasím, je s tím rozdílem doby trvání vlády která dle mého se čtyřech let nedožije a bude to tak rok a půl.
Souhlasím, je s tím rozdílem doby trvání vlády která dle mého se čtyřech let nedožije a bude to tak rok a půl.
@Pavel Nyklicek
Z toho zákonitě vznikne a bude občanská válka !!! Čím hůř, tím líp = krédo ODS, ODSpolu, ODSTAN a EU !!!
Z toho zákonitě vznikne a bude občanská válka !!! Čím hůř, tím líp = krédo ODS, ODSpolu, ODSTAN a EU !!!
@Uživatel_5577504
Brouk Pytlík Signalista Máchal Baron Prášil Lžiala Fiasko Nutella jako europoslanec a eurokomisař a nebo Prezident Tuzemska = Czechistánu a Předseda Evropské Komise Evropskeho Svazu Bruselistánu = E.U. Titanicu ...
Brouk Pytlík Signalista Máchal Baron Prášil Lžiala Fiasko Nutella jako europoslanec a eurokomisař a nebo Prezident Tuzemska = Czechistánu a Předseda Evropské Komise Evropskeho Svazu Bruselistánu = E.U. Titanicu ...
@Jaroslav Lindner co je tobě, lindnere, do toho? Boj proti fialové nákaze neni jednoduchý, je třeba si oddechnout, když kaprál z hradu vyhlásil vakuum.
@Uživatel_5577504 bohužel nemáte pravdu. Prezident může vznášet námitky k nominaci ministrů, které mu budoucí premiér navrhne tak, že nejmenuje toho premiéra. Tak praví ústava. Takže zase vypněte Motor a vyčkejte, jak to dopadne, žádné pokusy o nerespektování volebního výsledku se však konat nebudou. A nakonec: můžete mi tady vypsat, jaká vláda byla vlastně "sestavena"? Že jsem si ničeho nevšiml??
@Bohumil Fišer - no možná že vidíš do budoucnosti, ale zatím nekejvá. Den se chválí až večer a manželka až po smrti.
@TomasTomas A koho tedy prezident pověřil složením vlády? Celý stát kromě vás si myslí, že Babiše.
@Jitka Urbankova
Bohužel jsme již byli v minulosti svědky, kde právě hnutí v zastoupení dvojice H+S vyjednávala sama, následně se vrátil guru z dovolené a bylo vše jinak.
Jenže ti byli tehdá v opozici, tedy žádná zodpovědnost, jenže ve chvíli,.kdy by mělo hnutí vládnout už zodpovědnost být musí a můžeme jen doufat, že vyčerpaný Andrej vše po návratu OPĚT nesmaže.
Bohužel jsme již byli v minulosti svědky, kde právě hnutí v zastoupení dvojice H+S vyjednávala sama, následně se vrátil guru z dovolené a bylo vše jinak.
Jenže ti byli tehdá v opozici, tedy žádná zodpovědnost, jenže ve chvíli,.kdy by mělo hnutí vládnout už zodpovědnost být musí a můžeme jen doufat, že vyčerpaný Andrej vše po návratu OPĚT nesmaže.
Já jsem pana Babiše nevolil, ale myslím si, že po těchto volbách má právo si odpočinou! Za prvé už má nějaký věk, a bylo vidět, že do voleb dal hodně energie, kterou teď potřebuje načerpat zpět. Nechápu, co mu na tom Reflex vyčítá!
@Jaroslav Pospíšil
👉 Jaroslav Pospíšil 👈
🤷
Pospíšile,
Vy jste nějaký divný!!!
Já tady napsala, že" Petr Pavel je pro mě odpudivá osoba a ruku bych mu nepodala " a Vy mi říkáte, že je to hulvátský projev!
-------------------
👉 Pospíšile, já si půjčila výrazy našeho představitele státu, prezidenta České republiky Petra Pavla, které trousil o Donaldu Trumpovi , prezidentovi The United States of America!
Pokud se Vám tyto výrazy jeví jako hulvátské , nenapadejte mě, jděte si to vyřídit s Pavlem! (máte.li na to koule! )
👉Ergo kladívko jste tady sdělil, že Pavel je HULVÁT.😀
--------------
👉 Já řekla, že jeho férst lady " roštěnka " (roštěnka její výraz , ne můj !) ( férst je ironie na její komickou English ) reprezentuje akorát tak sebe , protože tak blbé Česko není.
👉 Vy mně říkáte cit. " bohužel ( tak blbé Česko ) je - viz volby .
Pospíšile ,
👉 ona reprezentuje sama sebe a to i s tou roštěnkou! Volby se jí ani v 2023 , ani nyní netýkaly. Je pouhou manželkou ( byť jí vydupal ošatné , jako " zamšstnanci a bobtná jí o to její vojenský důchod!)
-----
🟥Resumé:
Pospíšile, argumentačně to nedáváte.Než něco napíšete, srovnejte si to v hlavě!
Jedině s Vámi souhlasím , že můj koment byl kyselý .Ohledně této dvojky na Hradě cukrkandl ode mě nečekejte!!!
---------------------
zde naš komunikace na kterou je reakce shora.
🟥 Klidně, Pospíšile !
Pro mě je Petr Pavel odpudivá osoba. Já bych mu ruku nepodala!A jeho férst lejdy " roštěnka " ( její slovník ! ) reprezentuje akorát tak sebe.Takhle blbé Česko totiž není!
-------
@Jaroslav Pospíšil
@bella. Vážená, bohužel, je. Stačí se podívat na výsledky voleb. A ubral bych trochu toho hulvátsví a kyselosti ve Vašem projevu.
👉 Jaroslav Pospíšil 👈
🤷
Pospíšile,
Vy jste nějaký divný!!!
Já tady napsala, že" Petr Pavel je pro mě odpudivá osoba a ruku bych mu nepodala " a Vy mi říkáte, že je to hulvátský projev!
-------------------
👉 Pospíšile, já si půjčila výrazy našeho představitele státu, prezidenta České republiky Petra Pavla, které trousil o Donaldu Trumpovi , prezidentovi The United States of America!
Pokud se Vám tyto výrazy jeví jako hulvátské , nenapadejte mě, jděte si to vyřídit s Pavlem! (máte.li na to koule! )
👉Ergo kladívko jste tady sdělil, že Pavel je HULVÁT.😀
--------------
👉 Já řekla, že jeho férst lady " roštěnka " (roštěnka její výraz , ne můj !) ( férst je ironie na její komickou English ) reprezentuje akorát tak sebe , protože tak blbé Česko není.
👉 Vy mně říkáte cit. " bohužel ( tak blbé Česko ) je - viz volby .
Pospíšile ,
👉 ona reprezentuje sama sebe a to i s tou roštěnkou! Volby se jí ani v 2023 , ani nyní netýkaly. Je pouhou manželkou ( byť jí vydupal ošatné , jako " zamšstnanci a bobtná jí o to její vojenský důchod!)
-----
🟥Resumé:
Pospíšile, argumentačně to nedáváte.Než něco napíšete, srovnejte si to v hlavě!
Jedině s Vámi souhlasím , že můj koment byl kyselý .Ohledně této dvojky na Hradě cukrkandl ode mě nečekejte!!!
---------------------
zde naš komunikace na kterou je reakce shora.
🟥 Klidně, Pospíšile !
Pro mě je Petr Pavel odpudivá osoba. Já bych mu ruku nepodala!A jeho férst lejdy " roštěnka " ( její slovník ! ) reprezentuje akorát tak sebe.Takhle blbé Česko totiž není!
-------
@Jaroslav Pospíšil
@bella. Vážená, bohužel, je. Stačí se podívat na výsledky voleb. A ubral bych trochu toho hulvátsví a kyselosti ve Vašem projevu.
Jako vždy, máme tady slintání reflexu, protože to není nic jiného, neboť z nich čiší fialovost jako vždy. Tento ubohý rádoby plátek, je vlastně ukázkou toho, jak je napojený na ODS a její kamarádíčkové z toho žijí. Jinak to nemá cenu komentovat, škoda slov.
Národní sport "závist" v podání Reflexu.
Vláda národní katastrofy Ikemixe ve spolupráci s PePa dělají vše pro to aby nová vláda nevznikla,nebo vznikla co nejpozději.A pak už je to krůček aby z pozice ukřivděných začali útočit.Jenže oni útočí již nyní viz rozpočet.
Vláda národní katastrofy Ikemixe ve spolupráci s PePa dělají vše pro to aby nová vláda nevznikla,nebo vznikla co nejpozději.A pak už je to krůček aby z pozice ukřivděných začali útočit.Jenže oni útočí již nyní viz rozpočet.
No nech jede..ja taky jedu..némáte o čem psát?
Tak makej rukama třeba tě něco lepšího napadne...🤣
Tak makej rukama třeba tě něco lepšího napadne...🤣
@bella. To už jste se s tou nenávistí ke slušným lidem narodila nebo Vás Babiš očkuje nějakým sérem plným žluči?
@Marcela Skálová
🟨❌ To jste se tedy netrefila.
Já nejsem a ani naše rodina obdivovatelem ješitného Masaryka.Máme mozek a umíme uvažovat.
Od doby " kolečko se mi polámalo ", co znělo s Havlem na Václaáku se stal z Masaryka kult, stejně jako z Havla.
Měla jste se zeptat i legionářů, jak Masaryka milovali.
Říkám já : hloupost je opakovat mantry různých vlád .
🟨Kromě roho tenhle výrok Masaryka je taky hloupý, Masary-nemasaryk.Lidi rádi hloupí nejsou a zrovna v jeho době na vzdělání pro bídu málokdo dosáhl.
Houpý člověk ne, že je rád hloupý, on o tom, že není chytrý ani neví., nemůže vědět.Takže si Masaryka opravte, ani on nebyl geniální myslitel.Ale to se má s těmi kulty, jsou nedotknutelní těmi hloupými!
@Marcela Skálová
🟨 To jste se tedy netrefila.
Já nejsem a ani naše rodina obdivovatelem ješitného Masaryka.Máme mozek a umíme uvažovat.
Od doby " kolečko se mi polámalo ", co znělo s Havlem na Václaáku se stal z Masaryka kult, stejně jako z Havla.
🟨Kromě roho tenhle výrok Masaryka je taky hloupý, Masary-nemasaryk.Lidi rádi hloupí nejsou a zrovna v jeho době na vzdělání pro bídu málokdo dosáhl.
Houpý člověk ne, že je rád hloupý, on o tom, že není chytrý ani neví., nemůže vědět.Takže si Masaryka opravte, ani on nebyl geniální myslitel.Ale to se má s těmi kulty, jsou nedotknutelní těmi hloupými!
🟨
Madam a dnes ? Jak to BUDE?
OPĚT MĚ UDÁTE?
JSTE V TOM ZDATNÁ,Váš obraz demokracie je "JÁ a nikdo jiný nemá nárok na názor, byť nelichotivý."
Dělejte co umíte, já už na podobné jako VY nemám čas ! ❌
🟨❌ To jste se tedy netrefila.
@Marcela Skálová
🟨 To jste se tedy netrefila.
🟨
Madam a dnes ? Jak to BUDE?
OPĚT MĚ UDÁTE?
JSTE V TOM ZDATNÁ,Váš obraz demokracie je "JÁ a nikdo jiný nemá nárok na názor, byť nelichotivý."
Dělejte co umíte, já už na podobné jako VY nemám čas ! ❌
,,Když jsou lidé nevzdělaní a hloupí – moc s tím nenaděláš
Lidé jsou rádi hloupí – nijak jim to neusnadňujte, hádejte se a hádejte ..."
TGM
Lidé jsou rádi hloupí – nijak jim to neusnadňujte, hádejte se a hádejte ..."
TGM
@Miroslav Bureš S posledni vetou mam pochybnosti. Tak tvrfy odsudek bych od vas necekal. Babis je samzrejme agent STB, clen KSC. Jak nabyl svuj majetek, to jsou pochybnosti. Asi to nebylo kristalobe ciste. Pavel byl clenem KSC. Kdo ma vetsi skralou na dusi, to vedi jen oni sami, ze?
🟥
Skálová, máte dojem, že když jsem popsala fakta je to důvod udávat ?
Takže , madam, čti:
JE TO VÝŽIVNÉ -KARIÉRA PETRA PAVLA a jeho RSDr.. (pardon ) Mgr. 2. manželky a Koláře.
Jediné slovo tam neí mimo a vše je doloženo.
👉👉👉👉https://www.youtube.com/watch?v=DZ7vyYaUXPI
🟥
Skálová, máte dojem, že když jsem popsala fakta je to důvod udávat ?
Takže , madam, čti:
JE TO VÝŽIVNÉ -KARIÉRA PETRA PAVLA a jeho RSDr.. (pardon ) Mgr. 2. manželky a Koláře.
Jediné slovo tam neí mimo a vše je doloženo.
👉👉👉👉https://www.youtube.com/watch?v=DZ7vyYaUXPI
🟥
@Pavel Nyklíček
🟥Blbe, oslabená imunita není autoimunitní onemocnění.Buď sem dej Dg., nebo sklapni!
,,,, 🟥
🟥Blbe, oslabená imunita není autoimunitní onemocnění.Buď sem dej Dg., nebo sklapni!
,,,, 🟥
@Jaroslav Pospíšil
🟥 Pospíšile,
JÁ JSEM TAKY" LID " a tedy v souladu s tvým žádám si já vysvětlení ke korupčně Hradem propláceným "ústním radám " Kolářovi z peněz poplatníků.
Kdy 1 rada bratru taky 300 000,-
A taky žádám vysvětlení k radám co údajně žurnalista a rádce Pávka dával rektorovi ČVUT .Ty jsou taky, jako na potvoru , ústní a tak nějak se sešlo, že za rady,které nejde doložit inkasoval Kolář kolem 8 milionů a Pavča na Hradě řekl, že nevidí důvod Koláře zrušit.🟥
Čus!
🟥 Pospíšile,
JÁ JSEM TAKY" LID " a tedy v souladu s tvým žádám si já vysvětlení ke korupčně Hradem propláceným "ústním radám " Kolářovi z peněz poplatníků.
Kdy 1 rada bratru taky 300 000,-
A taky žádám vysvětlení k radám co údajně žurnalista a rádce Pávka dával rektorovi ČVUT .Ty jsou taky, jako na potvoru , ústní a tak nějak se sešlo, že za rady,které nejde doložit inkasoval Kolář kolem 8 milionů a Pavča na Hradě řekl, že nevidí důvod Koláře zrušit.🟥
Čus!
@Jaroslav Pospíšil
🟥 Klidně, Pospíšile !
🟥
🟥 Klidně, Pospíšile !
🟥
@Petr Rožek
Všiichni nejsou odpad společnosti, Češi jsou velmi pracovití, podnikaví, šikovní a politicky úplně hlupy. Když se podíváte na některé vlády a na výkon ekonomiky, rozhodně na tom nejsme vůbec špatně.
Všiichni nejsou odpad společnosti, Češi jsou velmi pracovití, podnikaví, šikovní a politicky úplně hlupy. Když se podíváte na některé vlády a na výkon ekonomiky, rozhodně na tom nejsme vůbec špatně.
@Anatolij Vasil
Republika je stále bohatší (všude se staví) a EU je nejlepší země pro obyčejného člověka na světě. Nevěřte dezolátům a radši se podívejte, jak se máte sám.
Republika je stále bohatší (všude se staví) a EU je nejlepší země pro obyčejného člověka na světě. Nevěřte dezolátům a radši se podívejte, jak se máte sám.
Šírení nenávisti, lží a dezinformací, nadávky a urážky NEJSOU jiný názor.
Ale to zřejmě nejste schopen/ schopna pochopit. Jste vrchol sprostoty a dno hlouposti.
Ale to zřejmě nejste schopen/ schopna pochopit. Jste vrchol sprostoty a dno hlouposti.
@Jaroslav Pospíšil svatá pravda. Dozimetr, kampelička, IKEM, bitcoin to jsou jen klukoviny, ukradený kolo a přejetá slepice. Zapomeňte na to.
@Jaroslav Pospíšil by mne zajímalo kde měli své voliče Fiala, Stanjura, Rakušan, Blažek. Pekarová? Pomůžete mi z určením místa?
@Pavel Nyklíček myslím, že není sám, ale klidně si hoňte pindíka, jak jste progresivní a prozápadní. A že u váš všichni dobří novináři zůstali. To rudé mládí se moc číst nedá. Je to o tom kopání a té kobyle.
@twain tohle není stěžování, tohle je realita. A lidé by se měli ponaučit z minulosti a historie právě. Ale tohle jsme my lidi. Neponaučitelní. A jak píšete něco o hlavě v zadku. Nepotřebuji jezdit po státech kde se žije hůř. Já jsem se narodil v Československu a jsem na to patřičně hrdý. A chci aby se v prvé řadě měli lidé lépe zde.
@twain prosperující? To bych netvrdil. Jsme jen podružná výroba a montovna EU. Jo kdysi bych s Vámi souhlasil za první Republiky, to ano, to i Koruna byla víc jak Německá Marka. Však Hitler si brousil zuby na náš zbrojní průmysl I jiná odvětví. Po válce to chytili Komunisti 🍒, kdyby tomu nevládl blb s ideologií tak by to mohlo vypadat jinak dnes. Za těch Komunistů tady nebyla alespoň tak vysoká kriminalita, bylo bezpečněji, žádní migranti, žádné kvóty na uprchlíky, a další žádné slavné kvóty na cokoliv. A hlavně bylo Československo stále. Byli jsme i v té době soběstační skoro ve všech průmyslových odvětvích. Budovala se infrastruktura aj. Ale po rozpadu Československa v 89 to šlo z kopce dolů. Slavná kupónová privatizace odstartovala a potom za pomoci dalších vlád rozprodej celé ČR. Ať už to byly nerostné suroviny, voda, průmysl, velké podniky..., zvedla se kriminalita, no prostě bordel, chaos. Ale to je na další a dlouhou diskuzi. Ale je vlastně jedno jaký systém máte Demokracii, Socialismus, Komunismus... Ale pokud tomu budou vládnout hňupi nic se nezmění. Protože většina nejdříve preferuje své osobní zájmy nad zájmy národa. Pokud se tohle nezmění je těžké něco tvořit.
@Helena Žďárská Proč si neudělá svůj rozpočet? Na ten představený jen nadával, pokud si dobře pamatuju. Říkal, že má připravený lepší
@Pavel Mach Já teda nevím, ale Česko je dobře prosperující stát.. možná by bylo vhodno vytáhnout hlavu ze zadku a jet se podívat tam, kde se žije špatně. Na výběr máte desítky států všude po světě. Stěžovat si je mor tohoto národa, je to smutné.
Naprosto s vámi souhlasím. Ta nenávist je všude kolem nás. A je úplně jedno jestli nahoře nebo dole. Někdo by si měl uvědomit, že držet se mravního kodexu není hanba, je to ctnost.
@Otto Schwarz tak to jdi říct do očí na Letnou při zápasu Sparty. Pravděpodobně už nebudeš mít problém s důchodem. Ty černý hodně jednoduchý tvore.
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, právě jsi celkem výstižně pojmenoval důvody proč ODS dostala upocených 8% a jednoznačně nejhorší vládu za posledních 50 let zákonitě vystřídá jenom lepší. Víš, velehloupý soudruhu mináři.
@Jan Ungr
🟥 Mě neštve, nevolila jsem ho, ale neštve mě.Nárok na dovolenou má, vybírá si ji po kouskách, je to workholik a plno věcí si radši udělá sám.Já taky.To nám, workholikům vyhoovuje a ušetří hodně času.Nemusíme moc spát a honíme k výkonu ty kolem, protože nechápeme, že oni musí odpočívat víc, než my.Babiš odpočívat taky neumí.Volna má z donucení.🟥
🟥 Mě neštve, nevolila jsem ho, ale neštve mě.Nárok na dovolenou má, vybírá si ji po kouskách, je to workholik a plno věcí si radši udělá sám.Já taky.To nám, workholikům vyhoovuje a ušetří hodně času.Nemusíme moc spát a honíme k výkonu ty kolem, protože nechápeme, že oni musí odpočívat víc, než my.Babiš odpočívat taky neumí.Volna má z donucení.🟥
@Bohuslav Vajdák jednoduchý soudruhu vajdáku, drtivá část obyvatel strpěla hnusný ksichty z fialové 5tlupy 4 roky. Neudělali dobře naprosto vůbec nic, a buď ubezpečen, že rozpočet ( který neuměli udělat ani jednou 1200 miliard manko ) skuteční odborníci připraví daleko lépe, než pofidérní elektrikář.
@Pavel Hanzl
🟥Prosím tě,přiznej, že máš základní vzdělání nedokončené a necpi se mezi dospělé!Blbosti pravíš!
🟥Prosím tě,přiznej, že máš základní vzdělání nedokončené a necpi se mezi dospělé!Blbosti pravíš!
@Pavel Hanzl
🟥Už jsme si pohoršili.Za pár ubohách milionů ztrácíme identitu, jsme kontrolováni a kdybyste sledoval komisi co zase s Lejnovou vymysleli, pozvracel byste se.50.léta jako v Česku.Institut na hlídání demokracie v státech EU.
Západní státy jsou ekonomicky na hnoji, demograficky je válcují migranti u nás Ukrajinci.Co myslíte , že jsou ty výhody!
Neutrální jsme měli být!
🟥Už jsme si pohoršili.Za pár ubohách milionů ztrácíme identitu, jsme kontrolováni a kdybyste sledoval komisi co zase s Lejnovou vymysleli, pozvracel byste se.50.léta jako v Česku.Institut na hlídání demokracie v státech EU.
Západní státy jsou ekonomicky na hnoji, demograficky je válcují migranti u nás Ukrajinci.Co myslíte , že jsou ty výhody!
Neutrální jsme měli být!
@Uživatel_5389476
🟥Dle mého kvalifikovaného úsudku to tady " dorabovává " sučasný prezident a " doraboval "! Fiala.
🟥Dle mého kvalifikovaného úsudku to tady " dorabovává " sučasný prezident a " doraboval "! Fiala.
@Georg Waldman
🟥 Pan Jiří Kodet byl muž bez vzdělání.Navíc v soukromí diktátor, což je taky blbý.
Takže co by řekl Kodet má asi takovou váhu, jako co by řekla Czáková, nebo Bolek ožrala Polívka!
🟥
🟥 Pan Jiří Kodet byl muž bez vzdělání.Navíc v soukromí diktátor, což je taky blbý.
Takže co by řekl Kodet má asi takovou váhu, jako co by řekla Czáková, nebo Bolek ožrala Polívka!
🟥
@Petr Rožek
🟥Zvláštní, že voliči SPOLU jsou údajně VŠ.
Ale já nejsem a pochopila jsme to hned co Vám Rožek sděluje.🟥
🟥Zvláštní, že voliči SPOLU jsou údajně VŠ.
Ale já nejsem a pochopila jsme to hned co Vám Rožek sděluje.🟥
@Jaroslav Cimrman
🟥S Bartošem se znám, řekla jsem jste fajn,ale nevolím Vás , vítáte tu Ukrajinu !👎👎👎
🟥S Bartošem se znám, řekla jsem jste fajn,ale nevolím Vás , vítáte tu Ukrajinu !👎👎👎
🟥@Vlasta Kühleová
no a když se měla Pekarka zapojit do práce na kampani, tak se vymluvila na zdravot. potíže a chudinka s vyhřezlou plotýnkou ( jak kruté ) lítala po horách.Ostatnímakali za ni a ještě jsou z ní na větvi.🟥
no a když se měla Pekarka zapojit do práce na kampani, tak se vymluvila na zdravot. potíže a chudinka s vyhřezlou plotýnkou ( jak kruté ) lítala po horách.Ostatnímakali za ni a ještě jsou z ní na větvi.🟥
🟥@PEtr Tobes
cit: .... " dá se to v pohodě dohledat "
--------------------
Hele , tak dohledej a dolož!
Jinak jdi kecat jinam ! 🟥
cit: .... " dá se to v pohodě dohledat "
--------------------
Hele , tak dohledej a dolož!
Jinak jdi kecat jinam ! 🟥
@PEtr Tobes
🟥 soud nic nedookázal, že by někoho poškodil.V Česku byla práskačka i jedna herečka,ale asi i víc a co se týče vysoko postavených, tak za těmi STB chodila pravidelně a bylo o strach je odmítout, byli tací co souhlasili, ale nikoho neudali a STB to časem vzdalo.
Máme tady ale aktivního KSČ školeného STB, kerému lezl do prd... , jděte si to vyřídit k němu on STB ve své funkci měl v popisu práce chránil.Jděte tedy za Pavelm!🟥
🟥 soud nic nedookázal, že by někoho poškodil.V Česku byla práskačka i jedna herečka,ale asi i víc a co se týče vysoko postavených, tak za těmi STB chodila pravidelně a bylo o strach je odmítout, byli tací co souhlasili, ale nikoho neudali a STB to časem vzdalo.
Máme tady ale aktivního KSČ školeného STB, kerému lezl do prd... , jděte si to vyřídit k němu on STB ve své funkci měl v popisu práce chránil.Jděte tedy za Pavelm!🟥
@Daniel Červenka
🟥 Červenko, sním, či bdím!
Kolik miliard nás stály amatérskou vládou energie, kolik Ukrajinci tady, kolik jejich zbraně tam, kolik miliard dluhů máme ? §
Chápeš, že my máme v státní kase 🟣 fialové lejno?
🟥 Červenko, sním, či bdím!
Kolik miliard nás stály amatérskou vládou energie, kolik Ukrajinci tady, kolik jejich zbraně tam, kolik miliard dluhů máme ? §
Chápeš, že my máme v státní kase 🟣 fialové lejno?
@Bohuslav Vajdák
🟥Začínáte " vážená paní " a člověk by řekl, že se ozval jeden ze slušných voličů,byť slepence SPOLU.
Při dalším čtení zjišťuji, že voliči Fialy nejsou extra třída a tak, nechte paní Ždánskou na pokoji a mysltete si , že si Babiš vzal sick days a tu špínu po Fialovi a Pavlovi vymete aý se uzdraví a Vy jistě budete spokojen.Já například neskousnu tu vyžírkovskou dvojici na \Hradě, ani jejich profese původní, ale do dělat! Jsou tam a pasou se a ještě při tom mlaskaj víc, než než B|abiš, protože oni nejsou vzdělaní , nic než raport a poslechnou povel neumí a přesto mají majlant. Za pouhou reprezentaci, to mě podrž!). 🟥
🟥Začínáte " vážená paní " a člověk by řekl, že se ozval jeden ze slušných voličů,byť slepence SPOLU.
Při dalším čtení zjišťuji, že voliči Fialy nejsou extra třída a tak, nechte paní Ždánskou na pokoji a mysltete si , že si Babiš vzal sick days a tu špínu po Fialovi a Pavlovi vymete aý se uzdraví a Vy jistě budete spokojen.Já například neskousnu tu vyžírkovskou dvojici na \Hradě, ani jejich profese původní, ale do dělat! Jsou tam a pasou se a ještě při tom mlaskaj víc, než než B|abiš, protože oni nejsou vzdělaní , nic než raport a poslechnou povel neumí a přesto mají majlant. Za pouhou reprezentaci, to mě podrž!). 🟥
🟥@Bohuslav Vajdák
To jste se asi spletl, vláda cenzorů, podržtašek Bruselu , patolízalů k Hradu , arogantních narcistických " hospodářů "bez odborných znalostí a parta nechránící před návalem nevalných cizinců vlastní národ a z cizího rozdávajících chráněným běžencům bez výběru a na úkor vlastních občanů tady končí jste chtěl říct.
Chápu, někdy se člověk pomýlí, že ?🟥
To jste se asi spletl, vláda cenzorů, podržtašek Bruselu , patolízalů k Hradu , arogantních narcistických " hospodářů "bez odborných znalostí a parta nechránící před návalem nevalných cizinců vlastní národ a z cizího rozdávajících chráněným běžencům bez výběru a na úkor vlastních občanů tady končí jste chtěl říct.
Chápu, někdy se člověk pomýlí, že ?🟥
@Pavlina Hrabčáková
🟥Oni opakují jen to, co zasela zase ta nenávistná, divná Miroslava Němcová.Nikdy nezapomenu na její gesto, jak odhodila knihu za sebe od Konečné.Ona, která je vyučená opravářka zemědělských strojů hnijící v Praze, její muž slévač dřepí doma na venkově a tohle je kategorie lidí , kteří se zrovna za komunistů neměli špatně, ale jak jsou blbí a navedení jdou jim po krku.Takovou nenávist neznám kolem sebe ani u lidí, jimž byl majetek kdysi komunisty zabaven, protože byť zlomeni, naučili se žít.Němcová je nemocná, je to fanatik a docela bych se jí bála.🟥
Je vina F|ialy, že ji nepokárá.
🟥Oni opakují jen to, co zasela zase ta nenávistná, divná Miroslava Němcová.Nikdy nezapomenu na její gesto, jak odhodila knihu za sebe od Konečné.Ona, která je vyučená opravářka zemědělských strojů hnijící v Praze, její muž slévač dřepí doma na venkově a tohle je kategorie lidí , kteří se zrovna za komunistů neměli špatně, ale jak jsou blbí a navedení jdou jim po krku.Takovou nenávist neznám kolem sebe ani u lidí, jimž byl majetek kdysi komunisty zabaven, protože byť zlomeni, naučili se žít.Němcová je nemocná, je to fanatik a docela bych se jí bála.🟥
Je vina F|ialy, že ji nepokárá.
@Zdeněk Velínský
🟥Po velkém vypětí si klidně mohl dát sick days a mohl to protáhnout, nevyčerpané mohl převést do tohoto roku !
🟥 Možná ti to lépe vysvětlí Pekarová, která si dala oraz ze zdravotních důvodů a šla na tůry na hory se svou " vyhřezlou plotýnkou " . No neber to !
Možná si ji vyhodila milá zlatá ASPENKA PEKARKA v letadle z/do Tchaj-wanu, kde si asi přihnula a Benda si zapálil cígo .😆😆😆Česká delegace jak víno!
🟥Po velkém vypětí si klidně mohl dát sick days a mohl to protáhnout, nevyčerpané mohl převést do tohoto roku !
🟥 Možná ti to lépe vysvětlí Pekarová, která si dala oraz ze zdravotních důvodů a šla na tůry na hory se svou " vyhřezlou plotýnkou " . No neber to !
Možná si ji vyhodila milá zlatá ASPENKA PEKARKA v letadle z/do Tchaj-wanu, kde si asi přihnula a Benda si zapálil cígo .😆😆😆Česká delegace jak víno!
@Uživatel_5577504
Zkuste tu ostudu nějak přiblížit. Ekonomicky i politicky jsme si v rámci EU (tím i světa) velmi polepšili. To považujete za ostudu? A proč?
Zkuste tu ostudu nějak přiblížit. Ekonomicky i politicky jsme si v rámci EU (tím i světa) velmi polepšili. To považujete za ostudu? A proč?
@Petr Minář
🟥 Mináři, jsi povahou STBák.Alespoň tak tě tady berou a tak se i prezentuješ:
- vyhrožuješ, což je trestné;
- udáváš, což je morálně nepřijatelné;
- jsi takový názorový trubec;
Co znamená trubec si vygoogluj.
--------------------------------------------------------------
🟥A abych tě potěšila, právě jsem si osvěžila vědomosti o ASPEN a mladých vůdcích a la Pekarová, Rakušan, Farský.Fajn poslech přeju !
👉 https://www.youtube.com/watch?v=5J88ZxiMfeo
Jen by mě zajímalo, jak si vedla Pekrová co si hraje na křehkou ženu ,když dávala pomysné elektrošoky někomu o kom byla přesvědčena , že je vedle a vedle kvílel hlas za zdí a ona byla vyzývána k větší intenzitě. Netušila , že za zdí nikdo není a je testovaná.
Ta se nám vybarvuje, invalidka jednou vyhřezlou ublbenou plotýnkou , která jí ale nevadí lézt po horách. 🟥
🟥 Mináři, jsi povahou STBák.Alespoň tak tě tady berou a tak se i prezentuješ:
- vyhrožuješ, což je trestné;
- udáváš, což je morálně nepřijatelné;
- jsi takový názorový trubec;
Co znamená trubec si vygoogluj.
--------------------------------------------------------------
🟥A abych tě potěšila, právě jsem si osvěžila vědomosti o ASPEN a mladých vůdcích a la Pekarová, Rakušan, Farský.Fajn poslech přeju !
👉 https://www.youtube.com/watch?v=5J88ZxiMfeo
Jen by mě zajímalo, jak si vedla Pekrová co si hraje na křehkou ženu ,když dávala pomysné elektrošoky někomu o kom byla přesvědčena , že je vedle a vedle kvílel hlas za zdí a ona byla vyzývána k větší intenzitě. Netušila , že za zdí nikdo není a je testovaná.
Ta se nám vybarvuje, invalidka jednou vyhřezlou ublbenou plotýnkou , která jí ale nevadí lézt po horách. 🟥
@Uživatel_5354308 co to tady melete. Čtěte mou zprávu důkladně. Nemluvím o sestavení vlády, ale o tom, že vyhrála volby jedna strana bez bez pomoci slepování jiných bezvýznamných stran, které kdyby šli každá zvlášť do voleb tak by utřeli. Vyjádřil jsem se k tomu , že by každá strana měla kandidovat zvlášť a obhajovat svůj volební program také zvlášť a ne se zabývat jak sundat vítěznou stranu, jakým koliv způsobem a to i za cenu seskupení všelijakých slepenců. Vítěz je podle mě vždy pouze jen jeden a ne 5 politických stran. Jak tomu bylo v minulých volbách. PETIŽUMPA bylo účelové spojení. Protože samostatně by volby nevyhrála ani jedna strana z toho slepence. To je celé.
@OldMonkey praskal hlavne pred Marokem, tam uz asi mene, protoze prave za to praskani si to "vyslouzil", a jmeno je znamo, nejakej pasung myslim z Rakouska, da se to v pohode dohledat, proste praskal, to je davno prokazano, jde o to, jestli to vadi i dnes a jak on se k tomu stavi, protoze odpustit by se to za jistych okolnosti dalo, ale ty on rozhodne nesplnuje a stale o tom vsem lze
@Jana Nováková Že jste ho nevolila a vy ho snad nemáte? Já taky ne, ale bohužel se s tím musíme vyrovnat.
Mináři škoda slov pro tebe. Běžte rýpat raději do hromady hnoje. Přesně s takovým přístupem jako je ten váš přesně předvedla PETIŽUMPA. Hezký zbytek večera Mináři. 🙋🍀
Mějte už na starosti úplně něco jiného Mináři, než se tlachat a mazat v hovnech. Vykašlete na svou zaujatost. Podívejte co bylo za lidi v minulé vládě. Jinak nemám o čem s vámi diskutovat Mináři. Hezký podvečer. 🙋🍀
@Pavel Mach
Jistřě, píší nepřípustné komentáře (také píšeš, Machu?), ale jen jeden je tak nekritický až nepříčetný a sprostě drzý, že chce být ministrem: Turek. Malý rozdíl, Machu.
Jistřě, píší nepřípustné komentáře (také píšeš, Machu?), ale jen jeden je tak nekritický až nepříčetný a sprostě drzý, že chce být ministrem: Turek. Malý rozdíl, Machu.
@Uživatel_5577504 takže kostelecké dobroty vykradené zevnitř i zvenku; 4 roky žádná míra
Alenka si pochvaluje debatu s partnery, bodejť, protože tam Andy nekvičí ta svoje sprostá slovíčka a neposílá nikoho do pí..
@Uživatel_5389476
To je přesná definice občanské fašistické progresivni strany !!! Po nás Potopa !!! E.U. Titanic !!!
To je přesná definice občanské fašistické progresivni strany !!! Po nás Potopa !!! E.U. Titanic !!!
@Pavel Nyklicek s dovolením upřesním: ženská neví co chce, ale nedá pokoj dokud to nedostane!
@Pavel Hanzl bohužel výsledek voleb tomu neodpovídá. Tato společnost má jediný cíl: co nejvíc dostat od zaměstnavatele nebo od státu, pro stát neudělat nic a za zády zaměstnavatele se ulejvat. Věděli to už naši předkové, a bohužel se to nikam (ani v 89) nevyvíjí.
@Pavel Nyklicek- Vasiliso, ty si myslíš, že příspěvek musí být ve tvaru otázky. aby na něj mohl někdo reagovat? (no "chytrá" jsi na to dost) Jinak ti ten překladač z ruštiny trochu blbne.
@Uživatel_5734171 To, že za půl roku deficit navýší o 200 mld, jak píšeš, šlo snadno když vládl s měkoušema z ČSSD a podporou komunistů. Nyní mu to budou muset schválit motoristé. A ti to nechtějí, aspoň zatím.
@Pavel Nyklicek Tak prudis jen ty!Nyklicek ty máš taky mindrak že ženských?Tak se zase uklidni bobanku.Nikdo se tě na nic neptal tak si ty svoje přípojky k ženám nech laskavě pro sebe.Dekuji