Komentáře

Zpět na článek

Mě se na nic neptejte, Stanjura oholil kuchařky! Babiš na první povolební tiskovce opět vytáhl husákovštinu

108 komentářů

dedeky
Tohle děsivé individum má být premiérem? Volící většině to zjevně nedošlo a bohužel ani v dohledné době nedojde.
Malstok
Nakouknul jsem do diskuze a navrhuji redakci, aby také jednou vytvořila podobný článek o písemných projevech zde diskutujících "nejchytřejších a nejznalejších" a jejich vyjadřovacích schopnostech.
Anatolij Vasil
@Malstok Tomu se říká jadrná čeština.Proto se cizincům velmi špatně učí.
Pavel Janča
Je mi do pláče,když si uvědomuji kolik lidí tohle volilo.
Anatolij Vasil
@Pavel Janča Tak si to tak neber.Me by bylo zase do pláče,kdyby tam byl gauner Fiala spolu.
Igor
Po volbách mi bylo smutno, teď se směju... 🤣🤣🤣 Tohle tu chybělo, když Andy musel krotit svůj temperament. Snad mě ten smích brzy nepřejde.
Michal Bednarek
Tak co, ANOnýmandi. Jak to vypadá s vaší šestidemolicí? Prozatím se bude rušit zákon o rozpočtové zodpovědnosti. To jsou tedy fofry.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alois Rudý
Ukázalo se, že většině obyvatel opravdu záleží na ochraně naší demokracie a na ochraně našeho zakotvení v evropském systému a proto dali přednost Babišovi před současnou zlodějskou, neschopnou a lživou poloukrajinskou vládou koalice.😎
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Alois, ty raději zalez do kanálu. Ještě před volbami jsi tady něco vykřikoval o straně a bruselském diktátu a najednou tady brániš demokracii a EU. Běž se léčit, schizofreniku.
jan Vebr
Jsme národ ubožáků - tohle zvolit. A to je jen začátek, ještě uvidíme až se poficovatí.
Jenže, když čtu některé komentáře, tak se opravdu nedivím.
Alois Rudý
@jan Vebr ...uvidíte. Nezapomínáme, neodpouštíme.
Anatolij Vasil
@Alois Rudý Přesně tak.Cas ještě nenastal,ale on přijde.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Hyn sa hukáže 💪
Uživatel_6202245
@jan Vebr Zase Fico ? Ten komplex z Nemecka, ktorý ste si dlhé roky liečili na úkor Slovenska stále trvá ? Ešteže väčšina obyvateľov ČR sú normálni ľudia a nie nenávistníci ako niektorí ...
TCerny
Prispevky jineho uzivatel 123 , jehoz prispevek byl prave smazan
jsou comme d´habitude ( wie gehabt, as usual ) vysoce kontemplativni odpovidajici jeho sophistikovanemu niveau :
"Franta je blbej, Pepa jeste blbejsi a Lojza ten nejblbejsi"
Ze se Uzivatel 123 za svoje prave jmeno stydi je zcela pochopitelne.
Jiří Basler
Těšme se, tohle je teprve začátek. Takových tiskovek budou spousty a není Monike, která by mu řekla, stačilo, jako o minulých volbách.
Zanadáváme si, zaprostestujeme si a ono to nějak uteče....
Bohužel, voliče nikdo nevymění...
TCerny
@Jiří Basler Vas nahled je dozajista legitimni.
Lec na kazdem politikovi ( jak treba u Vas tak treba i u nas v Nemecku ) jsou aspekty a nahledy ktera jsou nam blizke zatimco se spoustou ostatnich jsou diametralne divergujeme..
Treba Trumpa jsem odjakziv nenavidel ale v posledni dobe , co nakopal toho trpajzlika Selenskeho do glutealni krajkiny a sdelil mu, ze" he loves Russia as well as Ukrajine " mi zacina byt sympaticky.
A vice versa.
TCerny
@Uživatel_5734171 Ja mam rad slovenstinu take velmi a v CSR jsem mel velmi rad vzdy v pondneli ty slovenske divadelni hry s Kukurou, Vasaraovymi, etc.
Hlavu 22 i Kmotra Maria Puzzo jsem cetl v CSR v cestine, nevim proc jste je cetl v slovenstine.
.Cely svuj 82 lety zivot jsem se ucil 7 jazyku a vim jak je to tezke i po poslednich 50 letech stravenych v Nemecku mluvit "spatra" sofistikovane nemecky, anglicky , farncouzsky nebo spanelsky. ( eman vubec rhetoricke nadani jako napr. Okamura nebo i cesky president Pavel, u nas v Nemecku pak Joschka Fischer nebo komunista Gregor Gysi , kteri mluvi spatra uchvatne ve svych rodnych jazycich,.
V pisemnem projevu jsem ale nesrovnatelne lepsi v techto jazycich.
Ale Ani slovensky bych to neumel.
Henry Kissinger emigroval do USA v 16 letech z Nemecka a stal se ministrem zahranici ( jen president USA se musi narodit v USA) a i v 90 letech mluvi Kissinger anglicky semanticky absolutne perfektne ale ma nesmazatelny zretelny cizinecky akcent (prizvuk) , ktereho se nemuze dosmrti!!! zbavuit jak semu smala jedna americanka.
Myslim , ze Babis mluvi cesky na cizince velmi , ale velmi dobre!
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
TCerny
Babis vystudoval ekonomii s cervenym diplomem ( musel mit cele studium skoro same jednicky (vim o cem mluvim ja mel "vybornych" behem sveho studia 1960-66 na FVLKU jen 6 coz je strasne malo ) a Babis vychodil zakladni skou ve Svycarsku a Francii a umi porad jeste (!) relativne dobre francouzsky , skrovneji anglicky a velmi dobre cesky neb jeho materstinou cestina neni.
Ja ktery se cely svuj 82 lety zivot velmi intensivne ucil 7 jazyku vim jak je to tezke mluvit v tech cizich jazycich "spatra "( ex cathedra).
Ja bych slovensky neumel skoro vubec ackoliv jsem zil prvnich 30 let po valce v CSR.
K obsahu jeho reci nemohu rict nic , neb ekonomii coby pouze chirurg s 60 letou praxi nerozumim.
Husaka jsem sice v lasce nemel , ale Husak byl odsouzen v r. 53 k trestu smrti, pak k dozivotnimu vezeni a v komunistickem zalari v Jachymove , byl krute mucen a po 9 letech pak osvobozen.
Havel stravil v komunistickem zalari dohromady "jen" asi 4 roky jako prominentni Häftling coz je ale take strasne!
Babise nijak v lasce nemam ale pitominiy o jeho "hnedem zbarveni " implikujici rasismus z hlavy zdejsiho Jiriho bubenicka samozrejme nesdilim.
Pavel Nyklíček
@TCerny
Mluvit více jazyky neznamená rozumět.
Babiš pouze vysílá a nepřijímá. Je to jednosměrny provoz jeho mozku jenž hovoří o počinajíc stařecké demenci a i při čtyřech řečech mu nikdo nerozumí, respektive stále 2/3 voličů mu nerozměli nikdy.
V poslední době už mám alergii na jeho myšlenkové odskoky od tématu, kdy následná věta nesouvisí s větou předchozí!
Něco je špatně a nutnost používání léků na tlak oslabuje ledviny,.které jsou přímým spojením s mozkovou činností.
Slabé esence ledvin, slabá mozková činnost.
Tipuji, že do roka a půl už nebude schopen skrývat svůj handicap, který bude mít stoupající tendenci.
Oční okolí je opět jasný důkaz oslabené tchi ledvin a slabou slezinu, kterou on od 15 let nemá.
Věk a slabá imunita je zde velkým oslabení a enormní psychická zátěž vše podpořila.
Vést celý stát, 230 firem, politickou svoji firmu a běhat po soudech s novináři za zády by nezvládl ani mladý zdravý jedinec.
Vše odnese stát.
TCerny
@Pavel Nyklíček souhlasim , ze mluvit mnoha jazyky neimplikuje rozumet urcitym thematum.
Ja coby chirurg s 60 letou praxi chovam k homeopatum velkou aversi.
Mne osobne imponuje , kdyz nekdo ovlada spoustu cizich jazyku, Vam mozna impobuje striktni monoligualnost naprosteho gros cechu , coz je jistze legitimbni.
Babis mi sympaticky neni , ale urcite bych nemel jakekoli podezreni na demenci, lec jsem pouze chirurg a ne psychiatr.
Nicmene mate pravdu , ze vykon Babise s vedenim jeho firmy etc. je velmi narocny.
Ale mne imponuje predevsim to, ze vystudoval s cervenym diplomem ekonomii.
Rhetoricky nadan ale jiste neni ,na rozdil treba od Pavla nebo Okamury. lec ve volbch drtive zvitezil.
Nicmene nejsem obcanem Ceska a vnitrni situaci zde neznam nijak podrobnea zcela jiste nemam zde do jednotlivosti co mluvit.
Uživatel_5391041
@TCerny Nevím, zda jste zažil dobu vlády komunistů a jestli víte, že studovat nebylo dětem odpůrců zřízení umožněno, narozdíl od dětí rodičů v KSČ. Babišovi rodiče byli oba členové této strany, matka ředitelkou VUMLu, oba byli u StB. Otec byl jedním ze zakladatelů VŠ ekonomické, fakulta zahraničního obchodu. Podle jeho znalostí bych usuzovala, že k její absolvování nebylo ani nutné školu navštěvovat. Nevím, kde jste získal informací o červeném diplomu.
Ještě pro dokreslení uvádím, že otec AB pracoval také v zahraničním obchodě, obohacovat se na úkor ČSR, byl odsouzen do vězení po následné amnestii byl propuštěn.
Uživatel_5391041
@TCJe tedy s podivem, že Babiš po absolvování všech, vámi vyjmenovaných školách, neví kde se krávě tvoří mléko, nezná planety, historii, literaturu ap. země, kde chce být po druhé premiérem. O členstí u ŠtB ani nemluvim. Mimochodem, nikomu se nepodařilo najít jeho diplomovou práci. Udivuje mě váš obdiv k němu.
TCerny
@Uživatel_5391041
Ja samozrejme Babise neobdivuji , ale je fakt , ze Babis Vysokou školu ekonomickou ukončil s červeným diplomem .Ja sam jsem mel behem studia na FVLKU v Prazte 1960-66 pouze 6 "vybornych ", coz je velmi malo.
Ja sam jsem se cely svuj 82 lety zivot velmi intensivne ucil 7 jazyku ackoli jsem byl od r. 66 jen chirurg( muj otec jich umel 10 ale byl komercni ing vystudovany pred valkou ) a tak mi imponuji lide , kteri umeji plno jazyku .Ten udesny usmrkanec , co je v Cesku ministrem zahranici , ten pirat z Karibiku co komunismus zazil jen v plenkach a naucilk se pouze anglictinu a nevystudoval ani jednu normalni vsokou skolui je cesky udes par excellence!Ja jsem take v r. 75 publikoval v Rozhledech v Chirurgii 2 vedecke prace , ktere v tomto Cesku take nejsou k nalezeni ,neb zde panuje v mych ocich neobcana Ceska velky neporadek , takze se nedivim , ze diplomova prace Babise neni k nalezeni . Moje disertacni prace o poranench zkrizenych vazech v kolene , ze kterou jsem dostal dalsi doktorat v Hannoveru samozrejme k nalezeni je.Babis neni rhetoricky nadany , na rozdil treba v Cesku od Pavla nebo Okamury , ktery je mi nesmirne nesympaticky ale mluvit umi vyborne i kdyz vetsinou jen blbiny.MFG
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
Neobcan Ceska ,Clen ceske a nbemecke Mensy
nar. v Praze uprostred valky.
A Vy uzivateli 123 a vsichni Vam podobni zcela jiste ani sve jmeno, natoz erudici neprozradite.
TCerny
@Uživatel_5391041 Ohledne Babisova cerveneho diplomu doporuciji si precist o nem ve Wikipedii.I maminka udessneho sebevraha Palacha byla v KSC.
Ja se predstavil.
Jinak s anonymem 123 nediskutuji.
Howgh.
Jiosef Tyl
To jsou paradoxy, jak by řekl Havel. Ti inzerující "rudí" tady, používají výraz soudruhu jako urážku..... panebože.
Jiosef Tyl
Jak asi mluví těmi cizími jazyky, když takhle mluví česky.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Jak byl Babiš za ficem a měl tam určitý dialog, což v jeho případě je spíše monolog, bez návaznosti na větu předcházející, tak zde byla snaha hovořit po slovensky a světe div se! Babiš už ani slovensky nětárá.
Měl jsem to štěstí vidět několik desítek sms v telefonu svého klienta, co dělal pro babiše a věř nebo ne, psaní v češtině je topka!
To bylo na překladač ze svahilštiny...😁
TCerny
@Pavel Nyklíček Svahilština je jazyk používaný ve východní Africe.
Pro většinu mluvčích nejde o jazyk mateřský, ale především o dorozumívací a společně s angličtinou jde o nejdůležitější jazyk východní Afriky.
Za úřední jazyk byla prohlášena v Tanzanii ( driv Tanganyjka nyni spolecne se Zanzibar se nazyva Zanzania -moje poznamka na okraj ) Kenya , Ruanda a Ugandě.
Ja mam pro Babise velke pochopeni neb neni to snadne mluvit v cizim jazyce spatra -i moje pisemna komunikace v nemcine je nesrovnatelne lepsi nez mluvena. Pisemne nepozna nikdo , ze nejsem rodily nemec ( mam i doktorat mediciny v nemcine ) ale v mluve jiz po 3.vete , ackoli mluvim vysoce nadprumerne dobre, akzentu se nezbavim.
Zidlicka
@Jiosef Tyl Jeho francouzština je úděsná! Což je ovšem to nejmenší…
Jiosef Tyl
Babiš si dal do nového vládnutí 1 úkol: zhmotnit tmu.
Jiří Bubeníček
Neskutečná čeština ,vim nikomu to nevadí ,nicmeně ten obsah je snůška typické propagandy ,stále se zaštíťuje lidem ,jakoby ještě běžela předvolební kampáň! Dobře si pamatuji ,když oni končili v r.21 předali pokladnu prázdnou s dluhy navrch! Nejsem naivka ano o mnoho lepší nepředavá ani Fiale vláda ,abych hovoril , ako Babiš,ale poslouchaťťť jeho je utrpení!! Tento Slovák rozhoduje o Česku proč jistě vyhrál volby svojí husakovštinou ,připravuje šesti demolični vládu ,překonali i Fiale! Miru zdar sůdruhovia hnědého zabarvení!
Mirek Dušín
Vůle lidu ...
Petr Minář
"Čeští flastenci", co nezvládli sami český jazyk a jeho pravopis ani na úrovni učiva základní školy (Rudý eprd atd., viz jejich příspěvky) samozřejmě rozumí plynné makakštině (většinou se svým mozkem stejně nechápou "wocode", ať s nimi mluvíte jakoukoliv řečí). Nejen to, cítí se kvalifikováni i posuzovat Burešovu znalost dalších jazyků...
Reakce se baví.
Bubák Bubák
@Petr Minář drž frasnu, velehloupý soudruhu mináři!
Petr Minář
Rudá kreatura vylezla, mluví za "fšechny" a už zase chce kádrovat. Správný lůzr z řad těch, co věštili konec jistých novinářů hned po volbách. Nějak nenastal...
Bubák Bubák
@Petr Minář ano on mluví za všechny slušné lidi ( výrazná většina) za koho mluvíš ty, velehloupý soudruhu mináři? Za několik jiných hlupáků.
Anatolij Vasil
@Bubák Bubák 👍👍
Alois Rudý
Bartkovský táhni, poražené nemá nikdo rád.😑
našinec
Do roku 1948 existovala národnost československá. A mám radši, když se Slovák alespoň snaží mluvit v ČR česky, než když mele slovensky. A zvláště mi to vadí u redaktorů ČT.
Jiří Bubeníček
@našinec Byli jsme sic Československo ,ale nikdo nedefinoval národnost československá ,ta neexistovala ani náhodou na tuto záležitost byli Slováci citliví ,tudíž po r.68 a normalizaci Husákem jsme byli federace ,vytvořena Slovenská vláda ,ale i KSS samostatně ! Babiš je pro mě Slovák ,který se zaštiťuje lidem stale a dokola od miliardára je to pokrytectvi zejmena toho komunistického ! Má Česko na hákE!
Pavel Nyklíček
Já když slyším Babiš, hned mám na mysli : Za dva chechtáci pytlíci na brouci....
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ... To asi bude tím, že tu tvojí "mysl" jsi koupil na Temu.😂
Karol Chwistek
Řeč mentálně zaostalého makaka.
Uživatel_5734171
Na vojně jsem přečetl asi 10 velkých románů ve slovenštině. Za bolševika překvapivě cenzura v Bratislavě moc nefungovala a tak Slováci vydávali spoustu skvělých knížek. Přečetl jsem třeba spoustu knih A. Haileyho (Kola, Peníze, Letiště, Hotel), Maria Puzza nebo Hlavu XXII. To bylo zvláště pikantní, že v útvarové kni*** byla Hlava XXII. Slovensky. Po dvou třech stránkách už jsem to nevnímal. Díky tomu si troufám tvrdit, že mluvím jako rodilý mluvčí. Sedmdesátiletý Babiš, který žije většinu aktivního života tady, mluví pořád jako pako. A to je přesně ono. Podle mého nepřečetl v životě ani Ferdu Mravence. On je opravdu primitivní hlupák...
epr3
@Uživatel_5734171 Máš pravdu, je to primitiv. Nemluví gramaticky správně, komolí slova, ale domluví se v pěti jazycích bez tlumočníka. V životě jde spíše o to, jestli se s ním někdo bavit chce. A sním se baví docela určitě více, než s akademikem. S tím se nebavil nikdo, jenom když na něj houkli, aby zvedl ruku na znamení souhlasu....
PEtr Tobes
@epr3 hahahaha, Bures tim, ze je v Patriotech pro Evropu a pravdepodobnou podporou SPD pro svoji mensinovou vladu se sam vyradil z politiku, kteri budou na jednanich Evropske rady respektovani, coz je pro nas klicove. Jasne, bavit se s nim budou jako se bavi s kverulantem Orbanem nebo Ficem, ale to je tak vse, respekt mit rozhodne nebude, vsichni moc dobre vedi o jeho trestnim stihani a obrim konfliktu zajmu coz je megaostuda, a brzy uvidime, jestli dokaze zrusit ty emisni povolenky ETS2 aniz bychom byli za nedodrzeni teto schvalene legislativy kraceni na dotacich, na to se moc tesim )
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Už v minulosti dostával babiš otázky, zda četl nějakou knihu....
Odpověděl, že ne.
Radek Kocvelda
Na to že, blbe,nesleduješ TV a neposloucháš rádio, tak jen nechápu kdo ti řekl o Babišovi😁
Uživatel_5734171
@Radek Kocvelda
možná to pro tebe bude šok, ale ještě existuje internet...
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 soudruhu přihlouplý uživateli 5734171 , ten primitivní hlupák je stovky levelů před tebou, on něco dokázal, ty umíš jen žvanit a to ještě blbě.
Alois Rudý
Nic než Babiš 😎
Uživatel_5734171
@Alois Rudý
Koukám, že ses z debaklu oklepal, stranu jsi odkopl a stal se z tebe koblížek...))))
Uživatel_6113744
@Alois Rudý Už je zpět po debaklu.
Jiří Mucha
@Alois Rudý No, nepotěším Vás, stále kvoká, stále kvoká.
A o tom je vlastně tenhle článek
Uživatel_5734171
Až se bude po letech vzpomínat na tuhle dobu, NIKDO nepochopí, že tenhle primitivní mamlas byl předsedou vlády a pak dokonce drtivě vyhrál volby. Tohle přesně je test demokracie a ukazuje se, že by blbci volit neměli. I na řidičák se dělají zkoušky, měly by se dělat i voličské zkoušky...))) A teď trochu vážně. Kdyby v normální demokracii kandidoval člověk s takhle titěrnými znalostmi, neuspěje ani ve volbách v té nejmenší obci. Pro mě je to nepochopitelné, ale znám osobně spoustu lidí, kterým tenhle hotentot imponuje. Některým to prozření trvalo 4 roky, jiní neprozřou nikdy...
Alois Rudý
@Uživatel_5734171 ...to že ty něco nechápeš neznamená, že to je špatně, ale pouze to, že jsi od přírody méně chápavý podporovatel Ukrajiny.😉
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Jedině STRANA může pochopit mladého perspektivního komunistu.
Příjem nových komunistů, první patro, druhé dveře vpravo , číslo 13, paní Konečná.
Petr Minář
@Uživatel_5734171
Nějaký nový Alois Jirásek jednou napíše: "I stalo se, že v zemi české se urodilo neobyčejné množství b*b*ů. Tu řekli si ti b*bci: zvolme sobě nejbl*ějšího z nás naším králem..."
Bubák Bubák
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, teď jsi právě urazil 5 milionů slušných lidí. A to jsi se tolik snažil být objektivní a mít v ruce to správné ideolo
Petr Minář
@Bubák Bubák
Ty už pindáš i za hypotetického Jiráska budoucnosti?
Bubák Bubák
@Bubák Bubák velehloupý soudruhu mináři, vyschly ti zdroje od 8%ODS? Hypotetický Jirásek naprosto nikoho nezajímá. Ty drž frasnu, cokoliv napíšeš je snůška lží a nesmyslů. Víš, arcihloupý soudruhu mináři.
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 máš pravdu, blbci by volit neměli, to by ale ODS nedostala ani těch 9%.
Miroslav Zita
Fascinuje mě jak zdejší presstituti stále poukazují na česko-slovenskou husákovštinu, ale který z nich se domluví plynule Anglicky a Francouzky jako Babiš?
Myslím, že ani jeden 🤣
Petr Minář
@Miroslav Zita
Už jsi, lopate, slyšel tu Babišovu francouzštinu? Dobrou pro beduíny v Maroku?
Vyprávěj o tom, jak polyglot nezvládl, za více než šest desetiletí, se alespoň trochu OBSTOJNĚ naučit jazyk země, ve které žije. 🤣🤣🤣
Anatolij Vasil
@Petr Minář Hlavně že ty ovla*** světový jazyky.Tak mlč
Bubák Bubák
@Petr Minář soudruhu velmi hloupý mináři, lžeš ani poledne nedržíš.
Uživatel_5734171
@Miroslav Zita
ty jsi dobrý tukan...))) To jakože Babiš mluví skvěle francouzky a anglicky a jen ve svém rodném jazyce a v češtině mluví jak idiot? Ne, on mluví jak idiot v každém jazyce, protože je idiot...
Pavel Nyklíček
@Miroslav Zita
Babiš hovoří čtyřmi jazyky, ale nikdo mu nerozumí...😁.
Psané slovo nezvládá v češtině vůbec.
Jaroslav Lindner
Babiš si spletl tiskovku se žvanírnou.
OldMonkey
@Jaroslav Lindner je to jeho tiskovka, muze si tam rikat, co chce
Vladimír Veselý
@OldMonkey a dělat si ostudu. Dobře mu tak.
Uživatel_6202245
Čo robiť, keď celá ČR okrem Prahy, dá také vysvedčenie vláde Fialy a spol . ? Už nestačí Čapí hnízdo a označenie Eštebák . Vytiahneme Husáka a znalosť češtiny . Otázka pre znalcov : Čo robil dnešný prezident s manželkou za " vlády " Husáka a komu vtedy liezli do zadnice ?
Petr Minář
@Uživatel_6202245
Čo hútoríš? Kde jsi zalezol Fickovi? O tom hútor.
Bohumil Fišer
@Petr Minář hutoriť, nikoliv hútoriť (slang Dolního Zemplína). Si zaliezol, nikoliv jsi zalezol. Tak vidíš, sám používáš husákovštinu. V několika slovech. "Lebo si taký tĺk."
Petr Minář
@Bohumil Fišer
Jistě ji používám. Tedy spíše paroduji, jestli ti nedošlo. Já MOHU. Mne nezvolili hlupáci, nebudu sestavovavat vládu státu. Ani jsem se s tím blekotáním neucházel.o nejvyšší REPREZENTATIVNÍ funkci ve státě, o tu prezidentskou.
Bohumil Fišer
@Petr Minář Napriek tomu si nabudúce dávaj pozor pri písomnom prejave. Tam sa chyby neodpúšťajú. ...Píše ti Čech, který kdysi studoval v Žilině. S pozdravom: Pome Žilina! .... to je z fotbalu.
Bohumil Fišer
@Uživatel_6202245 manželka studovala voj.politickou akademii v Bratislavě. Slovensky umí určitě lépe než anglicky.
OldMonkey
kdybyste se radeji staral o to co rika nez jak to rika
Jaroslav Lindner
@OldMonkey Máte k dispozici zkrácenou verzi nebo překladač staroslověnštiny?
OldMonkey
@Jaroslav Lindner nedelejte hloupeho, kdo chce, smysl sdeleni chape
Stanislava Kůsová
@OldMonkey Smysl vidím jen v jeho nesmyslném projevu. To už příště můžeme do čela státu zvolit klidně uklízečku. I ta nás bude reprezentovat lépe, než tato trestně stíhaná kreatura, vždyť nám dělá všude jen ostudu a v EU z něho mají akorát srandu.
Petr Minář
@OldMonkey
Co říká? Ten, co měl priísť neprišel a podobná moudra říká. Nigdi neodtúpim, nigdi, říká. Měsíc a Slunce jsou planety, říká. Mléko vzniká krávě v žaludku, říká.
Dal bych ti udělat rozbor nějaké jeho věty. To by ses z toho podělál.
Uživatel_5734171
@Petr Minář
a co když právě jediný Andrej ví, že Slunce je vlastně planeta? ))) Takový slovenský Koperník,,,
Milos Barta
@OldMonkey Když ono to, co říká, je ještě horší, než jak to říká.
Eliška Janalíková
Tiskovku jsem viděla. Kampak se ztratil ten rozjuchaný budoucí premiér ze soboty? Dnes jsem viděla sešlého, shrbeného starce, který chvílemi vypadal, že už to nedá.
OldMonkey
@Eliška Janalíková ja bych byl taky seslej kdybych videl ten (ne)rozpocet
Eliška Janalíková
@OldMonkey
Jenomže on je tak špatný z toho, že se mu nedaří, že ty dvě strany dobře ví, že je Babiš potřebuje k získání imunity a prostě ho vydírají.
OldMonkey
@Eliška Janalíková pani Janalikova, je 3 dny po volbach, ja bych rekl, ze se mu dari dobre, jasne ze je unaveny, ma za sebou kampan a ted zas dava maximum do sestveni vlady
Petr Minář
@OldMonkey
Vždyť proto přece kandidoval, aby pro našelidi zajistil rozpočet lepší. Nebo drze hmyze chceš říci, že kandidoval jen proto, aby měl krytí pro své další zlodějny a aby nešel kvůli Čapáku do báně? Ty jsi nějaký vypráskaný koblih!
OldMonkey
@Petr Minář tak jako on asi cekal ze ten rozpocet je napul podvod, ale necekal jak velky, sem zvedavej kolik takovych naslapnych min mu tam koncici kabinet jeste nechal...ale sem v klidu, on si poradi
Bubák Bubák
@Petr Minář soudruhu arcihlupáků futrále mináři, drž frasnu
Bohumil Fišer
@Eliška Janalíková Já jsem kdysi chodil do školy s nějakou Eliškou. Dnes je sešlá a na půlce hlavy jí chybí vlasy.
Eliška Janalíková
@Bohumil Fišer
To určitě nebudu já, já jsem do zvláštní školy nechodila.
Uživatel_5734171
@Eliška Janalíková
Motůrci to dobře pochopili a hodlají ho jedním přesným zásahem vyřídit. Vyhrožují, že nepodpoří navýšení schodku rozpočtu a to by bylo pro Bureše smrtící...))) Tykač (skutečný vlastník Motoristů) nezbohatl tím, že se choval jak Mirek Dušín. Ještě si s nimi estébák užije...
Eliška Janalíková
@Uživatel_5734171
Já bych se nasmála, kdyby se Babiš moc cukal a nedal jim, co chtějí a oni by v PS nehlasovali pro důvěru vládě
OldMonkey
@Eliška Janalíková nebojte, on ma na ne paky
Petr Minář
Když jste si zvolili šaške, máte cirkuse. Když makake, máte opičárne.
Reakce se směje 🤣.
OldMonkey
@Petr Minář uz vam otrnulo?
Petr Minář
@OldMonkey
Ne šaške, ještě mi nezatrnulo.
Reakce se baví 🤣.
Sand Pit
Připadá mi, jako bych se v čase vrátil o spoustu let zpátky.
Anton Augustin
@Sand Pit
To není zas tak dlouho chlapče 😁
Blitz
To je takzvaná Hotentoten čeština. Fakt nemá ANO jiného premiéra?
10fk
@Blitz má, ale je to taky bída...
Jiosef Tyl
@Blitz myslíš lepšího premiéra ne to nemají jen ještě horší.
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl soudruhu tyle, kdokoliv he a bude i mnoho lepší než fialový arcidemagogický politruk.