Padni komu padni

Zpět na článek

Soltész: Slovensko je skončený příběh. Až zbankrotuje, Fico to prodá jako vinu fašistického Bruselu

20 komentářů

Pavel Hanzl
Říká se, že lidé volí podle peněženky. Jenže žijeme ve zcela iracionální době mýtů a dezolátismu, kdy lidé volí cestu do totální chudoby Slovenska a Maďarska. Chápete to někdo?
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl Lidé v ČR i SR volí dle toho, kdo jim slíbí laciné žrádlo, chlast a ustájení. Na rozpočet kašlou a když se takové sliby nesplní (ani nemohou), volí znovu toho kdo jim slíbí to stejné a celý cyklus se opakuje...Bruselská adminisrativa slouží jen jako zástěrka nemožnosti tyto sliby plnit - v tom se Slováci moc neliší od Čechů..
Pavel Hanzl
Pan Soltézs správně říká, že ekonomika Slovenska je v katastrofálním stavu. Dle Eurostatu se už propadlo pod Rumunsko i Maďarsko.
Pan Soltézs ale říkal: "Věřím, že Češi nedopustí, aby Babiš otočil kormidlem na východ." Pokud Slovensko skutečně řachne, což je jen otázka času, tak to možná pochopí i naše koblihy.
Tomas Novak
Ten Slovák je věrohodná figurka od pohledu.
Redaktoři Reflexu příliš neexcelují. Že by dobrá zpráva ? (tj. ti schopnější vidí, že skrze bruselskou ideologii cesta moc daleko nepovede).
Pavel Hanzl
@Tomas Novak
Na bruselské ideologii jedou státy typu Rakousko, Dánsko, Finsko, Švédsko, Holandsko atd. což je elita EU, na protibruselké Slovensko a Maďarsko, což je úplné ekonomické dno. Kam patříme my a kam chceme patřit?
Lukáš Zelený
Chtělo by to jednoho staršího spolukomentátora na straně Reflexu. Kluci občas netuší o čem pán Soltész mluví i když by moc chtěli.
Ale jináč, moc rád jsem si tento rozhovor poslechl.
Pavel Hanzl
@Lukáš Zelený
Toho jsem si nevšiml, mluví zcela jasně a srozumitelně.
Ján Karul
Pán Arpád hovorí v CZ to čo chcú liberálne kruhy v CZ počuť. Predsa musí z niečoho žit.
Pavel Pavel
@Ján Karul takovou míru sebekritiky bych od tebe soudruhu nečekal.
Tomas Novak
@Ján Karul
z hlupáků s vymytými mozky si nic nedělejte.
Pavel Hanzl
@Ján Karul
Četl jsem i jiné jeho články a hovoří pořád to samé, takže jen lžete.
Pavel Vlček
Ba ba ba: Baba Leyenovka !!! Bu bu bu: Bude to Velký Lochec: EU jde do volného pádu,, náraz do zdi bude impozantní: Čtvrtá Říše = FrankoNěmecko = Evropský Svaz Bruselistán VšeProIslámistán GrýnDýllistán = E.U. Titanic !!! Svaz evropských islamizovanych pašalíků = SEIP
Pavel Pavel
@Pavel Vlček největší sosači eu dotací tedy orbánistán a ficova mafie s podepisovači green dealu v čele do volného pádu směřují určitě.
jaroslav stehule
Zajímalo by mě do toho novináře platí
Pavel Pavel
@jaroslav stehule tebe platí bureš
Uživatel_6202245
Vraj novinár a spisovateľ ! Treba ešte pridať hrdina a " riaditeľ zemegule " . Už ho všetci opustili dokonca aj posledný pritakávač Tkačenko . Teraz ešte ohuruje deti z Reflexu, ale už čoskoro aj tie ho budú mať dosť ...
Pavel Pavel
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Richard Šebesta
Pana Soltesze znám z doby kdy komentoval kriminální kauzy i to jak ho zmlátila slovensko-maďarská mafie působící na Slovensku . Tehdy jsem ho bral jako rozumného žurnalistu.Dnes komentuje to co je na Slovensku,je to jeho právo ale já jeho názory nesdílím. Možná že dříve než Slovensko zbankrotuje EU nebo se rozpadne. Neznám přesně ekonomickou situaci Slovenska ale ekonomická situace EU je katastrofální ! Přitom nejde jen o ekonomiku ale i migra­ci,gre­ende­al,vál­ku na Ukrajině a diktátorské metody Bruselu a to vše dohromady je neudržitelné. Mimochodem sám nutelák před 4 léty i letos před volbami tvrdil,že: EU SE MÁ REFORMOVAT ! Nedodal už jak a kdy ? Já to vím,na svatého dyndy.
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta 👍👍
Pavel Pavel
@Richard Šebesta ano, "neznáš", to jsi vystihl přesně. Pro info soudruhu, green deal podepsal bureš, fico a orbán všichni tři bez odporu a v předklonu, největši počet imigrantů v ČR jsou ekonomicky aktivní Slováci, takže slovenským důchodcům co nevidět ke žraní zůstane akorát tráva, totéž orbánistán, benzín na příděl a největší inflace. Nemluvě o tom že právě přes maďarské proudí nejvíce uprchlíků a soudruh orbán je vesele pouští.