Kultura
Blbí, nebo navedení? Never more antisionistickému vyvěšování palestinských vlajek na české školy
16 komentářů
Uživatel_237602
4
@našinec Rozhodně by to Izrael udělal kdyby je Hamás přestal používat jako štít, našinče. Vraždění k tomuto dni a měsíci započali tvoji ručníkáři. Tak ať to zabalí a bude po vraždění. ☺
Přejít do diskuze
@Tomáš Skalsky Bohužel maturitu má dnes skoro každý blbec, takže ano, na vysoké školy blbce přijímají, zejména na netechnické a nepřírodovědné obory.
Když můžou viset ukrajinské proč ne palestinské.Pokud vím, tak i Netanjahu je válečný zločinec odpovědný za genocidu v Gaze uznan OSN. Tak na podporu visí i palestinské. Padni komu padni.
@našinec Opravdu? Teď se zabíjejí mezi sebou. Palestinci z Hamás zabíjejí jiné Palestince. Po zkušenostech z Libanonu Palestince nikdo nechce. Ani Egypt jim nenabídl azyl na dobu bojů. ☺
@Tomáš Skalsky Tvé právo končí tam kde začíná to moje, tj pokud mi cpeš svůj vizuální názor pod nos a já tobě ne, mám právo jej srazit a prohlásit tě za idiota.
A to se najdou blbí či navedení, kde ještě visí ukrajinské vlajky. Dokonce i na státních budovách.
@Tomáš Skalsky Někdy to tak ale vypadá, zvláště když u velké množiny studentů převládá stádové chování. A to hodně připomíná komunismus.
Každý má právo na svůj názor,nejsme v komunismu,nemyslím že na vysoké školy přijímají blbce
A jen tak mimochodem, že jste nikdy nekritizovali, když Černochová pobíhala po náměstích s izraelskou vlajkou a podporovala vraždění palestinských civilistů.
Minimálně pozitivní na tom bylo, že už si někteří redaktoři Reflexu přestávají plést antisionismus a antisemitismus. .....K věci - on Izrael přestal 7.10. 2025 vraždit civilisty v Gaze?!
@Uživatel_237602 1. Izrael uzavřel přechody, takže to nešlo. 2. Arabské státy jsou poučeny z roku 1967, kdy Izrael dočasně vysídlil Palestince z dobytých území s tím, že se tam budou moci po konsolidaci území Palestinci vrátit. Dovolil vrátit nějakým 10%.
@Uživatel_237602 Jenže 7. 10. 2025 Izraelci zabíjeli palestinské civilisty na pointech, kde se nedůstojně rozdávala potravinová pomoc a které měli Izraelci plně pod kontrolou.