Online přenos
Glosovali jsme superdebatu: ANO je ježibaba, vyděsil Kupka Havlíčka. Nový průzkum srazil komunisty i ANO
48 komentářů
Poslední výzkum STEM Je velmi příznivý....👍
Babiš se musí v hrobě obracet 😁
Babiš se musí v hrobě obracet 😁
Mirek Dušín
Jeden chytřejší , než druhý a všechno stojí za .ovno
Průzkum byl dělán na shromáždění příznivců vládní koalice, takže ANO a STRANA zase tak špatně nedopadli 😉
Šebesta je odpad České republiky. proruská, kolaborantská, komunistická a příživnická svi ně.
Chceš být jako ŠEBESTA???
Chceš být jako ŠEBESTA???
Jsem opravdu rád že Andy do debat nechodí.
Byla to vždy tragédie
Ten uječený monolog byl nesnesitelný !
Vše musel číst....
Okamura ho spolehlivě nahradí
Byla to vždy tragédie
Ten uječený monolog byl nesnesitelný !
Vše musel číst....
Okamura ho spolehlivě nahradí
ANO je ježidědek. Plesnivej jak Hermelin a červavej, jak stará prašivka.
Ale povahově. Tak to je fakt z gruntu hodná ženská. To fakt je !
Ale povahově. Tak to je fakt z gruntu hodná ženská. To fakt je !
Tak to má být, dát vládním proukrajinským dezolátům naději, že by snad mohli ještě zvítězit a potom je pořádně dorazit.😂🤣
to byl bizar..prokremelsti smejdi dostali narezano, coz je dobre..a posledni pruzkum STEMu naznacuje, ze nic neni tak jiste jak se doposud zdalo..pome, zakladni cil je vypakovat vlastizradne rudochy..ostatni pak prijde!!
@PEtr Tobes delas si iluze. ? Delej jsou falešné .Rudochy sice nevolím ale ctyrgang konci .Za týden to poznáš .
STRANA má zřetelně ve svém programu více demokratických zásad ve prospěch většinové části občanů Česka, než všechny vládnoucí koaliční strany dohromady. 😎
konecna je prokremelska filcka prvni kategorie, vlastizradkyne a svine!! fuj
@PEtr Tobes ....pyskoune ty jsi tak prudce inteligentní, jak ty to děláš ?😂
@Alois Rudý rudy tahnete do pr..teda do russka, coz je to same..podle posledniho STEMu tam mirite!!
@PEtr Tobes ...pyskoune co bych dělal v Rusku, tam je komunistická strana jenom bezvýznamnou stranou zahnanou Putinem do opozice. Já podporuji naši STRANU jejíž program má více demokratických zásad ve prospěch občanů než strany vládnoucí koalice dohromady. Ale to je pro tebe jako potomka ofčí babičky a stepního ukrajince asi moc složité, že ?😂🤣
A na to sledování kašlu, zvláště, když vím, co se bude dít. ....Příspěvek bych uveřejnil již mnohem dříve, ale Reflex nechtěl.
Spolu neumí ekonomiku. Viz spoření.
Kupkovy názory na inflaci mi připadají v příměru: Loď šla ke dnu, ale zachránili jsme jednoho člověka.....Pro ty méně chápavější(provládní), nikde se neuvádí, co na té lodi bylo, včetně množství lidí.
Mne zaráží, že Reflex komentuje předvolební diskuze na Primě. Njn, na ČT to má vládní koalice jisté. I díky moderátorům.
)
s podporou Stačilo budou lepší než současná vláda. Dozimetr a bitcoiny hovoří za vše.