Komentáře
Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Velkopanští Motoristé, žebrající Stačilo! a Okamurovi odborníci
107 komentářů
Vladimír Železník
0
Smějí se nám v celém světě 🤣🤣
Není co dodat, naprosto přesné. Pokud vůbec mám ještě právo si ve svých 84 letech něco myslet. Pokud mně toto právo někteří mladí, draví, třeba motoristé nebo okamurovci odepřou, je mně to u pr..le.
Mertlíku, mertlíku proč ti nejde uzel na pytlíku, ani malej uzlíček
no proto, že máš malej pytlíček😁
no proto, že máš malej pytlíček😁
@Alois Rudý Ubožák a pitomec se pozná velmi rychle a snadno. Protože nemá žádné argumenty, tak jen trapně a uboze napadá a uráží přesně podle svých oblíbených vzorů. To je typické pro lůzu, která si zvolila ty neskutečné kreatury, co se pokouší sestavit vládu. A podotýkám, že to není žádné nálepkování, jak neustále opakují jako starý, přeskakujici gramofon, ten příspěvek je toho důkazem.
Na pražskou demonstraci proti Babišovi dorazilo osm lidí.....
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-na-prazskou-demonstraci-proti-babisovi-dorazilo-osm-lidi-40543516#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Všech osm pražských intelektuálů, kteří volili proti Babišovi se statečně srotilo dnes odpoledne na Hradčanském náměstí....😂
Jinak řečeno: Už se na ty volby vys.rte, nějak dopadly a normální lidé mají jiné starosti.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-na-prazskou-demonstraci-proti-babisovi-dorazilo-osm-lidi-40543516#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Všech osm pražských intelektuálů, kteří volili proti Babišovi se statečně srotilo dnes odpoledne na Hradčanském náměstí....😂
Jinak řečeno: Už se na ty volby vys.rte, nějak dopadly a normální lidé mají jiné starosti.
@epr3
Politika je zábava, tak proč ji nedovést k dokonalosti ne?
Že politik dostává za uši?
No protože obětoval své soukromí , abychom se měli vďichni líp.
To dá rozum 😁.
Politika je zábava, tak proč ji nedovést k dokonalosti ne?
Že politik dostává za uši?
No protože obětoval své soukromí , abychom se měli vďichni líp.
To dá rozum 😁.
@epr3 Plně s Vámi souhlasím. Jak se mi líbilo, že před 4 lety vyhrálo spolu, teď akceptujI vítězství ANO. Uvidìme co předvedou. Možná to bude lepší. Ale když né? Co potom. Koho volit? Kam směřovat? Zklamání už vážně bylo dost.
@Losina Politických stran je jako máku a ty s akceptovatelnou rétorikou a směřováním určitě jsou, ale jsou malé a většinou jsou to pražské kluby bez vojska po celé zemi. Ostatně takoví jsou i Motoristé.
Kdysi takto dovedla oslovit i ODA, ale měla stejný problém, který se posléze projevil, takřka všichni její členové se vešli na volební plakát....
Kdysi takto dovedla oslovit i ODA, ale měla stejný problém, který se posléze projevil, takřka všichni její členové se vešli na volební plakát....
Od Reflexu je záslužné že dává pracovní příležitosti i duševně chorým
🟥Jéžišikriste, už zas Mertlík!
Mertlíku,
největší rychlost, víc jak 200 kiláků u Turka jsem já zaznamenala u našeho Petra Pavla .
Jak ten bleskově přeladil z vysokého komunisty na největšího kritika komunistů to ani nadčasová F-35 od Černochové nedá !
Speedy Peedy boy Pepa 🤣😂
----------------------------------------------------------------- 🟥
Mertlíku,
největší rychlost, víc jak 200 kiláků u Turka jsem já zaznamenala u našeho Petra Pavla .
Jak ten bleskově přeladil z vysokého komunisty na největšího kritika komunistů to ani nadčasová F-35 od Černochové nedá !
Speedy Peedy boy Pepa 🤣😂
----------------------------------------------------------------- 🟥
@bella.
Jen pro zajímavost.
Ten bella nebo ta bella?
Ale chodit na zdejší diskuze nemusíš. Najdi si plátek tobě relevantní a tam blij, nicko.
Jen pro zajímavost.
Ten bella nebo ta bella?
Ale chodit na zdejší diskuze nemusíš. Najdi si plátek tobě relevantní a tam blij, nicko.
@Michal Bednarek
Ta " nicka " od tebe sedí! 🤣🤣🤣
Ta " nicka " od tebe sedí! 🤣🤣🤣
Rady pro Mertlíka i Reflex po přečtení předmětné žumpy (vytaženo z klasických filmových děl):
Ó jak hluboko jsem klesla!
Avšak já chci být jiná, lepší a skoncovat s pokleslým přisprostlým slohem!
Ó jak hluboko jsem klesla!
Avšak já chci být jiná, lepší a skoncovat s pokleslým přisprostlým slohem!
Ti rudí a podobní, se tady onanují výrokem, že SPOLU prohrálo volby. Ono je to ale jako s tím pohárem, jestli je poloplný nebo poloprázdný. Spolu se ve volbách umístili jako druzí. Bývá to také bráno jako první náhradník. A to v politice není málo.
@Jiosef Tyl To už je skoro jako v Dívčí válce od F.R.Čecha, kdy Šárka komentuje právě skončenou bitvu: "Ano holky, skončilo to 1:1, ale pro nás.....
@epr3
Osel tvého kalibru tomu nerozumí. A je to v pořádku. Všem nebylo naděleno.
Osel tvého kalibru tomu nerozumí. A je to v pořádku. Všem nebylo naděleno.
@epr3 Ale tak to opravdu je. Že by ANO dosáhlo výsledku který by byl uspokojivý to asi ne. Budou muset hodně lavírovat.
Malostní poražení se vždy snažili umenšit vítězství soupeře a ti naši poražení dezoláti k tomu přidávají vnitřní zlobu a nenávist, vše kombinované se zřetelnou probruselskou hloupostí.😁
@Alois Rudý souhlasím, lépe se chování STAČILO! po volbách charakterizovat nedá.
Mimochodem - už jsi poslal Vidlákovi bakšiš na hodiny klavíru?
Mimochodem - už jsi poslal Vidlákovi bakšiš na hodiny klavíru?
@Alois Rudý
Alois, od kdy lezeš do ANO***e? Já myslel že STRANA. Ty jsi rychle převrátil kabát. Skoro bych řekl, že rychlostí blesku. A nebo jsi jen p.o.s.r.a.n.y provokatér?
Alois, od kdy lezeš do ANO***e? Já myslel že STRANA. Ty jsi rychle převrátil kabát. Skoro bych řekl, že rychlostí blesku. A nebo jsi jen p.o.s.r.a.n.y provokatér?
Dnešní OVM velmi výživné. Moto jsou ještě větší diletanti a amateři než jsem čekal. Andy se zapotí uhlídat takovou zvěř. I starý Véňa už se musí potit na ***i.
@Michal Bednarek jsou to naprosti sasci a nymandi...fasounek Turek uz je davno diskvalifkovany z toho, aby mohl byt respektovanym a serioznim ministrem, ale oni si porad pojedou tu svou..uvidime, kam az to pozenou, ale pokud si nakonec prosadi jeho jmenovani a mezinarodni ostudu s timto spojenou, coz se vzhledem k vydiratelnosti dotacniho podvodnika Burese, ktery nutne potrebuje nebyt vydan k soudu vzhledem k pravdepodobnemu odsouzeni, podarit mozna muze, ale doufam, ze za to jim to prezident pekne osladi a s takovou vladou proste tezko bude moci seriozne spolupracovat ani kdyby chtel, to by bylo vylouceno!
@PEtr Tobes Komunista Pavel bude muset spolupracovat i s touto vládou a to chtě nechtě . Žádnou jinou variantu nemá. Fialův pětigang který prohrál volby většinu nedá ani kdyby se rozkrájel. Pak zbývá jediná možnost vyvolat nové volby !
@Richard Šebesta tak ono je spolupracovat a "spolupracovat", pokud si bures vzhledem k duvodum a neustupnosti MOTOgangu Turka prosadi, tak k te vlade vstricny jednoduse nebude, to by byl padly na hlavu kdyby se hlasil k takove mezinarodni ostude, navic jeste ani neni jasne, jak StBak "vyresi" stret zajmu, a na tom PP naprosto logicky bude taky trvat, a jak by se pak naskytla prilezitost, tak bude tlacit na predcasne volby, coz by, kdyby netrvali na nominaci fasounka Turka treba delat nemusel, bude casteji vetovat zakony atd....a ze se to buresovi bude sypat s takovymi kverulanty a potizisty, to je jen otazka casu
@Richard Šebesta
Tys volby vyhrál. Budeš mít ministry jedna báseň. Tvoje fašistické politické oblíbence SPD nechce do vlády ani kriminálník Babiš, takže tam budeš mít "odbornické" nýmandy. Dobře jsi volil Šebestíku.
Tys volby vyhrál. Budeš mít ministry jedna báseň. Tvoje fašistické politické oblíbence SPD nechce do vlády ani kriminálník Babiš, takže tam budeš mít "odbornické" nýmandy. Dobře jsi volil Šebestíku.
@Richard Šebesta - šebestíku, čteš vůbec po sobě co napíšeš? Prý, žádnou jinou variantu (prezident) nemá. Pak zbývá jediná možnost vyvolat nové volby ! Navíc on těch variant má několik. Tak opět ti říkám, když se v něčem nevyznáš, tak k tomu nediskutuj. Stejně tě tady nikdo nebere vážně. Navíc "!" se nepíše s mezerou. chi chi.
@Richard Šebesta
Pavel bude spolupracovat zřejmě s hnutím ANO, ale zároveň s někým ze současné vlády.
Já osobně SPD a MOTO už zatratil.
Klaus po tom volá a Oky chce jako vždy prachy a stačí mu sedět v poslanecké lavici, na kterou je zvyklý.
Pavel bude spolupracovat zřejmě s hnutím ANO, ale zároveň s někým ze současné vlády.
Já osobně SPD a MOTO už zatratil.
Klaus po tom volá a Oky chce jako vždy prachy a stačí mu sedět v poslanecké lavici, na kterou je zvyklý.
@Michal Bednarek
nedíval jsem se, ale něco přeci jen zaslechl. Macinka je normální onuce a jeho cíl v této vládě je jasný, Burešovi dá první poslední, včetně ochrany Bureše před kriminálem a za to bude chtít podporu pro byznys svého majitele Tykače, protože Tykač je skutečným šéfem té tlupy. komické je, když se Macinka má stát ministrem životního prostředí...))) To je ještě větší bizár, než byl ředitel Babišovy chemičky Brabec. Jinými slovy, podpora těžby uhlí, prolomení limitů, podpora Tykačových uhelných elektráren... Turka hodí v pondělí klidně přes palubu, místo něj dá Zahradila, ale od podpory Tykačova byznysu neustoupí ani o milimetr...
nedíval jsem se, ale něco přeci jen zaslechl. Macinka je normální onuce a jeho cíl v této vládě je jasný, Burešovi dá první poslední, včetně ochrany Bureše před kriminálem a za to bude chtít podporu pro byznys svého majitele Tykače, protože Tykač je skutečným šéfem té tlupy. komické je, když se Macinka má stát ministrem životního prostředí...))) To je ještě větší bizár, než byl ředitel Babišovy chemičky Brabec. Jinými slovy, podpora těžby uhlí, prolomení limitů, podpora Tykačových uhelných elektráren... Turka hodí v pondělí klidně přes palubu, místo něj dá Zahradila, ale od podpory Tykačova byznysu neustoupí ani o milimetr...
@Michal Bednarek
Klaus se již nechal slyšet, aby šli kluci nezbedni do opozice. Logicky.
Bude to pro ně snadnější.
Nemají zkušenosti a být ve vládě za současné situace je pro každou nynější vládu akt se historicky znemožnit.
Babišovi to je jedno. Ten potřebuje zaplatit 50 miliard na dluzích a stejně za rok končí hned z několika důvodů.
Prostě tohle vítězství je špatně pro naši zem a nejsou lidi na vládnutí, protože u kdyby byly, senior Babiš to vše zařízne ve vlastní prospěch.
Líp už bylo.
Klaus se již nechal slyšet, aby šli kluci nezbedni do opozice. Logicky.
Bude to pro ně snadnější.
Nemají zkušenosti a být ve vládě za současné situace je pro každou nynější vládu akt se historicky znemožnit.
Babišovi to je jedno. Ten potřebuje zaplatit 50 miliard na dluzích a stejně za rok končí hned z několika důvodů.
Prostě tohle vítězství je špatně pro naši zem a nejsou lidi na vládnutí, protože u kdyby byly, senior Babiš to vše zařízne ve vlastní prospěch.
Líp už bylo.
@Michal Bednarek - Macinka neustálé všem skáče do řeči a když dostane hlas, tak v podstatě nic neřekne, samé úhybné manévry.
@Jiosef Tyl
To mě podrž.Macinka mluví k věci!
Že bys nepobíral obsah a tedy nebyl mentálně roven?
🟥
To mě podrž.Macinka mluví k věci!
Že bys nepobíral obsah a tedy nebyl mentálně roven?
🟥
Kdo zna Mlynny od Vaclava Havla,,tak si umim predstavit ,ze by napsal ,,Babisovi mlyny'.On by nasi tragikomedii napsal nejlip a v provedeni stareho divadla Sklep,by meli velky uspech.Aspon by byla chvilka k zasmani.
Asatin ...Havel by to nenapsal, byl StB dobře vychován a úkolován😉
@Asatin Havel ? To je ten, čo sa dostal k majetku svojej rodiny podvodom ( jeho strýc - kolaborant ho ešte pred rokom 1948 zo strachu daroval štátu a tak nemal na reštitúcie nárok ) a študentom sľuboval, že nebude o neho žiadať, že je to blbosť ( je o tom záznam na ČT ! ) a po podvodnej reštitúcii ho predal komunistom z Chemapolu a ešte pritom podviedol vlastného brata . To je skôr k plaču ...
Většinová část slušných lidí Česka, která ve volbách dala hlas hnutí ANO žádá, aby hnutí ANO politickou moc která jí tím byla svěřena, využilo k politickému ukončení existence opozice a jejích podporovatelů, pryč s každým, kdo bude rozeštvávat společnost. Chceme zpět bezpečné a pohodové Česko.😎
@Alois Rudý - on nejenom že píše naprostý kraviny, ale ještě si to sám ohodnotí palečkem..... takzvaná sebechvála, ta vždycky smrdí. A on tu smrdí i těmi písmeny, které zde píše.
@Jiosef Tyl ..koho zajímá názor poražených dezolátů 😉
@Alois Rudý
Je legrační, jak rychle jsi vyhodil rudý dres, zřekl ses Strany a navlékl jsi koblihový dres a bojuješ za Andreje...))) Jen to ukazuje, jak směšní a vymaštění jsou voliči KSČM i ANO...
Je legrační, jak rychle jsi vyhodil rudý dres, zřekl ses Strany a navlékl jsi koblihový dres a bojuješ za Andreje...))) Jen to ukazuje, jak směšní a vymaštění jsou voliči KSČM i ANO...
Vláda " Panoptika " skončila tohoročnými voľbami ! Odborníkov typu nutela, dozimeter a bitcoin ... 😀
Myslím, že by bylo na čase vyhnat takové šmejdy, co se neuctivě vyjadřují o Stačilo. Všichni, kdo sledovali předvolební debaty, musí dát za pravdu Kateřině Konečné, která byla skvělá a snažila se lidem vysvětlit, že ať je to pětikolka, nebo Babiš, všechno jsou to šmejdi a že se jí ztratily hlasy, podivné.
@Qincey
Konečná byla skvělá, ale všichni ostatni ještě skvělejší....
Konečná byla skvělá, ale všichni ostatni ještě skvělejší....
@Qincey Myslím, že by bylo na čase vyhnat takové šmejdy, co se neuctivě vyjadřují o SPOLU. Všichni, kdo sledovali předvolební debaty, musí dát za pravdu Fialovi, který byl skvělý a snažil se lidem vysvětlit, že ať je to STAČILO, nebo Babiš, všechno jsou to šmejdi a že se jim ztratily hlasy, podivné.
@Jiosef Tyl
🟥Ano, razíš staré dobré časy, že Strana a vláda jedno jsou a vyhnat všechny, kteří mají jiný názor.
Dyť TY tady kážeš, jak normalizační komouš, anebo náš poslušný Foltýn, z moci úřední jemu dané prezidentem nás hlídací čokl nad tím co si povídáme .
Hele , nekecej, jakou funkci jsi měl v té vaší buňce KSČ? 🟥
🟥Ano, razíš staré dobré časy, že Strana a vláda jedno jsou a vyhnat všechny, kteří mají jiný názor.
Dyť TY tady kážeš, jak normalizační komouš, anebo náš poslušný Foltýn, z moci úřední jemu dané prezidentem nás hlídací čokl nad tím co si povídáme .
Hele , nekecej, jakou funkci jsi měl v té vaší buňce KSČ? 🟥
@bella. Tak ty máš fakt dost. Když Qincey napsal svůj komunistický manifest, mlčel jsi. A když to od něj Tyl převezme a otočí, tak až na něj svým rádoby disidentským protestem reaguješ? Vlastně co chtít od popleteného komouše. Ne nadarmo podle sociologických průzkumů voliči Stačilo zaostávají ve vzdělání a inteligenci.
@Qincey
Už to nehul. Komouši zůstanou komoušema a že nejsou ve sněmovně je jen dobře. Ať táhnou do zemí zaslíbených a neotravují vzduch v demokracii.
Už to nehul. Komouši zůstanou komoušema a že nejsou ve sněmovně je jen dobře. Ať táhnou do zemí zaslíbených a neotravují vzduch v demokracii.
@Michal Bednarek
🟥Sorry jako, ale nemám pocit, že by současní komunisté byi komunisty let 50., nebo 70., spíš jsou víc sociální a v něčem vícpravicoví , jak změkčilá ODS , anebo s každým jdoucí fráterníci!
Klidně bych Konečnou volila, ale dala jsem hlas jinému / ne Babišovi, aby bylo jasno, jinému, kdo to tady dokáže vymést !) 🟥
🟥Sorry jako, ale nemám pocit, že by současní komunisté byi komunisty let 50., nebo 70., spíš jsou víc sociální a v něčem vícpravicoví , jak změkčilá ODS , anebo s každým jdoucí fráterníci!
Klidně bych Konečnou volila, ale dala jsem hlas jinému / ne Babišovi, aby bylo jasno, jinému, kdo to tady dokáže vymést !) 🟥
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Já se na TV nedívám, na volby jsem na dva dny udělal výjimku a teď už se zase dívat nebudu. Co mě zaujalo je ten posun. Politici ANO a Motoristů se chovají, jako rockové hvězdy. Tohle před nějakými dvaceti lety nebylo. Pohled na estébáka Bureše mě rozesmál a šokoval zároveň. Dílem je to kalkul, marketéři jim to poradili a dílem ti lidé vyhráli jackpot. Konkrétně Bureš osobní svobodu, tihle poskoci a sluhové ho stíhání nevydají a dílem desítky miliard pro svůj byznys. A u morálních záprdků typu Havlíček, Nacher nebo Schillerová je ta motivace pro teatrální radostná gesta podobná. Schillerová dělá "práci", kterou by se svými schopnostmi nikdy nedělala, byla by dál upocenou a umaštěnou tetou, právničkou nějakého okresního odboru finanční správy. Teď je několikrát denně v televizi, rozdává moudra, přitroublým voličům dokonce i autogramy, má peníze a servis, o kterém se jí nikdy ani nezdálo.
Vlastně máte pravdu, jen mně stále mate nárust preferencí u ANO a ztráta preferencí u SPD a Stačilo.
Ještě budeme vzpomínat, jak dobrého premiéra jsme měli (a netvrdím nejlepšího). Ta sebranka, co se rýsuje, bude opravdový odpad společnosti. A MOTO dopadnou jako VV. Strana na jedno použití.
@Michal Bednarek
I kdyby na jedno použití a neposlouchali jako Polsko, Maďarsko a Slovensko Leyenovou a hájili identitu a svéprávnost státu, tak jsou dobrý.Nade vše dobří.A vzpomínat na vládu Fialy budeme, si pište všichni, neboť nasekal dluhy, který on , nebo Pekarová na vlastní kůži splácet nebudou - s majetkem který mají ani nepocítí.Vy jo !🟥
I kdyby na jedno použití a neposlouchali jako Polsko, Maďarsko a Slovensko Leyenovou a hájili identitu a svéprávnost státu, tak jsou dobrý.Nade vše dobří.A vzpomínat na vládu Fialy budeme, si pište všichni, neboť nasekal dluhy, který on , nebo Pekarová na vlastní kůži splácet nebudou - s majetkem který mají ani nepocítí.Vy jo !🟥
Pane Mertlíku, opět vynikající, přesně popsáno! Děkuji
😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻
Bravo 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
skvělé shrnutí jaká lidská žumpa se drala ke státem (námi občany) placeným byrokratickým funkcím, aby nám 🐂🐂🐃🐃🐑🐏🐑🐏🐂🐃🐂🐃🐏🐑🐏🐑🐂🐂🐃🐃🐂🐂🐂 sosala státní kasu pro blaho sebe a svého bratrstva kočičích pracek, ta buranskost, nadutost, drzost a absolutní cynismus a kachní žaludky psychopatů z druhé (vítězné) strany ČEZké ovčanské barikády, je neuvěřitelná a líp než pan Mertlík je popsat nikdo neumí. Bravo 👌🏻.
Bravo 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
skvělé shrnutí jaká lidská žumpa se drala ke státem (námi občany) placeným byrokratickým funkcím, aby nám 🐂🐂🐃🐃🐑🐏🐑🐏🐂🐃🐂🐃🐏🐑🐏🐑🐂🐂🐃🐃🐂🐂🐂 sosala státní kasu pro blaho sebe a svého bratrstva kočičích pracek, ta buranskost, nadutost, drzost a absolutní cynismus a kachní žaludky psychopatů z druhé (vítězné) strany ČEZké ovčanské barikády, je neuvěřitelná a líp než pan Mertlík je popsat nikdo neumí. Bravo 👌🏻.
@Spytar zpochybňuješ volby? A jednoznačné rozhodnutí většiny občanů se ti nelíbí? Soudruhu spytare, založ si svou vlastní partaj a za 4 roky nám předveď jak se to má dělat ideologicky správně. Do té doby drž frasnu.
@Bubák Bubák 👍
@Bubák Bubák
Volby nikdo nezpochybňuje, jen poukazuje na tupost národa. To, že jsi volil jak jsi volil, z tebe nedělá někoho moudřejšího. Žumpa zůstane žumpou
Volby nikdo nezpochybňuje, jen poukazuje na tupost národa. To, že jsi volil jak jsi volil, z tebe nedělá někoho moudřejšího. Žumpa zůstane žumpou
@Michal Bednarek No vidiš Bednarku,to samé platí o Fialově gangu,žumpa zůstane žumpou. No a ta tvoje žumpa tyto volby prohrála, to je prostě fakt.Kdyby jsi byl férový a ne arogantní ,přemyšlel by jsi proč tvoje žumpa prohrála,kde udělala chyby ? Jenže vy všichni stoupenci Fialové žumpy jste arogantní a namyšlení. Proto děláte stále stejnou chybu.
@Bubák Bubák
Ta jednoznačná většina z cirka deseti milionů občanů ČR obsahuje jen asi 1.950.000 voličů. Na hrubo pětina!!! Nauč se počítat a pak piš komentáře.
Ta jednoznačná většina z cirka deseti milionů občanů ČR obsahuje jen asi 1.950.000 voličů. Na hrubo pětina!!! Nauč se počítat a pak piš komentáře.
@René Klepáč Fascinuje mně jak někdo umí obkecat prohru !
Nutelovo trio prohrálo s ANO o 11 % jen tak mimochodem. Což je debakl . No a ty se nauč počítat. Deset miliónů občanu ale nikdy nevolí. Volit může zhruba jen 8 miliónů proč tomu tak je to ti snad nemusím vykládat. Snad to víš. No a z těch 8 miliónů
šlo volit něco okolo 5,4-5,5 miliónů zbytek jsou pravidelní nevoliči,kteří prostě nevolí. Takže píšeš totální kravinu když tady operuješ numerem 10 miliónů. Snad jsi to pochopil ?
Nutelovo trio prohrálo s ANO o 11 % jen tak mimochodem. Což je debakl . No a ty se nauč počítat. Deset miliónů občanu ale nikdy nevolí. Volit může zhruba jen 8 miliónů proč tomu tak je to ti snad nemusím vykládat. Snad to víš. No a z těch 8 miliónů
šlo volit něco okolo 5,4-5,5 miliónů zbytek jsou pravidelní nevoliči,kteří prostě nevolí. Takže píšeš totální kravinu když tady operuješ numerem 10 miliónů. Snad jsi to pochopil ?
@Bubák Bubák - no já zase zpochybňuji tvůj údaj o většině občanů. Vy si to asi pletete asi schválně, když se vám to hodí. Byla to většina voličů, vole
Zoufalost malostních poražených a jejich skutečný zpotvořený charakter se může projevovat u jednodušších jedinců i zesměšňováním vítězů a jejich sprostým napadání. Zdá se, že Mertlík je vrchol stupidity těchto poražených. Je mi těchto dnes již zbytečných malostních dezolátů docela líto, asi takhle 😪😉😀😁😂🤣
@Alois Rudý Strana už tu není pro lidi Rudý Lojzo? Ale je vždy byla, ale byly to vždy jen lidé jako Konečná, Bobošíková, Zaorálek, Maláčová nebo Vidlák tj. pro jejich prospěch, který podpoří pohůnci jak vy mouřeníne. Holt jim to nevyšlo, ale vy posloužíte jindy a oni to také zkusí znovu.
@Alois Rudý I ty jsi malostní poražený.....
@Alois Rudý
Rudý Alois vykřikuje na poražené, ale byl to právě on, kdo nám podsouval myšlenku velké STRANY. Na velkou stranu ale může jít sám a to co zůstane,může spláchnout společně s volebním výsledkem rudých ďáblů.
A mimochodem. MOTO se hrdě hlásí k pravicovým hodnotám, takže nerozumím tomu, proč se cpou do levicovo-extremistických partají. Tím pádem by se nám situace dramaticky změnila, že?
Rudý Alois vykřikuje na poražené, ale byl to právě on, kdo nám podsouval myšlenku velké STRANY. Na velkou stranu ale může jít sám a to co zůstane,může spláchnout společně s volebním výsledkem rudých ďáblů.
A mimochodem. MOTO se hrdě hlásí k pravicovým hodnotám, takže nerozumím tomu, proč se cpou do levicovo-extremistických partají. Tím pádem by se nám situace dramaticky změnila, že?