Komentáře
Babiš zbaběle vyčkává, zastaví Turka Pavel? Kolem jeho skandálů se šíří konspirační teorie
80 komentářů
Zvolili sraba, teď ho máme všichni. Kdo se tomu diví? Tady jde o kriminál přeci... Času už má málo
🟥
Z udavače zde se stal stalker a to je trestné.
Moje komenty jsou odrazem současnosti a tak se poptám v Reflexu jak to pytlíkují,pokud tady jeden úchyl neustale bojkotuje jednoho diskutéra.Stalking je trestný-
Začnu si kopírovat a budu žádat vysvětlení.
Stalker blbého rozumu a jde od válu !
🟥
Z udavače zde se stal stalker a to je trestné.
Moje komenty jsou odrazem současnosti a tak se poptám v Reflexu jak to pytlíkují,pokud tady jeden úchyl neustale bojkotuje jednoho diskutéra.Stalking je trestný-
Začnu si kopírovat a budu žádat vysvětlení.
Stalker blbého rozumu a jde od válu !
🟥
Už je po volbách, předvolební divadlo už skončilo. Nechte Babiše v klidu pracovat,vyhrál volby s nejvíce hlasy v historii ČR, tak prosím respektujte přání voličů.
@seng No. Aj pred Novembrom Národný front pod vedením komoušov vyhrával voľby na vyše 90%. V Severnej Kórei je to ešte vyššie. A?
Kdo by to kdy řekl, že první vyhrání z kapsy vyhání.....
Babiš je vlastně obětí své výhry.
Nemá co řešit a nemá řešení. Kolem něj je trio hrad, vejfuk a japan a on není schopen s 80 křesly, což je druhý nejlepší výsledek po Topolánkovi, nastavit něco co by mu nepřineslo ještě větší svrab.
V jeho věku s evidentním zklamáním a únavou se dostává do situace zvané ČEKAČKA.
Tohle je Andy vítězství opravdu Pyrhovo.
Babiš je vlastně obětí své výhry.
Nemá co řešit a nemá řešení. Kolem něj je trio hrad, vejfuk a japan a on není schopen s 80 křesly, což je druhý nejlepší výsledek po Topolánkovi, nastavit něco co by mu nepřineslo ještě větší svrab.
V jeho věku s evidentním zklamáním a únavou se dostává do situace zvané ČEKAČKA.
Tohle je Andy vítězství opravdu Pyrhovo.
@Pavel Nyklíček mandáty se prepočítávaji dnes trochu jinak než dřív,ale Babiš získal nejvíce hlasů od vzniku ČR.
@seng no ziskal a co jako? pokud neda dohromady nejakou stabilni vetsinu, tak muze cekat dal...a stejne se mu to s temi kverulanty dost pravdepodobne rozsype..kdyby nemel problemy s trestniim stihanim, tak to ma mnohem jednodussi a neni tolik vydiratelny, ale to je jeho volba do toho jit i s timto bremenem, tak at si to pekne "uzije" )
🟥 Sezemský,
já bych řekla, že Pavel si udělá názor až mu ho poví zkorumpovaný drahými radami Kolář a jinak si myslím, ŽE Pavel momentálně nedává ani debaty s mládeží, které s Fialou a Foltýnem vymývají cíleně mozky .
viz v 17
2 min - https://www.youtube.com/watch?v=t8T2fZvy-_c 😁
------------- 🟥
já bych řekla, že Pavel si udělá názor až mu ho poví zkorumpovaný drahými radami Kolář a jinak si myslím, ŽE Pavel momentálně nedává ani debaty s mládeží, které s Fialou a Foltýnem vymývají cíleně mozky .
viz v 17
2 min - https://www.youtube.com/watch?v=t8T2fZvy-_c 😁------------- 🟥
@bella.
Jojo už to neni ta kvalita Nejedlý & Mynář se zametákem Ovčáčkem co? 👌
Jojo už to neni ta kvalita Nejedlý & Mynář se zametákem Ovčáčkem co? 👌
Reputační problém? Chcešp.r.c.a.t pirátová Gregorová ho snad má?
Skvělý Vidlák: https://www.novarepublika.cz/2025/10/reputacni-problem
Skvělý Vidlák: https://www.novarepublika.cz/2025/10/reputacni-problem
Ať si vezme Babiš příklad z Fialy a vykašle se na výtky politických oponentů.
Mirek Dušín
junge Turek stejně na ministra zahraničí nemá gule
Jozef Kolek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Jozef Kolek
Vadí ti váš estébák Fico alias Hranol? Vadí ti estébák Babiš alias Bureš? Vadil ti estébák Mečiar alias Doktor? Generace slovenských estébáků bude muset vymřít, jinak se jich nezbavíme...)))
Vadí ti váš estébák Fico alias Hranol? Vadí ti estébák Babiš alias Bureš? Vadil ti estébák Mečiar alias Doktor? Generace slovenských estébáků bude muset vymřít, jinak se jich nezbavíme...)))
@Uživatel_5734171
Slušná palba 💪
Slušná palba 💪
@Pavel Nyklíček
Slovenští bolševici byli vždy o řád horší, než česká bolševické sebranka. Husák, Bilak, to byli opravdu mimořádně nebezpeční rudí šílenci. A zažil jsem to i na škole. VŠICHNI Slováci tehdy jako jeden muž ve čtvrťáku vstoupili do strany. Bylo to jak epidemie. Holky ne, ty byly většinou normální, ale kluci byli opravdu takovéto vypočítavé kreatury. Mají to ve své DNA, proto se také nejprve přidali k Hitlerovi a pak ke Stalinovi...)))
Slovenští bolševici byli vždy o řád horší, než česká bolševické sebranka. Husák, Bilak, to byli opravdu mimořádně nebezpeční rudí šílenci. A zažil jsem to i na škole. VŠICHNI Slováci tehdy jako jeden muž ve čtvrťáku vstoupili do strany. Bylo to jak epidemie. Holky ne, ty byly většinou normální, ale kluci byli opravdu takovéto vypočítavé kreatury. Mají to ve své DNA, proto se také nejprve přidali k Hitlerovi a pak ke Stalinovi...)))
@Uživatel_5734171 tvl, jak ty to děláš blbe, TV a rádio nesleduješ a neposloucháš. Tak jedině v hospodách 😂
bella.
Pokud Turek vadí příznivcům poražené zlodějské koaliční vlády, tak bude jistě dobrým ministrem. 😎
@Alois Rudý Hajlující fašoun, lhář? Máte v hlavě dobře vymeteno.
Uživatel_5577504
@Uživatel_5577504 ....Vy jste skutečně jen uživatel !
Máme vládu Čapího a Orlího hnízda. Jsem zvědav jaké hnízdo si pořídí SPD.
@josef Panda
Máme vládu fialových vlastizrádců. Bitcoiny, Dozimetr, kampelička, stamliardy banderovcům - kuk! Budíček! Vlastizrádci prohráli!
Máme vládu fialových vlastizrádců. Bitcoiny, Dozimetr, kampelička, stamliardy banderovcům - kuk! Budíček! Vlastizrádci prohráli!
@Uživatel_5577504 Nebuďte přízemní, co stamliardy, bilióny. Však vám ještě kobliha od estébáka zhořkne v hubě
. Bohužel zhořkne i nám ostatním.
. Bohužel zhořkne i nám ostatním.
Turkova pozice je neudržitelná,kdyby měl trochu sebereflexe už by to vzdal. Jen tím nahrává odstupující vládě a pirátům .Mně osobně zajímá zda bude Bureš vydán k tr.stihání i novým parlamentem ? Kdyby byl férový udělal by to sám,ale Bureš co by estebacký agent a férový ? To je jako špatný vtip. Někdo tady už zmínil,že bude kino když Nagyová bude stíhaná a Bureš nikoli,protože nebude sněmovnou vydán. Už i proto by měl Bureš sněmovnu požádat o vlastní vydání,jinak budeme jako republika vypadat jako nějaká mimozemská civilizace komunistického typu a Bureš sám jako TOTÁLNÍ ZBABĚLEC. U něho by mne to nepřekvapilo.
@Richard Šebesta
Mě spíš zajímá, kdy bude pětigang obviněn a odsouzen za bitcoiny, dozimetr, kampeličku, prachy z nemocnic pro ODS,....
Proti tomu je čápi hnízdo muška. Ovšem kdyby dostal Bureš bez soudu 5 let v hladomorně, věděl by proč...
Mě spíš zajímá, kdy bude pětigang obviněn a odsouzen za bitcoiny, dozimetr, kampeličku, prachy z nemocnic pro ODS,....
Proti tomu je čápi hnízdo muška. Ovšem kdyby dostal Bureš bez soudu 5 let v hladomorně, věděl by proč...
@Uživatel_5577504 Ty kauzy čtyřgangu mně taky zajímají ale vzhledem k tomu jak dlouho se táhne kauza DOZIMETR i kauza Č.H. tak moc nevěřím,že ty dvě IKEM a BITCOINY budou vyřešeny.
Po pár letech to skončí klasikou : VYŠETŘOVÁNI SKONČILO ZAPOMEŇTE !
Po pár letech to skončí klasikou : VYŠETŘOVÁNI SKONČILO ZAPOMEŇTE !
@Uživatel_5577504 Už jste, pane, podal aspoň trestní oznámení? Na koho a za co? Tyhle přiblblé výkřiky ze tmy do tmy, to je styl vaší dezolátní kumpačky. Nenávist podepřená jen slabou inteligencí!
@Uživatel_5577504 Ach jo, stejné tupé řetězové maily. Dozimetr je už u soudu, bitcoin policie řeší a kampelička? Co s ní??
@Uživatel_5577504 Pro vás vše jasné asi jste soudce z lidu. Tak popořadě, bitcoiny řeší orgány činné v trestním řízení,dozimetr je dokonce u soudu, kampelička je pro dezolé těžký problém, protože Fiala neuvedl, že je členem družstva, ale vy jste tam viděli ten milion a pokud víte kam nemocnice posílají prachy tak podejte TO
@Richard Šebesta
Ty kluku jeden, ty malej fašounku. Zvolil sis Babiše (nesnaž se z toho vykroutit jako Turek, kdo volil Fašomůru musel vědět, že jediný možný partner je Bureš) a teď ho chceš vydat k trestnimu stíhání ? A co trestní stíhání tvé Fašomůry? Toho snad chceš nějak diskriminovat? 🤣
Naběhl sis.
Ty kluku jeden, ty malej fašounku. Zvolil sis Babiše (nesnaž se z toho vykroutit jako Turek, kdo volil Fašomůru musel vědět, že jediný možný partner je Bureš) a teď ho chceš vydat k trestnimu stíhání ? A co trestní stíhání tvé Fašomůry? Toho snad chceš nějak diskriminovat? 🤣
Naběhl sis.
Tohle je standardní výmluva všech srabů a srá.ů. Nabourají autem, sednou si na místo spolujezdce a když přijede Policie, tvrdí, že řídil někdo jiný a ten odešel. Netuší kdo to byl, prostě si sedl do jeho auta a vezl ho domů. Všichni vědí, že je to lež, ale tváří se, že tomu věří. Turek prostě a jednoduše nemůže být ministr, ani kdyby to byla pravda, jakože je to lež na úrovni prvňáka. Okno jsem nerozbil, jsou na tom šutru sice moje otisky, ale já jen držel kámen, pak přišel neznámý kluk, ten měl rukavice, takže jeho otisky tam nejsou, šutr mi sebral, hodil do okna a zmizel... Jinými slovy, je na nás, abychom podobné mamlasy do jedné z nejprestižnějších exekutivních funkcí nepouštěli. Opravdu nemá ústavní právo dělat ostudu... A odpovědnost ponese budoucí premiér, to opravdu není odpovědnost NIKOHO JINÉHO...
Asatin
Mno, Turek je taková Černochová, akorát že on své příspěvky psal bůhví kdy.
A co by podle myslitele Sezemského měl asi tak dělat? I když se s Motorkama domluví a navrhnou někoho jiného, média sehrajou stejnou očerňovací šaškárnu s někým jiným.
Důvod není Turek, důvod je čas, který Fialovci potřebují na zametení stop.
Důvod není Turek, důvod je čas, který Fialovci potřebují na zametení stop.
@epr3 Tak to jsi trefil přesně.Zkartovacky jedou ve dne v noci.👍👍👍
@epr3 Nevíš kde se dá dočíst,že na Ukrajinu jeli desítky odborníků, ekonomů,vojenských a nevím kdo vše na AUDIT.Aby našli kam se straceji všechny prachy.
Uživatel_5577504
@Uživatel_5577504
ty jsi dobře vypatlaný jelito. Tohle mě opravdu baví, co jsou lidé schopni napsat a vyplodit v té své prodloužené míše...)))
ty jsi dobře vypatlaný jelito. Tohle mě opravdu baví, co jsou lidé schopni napsat a vyplodit v té své prodloužené míše...)))
@Uživatel_5577504
https://www.psyon.cz/psychiatricka-ambulance/
https://www.psyon.cz/psychiatricka-ambulance/

🟥Milá zlatá, právě jste prozradila, že jako učitelka jste byla k ničemu.
Volit jen proto, aby byla sranda a nevychovávat tak, aby byli hrdými Slováky ( nepředpokládám, že jste učila v Česku ) je hrozná pravda posledních let a ti Vaši studenti asi netuší, proč se v Česku zvonilo klíči , proč se chtěli Slováci odtrhnnout , co všechno tam podělala Čaputová ' něco jako Petr Pavel v sukních ) , ani jak ta výchova v Česku dostala na prd.., když si zvolili po 30 letech kovaného komouše na Hrad a za PREMIÉRA učitele dějáku, který sotva pobere vlastí národ a cpe se do Evropy, kde by ten národ měl hrdě a neoblomně prezentovat, což nedělal.
TAKŽE ASI TAK, PANÍ UČITELKO !
🟥 A když píšete cokoli, buďte konkrétní.Labužnický týpek je v Česku Pepa,( bez diskuze už nás stál se svou drahou moc ) .To je o tom, že charakteristika týpka se hodí na vícero lidí a proto je konkrétnost nutná. 🟥 Být pochybně " politicky korektní " , tak z toho si sotva něco vezmu!
Vám momentálně chytří závidí Fica.
........................................