Téma
Po volbách se mnohým může vše změnit aneb Příručka domácího odboje pro příští volební období
11 komentářů
Miroslav Kašpar
0
No, zbrojit jistě nebudu. Nicméně v případě (poměrně pravděpodobném) pokusu o mou korupci zvýšením platu budu muset zvážit, jakou část takového zvýšení budu obratem přeposílat na Dárek pro Putina 

Hrůzovláda fialových vlastizrádců je za námi. A nyní vyšetřování, soud a tvrdý trest. I pro kolaboranty, Minář, i pro kolaboranty!
Nic zcela nového se pro mne nemůže stát. Ve své soukromé válce s mně nepřátelským a zločinným režimem jsem žil přes 40 let. Takže v nejhorším budu podporovat KAŽDÉHO jedince, spolek, akci, stranu nebo hnutí, které bude proti mně nepřátleskému režimu a jeho protagonistům NĚCO KONKRÉTNÍHO a pokud možná i účinného dělat.
Rozhodně se nadále nehodlám dohadovat v diskuzích se sběří Rudý-blbák-našinec-Vasil-Šebesta-eprd3-lug-RuSS-seng-růvna-Čená-blbella.
Rozhodně se nadále nehodlám dohadovat v diskuzích se sběří Rudý-blbák-našinec-Vasil-Šebesta-eprd3-lug-RuSS-seng-růvna-Čená-blbella.
@Petr Minář Tak co tu děláš?!To je diskut,kde se navzájem diskutuje k dané věci!!Jo ty vlastně nevíš co je slušný diskut!Si připravujeme půdu že to nedopadne pro Tebe tak jak si přeješ.My se tu bez tebe obejdeme to se nestrachuj.
@Anatolij Vasil Minář alias Mertlík je už starý kmet, který si svou nenávist zatím může ventilovat zde slovním průjmem a urážením oponentů v diskusi. Lituji už teď jeho příbuzné nebo ošetřovatele až k vůli postupujícímu stáří ulehne, bude srát a chcát pod sebe, potřebovat neustálou péči a ventilovat si svoje mindráky ve svých článcích ani v diskusi nebude už moct. Potom si bude vybíjet zlost na těch co o něj budou pečovat. To budou chudáci.
@Anatolij Vasil
Pro tupce: nikde nepíši, že nebudu dál, podle potřeby, psát své názory, pokud to půjde a bude kam. Na štěkot nereagovat.
Pro tupce: nikde nepíši, že nebudu dál, podle potřeby, psát své názory, pokud to půjde a bude kam. Na štěkot nereagovat.