Padni komu padni
Turkova šibenice a nábojnice odvádí pozornost, do vlády míří i horší lidi. Fiala dělá s rozpočtem naschvály
22 komentářů
lug70
9
Hmmm, horší lidi. No, je prakticky jisté, že nikdo horší už být nemůže, než ta banda Fialových mafiánů. Oni se zapsali do historie v mnohem horším světle než vláda Klementa Gottwalda. Ani Gottwaldova vláda nebyli takoví zrádci a zaprodanci cizí moci, jako Fialův gang.
Přejít do diskuze
Komické je, že v době, kdy se má vyjednávat o programu, o budoucí vládě, o klíčových věcech státu, si kandidát na budoucího premiéra Babiš odjede na dovolenou...))) Kouzlem nechtěného vzkazuje svým přitroublým voličům dvě věci:
1. Program je naprosto podružný, jedná se jen a pouze o nějaký cár papír. Základní program je daný. Moje ochrana před kriminálem a moje byznysové zájmy.
2. Je zcela jedno, jaké šašky na jednotlivé posty dám. Jediné, co musí plnit, je naprostá oddanost vůdci. Klidně ať si sám něco zobne, ale základ je, aby mi sloužil.
3. Já sám ani být premiérem nechci, celé to je jen šaškárna, Podstatné je, aby byly ochráněny mé byznysové zájmy a hlavně ochrana před kriminálem. Takže klidně tam dám ve finále Sonyho Havlíčka...
1. Program je naprosto podružný, jedná se jen a pouze o nějaký cár papír. Základní program je daný. Moje ochrana před kriminálem a moje byznysové zájmy.
2. Je zcela jedno, jaké šašky na jednotlivé posty dám. Jediné, co musí plnit, je naprostá oddanost vůdci. Klidně ať si sám něco zobne, ale základ je, aby mi sloužil.
3. Já sám ani být premiérem nechci, celé to je jen šaškárna, Podstatné je, aby byly ochráněny mé byznysové zájmy a hlavně ochrana před kriminálem. Takže klidně tam dám ve finále Sonyho Havlíčka...
Jedna věc je jistá. Úspěch těchto šmejdů způsobil to, že lůza vylezla na světlo a strašně ráda by zase zavírala a věšela. Tato země už to několikrát zažila...
@Uživatel_5577504
I ty náš malej vrahounku....
Co.jsi proboha v životě dokázal?
Možná tě.někdo zaměstnal, někdo za tebe zaplatil daně, možná bydlíš v panelaku, ale to tě nedostavá do pozice, kdy bys všechno věšěl na strom jak je tvým zvykem.
A nebo právě pro tvou jednoduchost máš právě tyto jednoduché přihlouplé nápady.
I ty náš malej vrahounku....
Co.jsi proboha v životě dokázal?
Možná tě.někdo zaměstnal, někdo za tebe zaplatil daně, možná bydlíš v panelaku, ale to tě nedostavá do pozice, kdy bys všechno věšěl na strom jak je tvým zvykem.
A nebo právě pro tvou jednoduchost máš právě tyto jednoduché přihlouplé nápady.
@Michal Bednarek A co by nejel.Ma nárok jako vy na odpočinek.Stejne Pávek odložil jmenování premiéra až na listopad.A to vám nevadí?!
@Uživatel_5734171 Ale houby. Lůza je dávno venku a ráda věšela a nebo alespoň zavírala bez ohledu na to, na které správné straně stojí. Je jedno, jestli chtějí zavírat pro zabránění šíření "ruských narativů" a "ochranu demokracie" nebo pro "velezradu" jiným směrem. Diskuse na sociálních sítích jenom ukazují, že promořenost společnosti internetem dosáhla dna.
@lug70
Proto taky fialoví vlastizrádci zaslouží tvrdé tresty. Takové vyhnanství na Sibiři by jim slušelo. Putin by jim jistě vytvořil exkluzivní zacházení jako odměnu za muniční iniciativu 🤣
Proto taky fialoví vlastizrádci zaslouží tvrdé tresty. Takové vyhnanství na Sibiři by jim slušelo. Putin by jim jistě vytvořil exkluzivní zacházení jako odměnu za muniční iniciativu 🤣
@Uživatel_5734171 proc by nemohl? Nova snemovna bude az zacatkem listopadu do te doby stejne povereni nedostane...
@Uživatel_5734171
Obávám se, že ANO jelitům to stále nedochází.
Odjetí Bureše na dovolenou během vyjednávání o vládě je opravdu facka nejen voličům ANO sekty, ale i všem ostatní.
Obávám se, že ANO jelitům to stále nedochází.
Odjetí Bureše na dovolenou během vyjednávání o vládě je opravdu facka nejen voličům ANO sekty, ale i všem ostatní.
@Uživatel_5494496 - to je takový překladatelský oříšek... "jak promořenost může dosáhnout dna?"
Každému v naší společnosti vadí jiný estébák,tak že jsou tam jiní naši vrcholový představitelé a vše je přeci ok.
ale jo, opet dobre, saska Turka uz nema cenu ani komentovat, a tezi z toho Oki na ktereho se trochu zapomina..bude to jeste zajimava selanka. jinak nesouhlasim s Martinem Bartkovskym, ze pokud by se nedostal MOTOgang, tak by Fiala pokracoval - to by nevyslo, protoze 13 MOTO mandatu by se prerozdelilo bud nejpravdepodobnejsim pomerem 7:6 kde 7 si rozebere ANO s SPD (nejvic by sebral samozrejme ANOfert v kazdem pripade, podle me by meli nejspis 5 navic), a v nejlepsim pripade by to bylo 7:6 ve prospech 5k, jenze to by meli porad jen 99 mandatu, ani na remizu by temer jiste nedosahli, to by museli mit jeste vice hlasu a to proste nemeli a je to stejne jen kdyby..to jen takova fakticka, jinak ok
@Uživatel_5734171
Havlíček je tutovka.
Já to zas beru přes to zdraví a babis momentálně není fit a je to přesně ta fáze naplnění časových posloupností o které už čas píši.
Havlíček je tutovka.
Já to zas beru přes to zdraví a babis momentálně není fit a je to přesně ta fáze naplnění časových posloupností o které už čas píši.
Klučíci rumělcových tváří a zdárné Euro-Marxistické budoucnosti,
moji milí levicoví progresivní aktivisté, kolem vašeho mladého úderného soudruha šéfredaktora... Zamatujte si: Poturčenec, horší Turka.!😉
Vzpomeňte si na moje slova. ---
--- vy moji milí odhodlaní mladí progresivní dobro-serští soudruzi. 🤩
moji milí levicoví progresivní aktivisté, kolem vašeho mladého úderného soudruha šéfredaktora... Zamatujte si: Poturčenec, horší Turka.!😉
Vzpomeňte si na moje slova. ---
--- vy moji milí odhodlaní mladí progresivní dobro-serští soudruzi. 🤩