Online přenos

Zpět na článek

Glosovali jsme superdebatu lídrů: Babiš se stále bojí ČT a poslal proti Fialovi Havlíčka

54 komentářů

Pavel Nyklíček
Dle mého byla opozice divná.
Takové to znamé: Nič nieviem, ale vojnu vám urobiem.....mám rád politiky co umí mluvit z patra , což opozice ani v jednom případě, dokonce ani generátor náhodných slov Havlíček, nezvládla a četlo se z připraveného textu.
Bylo vidět rozdíl mezi vzdělaností a okamorovstvím.
Jiosef Tyl
Všimli jste si, že opoziční politici v diskuzi neustále okřikují ostatní, aby jim neskákali do řeči. Jakmile se ale dostanou ke slovu ostatní, tak jim skáčou do řeči jako závod.
miky55
@epr3 Babiš si na hodného strejdu jen hraje před naivními voliči......Jinak je to jen arogantní trouba......kterého hravě usadí i děti školou povinné
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Já znám taky jednu :
Slovenského babiše, maďarského langoše a slovenského Ficouše za stálého míchání, házíme do koše.....
Jiosef Tyl
Znáte tu písničku: s Babišem s Babišem těžké časy přišly šem, pardon- sem.
Pavel Nyklíček
Navrhuji babišovi nechť navrhne předčasné volby.....
Je to stejně chytrý nápad jako poslat ho do televize něco vykládat se štosem papirů.😁
Myslím, že tento týden bude stát proto Fialovi.
Bude legranda 👍
Těším se. Zas si budu do svých poznámek psát bonmoty tipu :
Zachránil som za covidé tisice mrtvých...😁.
On je komediant, jak má být a zas něco určitě vymyslí 👌. To by byl premiér Horní Dolní jak vyšitej .
King I
Chtěl bych vidět ten děcák, ve kterým vyrůstal okamura, To musel být Saigon. Ten kluk roste pro kriminál. Kdy má vlastně nástup? Hlavně ať mu nevypadne plínka, až bude dělat dřepy na příjmu
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Je fakt, že je tu cca jeden milion podnikatelských subjektů, kteří zaklekávačku nebudou volit.
Agentury říkají, že právě podnikatelské subjekty nehodlají v jejich anketách vyjadřovat svůj názor což je docela zásadní neb milon hlasů je obrovská síla a teď ještě kategorie 19 až 29 let, která babiše nevolí z 96 % a těch je také milion.
Navíc babišovi ročně zemře 125 000 voličů. Taky zajímavé číslo.
Vzhledem k tomu, že volby nikdy v naší historii nedopadly dle agentur, je právě fakt podnikatelských subjektů hodně výrazný a navic nikdo EET nechce.
Natož Alenu co za covidu nechala všechny malé krámky zavřít a jen babišova květinářství Flamengo jela👌.
Ostatní prodejci květin šlus.
To je Alena! Ta klidně udělá striptýz na Václaváku, když Andy řekne.
Jiosef Tyl
Tak co podnikatelé, už se těšíte na zaklekávání. Teď to bude víc bolet, protože Schillerová trochu přibrala!
Petr Minář
Moldova náš vzor. Proruská zrádná kolaborantská lůza dostala ve volbách výprask. Co jde v Moldavsku, musí jít i v Česku.
Michal Bednarek
Bureš nemůže jít do superdebaty, protože by se hned po první větě ztratil v kontextu a plácnul by i to, co nechce. Navíc by určitě oprášil i východoslovenštinu. Havlíček alespoň udrží myšlenku.
King I
@epr3 Děláš promo samotnýmu promu? Potřebuje promo svoje promo?? Pak produkt stojí za *** a ty to sám cítíš.
King I
@Pavel Nyklíček Hřib: Havlíček si zapomněl vzít prášky
Asatin
@Richard Šiblej bez to vypravet sve stare,debile.Pro tebe je dulezite akorat strilet u toho vaseho svatopluku.Tam se konecne udelas.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - já bych volby zrušil. Dejme rovnou referendum, ať má Japonec klid. 🐂
PEtr Tobes
@Petr Minář presne tak!! luza dostane i u nas"!
pohledzlb
Křeslo pro předsedu ANO mělo zůstat prázdné, a tím ukázat fyzicky národu, jak je Babiš zbabělý, ale zbabělost tímto ukázala pouze, že je to ČT.
Jiosef Tyl
@epr3 - ty se jako chatbot nepočítáš.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Referendum o plastické operaci oči a žlutý nastřik zdarma pro každého Okamúrovce.
Jiosef Tyl
@Petr Minář viděl jsem... i Moldova má svou Konečnou. Akorát v mužském podání. (mimo jiné, komouš jak vyšitý).😁😁😁
King I
Okamura je opravdu exot. V Japonsku ho nevzali, v Česku šikanován od mala. Nepatří nikam. Averze k migrantům. Sám sobě namluvil, že je bílej a sex mezi rasami a národnostmi je jeho noční okamůra.
Jiosef Tyl
@pohledzlb - křeslo premiéra by mělo zůstat radši prázdné, než s Babišem.
epr3
A co že poslal Havlíčka? Podle všech indicií bude Havlíček nominant na premiéra spíš než Babiš. Je politicky průchodnější a Babiš být premiérem úplně nemusí, stačí když jeho strana bude pracovat tak, jak on chce, což je pro něj možná ještě lepší, než být pořád všem na očích.
Navíc má Havlíček dobrého pamatováka a dokáže okamžitě argumentovat a čísly dokázat, že si jeho oponenti fakta tak trochu, někdy docela hodně, vymýšlejí.
Anatolij Vasil
@epr3 A ona nedostane.To jsem též zvědavá co budou dělat.Oni něco v tý chytrý hlavice vymyslí 🙊
Michal Bednarek
@Richard Šebesta
Tak hlavně IQ tykve jsou voliči ANO, SPD a Komoušou což dokázal nejeden sociologický průzkum. Takže se sám zařaď.
Michal Bednarek
@Pavel Nyklíček
Ála je fakt prvotřídní matroš. Chvíli jsem jí sledoval v neděli u Moravce. Skočí do řeči, něco zablekotá a když dostane slovo tak ani nedokončí myšlenku. Raději polyká slova aby jí nebylo rozumět a nezapletla se do vlastních lží. Tuhle bábu na MF vůbec, to raději nějakého permoníka nebo šotka.
epr3
@Jiosef Tyl Ne.
epr3
@PEtr Tobes Co budete vy dva pitomci dělat, když nedostane?
Jiosef Tyl
@Asatin - jak už víme, vyhrát volby ještě nic neznamená. Jde o to, kdo zde bude příští 4 roky vládnout. a vo vo vo to tady de.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 a není to spíš naopak, že by do české televize přišel Goebbels?
King I
@Pavel Nyklíček Všímáš si detailů. Pro mě je havlíček rozmazaná skvrna s červenou kontrolkou místo ksichtu.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - Pavle nemyslím to ve zlém, ale měl by sis skočit k očnímu. Protože ona tam není špičkou nosu. Ale jí už jen špička nosu z té řiti kouká!
Jiosef Tyl
@King I - já bych řekl spíš drogy.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - máš mezery ve vzdělání Nyklíčku. Původně: Čítať písať neumím ale vojnu vám urobím!
Pavel Nyklíček
@King I
Jj. To bylo vtipné. Já ty Havlíčkovy křivé zuby a šmajdajici pravé oko nějak nemusím bo je vše křivé jak jeho povaha.
Ostatně Babiš tyhle všehoschopne speciálně vyhledava, nejraději když je to ženského původu, to se ovládá nejlépe.
Právě na závěr Havlíček četl z pultíku svoje výmysly,.kdežto speciálně Hřib a Fiala to dali z patra jasně a srozumitelně.
Okamura byl uslintanej a skákal do řeči, Šlachta kusovka, Konečná pichlavá se špičkou nosu v řiti Putina a ještě tak Rakušan uměl mluvit protože má nastudováno.
Macinka kusovka v podstatě před pár týdny neznámá a o ničem. Nemá zkušenosti.
Petr Minář
@seng
Ze seng-růvny se zase něco vyvalilo.
seng
@Petr Minář ještě máte 5 dní se utěšovat jak to skvělé dopadne s Péťou Fialou.
seng
@Michal Bednarek jasně a voliči SPOLU mají patent na rozum.
Anatolij Vasil
Je to úsměvné jak si tu podporovatelé současné totalitní a zlodějské vlády navzájem pomlaskavaji.Tak si to hosani ještě chvíli užívejte.🙊
Michal Bednarek
@Jiosef Tyl
Netěšíme, ale možná někteří přesunou sídlo. Pak může nastat zvýšená nezaměstnanost a více lidí bude přisáto na státní cecík. A o to přece jde - nikdo nezachráníl více mrtvých než Babiš.
Jiosef Tyl
Víte co sem napíši po volbách? Já jsem vám to říkal!
King I
@Uživatel_5577504 Měl jsi jako děcko chudé Vánoce?
King I
@Jiosef Tyl vajgl to má za hemoroid
Uživatel_5577504
Proč by měl Babiš chodit do fašistické goebbelsvize?
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček No jen aby. 🤔
Asatin
@Jiosef Tyl A ja v to taky doufam ,treba to vyjde.
Richard Šebesta
@Asatin Primitive,kdyby Fialův bordelcirkus dělal lepší politiku i pro starší a důchodce jichž je něco okolo 2,4 miliónů,což je už značná síla tak dneska mohl být Bureš na 5-10 % nebo i mimo sněmovnu. Jenže Fiala podělal co se dalo i nedalo,logicky sklízí úrodu co zasel. Navíc nejde jen o důchodce na Fialu nadávají i mnozí lidé středního věku a malí podnikatelé. Ale pro tebe s ikve tykve to je asi těžko pochopitelné což chápu. Tak si klidně zanadávej na víc nemáš.
Mirek Dušín
Když někdo docela slušně žvaní , neznamená , že mu to myslí ...
Asatin
Predvolebni operetka asi tezko ovlivni vetsinu senioru,kteri jsou skalepevne presvedseni,ze babis je nejlepsi a proto ho zboznuji a skemraji o jeho obrazek.No a to rozhodne ,kdo volby vyhraje,,bohuzel.
King I
@Richard Sebesta Že mě chce nechat zavřít moje princeznička bych ještě pochopil. Ale ty? Největší kamarád? Ty zmije...
Michal Bednarek
@Uživatel_5577504
A proč né?
King I
@Jiosef Tyl To je fakt. Archetypy jsou dost temnota. A my jsme co? Lidi Okamura, omlouvám se ti, nebudu ti rozjíždět trauma. Zůstanu u toho, že jsi blb.
Jiosef Tyl
@King I - já bych do těchto rasových oblastí nezacházel. Jeho můžeme odsoudit i bez nich.
Richard Sebesta
@King I v base jsi měl dávno skončit ty aze současné vlády určitě Rakušan .Je zapleten do Dozimetru víc než tvrdí .Ale to ty se svým mozkem nepochopis