Komentáře
Alois Rudý
1
Žabomyši už vyslovují obavu jak to pan Babiš zvládne. Nebojte se ratlíci, určitě to zvládni lépe než ta koaliční nemehla, a na vašem názoru a na názoru opozice nezáleží.😀
Přejít do diskuze
@Pavel Nyklíček Nyklíčku pamatuješ na naší sázku ? Někdy v létě jsi tvrdil,že Bureš končí na 90 % já jsem psal,že to je 50 na 50. Tak uvidím,zda se naplní tvá skorojistota ?
@Jiří Kokaisl
Tak ona je to vlastně plánovaná šestikolka s tak odlišnymi názory, že to tu ještě nebylo a zábava se nabízí neomezená....👌
Těším se.
Tak ona je to vlastně plánovaná šestikolka s tak odlišnymi názory, že to tu ještě nebylo a zábava se nabízí neomezená....👌
Těším se.
Velmi těžké a hlavně i existenčně, to bude mít Oky.
To kam až se dostal neboli kam až propadl, je vlastně to nejhorší co kdy dokázal a byť třeba komouši tlačili, tak mohli být jen překvapením, kdežto Oky měl našlápnuto ve své hlavě přes 15%.
Kampaň byla hnusná, odpudivá a za dvanáct let nenabidl svým voličům nic než sliby a nezůstalo po něm vlastně nic.
Snad stovky milionů co utratil díky volebním ziskům od státu, ale jinak nic.
Babiš není včera utržený a I když je to hovádko, má talent na obchod. Jakýkoli.
Ten Okyho uklidí a přidá navrch zničení samotného Okyho jednou pro vždy, protože je to Andyho styl,.který už předvedl.
Můj tip je ANO a paradoxně STAN.
Tento nápad mi nemůže nikdo vyvrátit bo nikdo neví nic jiného než já a pokud ví, ať napoví 😁
To kam až se dostal neboli kam až propadl, je vlastně to nejhorší co kdy dokázal a byť třeba komouši tlačili, tak mohli být jen překvapením, kdežto Oky měl našlápnuto ve své hlavě přes 15%.
Kampaň byla hnusná, odpudivá a za dvanáct let nenabidl svým voličům nic než sliby a nezůstalo po něm vlastně nic.
Snad stovky milionů co utratil díky volebním ziskům od státu, ale jinak nic.
Babiš není včera utržený a I když je to hovádko, má talent na obchod. Jakýkoli.
Ten Okyho uklidí a přidá navrch zničení samotného Okyho jednou pro vždy, protože je to Andyho styl,.který už předvedl.
Můj tip je ANO a paradoxně STAN.
Tento nápad mi nemůže nikdo vyvrátit bo nikdo neví nic jiného než já a pokud ví, ať napoví 😁
Titulek je typickou ukázkou překrucování faktů. Ti dva poslední řekli, že chtějí do vlády a ČTK z toho udělá, že se už jedná o vládě tří stran.
🟥JÁ toho na Hradě nemůžu ani cejtit! Ani cejtit! 🖐️
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------