Fotogalerie
Za všechno můžou Ukrajinci! Všechno dáme všem! Jak by to vypadalo, kdyby měly strany upřímné plakáty?
39 komentářů
Karel Přibyl
0
Co kdyby šly všechny strany do ***e ...
Matete nas dobry vseholid!
Ve volbach nevolime vladu, ale poslance Snemovny Parlamentu Ceske republiky. ☝
😜😎
Ve volbach nevolime vladu, ale poslance Snemovny Parlamentu Ceske republiky. ☝
😜😎
"Green Dealem proti Putinovi", Danuše Nerudová.....To manifestovala soudružka Nerudová na demonstraci za demokracii.
Alois Rudý
A volební plakát dosud vládnoucí koalice: "Dejte nám ještě čtyři roky, nestihli jsme rozkrást všechno"☺
Uživatel_5577504
Soudruh Fiala by měl mít slogan
VSECHNY JSEM VÁS OKRADL. VOLTE MĚ, S JISTOTOU BUDETE ŽEBRÁCI!
VSECHNY JSEM VÁS OKRADL. VOLTE MĚ, S JISTOTOU BUDETE ŽEBRÁCI!
Anatolij Vasil
Pokud budou Ukrajinci deportováni hlavně od r.2022 zpět do své vlasti budem jen tleskal.👏👏👏
lug70
Vidno, že žumpoidní Forum24 číslo dvě se ještě na poslední chvíli snaží kriminální vládě pomoci seč může. Nezávislost je fuč (spíš ani nikdy nebyla) a že jste provládní vysílačka se už ani netajíte. Správný novinář nemá vládě sloužit, má jít vládě tvrdě po krku, kór takové co se zmítá v samých kauzách organizovaného zločinu. Má sloužit lidem a informovat je objektivně a nezaujatě, jinak to už není novinář, ale zbabělý presstitut bez morálky, horší než ti, kterým slouží jako onuce.
Richard Šebesta
No k předvolebním slibům řeknu toto. Překvapil mne příjemně jeden bývalý politik,kterého nesnáším to říkám na rovinu. Byl to mafián za jeho krátkého vládnutí měl plno afer a kvůli své aroganci a nabubřelosti a kauzám jeho vláda padla dříve než byly řádné volby. Je to Mirek Topolánek,ale opravdu mne překvapil svou upřímnosti .Byl snad první kdo to řekl,tedy tu pravdu o volbách.
Politici nemohou přece před volbami říkat lidem pravdu, nikdo by je nevolil.
Tolik férovosti bych od něho nečekal. I když on to může dnes říct,už je mimo politiku, takže vo co gou ?
Politici nemohou přece před volbami říkat lidem pravdu, nikdo by je nevolil.
Tolik férovosti bych od něho nečekal. I když on to může dnes říct,už je mimo politiku, takže vo co gou ?
Babiš je starej, takže ho omlouvá stáří, ale u Okamů, který k nám dorazil jako imigrant a dostal pomocnou ruku státu, tak ten je ztělesněním nechutného politického byznysu.
Jeho arogance a touha po penězích podpořená touhou ubližovat slabým je bohužel smutnou chvilkou v jeho životě, jelikož zapoměl, že pokud bychom se k němu zachovali stejně, jezdil by dnes dále s popelnicemi za mořem.
Nechápu lehkomyslnost lidi,. kteří zapomněli své ryzé češství a Japonci a Slovákovi jsou ochotni svěřit řízení svého státu, kde umírají jejich rodiče, aby oni mohli žít.
Jeho arogance a touha po penězích podpořená touhou ubližovat slabým je bohužel smutnou chvilkou v jeho životě, jelikož zapoměl, že pokud bychom se k němu zachovali stejně, jezdil by dnes dále s popelnicemi za mořem.
Nechápu lehkomyslnost lidi,. kteří zapomněli své ryzé češství a Japonci a Slovákovi jsou ochotni svěřit řízení svého státu, kde umírají jejich rodiče, aby oni mohli žít.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
Michal Horáček kdysi nazval Okamuru komerčním nacionalistou a sedí to dokonale. Okamura to dělá jen a pouze pro peníze, kdyby se vyplácelo být jehovistou, je jehovistou, kdyby se vyplácelo být anarchistou, je anarchistou. U nás je nejméně pětina lidí silně nacionalistická a navíc dost jednoduchá, což je přesně cílová skupina Okamury. Těm lidem je jedno, že bez ukrajinských pracovníků by ze dne na den zkolabovalo zdravotnictví, služby, o stavebnictví nemluvě. Bez ukrajinských dělníků by nefungovala ani jedna stavba. Je to můj obor, vím o čem píši. To neznamená, že se otázka ukrajinských lidí u nás řeší dobře. Ale Okamurovi nejde o řešení, jde mu jen a pouze o to, vysát hlasy nacionalistů.
Michal Horáček kdysi nazval Okamuru komerčním nacionalistou a sedí to dokonale. Okamura to dělá jen a pouze pro peníze, kdyby se vyplácelo být jehovistou, je jehovistou, kdyby se vyplácelo být anarchistou, je anarchistou. U nás je nejméně pětina lidí silně nacionalistická a navíc dost jednoduchá, což je přesně cílová skupina Okamury. Těm lidem je jedno, že bez ukrajinských pracovníků by ze dne na den zkolabovalo zdravotnictví, služby, o stavebnictví nemluvě. Bez ukrajinských dělníků by nefungovala ani jedna stavba. Je to můj obor, vím o čem píši. To neznamená, že se otázka ukrajinských lidí u nás řeší dobře. Ale Okamurovi nejde o řešení, jde mu jen a pouze o to, vysát hlasy nacionalistů.
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 A on to jinej politik dělá z lásky k voličům?To jste tedy přišel na patent světa!Cituji on to dělá kvůli penězům.To snad všichni!Nebo že by pro vaše krásné oči?!
Richard Šebesta
@Anatolij Vasil To je přesné. Autor toho traktátu se nám snažil říct,že SPD to dělá pro peníze ostatní strany zejména ty vládní z férovosti a slušnosti ! Opravdu voliči čtyřgangu někdy perlí
kraviny, to by jeden žasl.
kraviny, to by jeden žasl.
@Anatolij Vasil Ty máš přehled zastřeleného ruského medvěda. Sbal si věci a maž za ural, komsomolče.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil typická vasilisa podle sebe soudím tebe, teda politiky.
Petr Minář
On stačí ten plakát "Volte lepší život", co má skutečně ANO. Za ten lepší život v popředí ručí estébácký kriminálník s inteligentním výrazem, který zcela odpovídá jeho názoru, že Slunce je planeta. A když se to doplní podržtaškami "Rosatomem" Havlíčkem a "Nebuď slušnej" Vojtěchem z jedné strany, matronou, co chce být pin-up-girl hnutí ze strany druhé, musí to každého soudného člověka s IQ nad 80 přimět od takového "lepšího života" prchat a prchat. CO NEJDÁL.
@Petr Minář
Ty roztažené paže Ježíše babiš na plakátu jsou vymluvné.....
Ty roztažené paže Ježíše babiš na plakátu jsou vymluvné.....
Anatolij Vasil
@Petr Minář Seznam-Fialova vláda se loučím s obrovským rozpočtovým schodkem 286 miliard.Co říkáš soudruhu Minari?Tvůj guru a takový dluh!!!
@Anatolij Vasil Nauč se česky, bolševický imigrante. Nemysli si, že tady tak budeš žvanit věčně. Už se připravuje zákon (konečně), jak týpky tvého střihu poslat do gulagu.
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Tohle říkám:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nazory-komentare-komentar-zbytecne-nas-napinali-vlada-nakonec-preda-kasu-v-obstojnem-stavu-287399
Na tvůj ruSSký mozek složité, ty pobereš nejvýše hesla pro spodní třídu dezolátů: "Máme hlad" a "Fyjalo octup".
Tohle říkám:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nazory-komentare-komentar-zbytecne-nas-napinali-vlada-nakonec-preda-kasu-v-obstojnem-stavu-287399
Na tvůj ruSSký mozek složité, ty pobereš nejvýše hesla pro spodní třídu dezolátů: "Máme hlad" a "Fyjalo octup".
Bubák Bubák
@Petr Minář hloupý soudruhu mináři, proč už nemas
Hele, to už není ***. To koště Okamura chce ODSUN Ukrajinců z Česka. Náš malej Áda. Na to nemá, ale kdyby se nějakým omylem do vlády dostal, bude tady slušnej bordel. Ve stylu "když může on...". Kripla nesmíš pustit k moci ani omylem. Koukni na dnešní burešův tisk, co to ho.va.do vyplodilo. Jede to samý, co před válkou Adolf se židy. Zakomplexovaný pochcan by se rád pomstil za všechno příkoří.
A Šebestovi urazím na dálku pracky, jestli toho kripla bude volit.
Slyšel jsi mě?
A Šebestovi urazím na dálku pracky, jestli toho kripla bude volit.
Slyšel jsi mě?
Za všechno Ukrajinci nemůžou, za větší část může zlodějská vláda vedená ODS v čele s Fialou a tu jste si vážení spoluobčané před 4 roky sami dobrovolně zvolili.
Richard Šebesta
@Frantisek Najman to slovo do pranice a pravdivé.
Hoši, vy jste se hledali...