Komentáře
Jaroslav Herman
9
Je dobre, ze ruda Kaca zustala mimo!
Přejít do diskuze
Dalo se čekat, totalita komunistů nás staré je stále v paměti, takže stačilo šlo do háje. Důchodci rozhodli volby.
Tak jak Kači? Moc to nevyšlo, co? Ono rudá uderka nebyla tak úderná. Vrať se raději do Brusele, z které bys raději prchla. Tam toho moc nepoděláš a prachy jsou lepší. V ČR více fouká a nebyla by to taková jistota.
@Jaroslav Herman ano, to je urcte pozitivum techto voleb..otevreni vlastizradci mimo snemovnu je dobra zprava
Princezna s rudou hvězdou na čele a Vidlák. Který z nich je generální tajemník ÚV KSČM?
@Richard Sebesta haha.ty se sice radujes, ale Burese prece nemas rad, nebo uz jsi zase otocil? . povime si mozna uz za dva roky nebo i driv..bures se napakuje a necha po sobe spalenou zem,pobiracum davek a duchodu samo neco do koryta prisype ale nebude to zas tak moc a bude to jedine na dluh tazke sekery budou obri..ze mu za to zatleskas o tom nepochybuju, tobe to totiz bude stacit
@Richard Sebesta to chce klidek Sebiku, ja si moc dobre pamatuji jak jsi tady do Burese sel, a nekdy docela tvrde a vetsinou to bylo i postavene na faktech coz je u tebe vzacnost, pro pravdu se obcas kazdy zlobi, hlavne pro tu neprijemnou ale nedivim se, ze uz se k tomu ted moc nehlasis, chces se svezt na vlne ANOfertiho trumfu..jak pokrytecke a typicke pro tebe!
@TCerny Mate pravdu. Kdyz jsem to nejdriv cetl, tak jsem si ty chyby nevsiml. Ale kdyz jsem pak cetl, co jste napsal, tak mate pravdu, je to do Bruselu. Je to podle vzoru hrad, a ne podle vzoru stroj, protoze l neni mekka souhlaska. V Bruselu jsem osobne ani nikdy nebyl, takze nemuzu potvrdit jeho krasu. Ale je to mesto jen o trochu vetsi nez Viden, a ve Vidni jsem byl nekolikrat. Je to pekne mesto. Tam jsme dostali azyl, kdyz jsme utekli z CSSR. Nechteli jsme zit dal v zemi, ktera nemela svobodu a byla okupovana Sovetskou armadou. No, jsem rad, ze Cesko uz ma svobodu a ne okupaci.
@TCerny
jak krasne by to bylo na nasi 8 miliardove Zemi, kdyby zili v malinkatem Cesku jen tolik odusevneli lide jako je zdejsi samozvane sofistikovany a kontemplativne produkujici
"tomas kostelecky"
a ne ten prima vista jednoduse strukturovany
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
tcerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
Clen Ceske Mensy a Mitglied der Mensa Deutschland
ktery se cely svuj 83 lety zivot ucil velmi intensivne 7 jazyku
Neobcan Ceska nicmene ovladajici i cesky jazyk.
jak krasne by to bylo na nasi 8 miliardove Zemi, kdyby zili v malinkatem Cesku jen tolik odusevneli lide jako je zdejsi samozvane sofistikovany a kontemplativne produkujici
"tomas kostelecky"
a ne ten prima vista jednoduse strukturovany
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
tcerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
Clen Ceske Mensy a Mitglied der Mensa Deutschland
ktery se cely svuj 83 lety zivot ucil velmi intensivne 7 jazyku
Neobcan Ceska nicmene ovladajici i cesky jazyk.
@Michal Bednarek Brusel (francouzsky Bruxelles , nizozemsky Brussel, anglicky Brussels ) je v cetine nezive maskulinum , sklonujici se podle vzoru "Hrad" a musi mit eo ipso v genitivu singularu koncovku "u".
Tedy :"vrat se do Bruselu" .
Coby neobcan Ceska jsem byl v tomto krasnem meste nejmene 50 x ale v cestine jsem jeho jmeno nedeklinoval.
Tedy :"vrat se do Bruselu" .
Coby neobcan Ceska jsem byl v tomto krasnem meste nejmene 50 x ale v cestine jsem jeho jmeno nedeklinoval.
Sezemský končíme! Sbal se s Foltýnem a táhněte oba do hajzlu, goebbelsovci prolhaný. Nejlépe na ukrajinskou frontu. Škoda vás nebude...
@Richard Sebesta Tobes nestarej se laskavě koho mám a nemám rád.Bures nemůže být horší než Nutelovy bordel