Komentáře

Zpět na článek

Vidlákova žebrota a další volební propadáky. Radikalismu Stačilo! se nakonec zalekl i Babiš

6 komentářů

Uživatel_5734171
Tyto volby si zaslouží žebříček Trapák roku.
1. Sterzyk alias Vidlák. To jeho somrování je opravdu těžký trapas...Od dob, kdy Kremlička snědl brouka jsem nic horšího nezažil
2. Zaorálek. On byl vždy směšný a trapný, když byl s Babišem ve vládě, otíral si o něj Babiš boty jak o rohožku, ale teď překonal i sám sebe
3. Maláčová. Není snad tragikomičtější postava na české politické scéně, než je ona. Dala do banku všechno, zbytky nějaké cti, svoji rodinu, svoje zdraví, prostě všechno. A o všechno přišla
4. Konečná. Její slzy byly upřímné. Je z ní jen terč posměchu. Těšila se, jak tu bude poučovat a velet a ještě ráda se schová do Bruselu.
Jsou další, co jsou k smíchu (Zeman, Stanjura, Stropnický, Bobošíková), ale tihle čtyři vyčnívají...
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 Jeho somrování?Mě tedy nepřijde že by somroval.Slusne požádal lidi o Fin.pomoc.Je na každém jestli dá či nedá .A já dám.Je to slušný pracovitý člověk.
Uživatel_5734171
@Anatolij Vasil
nikdo ti nevěří ani písmeno. Nedáš pochopitelně nic, jen tu plácáš nesmysly...))) Ano, slušně somruje, to je pravda. Dokonce vyhrožuje, že když se na něho nesložíme, půjde pracovat...))))
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 Ty jsi jeden velký uzel nervů a duševní chudák.
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Ty dáš? Za bůra? Tohle snad probůh není seznamka.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 naprosto bez debat to tak je..kolaboranta Vidlaka nema cenu komentovat, je to ostuda a je dobre, ze takto dopadli. Zao s Malacovou jsou naprosti tragedi, zahodili uplne vse vcetne dustojnosti, totalne a nejspis nevratne zdiskreditovali starou a tradicni znacku nasi nejstarsi drive jeste "demokraticke" levicove strany a zaplati po zasluze za to a tim vstoupi negativne do historie, Konecna je bolsevicka prokremelska svine, ktera se ted schova do Bruselu, ale bude dal cekat na svou prilezitost zaskodit, to je jedine, co umi a chce delat..hnus