Komentáře
Televizní debaty Fiala‒Babiš: Premiér na lovu ztracených oveček, šéf ANO na nudném výletě s důchodci
15 komentářů
Alois Rudý
1
Buchert, ty jsi zřejmě nudný důchodce, ale navíc i lze hloupý.😑
Tady to bude o tom kolik zas propadne hlasů. Fialu minule zachránilo milion propadlych hlasů, díky tomu sestavil vládu. ČSSD, KSČM, PRÍSAHA vše těsně pod 5%. Ale osobně si myslím,že motoristé budou mít kolem 8%,voliči mají rádi nové strany. V minulosti Věci veřejné, TOP O9,PIRÁTI se tam dostali jako nové vzniklé strany.
eDoklady nefungují, to je poslední hřebík do rakve Fialovo vlády, koaliční kocourkov se právě loučí 😁
@Anton Augustin jestli nefungovalo, tak byla vina toho dotyčného který to s tebou řešil. Protože já jsem byl před chvílí u voleb a E dokladem jsem volil. Ty bys obvinil Fialu i ze své zácpy. Ubožáku.
@Jiosef Tyl
Tady můžeš napsat že jsi přistál na Měsíci, jistě se najdou tací, kteří ti to uvěří.
Tady můžeš napsat že jsi přistál na Měsíci, jistě se najdou tací, kteří ti to uvěří.
@Jiosef Tyl
novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-2025-online-40541824#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=I2zmat3KWx2-202510031653&dop_id=40541824&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-v-nekterych-volebnich-mistnostech-nefunguji-e-doklady-40541928#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-2025-online-40541824#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=I2zmat3KWx2-202510031653&dop_id=40541824&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-v-nekterych-volebnich-mistnostech-nefunguji-e-doklady-40541928#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Mirek Dušín
Ten čertík tam vyskakoval , máchal ručičkama ....
Ať vyhraje Babiš nebo nebo Fiala, oba to budou mít těžké. Protože občany jim nikdo nevymění. 😒😟
Se mi zdá slušná účast, k volbám chodí poměrně dost lidí.
Média nás zásobují vymyšleným nesmyslem, že 30% lidí váhá. A politici na to naskakují a snaží se těchto 30 procent získat. Je to čistokrevný nesmysl, maximálně se lidé rozhodují mezi dvěma podobnými subjekty, nebo se rozhodují, že k volbám vůbec nepůjdou. Takže to je v praxi tak, že ANO bojuje o 3 procentní body lidí, co váhají mezi ANO, Stačilo, SPD a nikam nejít. Ale přitroublý Bureš si myslí, že na chodníku leží 2 miliony hlasů, jen se shýbnout, proto ty šaškárny na sítích, proto ty scénky s tančícím strýčkem Andrejem. přitom od ten plebs vysloveně nenávidí...