Prostor X
Kalousek: Vláda nedodělala svoji práci. Explicitně porušila zákon. Mrzí mě to, tohle si nikdo nikdy nedovolil
30 komentářů
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kalousek musel jistě naštvat voliče čtyřgangu . Jeho kritika dokazuje, že
Fialova vláda zpackala co mohla.
Fialova vláda zpackala co mohla.
@Richard Šebesta Kalouskova nicotná role v politickém světě dokazuje, že sebestředný Kalousek zpackal, co se dalo.
@tempter Kalousek je notorický kibic, dost zbabělý na to, abych přijal zodpovědnost za své chyby v době, kdy byl ministrem financí, navrhl nejhorší rozpočet v historii ČR a způsobil táhlou ekonomickou recesi. Zbabral co mohl, tak se s ostudou stáhl z aktivní politiky a jen ze zákulisí dává knížecí rady, o které mu nikdo nestojí.
Kalousek příjemně překvapil férovým chováním. Rozpočtové provizórium je s ohledem na způsob sestavení pro rok 2025 a jeho nemožnost navyšování špatně. Je to rozpočtové minové pole.
Je to stejně zvláštní. Vláda, v níž byl Kalousek, skončila pouze před 12ti lety, ale zdá se to mnohem déle.
Je to stejně zvláštní. Vláda, v níž byl Kalousek, skončila pouze před 12ti lety, ale zdá se to mnohem déle.
Takhle podlejzat Burešovi to je síla
@Petr Vadinský no to není podlézání Burešovi, to je jen poukázání na fakta že vláda je neschopná a neochotná plnit zákonné povinnosti, které ji navíc nezaberou prakticky žádný čas a místo toho aby se tomu postavili čelem, omluvili se za zpoždění a okamžitě poslali tak se chovají jako arogantní a neseriózní banda pitomců
@Paznehet Veliky Zadna snemovna aktualne neexistuje, navrh rozpoctu neni kam poslat.
Snemovna se ustavi cca 3.11., nebo o neco malo pozdeji, takze ma vlada do ustanoveni snemovny cas ....
Snemovna se ustavi cca 3.11., nebo o neco malo pozdeji, takze ma vlada do ustanoveni snemovny cas ....
@Paznehet Veliky Neschopná vláda? Jste směšný.
Ekonomika naší země je v dobré kondici, hlásí radní České národní banky. V porovnání s ostatními státy je to důvod k optimismu. Radní ji považují za odolnou a vidí zlepšující se podnikatelskou náladu.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-ekonomika-nasi-zeme-je-v-dobre-kondici-hlasi-rada-cnb-40541827
Ekonomika naší země je v dobré kondici, hlásí radní České národní banky. V porovnání s ostatními státy je to důvod k optimismu. Radní ji považují za odolnou a vidí zlepšující se podnikatelskou náladu.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-ekonomika-nasi-zeme-je-v-dobre-kondici-hlasi-rada-cnb-40541827
tohle je nepodstatne, stejne zatnou vetsi sekeru az StBures ziska imunitu, tak to hned s Alunou predelaji...mnohem zajimavejsi je vedle aktualnich afer MOTOgangu a stretu zajmu take Capi Hnizdo, kde dojde nejspis k oddeleni vetvi a je dost mozne, ze Jana Nagyova, ktera uz byla z EP vydana bude nakonec odsouzena, a srabek Bures zustane "schovan" za imunitu..na tohle se fakt tesim, jak se z toho pak bude StBak vykrucovat, bude jeste super estrada
🟥 Kalousku , neskuhrejte!
Ve vládě máte Vaši TOPku zaklesnutou friendly do Fialy.
A žasla bych,kdybyste ji znova nevolil 🟥
Ve vládě máte Vaši TOPku zaklesnutou friendly do Fialy.
A žasla bych,kdybyste ji znova nevolil 🟥
Dnes pan přelet B zas ohlásil, že rozpočet nebudou měnit.🙏. Pal nepal, pal nepal...
Neboli čehůni moji mili, sliboval jsem nesplnitelné, odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil....
Důchody se zvedat nebudou, platy učitelů se nekonají....atd.
Jde mi jen moji milí čehůni o moje nevydáni soudu....víte? Jen o to 🤣
Nagyovou v tom nechám, ale já musím žít dál.
Moc vám děkuji za vítězství ve volbách, omlouvám se za Havlíčka, který vám teď bude vládnout a já si zajdu na jedno na vaše zdraví.
Energie levnější nebudou, ale dám si na vás druhé pivko čehůni moji milí úplně blbí...
Měl.jsem vás rád. Bděte. Ale až příště, teď už je pozdě.
Neboli čehůni moji mili, sliboval jsem nesplnitelné, odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil....
Důchody se zvedat nebudou, platy učitelů se nekonají....atd.
Jde mi jen moji milí čehůni o moje nevydáni soudu....víte? Jen o to 🤣
Nagyovou v tom nechám, ale já musím žít dál.
Moc vám děkuji za vítězství ve volbách, omlouvám se za Havlíčka, který vám teď bude vládnout a já si zajdu na jedno na vaše zdraví.
Energie levnější nebudou, ale dám si na vás druhé pivko čehůni moji milí úplně blbí...
Měl.jsem vás rád. Bděte. Ale až příště, teď už je pozdě.
@Pavel Nyklíček tak tak...ale uprimne tohle jsem az tak necekal, ale je docela pravdepodobne, ze to jen taktika na hloupe motoristy, jeho nejaky statni dluh ve skutecnosti vubec nezajima, pokud se tvari ze trochu ano, tak mu to vubec neverim, je to jen poza a muze se to zmenit behem okamziku, zatim spis vabi MOTOgang a nechce si je moc nas...aby mu odklepli imunitu na dalsi 4 roky, pan nejak odstavi fasouna Turka a rozjede s Dluzenou eldorado StBan, pak uz mu na tom zalezet urcite nebude..
@PEtr Tobes
Jednou je může oblafnout, ale možná ani jednou. Sice jsou mladí a bez zkušenosti, ale za nimi stoji zkušený Klaus. Ten to.nezbašti a má co Andymu vracet.
Tykač ve finále ví přesně co babišovi nastaví.
Vekduci budou ořisek.
Ve finále.jde opravdu jen o tunimunitu.
Na ni vše leží a běží. Bez ní je babiš nula.
Jednou je může oblafnout, ale možná ani jednou. Sice jsou mladí a bez zkušenosti, ale za nimi stoji zkušený Klaus. Ten to.nezbašti a má co Andymu vracet.
Tykač ve finále ví přesně co babišovi nastaví.
Vekduci budou ořisek.
Ve finále.jde opravdu jen o tunimunitu.
Na ni vše leží a běží. Bez ní je babiš nula.
Proč dávat ANO a spol. zbytečnou munici, budou jí to mlátit o hlavu hodně dlouho... Nebo jsou tak ješitní? Pošlu rozpočet. To je klik myší... Je to pak na nich, co s ním udělají. Nebo je tak blbej???
Aspoň budou fialoví gangsteři vědět, proč je kat láme kolem....
Na rovinu, ani trochu mi to nevadí. Zásadní chyba je jinde a kalousek to moc dobře ví. Tou brutální a systémovou chybou jsou volby v říjnu. Volby mají smysl nejpozději někdy v červnu, pak to nemůže dávat smysl. Vláda nehospodaří se svým rozpočtem a tím se v podstatě zkracuje její funkční období o rok. Tohle jsou důsledky. Takže dejme do Ústavy termín, dokdy je možné uspořádat volby a je po problému. Komunální volby také není možné pořádat kdy se komu zachce, i když se rada rozpadne, musí se dovládnout do voleb, volby do europarlamentu také ne. Vždy byly volby v květnu, to je ideální. Pak si poslanci jednou zkrátili funkční období a od té doby chodíme v říjnu a pak brečíme, že se neudělá rozpočet a hospodaří se podle rozpočtu minulé vlády...
Jenže tohle se ještě nikdy nestalo, tak je jasné, že sice hezky pláčete ale na jiném hrobě. Nestalo se to ani tehdy kdy, jak píšete, si poslanci zkrátili termín. Tohle je opravdu poprvé a smůla je, že to udělá zrovna ta slušná a poctivá vláda v čele s tím slušným a férovým a nelepším premiérem, se kterou přišla slušnost do politiky a u které je věčná škoda že už končí. A schválně., co by si asi tak dovolila, kdyby jí lidi dovolili pokračovat?
@zdenek2
koblihová tlupa ANO překonala během čtyř let v obstrukcích a schválnostech všechny rekordy. Teď bude ochutnávat vlastní medicínu. A znovu, ani trochu mi to nevadí. Ať ta banda zmetků sestaví rychle vládu a schválí si vlastní rozpočet. A když to bude třeba v březnu, nic se neděje, Ústava s tím počítá, stát se nezhroutí, pojede se podle toho starého. Jim nešlo a nejde o rozpočet, potřebují si jen zanadávat. A na to já jako občan zvědavý také nejsem. Konec hry na slušnost...
koblihová tlupa ANO překonala během čtyř let v obstrukcích a schválnostech všechny rekordy. Teď bude ochutnávat vlastní medicínu. A znovu, ani trochu mi to nevadí. Ať ta banda zmetků sestaví rychle vládu a schválí si vlastní rozpočet. A když to bude třeba v březnu, nic se neděje, Ústava s tím počítá, stát se nezhroutí, pojede se podle toho starého. Jim nešlo a nejde o rozpočet, potřebují si jen zanadávat. A na to já jako občan zvědavý také nejsem. Konec hry na slušnost...
@Uživatel_5734171 obstrukce byly jediná možnost jak se bránit fialové diktatuře menšiny většině. Samozřejmě, ze se stát nezhroutí, ale rozpočtové provizorium je prostě špatně pro celou ČR, ale to ty, nemáš šanci pochopit, jednoduchý soudruhu uživateli 5734171 ( to číslo ti přidělil sekretariát ODS? )