Divoký kačer

Zpět na článek

Dokážu, že nejsem rasista! Celé volební období budu souložit jen s Romkami, tvrdí Turek

19 komentářů

Eliška Janalíková
@Marek Kralik
Myslíte Turka, že?
Losina
@Alois Rudý A co víš ty? Honimíre.
Jiosef Tyl
Turek by měl požádat své rodiče, aby ho přesouložili! Možná by se to napodruhé povedlo lépe.
King I
rudý, konečně máš šanci
Jiosef Tyl
@Karel Pesek - jestliže věříš zbytku tak potom musíš věřit i to půjčování telefonu v hospodě.
Malstok
@Baboon Divoký kačer se tato rubrika nazývá. Můžete vysvětlit váš "polosuchý, zatuchlý ejakulát", pardon.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ruďas, já jsem souložení s ženou viděl na internetu a vedle jsi byl ty s ovcí.
Uživatel_5700640
A bude s cikánkama souložit jen v hailovně? Nebo v cirkusu?
Alois Rudý
Co může pisálek Dominik, kterému dal Marcel přezdívku lízátko, vědět o souložení s ženou ? 🦆
Uživatel_5703656
@Miroslav Kašpar však to tam je psáno... četl jste vůbec?
Miroslav Kašpar
Slušelo by se vyvrátit i trvrzení, že seš homofob, takže navrhuji opravu: s romkami a s romy
Jindřich Žižka
Černý humor má Turek rád, ale to na ministra nestačí. S tím může leda do cirkusu nebo vystupovat jako stand up komik
Uživatel_6202245
Vtipné ako tvrdenie, že prezident Pavel bude dokazovať, že je polepšeným komunistom súložením s Čaputovou a Uršulou. Primitívny autor, primitívneho bulváru Reflex ...
Karel Pesek
To pujcovani telefonu v hospode mi prijde jako nesmysl, zbytku verim.
Baboon
Turka jsem nevolila, celé AUTO mi není sympatické. Přesto jsem díky Turkovi prozřela!
Landsman se zjevně sexuálně ukájí jen u klávesnice a proto z mu z ní vylézá takový polosuchý, zatuchlý ejakulát, který právě předvedl.
Alexej Mruzek
Tak to jsi tedy, Turku, ty šašku, velikej frajer a pro naší zem toho uděláš fakt hodně.
Jaromir Skubal
Čobole, zalez Ficovi do zadku a neotravuj tady. Nikdo z ČR na tebe není zvědavej.
Radim Měcháček
@Marek Kralik Kdo ?
Marek Kralik
Ubožák.