Prostor X
Münich: Vysněné příjmy a nejasné výdaje. Rozpočet jako ve středověku. Jsem zvědav, co ještě vyplave na povrch
15 komentářů
Jan Kolomazník
4
Bude tam nová vláda odborníků s nejlepším ekonomem,jak o sobě říká Babiš.Tak jaký problém,udělají si rozpočet podle svého gusta A věřte tomu,že to bude díra jako u Hanušovic.Čo bolo,to bolo,těrazky som premiérom.Hen ten Pavel,doparoma čo to robí.Už aby som bol prezident.Zlatá doba nenastává,bude ledová....
Přejít do diskuze
Je to jednoduché, jak facka. Volby v říjnu jsou kolosální nesmysl. Smysl mají někdy v dubnu, květnu, aby nová vláda už připravovala SVŮJ ROZPOČET. Takhle vláda zdědí rozpočet, který připravila končící vláda a přijde tak vlastně o jeden rok vlády. Mimo jakoukoli pochybnost budeme v rozpočtovém provizoriu. rozpočet bude tak v únoru nebo březnu. Politici tohle vědí, přesto nejsou schopni se dohodnout na řešení.
@Uživatel_5734171 pokud by fialo vládl zůstala ještě jeden rok tak nevím jak by se to asi vyvíjelo ne moc pozitivní Fialova vláda
Tu jiz neměla být před dvouma rokama
Tu jiz neměla být před dvouma rokama
Nářky na zrušení superhrubé mzdy jsou podle mě naprosto mimo. Superhrubá mzda byl ekonomický paskvil a nesmysl, který nikdy neměl vzniknout. Spíš mi přijde zvláštní nulová daň při převodu firmy v hodnotě nad 40 milionů Kč, která nedávno v parlamentu prošla.
Už mě štvete s tou " nizkou" daní z nemovitosti. Jednou zdaněné peníze z výplaty jsem zdanil podruhé za materiál, práci a dopravu, postavil jsem dům či koupil byt, zaplati jsem za kolaudaci, opravy jdou na moje triko a ročně platim DZN. To vše nemusi plati ten, kdo, z jakehokoliv důvodu, bydlí v najmu, bez starosti o hypotéku či úvěr či případné úpravy či opravy. A vy byste z majitelů chtěl vyždimat ještě víc? Koho potrestáte? Majitele najemních bytů či domů? Ti tu daň jen přenesou na své nájemníky. Úchylné uvažování vskutku...
@jaroslav stehule fialová demagogie tu neměla být vůbec, ty 4 roky devastace za 1200 miliard bude obtížné napravovat. Chybí zákon o majetkové zodpovědnosti politiků. Ve středověku by je narazili na kůl.
@Uživatel_5700640 Nepřipadá mi to divné. Když vyšlo volební období tak, jak vyšlo, nedá se nic dělat. Ale vlastně kdykoliv by nastala situace, že by nová vláda a Sněmovna převzaly rozpočet od těch předchozích.
I přispěvatel do Reflexu umí psát objektivně.
Nebo nikdo z vedení Reflexu neměl čas to přečíst?
Nebo nikdo z vedení Reflexu neměl čas to přečíst?
@Uživatel_5734171 To by museli odhlasovat ti, kteří jsou u vesla. Tím by přišli o půl roku u koryta.
Kdy se bude volit do sněmovny je čistě věcí sněmovny, která přijímá zákony. Ale nechat vládnou starou tak dlouho bude asi problém...
Další problém je jednací řád, není čas ho teď změnit? Za rok domlouvání ho přijmout a nechat ho dalších pár období...
Mají toho před sebou hodně ale asi na to vykašlou, jako vždy
Další problém je jednací řád, není čas ho teď změnit? Za rok domlouvání ho přijmout a nechat ho dalších pár období...
Mají toho před sebou hodně ale asi na to vykašlou, jako vždy
Nová vláda bude hospodařit s rozpočtem od staré vlády? Vám to nepřipadá divné? Hodně divné?