Komentáře

Zpět na článek

Televizní debaty Fiala‒Babiš: Premiér na lovu ztracených oveček, šéf ANO na nudném výletě s důchodci

15 komentářů

Alois Rudý
Buchert, ty jsi zřejmě nudný důchodce, ale navíc i lze hloupý.😑
seng
Tady to bude o tom kolik zas propadne hlasů. Fialu minule zachránilo milion propadlych hlasů, díky tomu sestavil vládu. ČSSD, KSČM, PRÍSAHA vše těsně pod 5%. Ale osobně si myslím,že motoristé budou mít kolem 8%,voliči mají rádi nové strany. V minulosti Věci veřejné, TOP O9,PIRÁTI se tam dostali jako nové vzniklé strany.
Anton Augustin
eDoklady nefungují, to je poslední hřebík do rakve Fialovo vlády, koaliční kocourkov se právě loučí 😁
Jiosef Tyl
@Anton Augustin jestli nefungovalo, tak byla vina toho dotyčného který to s tebou řešil. Protože já jsem byl před chvílí u voleb a E dokladem jsem volil. Ty bys obvinil Fialu i ze své zácpy. Ubožáku.
Anton Augustin
@Jiosef Tyl
Tady můžeš napsat že jsi přistál na Měsíci, jistě se najdou tací, kteří ti to uvěří.
epr3
@Jiosef Tyl
novin­ky.cz­/cla­nek/vol­by-do-poslanecke-snemovny-2025-online-4054­1824#d­op_ab_­vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­novin­ky.sz­nhp.bo­x&dop_­req_id­=I2zma­t3KWx2-2025­100316­53&dop­_id=40­541824­&sou­rce=hp­&seq_n­o=2&ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/vol­by-do-poslanecke-snemovny-v-nekterych-volebnich-mistnostech-nefunguji-e-doklady-4054­1928#d­op_ab_­vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­novin­ky.sz­nhp.bo­x&sou­rce=hp­&seq_n­o=3&ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz
Mirek Dušín
Ten čertík tam vyskakoval , máchal ručičkama ....
Jiosef Tyl
Ať vyhraje Babiš nebo nebo Fiala, oba to budou mít těžké. Protože občany jim nikdo nevymění. 😒😟
Anatolij Vasil
Hodně lidí přišlo volit.Fiali bylo už dost!
Anton Augustin
Se mi zdá slušná účast, k volbám chodí poměrně dost lidí.
Anatolij Vasil
@Anton Augustin Taky si říkám že jde volit docela hodně lidí.
Uživatel_5734171
Média nás zásobují vymyšleným nesmyslem, že 30% lidí váhá. A politici na to naskakují a snaží se těchto 30 procent získat. Je to čistokrevný nesmysl, maximálně se lidé rozhodují mezi dvěma podobnými subjekty, nebo se rozhodují, že k volbám vůbec nepůjdou. Takže to je v praxi tak, že ANO bojuje o 3 procentní body lidí, co váhají mezi ANO, Stačilo, SPD a nikam nejít. Ale přitroublý Bureš si myslí, že na chodníku leží 2 miliony hlasů, jen se shýbnout, proto ty šaškárny na sítích, proto ty scénky s tančícím strýčkem Andrejem. přitom od ten plebs vysloveně nenávidí...
Jofa X
@Uživatel_5734171 Ne,on ten plebs miluje protože ho živí😀
Mirek Dušín
@Jofa X intoše bych nahnal do dolů , makat rukama 12 -ky
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 jj ODS má svých 9% taky.