Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Foldyna nebo Macinka, obří kára versus motorka. Co se „zlými větičkami“ Filipa Turka

53 komentářů

bella.
🟥Eva Filipi , diplomatka

Úlohou diplomacie je prosazovat národní zájmy České republiky ve světě, hlavně prostřednictvím obchodu. Nový ministr zahraničí podle ní bude muset resort vyčistit hlavně od ideologie a aktivismu.

---
🟥 A já říkám, vyčistit od Pavla a Lipavského!
Ti dva národní zájmy neznají a ten třetí, Kája Mařík ze Strakovky je propuštěný, rozpuštěný
bella.
🟥A opět udavač!
Já žasnu, jak má plnou hubu demokracie a jen mu sáhnu na modlu Petra Pavla, STB vyškolenéjho rozvědčíka, už je maléér!A jen se poukáže kolik je nácků na Ukrajině a to že mu nevadí, už je maléér !🟥
Uživatel_5734171
Až donedávna si lůza volila za své zástupce relativně chytré lidi. Bolševik Filip nebo Miloš Zeman byli sice morální záprdci a ruské filcky, ale nebyli to úplní vypatlanci. Poslední volby jsou ale kvalitativní zvrat. Do sněmovny pronikají opravdu hlupáci. Primitivové, co nemají intelektuální výbavu ani na pozici vrátného. Jejich JEDINOU kvalifikací je absolutní oddanost vůdci. A Turek je přímo prototyp takového trouby. Přesně takhle vypadá sociální debilita. A do sněmovny se dostal díky hlasům podobně vybavených voličů. Říkám tomu vzpoura nýmandů a sleduji to asi tak 30 let. Nedivím se tomu, neřeším to, jen to sleduji a registruji. V podstatě se ukazuje bída demokracie. Ten systém má v sobě i svůj zánik. Dokud si blbci volili chytré lidi, byť s mravním a morálním defektem, tak to fungovalo, Pokud si blbci volí blbce, fungovat to přestává...
P.S. Pokud se někdo domnívá, že jsem arogantní, pak je na správné stopě. Jsem arogantní...
Igor Palovic
@Uživatel_5734171
pane vy mi hovoríte z duše, tak to je aj banánistáne SR
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5734171
@Uživatel_5577504
Troubo, když nevíš, co je fašismus, tak ten termín nepoužívej...))) Někde si ten termit najdi a zkus najít jeden jediný, který by se na toto hodil... Jen pro zajímavost, momentálně je skoro absolutní shoda u fašismu italského typu u putinova ruska... Tam jsem našel 9/10...I ten kult těla, kdy polonahý putin jezdil na koni,
Uživatel_5351925
@Uživatel_5734171 Je velké rizeto používat cizí termity, pokud si v nich není člověk dosti suteréní.
bella.
Hm, a co s Bendovou ?!
🟥
-----------------------------
Alois Rudý
Při tom všem se nesmí zapomenout na potrestání členů poražené koaliční vlády za poškozování skutečných zájmů většinové části občanů Česka a za ohrožování bezpečnosti Česka. Nezapomínáme, neodpouštíme.😑
Asatin
@Alois Rudý rusacku zapadni do te putlerovi riti..
Alois Rudý
@Asatin ...Víme o tobě, nezapomínáme, neodpouštíme😑
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Jak to schválí STRANA, není o čem diskutovat. A mezi poražené se taky počítáš, tak se připrav.
Uživatel_5577504
@Alois Rudý
Za vlastizradu na doživotní galeje!
Jan Mrkvička
Že si Turek rád zahajluje se vědělo dávno před volbama. U nás v obci máme zase starostu, kterej je dost na ženský, co neuteče to oš...ká, ale stejně ho všichni znovu zvolej.
Spíš mě udivuje, že touhle kauzou Turek, teď po volbách všichni žijou. Že to někoho ještě zajímá.
Jiosef Tyl
@Jan Mrkvička - to je asi tím že ho tam u vás volí všechny ty zneuctěné! 😁
bella.
@Jan Mrkvička
Žejo ?
Na Letný bylo tolik nácků z Ukrajiny, když tam měli slezinu k 2. výročí války .Koukám na ty statný zavalitý muže, dezertéry z Ukrajiny a jejich odznaky. Ta trachtace a všude ukrajinské vlajky bylo to až nechutné.
Dezertéři a Banderovci udávají tón v Česku.
To je síla !
-----
🟥 Co na to ta Bendová?Co asi !
Uživatel_5351925
@bella. Pokud by tam měli vlajky sssr nebo rf, tak to by bylo dobře?
bella.
@Uživatel_5351925
Všude na domech byly ukrajinské vlajky, jakoby to tady obsadili- ' dnes už tomu tak ale bohužel je ). A to dobře není a nebylo a nacopat je na oficiální budovy taky ne.Nejsou v EU , nemáme s nim nic společného. nejsem jim ničím povinování, takže jako až takový cirkus Fialy a Pavla chytří lidé odmítají.
🟥 Fiala stačil vymýt mozky.Kdyby tak s Pavlem vymyli svůj od polopravd a nesmyslů, bylo by na světě líp.
Ptát se mě, jestli by bylo líp, kdyby tady byli vlajky SSSR, RF je otátka, která patří mezi argumentační fauly.
Bavíme se o ukrajinských a stupidně to otáčet jinam dělají manipuláto;ř.A nechat se zavlés k diskuzi na tohle, pak se ví, že je to marné a zbytečné.
\|takže k věci, neb nijak !
🟥
Michal Kelner
Den ode dne je to lepší a lepší. Takovou absurditu by nenapsal ani pan Havel😁
Uživatel_5734171
@Michal Kelner
mě fascinuje, jak se v tom exkrementu všichni šťourají a diví se, že to víc a víc smrdí. Turek by měl v tichosti zmizet, nechat si mandát a někam odjet. Ani do sněmovny chodit nemusí, peníze bude dostávat dál. Ne, on se v té ostudě ještě ráchá...)))
Michal Kelner
@Uživatel_5734171 asi to bude tím, že je trochu nacista, ale hlavně obrovskej narcista
Uživatel_5734171
@Michal Kelner
on je především strašlivej hlupák a sociální debil. A říká tomu humor. To je humor třináctileléto mamlasa, který má šanci z toho vyrůst. Turek z toho už nevyroste, maximálně dostane přes hubu. To by ho snad ještě mohlo probrat. A momentálně přes hubu virtuálně dostává. ale to ho neprobere, naopak ho to povzbudí...)))
Uživatel_5577504
Uživatel_5734171
@Uživatel_5577504
jsem rád, že ses takto projevil. Krásně tím demonstruješ úroveň voličů estébáka Bureše a spol. A já s tím jsem smířen, že většina mých spoluobčanů jsou totálně vypatlaní tukani...
Jiosef Tyl
@Uživatel_5734171- 170 jedničko, naštěstí to není většina spoluobčanů ale většina voličů, v tom je dost velký rozdíl.
Asatin
No pokud by este­bak,Tu­rek,pi­tomio dobre poslouchali prezidenta Pavla jake ma nazory o Evrope,tak ty sve fantasmagorie nevyrvavali na cely svet. No, myslet znamena *** vedet ,az zjistim fakta,pak zacnu myslet.Jako tragi­kome­dije,­dobry.
bella.
Michal Bednarek
Po dalším extempore s nábojnicí to má syneček spočítané.
našinec
Těší mne, že proukrajinské lůze Turek vadí a díky tomu, ať klidně ministr zahraničí je. Po Lipánkovi to může stejně dělat každý.
Bubák Bubák
@našinec nejhorší ministr ZV v nejhorší vládě za posledních 50 let
Uživatel_5351925
@Bubák Bubák Bude Turek?
Jiosef Tyl
Irské přísloví: Mnoho znát - špatně spát! Takovým: Vasil-epr3-rudý-Šebesta Singetonem Mopslíkem. OldMonkey, 5577504. Slabomyslny našinec, Lilith Černá a bella........ Ti musí mít ale krásný spánek že.
Jiosef Tyl
Povím vám bajku, podobnost s turkem/macinkou, je čistě náhodná. Ve zvířecí říši povozila liška zajíčka na svém ocasu. Pak řekla zajíčkovi že druhý den povozí on jí. Celou noc nespal. Ale vyřešil to. Přijel s velkým bourákem. Jaké z toho plyne poučení? Máš-li malý ocásek musíš mít velký auto.
našinec
@Jiosef Tyl - dementní proukrajinský kolaborant sype svá "moudra".
Jiosef Tyl
@našinec - a potrefená husa zakejhala.
Jiosef Tyl
@našinec - neplatí tu náhodou o tobě? Jak může dle tebe, dement sypat moudra? 🤔
Richard Šebesta
Je opravdu mrazivé číst takový komentář skoro se mi dere napsat od s.Bendové. Jako normalizační fejetony v 70.letech. Jednostranná kritika nově se tvořící vlády která ještě ani není. Ani zmínka o katastrofách jménem Fialův pětigang. O tom že na nic nejsou prachy nebo o kauzách které se za Fialovou vládou potáhnou jako SMRAD. BITCOINY,IKEM a DOZIMETR. Opravdu mne mrzí,že tyhle kauzy se budou rozplétat až nyní po volbách.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Turek do vlády určitě nepatří stejně jako agent Bureš
to má ale v dikci soudruh president, tak ať ukáže jak se pochlapí.
Michal Bednarek
@Richard Šebesta
Machu, my se těšíme na průsery šestigangu. Jaště ani neproběhlo jmenování prezidentem a už se to valí ze všech stran. Prostě Squadra Azzura v plné polní.
A to nemluvím o tom, že premiér a asi přeceda sněmovny jsou adepti na vydání k trestnímu stíhání.
Hlupá zůstane hlupákem a proto jsme si zvoli co jsme si zvolili.
Richard Šebesta
@Michal Bednarek Ty jsi typický dezolát a lhář. Okamura není stihán za kriminální delikt na rozdíl od Bureše. Což je velký rozdíl. Ale primitivovi tvého typu to je těžko vysvětlovat. Okamuru stihají poskoci Fialova gangu,kterří taky Okamuru zažalovali. Sami mají plno kauz,které se doufám došetři (DOZIMETR,IKEM a BITCOINY). Tak aby jsi se nedivil ? Hlupák zůstane hlupákem to jo horší než Fialův pětigang tady nebyla žádná vláda po listopadu 89 a to zde byly příšery Zeman­,Klau­s,To­polá­nek,Ne­čas i Bureš ale Fiala je UNIKÁT !
Bubák Bubák
@Richard Šebesta připomeň mi za co je dehonestován AB? Nemyslíš Čapí hnízdo, že ne.
Michal Bednarek
@Richard Šebesta
Machu, desolát to je teď populární slovo, co? Kopeš dobře za svůj tým, ale na do budoucna přidej. Tahle šesti demolice bude TOP of the TOP a předčila už pětikolku dříve než pořádně začala.
bengunn
@Michal Bednarek V té diskuzi se vyskytují různé perly, ale “přeceda”?
Michal Bednarek
@Richard Šebesta
Machu, aktualizace mojeho posledního příspěvku. Nyní budou trestně stíhat i Turka. Takže si to můžeme shrdnout.
1. ANO - obžalovaný budoucí premiér, čeká na vydání sněmovnou
2. SPD - obžalovaný budoucí přeceda parlamentu, čeká na vydání sněmovnou
3. MOTO - obžalovaný budoucí ministr, čeká na vydání sněmovnou
Takže asi tak.
epr3
@Michal Bednarek Nauč se počítat a pak zase přijď něco věštit.
Michal Bednarek
@epr3
Oslíku, úder přímo na solar? Trefa do černého? Já vím, blbě se to poslouchá, když ještě ani vláda nevznikla. Ale tupec tvého kalibru to ani pochopit nemůže.
Uživatel_5351925
@epr3 Vy víte o dalších? Tak se podělte.
Jiří Basler
Je někde to PDF - Turkův deníček?
Jiosef Tyl
@Jiří Basler Několik ti přepošlu: Tento příspěvek porušil .pravidla diskuze a byl smazán.. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán 😂
epr3
@Jiosef Tyl To víš, neověřené a nepodložené bláboly jsou administrátory mazány.
Jiosef Tyl
@epr3 vyhrál jsi jako nejpitomec a ne poprvé. Jo, kdyby tyto hlášky byly pravé tak budou červeně ..ole. Byl to byl humor ale to ty, jako neumělá inteligence nedokážeš zachytit.