Prostor X

Zpět na článek

Pavel Novotný: Předsedou ODS bych měl být já. Fiala je slušnej, nekrade. Je mi to líto

43 komentářů

bella.
hm, hm, zase se tu našel udavač
------------------------------------------
libi
Bože,proč mu dávají prostor,je to kriminálník a nikdy se nezmění. O ODS nemá cenu psát a o Fialovi už vůbec ne.
Jan Bílek
Teď nevím, zda máte na mysli dotace na nikým nečtený časopis "Kontexty", pozapomenutý milion v kampeličce, nevědění o miliardě Jiříkovského nebo zakleknutí Válka kvůli výběrku v IKEM...
Uživatel_5480696
Z Reflexu se stává obyčejný bulvár. Zveřejňovat informace o panu Novotném je bulvární dno.
epr3
@Uživatel_5480696
1. Reflex je bulvárem už alespoň 20 let.
2. Na druhou stranu, proč by neměl zveřejnit to, co Novotný sám aktivně nabízí?
3. Nikdy by mě nenapadlo říkat Novotnému pane.
Zdena Kastan
To si nedovedu představit, Novotného za předsedu ODS
epr3
@Zdena Kastan Já jo. Je to přesně to, co by si ODS zasloužila.
libi
@Zdena Kastan já zase úplně přesně,on mezi ně zapadá
Uživatel_6202245
Slušný človek neklame a neohovára iných !
bella.
@Uživatel_6202245
Já se pominu!
On začal zběsile sekat kolem sebe teď a ukázal co je zač a jinak !Na univerzitě, kde dělal rektora pracovalo pár lidí, kteří už tam nejsou.Jejich akademické tituly neřeknu, on by mohl poznat o koho jde, ale 👉odmítalo se s Fialou praco­vat.Se­bestřed­ný, jen on názor a zbytek ostatních nebral.Studenti jsou tam naštvaní, protože se nesmí jinak , než podle jeho partesu, i když tam už je na prd prd úlvazek, ale je tam jeho kámoš a vedení styl Fialy. I synek Fialy tam získal titul Dr. za Jamese Bonda.Obyčeně chytrý student nad tímhle šílí!
Je to sebestředný hazlík !
Neuměl by dnes učit ani tu češtinu, kterou na peďáku vystudoval když pro samé žvásty za svou stranu a vládu odbornost už postrácel.
Jako politolog trapný jako učitel češtiny a dějáku ? Pamatuje si vůbec něco ?
A koho by náš děják učil?
Zanesl inkluzí české školy Ukrajinci, ti hází na jakékoli vzdělávání bobek a učitel Fiala inkluzí vlastně taky.🟥
Antonin Šácha
Pořád stejný hulvat.
ceskarebelka
To není o tom, zda je někdo slušný nebo neslušný, ale o tom, jak dokáže vést stranu, národ. To, že kradli kolem něho ať už STAN, nebo bitcoiny tak to je vidět, že tu vládu neměl pod kontrolou. Všichni si dělali co chtěli a přece hned na začátku bylo zřejmé, že tu stranu řídí Stanjura. Navíc nějaký projekt SPOLU, který sice získal více procent, nicméně totálně to pohřbilo ODS. Skalní voliči odešli a takové rychlokvašky jako je Benda, Decroix, Černochová, Lipavský nemohou stranu ODS dostat nahoru. Jedině tak pohřbít. Takže pan Fiala může být slušný člověk, nicméně sebestředný, který nedokáže snést schopné a chytré lidi vedle sebe. Strana jednoho muže je Babiš, pokud se inspiroval v ANO, tak to je smutné. Navíc Novotného měli už dávno usměrnit a ne dát mu takový mediální prostor. On je jak Pšenák.
bella.
@ceskarebelka
🟥 Vím o něm, že lidi s ním pracovat nechtěli. 👉Na univerzitě se projevoval ke kolegům jako sebestředný tupec, kdy sebelepší nápady jiných bojkotoval. Jako osobnost je hnusný.
( Jako chlap taky, ale to sem nepatří)
lug70
V ODS nikdo nekrade, jen odklání. Fiala soukromě odklání přes svou rodinnou (ne)ziskovku a s ostatními ODSáky odklání na Ukrajinu, která je ve světě vyhlášenou pračkou peněz. Aféra bitcoin byla taky takový odklon. Slovo "odklánění" myslím že vymyslel ODSácký ministr Kocourek. Zní to lépe než krádež. ODS se nezměnila. Je to kmotrovská mafiánská strana, kde se od 90 let koncentují samí gauneři, tunelující český stát. Kluci a holky co spolu mluví. Nikdo tam čisté ruce nemá.
Anatolij Vasil
@lug70 👍👍
Richard Šebesta
@lug70 Souhlas 100 % ale je tu další kauza IKEM do níž je zapleten sám nutelák. Jsem moc zvědav na její vyvrcholení !
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta 👍👍
Tomas Novak
Je úžasné jak je lidská společnost tolerantní. Takové stvoření nemusí lézt kanálama, ale může žít mezi ostatními.
JIŘÍ PILNÝ
Prosím,prosím,ať je Pavka Novotných předsedou ODS. Cesta do zapomnění by byla rychlá.
Karel Přibyl
Ano,to by mohlo konečně zločineckou organizaci ODS,zničit.Pan Novotný je ještě větší .....,než pan Fiala.
Aleš Molek
Čekal jsem Landsman/kačer a ono ne 😄
Anatolij Vasil
Jen si ho zvolte a zánik ODS je jistý.A že Fiala nekrade?Vtip měsíce.🙊
Zdena Kastan
@Anatolij Vasil Co vám Fiala ukrad, možná rozum?
corpse despy
Ano, ano, prosím ano! To je člověk kterého si představím když se řekne ODS. Ten by to měl vést!
Miroslav Zita
Nic lepšího, než Novotnýho předsedou ODS, si neumím představit. 🤣
Byl by to ten nejrychlejší konec této zločinecké organizace.
Jóža Oltec
@Miroslav Zita Tak chronická líná nefachčenka vždy proti ODS brojila..
Miroslav Zita
@Jóža Oltec
Můžeš být klidný. Celý život se poctivě živím prací, která má skutečnou přidanou hodnotu a s jistotou můžu tvrdit, že když už tu dávno nebudu, tak moji práci budou lidé využívat ještě desítky let. O tomto si můžou presstituti jenom zdát.
Karel Orel
Bože to je v...nic víc
Robert Hoffman
„To je docela nízká laťka ne?”
Paní moderátorka 👏
Japan11
Jen ho zvolte předsedou ODS, urychlíte konec této politické strany v česku.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zdena Kastan
@Uživatel_5577504 Měl byste se přihlásit do kurzu Slušného chování a teprve pak psát do diskuzí!
Anatolij Vasil
@Zdena Kastan Co kdyby místo urážek si dal argumenty!Zase jeden zhrzenej prohrou Fiali a spol
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
bella.
🟥 Pavel Novotný, který bude hájit ODS do posledního muže ( a už to signalizuje, že není nejchytřejší ) má problém nejen se sebou,ale i s pojmy.

🟥Fiala nekrade, Fiala intenzivně rozdává z cizího plnýma hrstma a demoluje jstátní kasu a rovněž odklání směr Ukrajina taky plnýma hrstma a tak , aniž by on sám kradl všem touto svou technikou ukradl úděsná procenta z majetku díky nejvyší inflaci v EU a zadlužil Česko na desítky let dopředu.
Je na čase, aby ik jemu navezli občané hnůj na Strakovku, jtak jako kdysi řeporyjskému uřvanému asociálovi Pavlu Novotnému.🤛
----------------------------
misazak
@bella. Pan Fiala je hodný člověk, ale bez energie a moc přemýšlí. Zpět do akademického prostředí je pro něj i stát to nejlepší.
bella.
@misazak

🟥Na 100 % vím , že v akademickém prostředí s ním někteří pracovat nemohli a ODEŠLI.Akademickým prostředím se myslí jeho univerzita, kde kolegové, kteří jsou progresivnější a mají lepší nápady jsou jím odmítáni.Fiala je sebestředný fouňa a na univerzitě vystupuje jako politolog, což mu jak vidno moc nejde a předměty,které opravdu na peďáku vystudoval , čeština a děják , tak ty už dávno neumí.
Takže se hodí jen přicmrdovat jako politolog a budou blbí, když si ho po zkušenostech špatných zvolí znova rektorem-.Pokud nebudou volby tajné rektorství má jasně dané.
epr3
Jasně vidím volební kongres ODS a bitku o předsednictví mezi Lipánkem a Novotným....Kupka bez šance.
Richard Sebesta
@epr3 Náhodou já bych ho bral aspoň by ta strana možná pod jeho vedením zanikla . Což by bylo jistě dobře.Za celou svou existenci to byla vždy strana kmotrů zločinců a mafiánů .
Sand Pit
@Richard Sebesta
Stejně jako ostatní.
epr3
@Richard Sebesta Já bych to bral taky. Ideálně by mohli zvolit oba. To by byl pak zánik ODS jistý.😂
Richard Sebesta
@epr3 👍
Jóža Oltec
Dovedl bych si Pavla představit jako předsedu. Pokud by byl ve vládě, posílal by nejspíš různé nátlakové skupiny, lobbisty či neziskovky do řitě a vštěpoval jim, aby spoléhali sami na sebe a ne na peníze daňových poplatníků. To by byl virvál!