Padni komu padni

Zpět na článek

Superdebata: Málo lídrů, hodně lží. Naježený Havlíček, proruská Konečná a bojovný Kupka

43 komentářů

Frantisek Najman
Paní Konečná i když komunismus považuji za židovskou pohádku není proruská, ale to co prosazuje, je jen pročeská, proti totalitě EU.
Pavel Nyklíček
@Frantisek Najman
Mě hlavně u Konečné vadí ta nezařazenost.
Ona je dál předsedkyní KSČM a není ani pouhým členem hnutí STACILO!
Navíc je v Bruselu na velmi dobré pozici a nikdo netuší, zda po volbách přejde při případném úspěchu do řad poslanců ČR.
Volič tedy zná její jméno, tedy jediné co je jisté, ale pokud chce hádat kam ona patří a bude patřit, tak zde naprosto nemá tušení.
Naděžda Machková
@Frantisek Najman
Jak jste přišel na to, že není proruská.
Podotýkám, že já jsem o ní jako proruské de facto nikdy neuvažovala, ale je komunistická, takže mi to bohatě stačí. V době, kdy vstupovala jako kandidátka do KSČ, vedl o ní rozhovor soudruh tehdejší nejvyšší, vykládal, jak je vzorně vychovaná a velikou nadějí pro budoucnost. Tenkrát jsem to sice zaznamenala a pustila z hlavy. Dnes už je prognóza skutečností a na mne z toho jde hrůza, zvlášť, když vidím, kam a jak to vede. U mnoha jejích projevů si vzpomenu na její předchůdce, soudruhy Vaše a Urválka a z novějších dob Štěpánka a Grebeníčeka.
Ti oba mi však připadali poněkud příčetnější.
Zdeněk Ryšavý
@Naděžda Machková Bože Nanynko...Co má p. Konečná společného s Urválkem. To byl gauner. Ona je vlastenka.Ty ani nevíš,co to znamená.Ty Grebeníčeko...
Milan Čech
@Frantisek Najman Konečná není proruská? Ona hájí Rusko a Putina a vy to vydáváte za zájmy ČR? Evidentně chcete v Ralsku zase ruské vojáky a jízdy ruských obrněných vozidel po celé ČR, tedy kromě kratochvil, když zrovna budou ruské tanky střílet do budov v českých městech?
jaja61
To, že chce ukončení války tak je hned proruská?
Milan Čech
@jaja61 Ukončení války chtějí všichni, ovšem Konečná chce válku ukončit tím, že se Rusku vzdá nejprve Ukrajina, a pak pochopitelně i my. Protože když nemá dle vás nárok na obranu před ruskou agresí Ukrajina, logicky na obranu před Ruskem nemá nárok nikdo.

Jinými slovy - pokud chcete mít nárok na ochranu před znásilněním a okradením, musí ji mít všichni. A nebo nikdo.
epr3
Daleko přesnější a nezaujatější analýza této debaty je k nalezení zde: http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor/-Stydte-se-prijit-sve-stare-matce-na-oci-Analytik-po-debate-na-Prime-vytrel-podlahu-s-vladnimi-zastupci-780418
Anatolij Vasil
@epr3 Velmi obsáhlé detailní,a v podstatě masakr co vše zde nefunguje.Kdyz to takto ctec vše pohromadě tak se ptáš jak jsme těmto grazlum Fiala a spolu mohli toto dopustit.A to ještě teprv budou na povrch vylejzat věci a dobře nám ani z toho nebude.
Uživatel_5734171
My, voliči demokratických stran, máme jeden jediný úkol. NEDOVOLIT žádnou prasárnu typu oposmlouva. Ať si ANO vládne s dezoláty, ať si vládne se Sterzykem, Konečnou, Rajchlem a Foldynou. ANO nemůže 4 roky metat fekálie, lhát a pomlouvat a pak co jsme si to jsme si, pojďte s námi do vlády. Ne, takhle svět nesmí fungovat. Jsem smířen s tím, že vyhraje dnešní opozice, ale ať si pak vládne. Havlíčkovi už to pomalu dochází a je extrémně nervozní, protože ví, že s Okamurou nebo Konečnou se na ničem nedohodne...
Uživatel_5577504
@Uživatel_5734171
Fekálií se fialový imbecil nametal dost a jako bonus všechny nás ta *** okradla a snížila nám životní úroveň . A naše prachy posílala banderovcům k rozkradení.

Tohle může znovu volit jen úplný idiot. Kohokoli, jen ne fialový pětigang!
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Ty obud se tvoje bludy nemají obdobu .Vláda která vypíná weby a vyhazuje lidí z práce za jejich názory a lze v každé větě a ještě si zřídí cenzora soudruha Foltýna je demokratická. ? Takovou lzi překonávas i normalizátory ze sedmdesátych let a to je co říct ty komunisto .Ucil jsi se u Bílaka ? Asi jo ,že
Milan Čech
@Richard Sebesta Vláda nikoho z práce nevyhazuje, dokonce ani Xavera. To byla oblíbená kratochvíle ANO a Zemana (viz následné soudy).

Vláda žádné weby nevypnula, to je bohapustá lež. Jestli je vám líto, že ruské žvásty neproudí dost rychle, tak se do Ruska odstěhujte. Na letenku vám přidám.

Foltýn nemá žádné nástroje, jak dělat cenzuru. Ale může vás po právu označit za proruské trdlo 🤡
Bubák Bubák
@Milan Čech Foltýn je takový ideologický propagandista ( ne nepodobný Goebbelsovi ) , kvůli strachu 5 tlupy, byl tento úřad zřízen.
jarda olah
Ať vyhraje volby kdokoliv pro nás obyčejní lidí se nic nezmění, Kupka brání ODS jak to jen jde Stačilo chce mír a Europa válku s Ruskem nikdo z nich nic neudělá protože to jen pouhá debata ,my bychom chtěly a podobně keci a lži každému jde jen o peníze a zviditelňovat se v tv. Nejhure na mě působil pan Hřib z Pirátů
Alois Rudý
Současná naše koaliční protiruská vláda je neschopnosti a slouhovského vztahu k EU futrál. 😉
Linne Linhart
@Alois Rudý Aby ti nerupla cévka, soudruhu .....
Alois Rudý
@Linne Linhart ...máš to trochu popletené ferdo. V Rusku jsou soudruzi bezvýznamnou opozicí, ale v EU jsou u moci.😂🤣
Pavel Kmoníček
@Alois Rudý A kdo v Evropě v současné době terorizuje obyvatele napadeného státu na jeho území ? Najdete v sobě odvahu veřejně odpovědět, anonyme Rudý ?
Alois Rudý
@Pavel Kmoníček .... pokud myslíte Ukrajinou po roce 2014 postupně vyprovokovaný zásah Ruska na Ukrajině (několikaleté odstřelování ruskojazyčných měst na Donbasu) , tak ve skutečnosti jde o bezvýznamný střet dvou bývalých komunistických zemí SSSR, který mohl být dávno minulostí, pokud by některé státy nepodporovaly Ukrajinu. Ani Rusko ani Ukrajina nejsou součástí civilizované Evropy, nejsou součástí NATO, nejsou součásti EU. Konflikt měl být ponechán bez zásahu Evropy.😎
Milan Čech
@Alois Rudý Jistě. A za to znásilnění si může sousedka taky sama, že?

Tvrdit, že Rusko někdo provokoval, je to nejubožejší, co flastenci šíří.
Mirek Dušín
Jeden chytřejší , než druhý a všechno stojí za .ovno
Jiosef Tyl
@Mirek Dušín - včetně tebe samozřejmě.
Mirek Dušín
@Jiosef Tyl lehni
Jiosef Tyl
Vy, co tady neustále prosazujete ty proruské teze, uvědomujete si, že pokud z toho docílíte, tak už si v diskuzích neškrtnete. Žádné nebudou!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle ty si úplně blbej nebo blbej.Ukaz mi kdo tu konkrétně prosazuje Rusko.Jeste jsem tu žádný takový příspěvek nečetl.Tak co tu a tobě podobný furt melete.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - je mi tě vážně líto, tak ale Alzheimer funguje. Musíš se s tím smířit. Jinak jsi mě ale fakt zmátla - tak jsem blbej nebo blbej? Rád bych věděl jak to tedy je.
King I
@Jiosef Tyl Hlavně že ji má. Pamatovat si to nemusí.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle takže nic?To se dalo čekat.Na přímou otázku odpověď nemáš!Neb tu nikdo Rusko neprofituje.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasilko začínáš se nyní prezentovat jako muž? Jakože budeš méně směšná? Jinak, profitovat můžeš z něčeho a ne něco.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Smesnej a trapnej ses tu ty.Tys to ještě nepoc­hopil­!Argu­menty na moji otázku nemáš nevíš co napsat tak tu píšeš urážky.Co je ti po tom kdo jsem co jsem!!Starej se o svou pr.el!!
Richard Sebesta
@Jiosef Tyl lhát umíš dobře jako za normalizace
Jaroslav Lindner
Letošní předvolební debaty mají vypovídací hodnotu loňské předpovědi počasí. Je to jen dezinformační show pro voliče, aby zapomněli na skutky předchozích vlád.
Jiosef Tyl
@Jaroslav Lindner - hlavně té předchozí a před předchozí.
Uživatel_5577504
Co to kecáte, kašpaři?!? Nechtít válku je proruské? Běžte se léčit. A na frontu s vámi!
Jaroslav Lindner
@Uživatel_5577504 Státy, které se včas vzdají, mají šanci stát se dalšími mírovými koloniemi ruského impéria. A dodavateli vojáků pro nové imperialistické války.
lug70
@Jaroslav Lindner ty vole to jsou žvásty. Člověče ve tvém věku být tak blbý, nechat si tak zpracovat mozek a papouškovat nesmyslnou, nelogickou až debilní propagandu, jako puberťák, to je fakt ostuda. U puberťáka to pochopím, ti jsou lehce zmanipulovatelní, ale u starého chlapa to ne, to je na chození kanálama. Přitom stačí jen přemýšlet, tzv. číst mez řádky.
Jiosef Tyl
@lug70 - tady je to studnice moudrostí. Co se tady ještě člověk nedoučí. To jsme na vejšce neměli. Že přemýšlení je to, že čtu mezi řádky. Tvl.
Alois Rudý
Být "proruský" začíná být IN😎
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - túdle nůdle! .
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..samozřejmě vždy se najdou šmoulové nechápající vývoj jako ty.😉
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - jé, tak já jsem šmoula? To je milé. Ale moc se ke mně nelísej nebo tě pomodřím. Pak už nebudeš rudej.
Alois Rudý
...promiň, to "š" je tam omylem.😉