Komentáře
Babišovy sny o jednobarevné vládě drhnou, do hry vstupuje Klaus. Co udělá prezident Pavel?
50 komentářů
Uživatel_5734171
10
Komické je, když dnes blekotá Havlíček, že z EET neustoupí a že na tom trvají. Tykač poklepe na složku s vydáním Babiše trestnímu stíhání a je po zásadách...))) Pokud by Motůrci kývli na EET u drobných podnikatelů a živnostníků, přijdou o půlku voličů. U Okamury to nehrozí, voliči Okamury jsou vypatlanější ještě víc, než voliči ANO. Ti ani netuší, co to je...
Přejít do diskuze
@Richard Šebesta
Ale to je o vychutnáni si celé situace.
Babiš je bývalý jeho oponent a tak potřebuje vykoupat.
Dokonce babišovi klidně řekl, že se mu jeho 3 návrhy stret zájmů líbí a nemá s nimi problém, protože ani jeden není realizovatelny a tady už se Babiš nevylže.
Pavel ho kdykoli označí jako nevolitelneho, ale nejdříve chce, aby se zbytek servalmo korýtka tak, že někdo bude trpět a lid prostý porozumí...
A o to tu jde. Šestikolka je předurčena k záhubě a babiš bude platit jak mourovatý.
Proto zde platí pořekadlo : Nic vic nepotěší, než neštěstí druhého....
A babiš se už od voleb neusmál a neusměje.
Takže vyhrál volby a co dál?
Pavel je voják. Toho Babiš nezvyklá.
Ale to je o vychutnáni si celé situace.
Babiš je bývalý jeho oponent a tak potřebuje vykoupat.
Dokonce babišovi klidně řekl, že se mu jeho 3 návrhy stret zájmů líbí a nemá s nimi problém, protože ani jeden není realizovatelny a tady už se Babiš nevylže.
Pavel ho kdykoli označí jako nevolitelneho, ale nejdříve chce, aby se zbytek servalmo korýtka tak, že někdo bude trpět a lid prostý porozumí...
A o to tu jde. Šestikolka je předurčena k záhubě a babiš bude platit jak mourovatý.
Proto zde platí pořekadlo : Nic vic nepotěší, než neštěstí druhého....
A babiš se už od voleb neusmál a neusměje.
Takže vyhrál volby a co dál?
Pavel je voják. Toho Babiš nezvyklá.
Skutečným majitelem Motoristů je Tykač. Šíbr z devadesátek (nechvalně proslulý Motoinvest), uhlobaron a podnikatel v energetice. To on platí Klausovi jeho institut, což není nic jiného, než legalizovaná korupce. A Macinka tam dělá mluvčího. A teď bude Tykač chtít tuto investici kapitalizovat. Takhle jednoduché to je. Takže buď dá Bureš Tykačovi to, o co si Tykač řekne, tedy včetně resortů a včetně zákonů a vyhlášek, nebo jde Bureš do kriminálu...
@Michal Kelner
ještě do toho Šťastný-Plaga, tam je nenávist také jasné a Boris má lepší karty, velice ochotně Plagu pošle do kytek. A to se Plaga vrátil k Burešovi jen proto, aby dělal ministra...))) Ta vláda bude mít ve své DNA rozpad v řádu měsíců. každopádně demokratické strany toho musí využít a v ŽÁDNÉM případě Burešovi s ničím nepomáhat. I za cenu, že rok bude tato země stagnovat. Jinak dopadnou jako socani...
ještě do toho Šťastný-Plaga, tam je nenávist také jasné a Boris má lepší karty, velice ochotně Plagu pošle do kytek. A to se Plaga vrátil k Burešovi jen proto, aby dělal ministra...))) Ta vláda bude mít ve své DNA rozpad v řádu měsíců. každopádně demokratické strany toho musí využít a v ŽÁDNÉM případě Burešovi s ničím nepomáhat. I za cenu, že rok bude tato země stagnovat. Jinak dopadnou jako socani...
@Pavel Nyklíček
nevzpomínáš si dobře, Já si na to vzpomínám lépe, chtěl mega EURO!!! Vpálil to tehdy místopředsedkyni sněmovny Němcové. Vidím to jako dnes... A na rovinu, podle mě Babiš nelhal, tohle jsou ty okamžiky, kdy ta kreatura omylem mluví pravdu. Docela mě tehdy zarazilo, jak málo se tomu politici i média věnují. Tak nějak to vyšumělo... A chtěl to tehdy za podpis zákona o podpoře biopaliv. Úplatek tehdy nedostal, zákon Klaus vetoval a sněmovna se tehdy sešla mimořádně 2 dny pře ukončením mandátu, aby to přehlasovala. A přehlasovali to kromě socanů také lidovci, komunisté, Zelení,atd, a proti byla ODS. Sledoval jsem to tehdy pečlivě. A ve sněmovně byl tehdy OSOBNĚ Babiš (tehdy ještě nebyl poslanec) a Veleba, šéf agrární komory. Korupce v přímém přenosu...
nevzpomínáš si dobře, Já si na to vzpomínám lépe, chtěl mega EURO!!! Vpálil to tehdy místopředsedkyni sněmovny Němcové. Vidím to jako dnes... A na rovinu, podle mě Babiš nelhal, tohle jsou ty okamžiky, kdy ta kreatura omylem mluví pravdu. Docela mě tehdy zarazilo, jak málo se tomu politici i média věnují. Tak nějak to vyšumělo... A chtěl to tehdy za podpis zákona o podpoře biopaliv. Úplatek tehdy nedostal, zákon Klaus vetoval a sněmovna se tehdy sešla mimořádně 2 dny pře ukončením mandátu, aby to přehlasovala. A přehlasovali to kromě socanů také lidovci, komunisté, Zelení,atd, a proti byla ODS. Sledoval jsem to tehdy pečlivě. A ve sněmovně byl tehdy OSOBNĚ Babiš (tehdy ještě nebyl poslanec) a Veleba, šéf agrární komory. Korupce v přímém přenosu...
Článek je zajímavý a s většinou komentářů pod ním souhlasím.
Přesto mám na celou věc jiný pohled.
Pokud prezident jmenuje udavače a lháře premiérem, začne v té naší kotlině dokonalá reality-show.
Macinka vloni označil Zuzku Zahradníkovou Majerovou za největší pí*u, Šichtařová s Pikorou spolu už tři roky válčí na krev, animozita Okamůry a Babiše je veřejným tajemstvím, grády tomu dodává boj Tykač - Babiš.
Nechci přijít o tenhle bratrovražednej souboj, tady poteče krev.
Přesto mám na celou věc jiný pohled.
Pokud prezident jmenuje udavače a lháře premiérem, začne v té naší kotlině dokonalá reality-show.
Macinka vloni označil Zuzku Zahradníkovou Majerovou za největší pí*u, Šichtařová s Pikorou spolu už tři roky válčí na krev, animozita Okamůry a Babiše je veřejným tajemstvím, grády tomu dodává boj Tykač - Babiš.
Nechci přijít o tenhle bratrovražednej souboj, tady poteče krev.
To nevymysliš👌👌👌.
Přesně tyto obludnosti budou živnou půdou na nekonečný příběh, který odnesou věrní Andreje, neboli dříve narození, ale protože jim půjde i nadále pravidelný a velmi slušný měsíční příjem od státu, tak za uši dostanou především méně moviti a méně vzdělání oddaní voliči....
Tzv. Moji milí čehůni.
Sliby se slibují, blázni se radují.
Přesně tyto obludnosti budou živnou půdou na nekonečný příběh, který odnesou věrní Andreje, neboli dříve narození, ale protože jim půjde i nadále pravidelný a velmi slušný měsíční příjem od státu, tak za uši dostanou především méně moviti a méně vzdělání oddaní voliči....
Tzv. Moji milí čehůni.
Sliby se slibují, blázni se radují.
Citace: Uvedl, že jmenování obžalovaného člověka premiérem by byla mezinárodní kuriozita. ...............Blbost. To se děje normálně - Izrael(Netanjahu), v USA ne premiér, ale prezident, atd. Zkrátka bychom se tímto posunuli paradoxně na Západ.
Klause babiš před pár lety práskl ve vysílání v přímém přenosu , že chtěl Klaus jako vládní činitel od babiše mega!....
Vzpomínám na ty záběry v televizi.
Klaus si počkal....
Přichází jeho čas.
Vzpomínám na ty záběry v televizi.
Klaus si počkal....
Přichází jeho čas.
@Michal Kelner
Jak to stojí v Bibli: "Nenáviďte se a žerte se". Uvidíme darwinismus v praxi. Chci sedět v první řadě.
Jak to stojí v Bibli: "Nenáviďte se a žerte se". Uvidíme darwinismus v praxi. Chci sedět v první řadě.
@Enigma Divín Někdo si plete pojmy z dojmy. Stihání Bureše je za kriminální delikt,což je ok. Okamura je stihán za politický vymyšlený delikt což je obrovský rozdíl.
@Jiří Kokaisl
Teda je to síla!
Japonec a slovak v čele státu a ještě delikventi, tak to je opravdu výsměch celému světu.
Takový stát Ficorbán. Možná lepší...
Teda je to síla!
Japonec a slovak v čele státu a ještě delikventi, tak to je opravdu výsměch celému světu.
Takový stát Ficorbán. Možná lepší...
Volební euforie Babišovi opravdu nevydržela dlouho.......vydíratelný Babiš - no paráda.......... V článku se píše - "Vláda, v jejímž čele by stál odsouzený dotační podvodník, by měla mizivou mezinárodní kredibilitu." . A když tedy bude v čele stát "NEodsouzený" dotační podvodník, tak se to vylepší jak?!?
@Richard Šebesta
Jak jsi to psával, Šebestíku? Nejhorší vláda v dějinách světa (a dokonce nemusí být ani ustavená). Lhář Babiš. Než sedmidemolice (nebo je to jen šestidemolice?) je lepší úplně všechno, i komunisti.
Psával jsi to tak, Šebestíku? To víš, teď když se to obrátilo se mi to bude hodit, nač vymýšlet něco nového.
Jak jsi to psával, Šebestíku? Nejhorší vláda v dějinách světa (a dokonce nemusí být ani ustavená). Lhář Babiš. Než sedmidemolice (nebo je to jen šestidemolice?) je lepší úplně všechno, i komunisti.
Psával jsi to tak, Šebestíku? To víš, teď když se to obrátilo se mi to bude hodit, nač vymýšlet něco nového.
@Pavel Nyklíček
Klaus je jen převodová páka. Hybatelem je Tykač, který po nebožtíku Kellnerovi převzal Institut Václava Klause a posílá tam desítky milionů, Legalizovaná korupce. Motoristy vytvořil Klaus jako nástroj a není náhoda, kdo tam je. Vesecká, Śťastný, Zahradil... To všechno jsou šíbři devadesátek. Ještě bude veselo...
Klaus je jen převodová páka. Hybatelem je Tykač, který po nebožtíku Kellnerovi převzal Institut Václava Klause a posílá tam desítky milionů, Legalizovaná korupce. Motoristy vytvořil Klaus jako nástroj a není náhoda, kdo tam je. Vesecká, Śťastný, Zahradil... To všechno jsou šíbři devadesátek. Ještě bude veselo...
@Uživatel_5734171 a taky Vojtěch - Rajchl, ono je tam toho víc než dost.
Bude to hororová komedie, už se nemůžu dočkat.
Bude to hororová komedie, už se nemůžu dočkat.
@Anton Augustin ano, to je opravdu jedna z věcí, kterou můžeme dělat.
Smát se stupidním komentářům a těšit se na to lečo, které teď zákonitě přijde.
Smát se stupidním komentářům a těšit se na to lečo, které teď zákonitě přijde.
Rudá guma na hradě ať hlavně nic nedělá. Ať jezdí na motorce a hlavně se ne*** do politiky, které nerozumí.
Pavel měl dost času, aby se na tuto situaci připravil. Teď uvidíme, jak mu poradili a jakou bude mít odvahu. Zatím spíš dřepí při zdi.
Mít premiérem odsouzeného za dva trestné činy (ano, zločince, jemuž soud nestačil stanovit trest!) a předsedou sněmovny trestně stíhaného, tak to ani Slováci nemají. S v propadlišti politických dějin skončivším Paroubkem si můžeme na mezinárodní scéně říci: Kdo z vás to má?
Mít premiérem odsouzeného za dva trestné činy (ano, zločince, jemuž soud nestačil stanovit trest!) a předsedou sněmovny trestně stíhaného, tak to ani Slováci nemají. S v propadlišti politických dějin skončivším Paroubkem si můžeme na mezinárodní scéně říci: Kdo z vás to má?
Nyklíčku , jak říkáte ti věrní a dříve narození ,jsou již na to ojebávání jak se říká již zvyklí , za ty čtyři roky působení koalice SPOLU toho bylo dosti .
@Pavel Nyklíček uvidíme, Výfukáři vykřikovali, že si Andyho pohlídaj.
Mimochodem když se před volbami všechny strany - demo, dezo, fašizokomuno, předháněly ve slibech, kdo po volbách nasype víc do podpory bydlení a do zdravotnictví, byli výfukáři JEDINÍ, kdo natvrdo řekl, že stát není developer ani podporovatel nezdravého stylu života.
V jiných ohledech jsou pro mě nevolitelní, ale současná dosluhující vláda by si pro příště měla z jejich programu poučit, což tvrdí i Kalousek.
Mimochodem když se před volbami všechny strany - demo, dezo, fašizokomuno, předháněly ve slibech, kdo po volbách nasype víc do podpory bydlení a do zdravotnictví, byli výfukáři JEDINÍ, kdo natvrdo řekl, že stát není developer ani podporovatel nezdravého stylu života.
V jiných ohledech jsou pro mě nevolitelní, ale současná dosluhující vláda by si pro příště měla z jejich programu poučit, což tvrdí i Kalousek.
@Michal Kelner
Dnes jsem poslouchal v rádiu přesně specifikovaná a analizovana propojeni Tykač, baniš, Klaus, Okamura atd a bude to takový maglajs tě šestikolky, že politolog který to popisoval hovořil, že v roce max 27 je po všem.
Nebude se vládnout, jen obdobně jak za Hamáčka a.komačů s babišem, porcovat státní kasu s deficitem min 400 až 500 mld za rok!
Už nyní babiš hlásá, že 70 mld budou navyšovat.
Dnes jsem poslouchal v rádiu přesně specifikovaná a analizovana propojeni Tykač, baniš, Klaus, Okamura atd a bude to takový maglajs tě šestikolky, že politolog který to popisoval hovořil, že v roce max 27 je po všem.
Nebude se vládnout, jen obdobně jak za Hamáčka a.komačů s babišem, porcovat státní kasu s deficitem min 400 až 500 mld za rok!
Už nyní babiš hlásá, že 70 mld budou navyšovat.
@Pavel Nyklíček
Lepší by byl soudruh Petr Fiala. To je brouk Pytlík české politiky 🤣
Lepší by byl soudruh Petr Fiala. To je brouk Pytlík české politiky 🤣
@Michal Kelner
Souhlasí, co jim zbývá? Utužovat se ve své bublině jací jsou hrdinové. Základ tohoto souhlasu je volba, kterou prohráli, nyní si foukají s tebou natlučené kolínko..
To je asi všechno co můžete dělat.
Souhlasí, co jim zbývá? Utužovat se ve své bublině jací jsou hrdinové. Základ tohoto souhlasu je volba, kterou prohráli, nyní si foukají s tebou natlučené kolínko..
To je asi všechno co můžete dělat.
@Uživatel_5734171 jj bude to tak a bures v Tykacovi nema vubec slabeho soupere a to mu preju
)
)
@Uživatel_5577504
Přesně. Já bych na hrad strčil tebe. Tam je jistota, že rozumíš všemu, jak tvůj guru.👌
Přesně. Já bych na hrad strčil tebe. Tam je jistota, že rozumíš všemu, jak tvůj guru.👌
A zase se komouši, kolaboranti, ruští agenti a lidský odpad rve o koryta.Už brzy vychcípáte soudruzi. Je mi z vás na blití.
@Uživatel_5313666
Jak říkám. Dříve narození jsou vždy ta nejzajistěnějši sociální skupina. Jich se nic netýká.
Já k volbám nechodím, takže jistotu slabších skupin zajistili jiní než já.
Jak říkám. Dříve narození jsou vždy ta nejzajistěnějši sociální skupina. Jich se nic netýká.
Já k volbám nechodím, takže jistotu slabších skupin zajistili jiní než já.
Na rozkaz STRANY určitě, troubo. Nebo ty nemáš stranickou disciplinu ?@Anatolij Vasil
Komouš Lipavský ? Koukám, že největší imbecil jsi tu ty. Asi moravský synek,že ?@Uživatel_5577504
Kolaborant je každý komouš, který prošel výměnou stranických legitimací v roce 1969 nebo vstoupil do KSČ od tohoto roku až do 1989, což vyžadovalo i souhlas s okupací ČSSR vojsky varšavské smlouvy což byla jenom zástěrka pro vojska SSSR, debile@Anatolij Vasil
@Uživatel_6113744 O Rudýho péči mít nemusíte.Bude tu až on bude chtít!Nebo tu musí být na rozkaz?To snad ne!
@Jaroslav Lindner , to je právě neštěstí, už 4 roky strašně škodí občanům ČR a ještě nějaký ten týden škodit bude.
@Richard Šebesta Jaká porážka? Fialova vláda stále pracuje a o jejím konci rozhodne Sněmovna při schvalování nové vlády. Vítěz voleb nemá zaručený nárok na vládnutí.
@Richard Šebesta No myslím že se nedočkáme.Asi si v redakci myslí že to vysumi bez povšimnutí.
postřehy k čapímu hnízdu. Babiš nic nenamítal , při jmenování Šarocha a 3otta. V klidu se nechal vydat k soudnímu jednání. Věděl, že nepotřeboval imunitu. Faltýnek si byl rovněž jistý. Řev jak v Jurském parku se rozpoutal hned poté, co byla ustanovena soudkyně .Brázdilová. půl roku před soudním přelíčení. Nehledě k urážkám a zpochybnění soudkyně Brázdilové.
ŠAROCH ŘÍZENÍ ZASTAVIL, ŠOTT BABIŠE OSVOBODIL Brázdilová Babiše uznala vinným a Babiš se ohání imunitou. Japonec, sám obžalovaný ho na oplátku podpoří a nevydá. To je komedie škrk do rži. Motoristé , by měli velmi dobře zvážit, jestli se k této šarádě propůjčí, Šott soudní líčení nechal až se to bude hodit. Dozimetr už jede. Kolik je 1+1?
ŠAROCH ŘÍZENÍ ZASTAVIL, ŠOTT BABIŠE OSVOBODIL Brázdilová Babiše uznala vinným a Babiš se ohání imunitou. Japonec, sám obžalovaný ho na oplátku podpoří a nevydá. To je komedie škrk do rži. Motoristé , by měli velmi dobře zvážit, jestli se k této šarádě propůjčí, Šott soudní líčení nechal až se to bude hodit. Dozimetr už jede. Kolik je 1+1?
Pavel ukazuje svou totální neschopnost. Hned poté co začal jednat s šéfy stran,mohl Burešovi a ANO vzkázat. Jsem ochoten jmenovat vládu ANO,SPD a Motoristů ale ANO musí nominovat na post premiéra někoho jiného . Bureše jmenovat nebudu,je ve střetu zájmů a je trestně stihán. Česko přece nemůže mít zločince premiérem. Berte nebo nechte být. Bureše by tak postavil do neřešitelné situace. Musel by chtě nechtě poslat místo sebe někoho jiného nic jiného by mu nezbývalo. Jinak jsem taky zvědav kdy se Reflex bude věnovat drtivé porážce Fialova kabinetu a rozebírání příčin ? Redakce Reflexu měla nepokrytou radost z porážky stačilo, což chápu ale nepsali zatím o příčinách drtivé porážky Fialovy grupy. Velmi jsem zvědav na ten "objektivní" rozbor.
@Tomáš Kostelecký
Ale všichni tihle prohráli. Tak buď v klidu. Navíc největší komouš Lipavský dostal nejvíc preferenčních hlasů 🤣. Těší od pražských imbecilů....
Ale všichni tihle prohráli. Tak buď v klidu. Navíc největší komouš Lipavský dostal nejvíc preferenčních hlasů 🤣. Těší od pražských imbecilů....