Padni komu padni
Fiala proti Babišovi podruhé: Premiér méně útočil, vrátil se starý Andrej. Co si na sobě navzájem pochválili?
20 komentářů
Pavel Nyklíček
5
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu o babišových plánech.
Přejít do diskuze
@seng
Co jistí? Dotace? Chaos? Otevřené kauzy? Nebo něco nového, co vyplave na povrch po volbách?
Co jistí? Dotace? Chaos? Otevřené kauzy? Nebo něco nového, co vyplave na povrch po volbách?
@Anatolij Vasil
a já mám stejné právo si o tobě myslet, že jsi hlupák... Respektive blbka...
a já mám stejné právo si o tobě myslet, že jsi hlupák... Respektive blbka...
@Richard Šebesta
Bavím se, Šebestíku. Právě nad obrázkem Babišova ksichtu trochu upraveného s nápisem "Pozor na krysu slovenskou, v poslední době se vyskytuje na českém venkově a oblbuje tam důchodce" (z internetu). Rozkošné.
Bavím se, Šebestíku. Právě nad obrázkem Babišova ksichtu trochu upraveného s nápisem "Pozor na krysu slovenskou, v poslední době se vyskytuje na českém venkově a oblbuje tam důchodce" (z internetu). Rozkošné.
@Michal Bednarek Bednarek.Koho volím a proč do toho tobě vůbec nic není.Tak se tím řid.
@Miroslav Zita
Aby to neudělal koblihový mág odrážejíc se pomocí rohlíku a tyčky uheráku.
Aby to neudělal koblihový mág odrážejíc se pomocí rohlíku a tyčky uheráku.
@Anatolij Vasil
Tak ty musíš být řádný dement.
Volit někoho, kdo chce vystoupit z EU, ale zároveň bere hromadu peněz z EU Parlamentu za nic. Trochu schíza, ne?
Tak ty musíš být řádný dement.
Volit někoho, kdo chce vystoupit z EU, ale zároveň bere hromadu peněz z EU Parlamentu za nic. Trochu schíza, ne?
@našinec
Až tak daleko došli voliči, že volili a volili a volili a volili, až se voly staly samy...
Až tak daleko došli voliči, že volili a volili a volili a volili, až se voly staly samy...