Padni komu padni

Zpět na článek

Že máte telefon na Macrona? A co jako?! Fiala v přímém souboji přejel Babiše. Šéf ANO se choulil u stolku

77 komentářů

Zdenek Kratochvil
Docela jsem se bavil,při čtení vašeho komentáře k článku SOUBOJ BABIŠ - FIALA!!! ASI JSEM SE DÍVAL NA JINÝ SOUBOJ!!!! JE TO HRŮZA CO DOVEDETE NAPSAT ZA BLBOSTI A ZA TO VÁM NĚKDO JEŠTĚ PLATÍ!!!!
Zdenek1313
Fiala byl vynikající,dokonalý rétor s noblesním vystupováním, neuvěřitelnou hloubkou znalostí od jaderné energie, přes obranný průmysl až k dokonalé znalostí potřeb občanů, demokratického vidění světa a budoucí prosperity ČR. Jenom nechápu, kdo za něho poslední čtyři roky řídil vládu...
Uživatel_5498579
Mně tedy přišlo, že tuhle debatu Babiš narozdíl od Fialy v pohodě ukočíroval, ale možná mi chybí ty správné stranické brýle..... 😁
Zdeněk Krejčí
Nestačím koukat,co udělá tzv "stranický" přístup a náhled redaktora reflexu ( kdysi ctiveho časopisu).Ten viděl AB zahmanrho do kouta a křičícího své obvyklé nesmysly. Já viděl AB,na rozdíl od předešlé debaty na CNN,jako dobře připraveného, perfektně opnujiciho rétora, který nedal 1mm disk.pole zadarmo a zejména v ekonomických otázkách svého soupeře doslova přejel a usvědčil z neschopnosti zvláště v kořenech a prohloubení nehorázné inflace a největšího pádu ziv.urovne ČR v rámci EU. Ostatně jsme to všichni,na rozdíl od sousedních zemí,pocítili.
Jaroslav Lindner
Babiš podlehl trémě. Ne každému se dostane pocty přiblížit se k samému premiérovi. A navíc s ním diskutovat v cizím jazyce. VŠ profesor a vekslák.
Zdeněk Krejčí
@Jaroslav Lindner ,jó, obvyklá rétorika lepsočlověka snažícího se diskvalifikovat soupeře nálepkou,nikoliv fakty,proto: pryč s Elitáři pozrivsimi Šalamounovo ***.Sice posvátné,ale imaginární.Pro většinovou společnost bez účinků.
Jiří Korec
Že se nestydíte takhle lhát.Vy novináři jste ovlivnění Fialou.
Kolik vám za ty lži platí?
Pan Babiš naopak svým klidem odzbrojoval toho cholerického,hlas zvyšujícího a prolhaného Fialu.Už,aby byl pryč.
Zdenek Kratochvil
@Jiří Korec SVATÁ PRAVDA PANE KOREC👏👏👏
našinec
Ono je to jednoduché. Dnes je poslední předvolební debata na Nově a tak se snaží pátá novinářská kolona vyprovokovat Babiše, aby udělal chybu v duelu s Fialou.
Bobes006
To jsem asi viděl jinou diskuzi. Fiala lhal byl nervózní, hrál si na rozhodného.. Babiš byl v klidu. Čekal jsem cholericke výstupy a nic. Jinak nebudu volit ani AB ani Fialu.
Jiri Lesko
Když se někdo topí,tak se stébla chytá a to se Fialovi nelíbí.Kdo by se s ním špinil,co slíbil,nesplnil!!!
Mirek Dušín
Už je čas , pane učiteli ...
Alois Rudý
Rozhodující je, že Babiš přejede Fialu u voleb a tom to je😁
Georg Waldman
On má telefon na Macrona, ale justice chystá necky a vaří vodu na jeho prasárny. Včera mu to nepřímo připomněl Fiala.
Alois Rudý
@Georg Waldman.... No necky připravené jsou, ale pro Fialu a podobné proukrajinské kolaboranty, ohrožující svojí činností bezpečnost Česka.😑
Losina
@Alois Rudý Člověče, největší hrozba jsi ty.
Jiří Korec
@Georg Waldman
Aby jste v těch neckách, neskončil vy.Karma je zdarma.
Zdeněk Krejčí
@Georg Wal nejsou argumenty,tak se vytáhnou podloudné francouzské nákupy, nemo­vitos­tí,ví­me,jak politicky funguje Fr.justice,viz M.Le Pěn. Takže Péťo vrať se k igelitkam s miliony v kampeličce na nákupy neexistující UA munice a přemýšlej,kdo to zahrál šťastně do autu.
Zdenek1313
@Georg Waldman opravdu? Nebo už znáte rozsudek dopředu?
Georg Waldman
@Zdenek1313 Rozsudek neznám, ale rozhodně nebude zproštěn viny, to už je s doporučení nejvyššího soudu zřejmé.
Uživatel_6202245
Besedu som sledoval celú, ale asi v nejakom inom vesmíre ! Napriek veľkej snahe CNN, moderátorov a jednostranných " expertov " typu nenávistného Bucherta, ukázala ekonomicky zdatného Babiša a nervózneho klamára, Fialu, ktorý sa sám znemožnil . Ako môže byť Babiš preruský, keď zbohatol práve a len, že je prozápadný a proeurópsky ...
Uživatel_5734171
@Uživatel_6202245
ty jsi dobrý exot. Když někdo mává grafy, co mu připravili a zalaminovali tak je ekonomicky zdatný?))) A zkus si nastudovat něco o tom, jak zbohatl Babiš... je to hodně výživné čtení. Třeba bývalí majitelé Kosteleckých uzenin by mohli vyprávět. O dalších podvodech nemluvě. Ostatně právě u vás na Slovensku dostal pravomocnou pokutu 1,5 miliardy korun za fintu s převzetím konkurence United Backeries. U nás mu stejná finta prošla, protože předsedu ÚHOS Rafaje zkorumpoval. Ale ty si dál žij v bludu, že je estébák ekonomický a podnikatelský génius...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasna 100 %.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Ty už proti Fyjalovi (octup!) nefandíš KOMUKOLIV, jak jsi tu do nedávna psal? (VŠECHNO lepší než pětidemolice, než prolhaný Fiala...) Převlékáš právě kabát?
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
v tom se jediném shodneme...)))
Jaroslav Lindner
@Uživatel_5734171 Většina českých miliardářů (Franta Mrázek) začínala za totáče jako veksláci.
Zdeněk Krejčí
@Uži­vatel­_57341­Doce­la si s tím Rafajem troufalé a v duchu Rudého práva smaznete všechno, že vás huba nebolí?!!
Michal Bednarek
@Uživatel_6202245
Co kdyby ses raději staral o ekonomiku tam u vás? Již brzy to bude potřebovat jak prase drbání. Začínám mít pocit, že na Slovensku jsou všichni ekonomičtí šíbři. Včetně Babiše.
Uživatel_5734171
@Michal Bednarek
O Babiše bych se nestaral, kdyby nebyl premiérem téhle země a nechtěl být znovu...))) Jinými slovy, nech to na mě. o koho nebo o co se starám...
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 Bednarek rád lidem říká co mají a nemají dělat.Je to takový malej utajenej stebacek
Uživatel_5734171
Nevydržel jsem ani polovinu, ale i to mi stačilo k tomu, abych viděl ten obrovský rozdíl. Fiala vystupoval suverénně, i když na můj vkus dost agresivně. Já nemám tuhle prvoplánovou agresivitu rád, ale asi mu to marketéři poradili. Bureš byl v těžké defenzivě, působil jako školák. kterého chytli při masturbaci nad fotkou kuchařky. Já se na TV nedívám tři roky, tohle byla výjimka, ale takhle slabého a směšného Bureše jsem nikdy neviděl. Zásadní byla jeho odpověď, jak vyřeší střet zájmů. Jen dokola opakoval, že vyřeší, ale neodpověděl jak a to ani na opakovaný dotaz. Neboli NEBUDE v exekutivě. A na dotaz, zda se nechá vydat trestnímu stíháni odpověděl, že nenechá. ANO nebude mít dostatek hlasů, aby to zařídilo. Okamura nechá Bureše vydat, protože se mu to bude hodit. protože za to bude chtít referendum o EU a NATO. Jinými slovy, Bureše čeká horký podzim. Bohužel se to projeví na celé zemi...
Uživatel_5577504
@Uživatel_5734171
Jistě. Soudruh Fialenko lhal ligu mistrů, byl drzý, skákal do řeči a asi si předem šlehnul lajnu koksu.

Tohle může volit jen úplný idiot.
Michal Bednarek
@Uživatel_5577504
Úplný idiot může volit jedině tlupu ekonomických hochštaplerů z ANO, SPD a Stačilo. A někteří z nich ani neskrývají, že by rádi opět přivítali ruské tanky.
Richard Šebesta
@Michal Bednarek Ty vogo jakou drogu šňupeš ? Koks nebo Marihuanu možná LDS ? Já jsem slyšel náhodou že Okamura by tu chtěl japonské tanky ! No a ty které bruselské a diktát Bruselu,že ?
Uživatel_5577504
@Michal Bednarek
Žádné ruské tanky. Korejské tanky! A přijedou tuto neděli!

Co chlastáš?!?
Mirek Dušín
@Michal Bednarek rusáci už žádné tanky nemají a i kdyby , tak daleko nedojedou
Anatolij Vasil
@Uživatel_5577504 👍👍
Jiri Lesko
Soulas­100%@U­živa­tel_55­77504
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Bureš střet zájmů má již dávno vyřešený, protože nyní by ho už nestihl a po volbách navrhne za sebe náhradu Káju. Ten má jen střet chrupu, kde se zuby navzájem nekoordinovaně setkávají a to je legální...😁
A je vyřešeno.
Problém je, že bude muset vyhrát volby a když by se to případně povedlo, vláda se může zřídit až za 2 měsíce, bo Pavel nechá Babiše skládat a skládat a skládat, pak mu vyškrtá Okyho a Komanče, jak avizoval a zas se bude skládat znova.
Mezitím bude soud......
No není ta politika úžasná 👍
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček to hodně pomůže ČR, viď, nyklíčku. Kaprál z hradu se bude vměšovat do přání a volby občanů? Jak demokratické.
Uživatel_6202245
@Uživatel_5734171 Čím menej si to sledoval, tým viac o tom píšeš ? A na základe čoho ?
Jan Ráž
V tom duelu nebo o přesvědčování přesvědčených, ale o netozhodné. Podle mne Fiala nebyl moc přesvědčivý. Kdybych nebyl přesvědčen nevolit ani ANO ani SPOLU, Fiala by si mne rozhodně nezískal. Tu útočnou taktiku u Fialy nechápu, zbytečně ztrácel svůj obvyklý nadhled a následně i sympatie u těch občanů, kteří u něj oceňují klid a rozvahu.
Projevil totiž strach z prohry ve volbách i z toho, že přijde i o post předsedy ODS.
Pavel Nyklíček
@Jan Ráž
Tohle je odjakživa politická hra.
Kdo je více vidět, ten bere vše.
Babiš moc vidět nebyl a jistě se zde nenajde někdo, kdo by řekl, že Babiš exceloval, byl dynamický, nebo hbitě reagoval.
Dnešní debata může být odlišná a oba si mohou postoje obrátit, ale netipuji, že by měl Babiš v jeho letech na sklonku života ještě sílu takto šaškovat, když ví, že po volbách jeho vrcholná politika končí a bude předávat žezlo ala Kája.
Uživatel_1338717
Argu­menty,­stra­tegi­í, plány Babiš toho Fialu přejel na plné čáře.. bohužel Fiala byl jako štěkající pes který nekouše...
Pavel Nyklíček
Koukal jsem, že tento server není jediný, kde dostává Babiš za uši.
Ona ta debata vypadá nevinně, ale třeba na Seznamu 50% voličů zařadilo babise do proruske sekce. Babiše do koše atd...
Ani druhá polovina ho nechválí.
Dnešní duel bude rozhodující. Pokud Babiš neuspěje a zřejmě ne, jelikož je marod, tak jeho milí čehůni mu dají zítra stopku.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Zatím jsem nahlásil příspěvek.
Uživatel_5577504
@Petr Minář
Správně. Vy fialoví fašounci umíte jen lhát, krást a práskat. Je ti líp, udavači? 🤣👏
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Ale dí ty vrahounku.
Bubák Bubák
@Petr Minář nejhloupější soudruhu mináři, přestaň škodit svými tlachy občanům ČR.
Asatin
Estebacek nemel narok a jedine se muze tesit na milovane babicky jak mu budou nosit svacinky na Bory.A jak je u neho zvykem,bude ve vezeni praskat i na bachare.
OldMonkey
@Asatin a jinak zdravicko slouzi?
Josef Stehlík
Fiala byl trapný,pořád skákal Babišovi do řeči byl nervozní na rozdíl od Babiše,který byl výjmečně klidný.Nutela jak se rozjal,tak ho nemohla zastavit ani redaktorka,která tuhle diskuzi vedla.Díval se na Babiše místo na diváky,kteří tam seděli a mlel stále ty své lži.
Petr Minář
@Josef Stehlík
Ano, tupec bývá klidný. Přežvykuje a čumí.
Bubák Bubák
@Petr Minář hloupý soudruhu mináři, drž užvaněnou frasnu.
lug70
@Josef Stehlík ta Fialova nervozita pramenila ze strachu o vlastní kejhák. Pokud vyhraje Babiš, tak se s tou Fialovu mafiánskou bandou už párat nebude, po tom co mu prováděli. Všechny ty kostlivce z jejich skříní Babiš vyhodí ven a že jich tam mají. A většinu kriminálního charakteru na dlouholeté žaláře. Tentokrát si je Babiš i s Okamurou vychutnají.
Uživatel_5577504
Fialový sedmilhář lhal, lhal a lhal. A byl drzý jak opice. Vypadalo to, že mu jeho miláček z banderistánu nechal šňupnout lajnu koksu. Amatérka moderátorka toho hňupa nechala ptát se oponenta a žvanit totální nesmysly. Hrůza. Toho blba může volit jen úplný idiot.

Babiše nemusím, ale fialovému lháři omlátil fakta o tu jeho prolhanou dutou makovici. Pro mne jednoznačný vítěz.
Josef Stehlík
@Uživatel_5577504 Přesně tak.
Miloslav Grydil
Kdo koho přejel, ten neschopný Fiala, já jsem to vyděl úplně jinak. Chraň bůh, aby ještě dál likvidoval tuto zem. Myslím, že už ukázal co umí, za 4roky 😩
Eliška Janalíková
@Miloslav Grydil
Fakt jste to "vyděl"?
Bubák Bubák
@Eliška Janalíková ano vyděl, janalíková, vyděly jsme to všichni 4 roki. Zase ryjeme držkou v zemi. A češtinou se neoháněj, janalíková.
Jiří Odvárko
Tohle vystoupení Guru Babiše Velký Karel prokaučoval. Měl ho poslat opět ke Xaverovi. Slovenský primát - uječený makak, nedal dohromady souvislou větu. Možná by bylo lepší, kdyby dvojministr poslal do diskuse svoji teriérku Betynku. Výhod by bylo několik. Betynka inteligencí makaka převyšuje a svým štěkáním by nikoho neurážela, jako to stále dělá majitel sekty ANO.
František Pešťák
@Jiří Odvárko Ten tvůj profesůrek tam poskakoval jak tajtrlík.Dobře že už vypadne
Josef Stehlík
@Jiří Odvárko Odvárko viděl jsi to vůbec?Fiala byl trapný rozklepaný a nevyc­hova­ný.U­klid­nit ho nemohla ani paní redaktorka.Pořád mlel ikdyž měl zrovna slovo Babiš.skákal mu do řeči prostě nevychovaný ODSák.
Karel Teply
@Josef Stehlík Kde je ta líheň idiotů jako jsi Ty Stehlíku ? Tipuji to na Petrohrad !!
Richard Šebesta
Fiala přejel Bureše v přímém souboji. Ovšem nebude to i tak Nutelák kdo vyhraje. S velkou pravděpodobnosti bude poražen v přímém souboji právě agentem Burešem a jeho ANO. Co bude dál,se uvidí.
Miroslav Zita
Fiala maximálně překonal sám sebe ve falešném postoji bojovníka. Víc afektovaný už ani nemohl být. Sluší mu herecká póza, kdy se snaží být více profesorský, než ve skutečnosti je. Babiš byl v módu "neagresivity"
Pavel Nyklíček
@Miroslav Zita
Babiš byl v módu OFF.
Velká chyba. Spíše už nemohoucnost. Je starý a těší se, až žezlo za dva dny předá.
Josef Stehlík
@Miroslav Zita Přesně tak to bylo.
Pavel Nyklíček
Vystupování bylo opravdu i po stránce fyzické, tedy pohybů těla, zcela zásadní.
Okamura už na to přišel. U stolku nesmíte jenom stát. Je potřeba se točit jak kohout na korouhvičce, točit se bokem k publiku a ruce mají být aktivní.
Fiala dělá přesně to samé.
Volič u debat neusiná!
Babiš usínal....🫤
Už to není ten starý Babiš. Už je jen starý a bylo to hodně znát.
Věk nezastavís a Zeman byl o 2 roky mladší , když vstupoval do poslední funkce! Byla z toho LDN.
Voliči ANO by měli přijmout fakt, že jejich lídr se bude do budoucna jmenovat Kája.
Josef Stehlík
@Pavel Nyklíček Ty sis musel dát silný matroš.
našinec
Babiš přejel Fialu. Fiala poskakoval a skákal do řeči jako malý hajzlík.
Pavel Nyklíček
@našinec
Pokud jsi v obraze, tak přesně tuto rétoriku začal používat Okamura.
Volič neusiná, lídr je fyzicky aktivní, což samozřejmě old Andy nebyl.
Věk nezastaviš.
Anatolij Vasil
Zase od vás kluci pisalci nadpis lež.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Přečetl.jsem si titulek, pak vyhodnotil to co v televizi proběhlo a mohu jen konstatovat známé provolání:.
Král je mrtev ať žije král...
Andy odchází. Pomalu ale jistě.