Komentáře

Zpět na článek

JOINT J.X.D.: Jsem závislý nejen na marihuaně, ale i na internetu. Jak jste na tom vy?

12 komentářů

lasox
25. října 2011 • 11:44
nejen že snad velice podobně , já bych řekl , že i stejně
myslím si ale, jistí pánové pode mnou, že svůj nesouhlas jste mohli vyjádřit jakkoli inteligentněji než jste to udělali, jestli nemohli , něco nám to říká o vaší inteligenci.
P.S. : Jiří rozhovor v Legalizaci je perfektní ! (Bohužel se mi to číslo dostalo do rukou teprve nedávno )
myloshek
23. října 2011 • 21:58
...chtěl jsem na video reagovat:"Jsem na tom podobně v obou případech," ale zjevně bych se měl bát, že jsem jak pán říká "fetácká troska" a můžou za mnou přijít komunisti.
Komunistů se sice nebojím a Ježíšek je stejně o půl roku starší...
Ovšem pokud jsem díky mary a netu estébák, tak potěš Ježíš. Doufám jen v milosrdné peklo a doufám, že břitvy půjdou do nebe!
britva
22. října 2011 • 00:10
v pekle a nebo v kriminále, ty feťácká trosko za hříchy které pácháš komunistu na tebe, ten by tě vyléčil okamžitě z těch tvejch závislostí.co si to vůbec dovoluješ, vyzvídat na čem je kdo závislý ? ty estébáckej přisluhovači
torinese
21. října 2011 • 23:44
Mobil používám minimálně, využívám skype ,jak je jen možné, protože nejsem ochotná cpát mobilním operátorům dobrovolně svoje peníze (mobil často zapomínám v kabelce, takže se mi ani nikdo nedovolá). Bez internetu jsem byla poměrně dlouhou dobu a přežila jsem to taky ve zdraví. Je to strašný žrout času.
havlinda3
21. října 2011 • 09:10
Závislost mám na internetu i na PC ohledně mých koníčků i závislost na mobilu. Ale mám to postavené tak, že na dovolené, i třeba v délce 14 dní si ani nevzpomenu.
Vždy jsem své závislosti měla spojené s prostředím. Před bývalým manželem jsem tajila kouření, ale na společné dovolené mě ani nenapadlo si zapálit. (Nyní již nekouřím 12 let).
Závislost na internetu necítím jako pocit vnitřní prázdnoty (jak píše malvino), naopak. Jsem v neustálem kontaktu s přáteli, kamarády, setkáváme se daleko častěji než dříve. Lze to lépe domluvit A poznávám další a další lidičky. Zkrátka, internet mi umožnil více se setkávání s lidmi (spolužáky, kolegy, přáteli, lidi z určité vebové stránky...), někdy mám pocit že nestíhám... Dnes jdu na sraz zrovna jedné takové skupiny. Většinou to dávám dohromady já, ale mě to baví.
Každý jsme jiný, někomu stačí virtuální realita, já chci obojí. Přiznávám závislost na netu.
malvino
20. října 2011 • 22:41
Někdo řekl, že každá závislost je přiznakem vnitřní prázdnoty. A to na čem závisíme tu prázdnotu v nás alespoň trochu vyplňuje.
Život je změna. To není jen fráze, to je snad sama pods*** života. Když se po dlouhé době s někým uvidíme, tak jedna z prvních otázek je: Tak co je nového? Pokud sedíme doma, kde se nic neděje, tedy žádná změna, tak žijeme tak nějak míň než bysme chtěli. Tak si aspoň zapneme komp, a díváme se na změny (život) těch druhých.
kkk999
20. října 2011 • 20:46
Doležale, je mi tě líto, máš to opravdu ve své makovici už díky tomu svinstvu vyhrabáno!!! Kdybys nebyl novinář a kdyby díky tomu nebyla z tebe Policie zas*aná až za ušima, už bys dávno seděl za soustavné porušování §287 trestního zákona!!! Jsi živoucím důkazem, že v naší společnosti bohužel jsme se všichni rovni, ale někteří jsou pravděpodobně rovnější...
vindaloo
21. října 2011 • 20:58
Mas naprostou pravdu s tou rovnosti.. Jen si zapomnel dodat, ze existujou i zoufalci jako ty, ktery nemaj ani na to si poridit nejakou peknou zavislost..Uz mas zenskou, Milanku? Ze se ptam, co?
ajwn
20. října 2011 • 14:26
S obojím se setkávám poměrně často, i když s internetem denně a s jointem tak jednou dvakrát týdně. Nicméně bych JXD doporučil opravdu pravidelně opuštět jeho počítačovou kobku a vyrazit do šumných hvozdů, tam si pěkně sednout a v klidu si dát Iontika, kochat se vůněmi, barvami, světelnými efekty přírody a pak se vydat bloudit tam, kam tě THC zavede. Pokud v tom jede menší společnost přátel je efekt ještě zábavnější a člověk si na interfernet ni nevzpomene.
Faktem zůstává, že pokud je člověk doma, tak ho nemá moc co pozitivně stimulovat, aby mohl být v klidu bez Inter­netu,­TV,led­nice,­horké sprchy, teplé a pohodlné postele či gauče..S těmito závislostmi se holt musíme smířit.Možná bych to nenazval závislostmi,ale civilizačním standartem a bud s ním a bez něj budeme umět žít, nebo ne. Na tohle Vám nikdo žádné prášky nedá, na to si dáváte každý večer Jointa.
urvanej
20. října 2011 • 09:32
internetu se dá asi žít ale já bez něho být nemůžu ....ráno vstanu a první co udělám je , že zapnu comp a pak až to všechno ostatní a první kávu si bez přečtení zpráv na netu už nedokážu představit. Je to dobré nebo špatné nebo jaké to je ? Špeky nehulim asi pátý rok a vůbec mi to nevadí ... možná až se jednou celý net svět zhroutí , budu více svobodnější ... uvidíme ale určitě se kvůli tomu nezastřelím. Najdu si jinou závislost.