Online přenos

Zpět na článek

Babiš hřímal u gumového dinosaura, Schillerová a Vojtěch se neukázali. Glosovali jsme živě mítink ANO

12 komentářů

Alois Rudý
Důležité pro vypráskání stávající vládnoucí koalice je, že Ústavní soud potvrdil existenci STAČILO v souladu se zákonnými předpisy.😎
bella.
Bartkovský,
co to je, tohle ?!
---------------------
Mimochodem, SPOLU rozdávalo rudé tašky.No a co, lidi si je brali a přitom Fialu vypískali.
-----------------
Mimochodem, zdravotnictví už máme nejspíš nejlepší, jděte do Anglie, Francie, nebo Německa.Bohužel ale nám ho vydrancovala péče o těla spoluobčanů, většinou vodkou, anebo nechráněným sexem zdevastovaná.
Čus , Bartkovský 😂 a dej se dohromady, tohle se fakt nedá!
Martina Skokanová
Před chvilkou jsem běžela okolo na vlak, zahlídla jsem vás v davu 😁 fakt vás obdivuju, že to psychicky ustojíte, mně bohatě stačila jen ta chvilinka...
Pavel Nyklíček
Je to krásný pocit, když víme, že politici chtějí naše dobro.
Buďme jim za to vděční. Dělají to jen pro nás....
Kdo jiný by se o nás postaral.
Kdo.jiny by nám zvednul platy a kdo jiný by šel za nás i sedět.
Nikdo. Jen dobrý a poctivý politik!
To je ten, který pochází z našich řad a je ztělesněním našeho krásného snu....
Krásný den všem a spoléhejte především na sebe!
Jiosef Tyl
@bella. - bella stejné IQ jako jogobella.
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Referenda o NATO a EU nejsou nesmysly a dodám také o senátu .Zatímco ty prvé dva by asi dopadly pro setrvání tak o senátu by byl výsledek jasný tak v poměru 80 % pro zrušení a 20% pro zachování.Jenze Fialův ctyrgang se boji referend jako čert kříže .Co kdyby referendum nedopadlo jak oni chtějí .Faleš této vládní soldatesky je bezbřeha
Uživatel_5734171
Celá kampaň je přesvědčování přesvědčených a to u všech stran. Na náměstí přijde dvacet nešťastníků, když je tam něco zadarmo, přijde jich třicet. Politici to pak nafotí tak, aby to vypadalo, že je tam hlava na hlavě. A sami sebe pak přesvědčují, jak je to skvělé. Volby zkarikovaly do této podoby. Dávno to není souboj idejí, vizí a programů. Všichni politici vědí, že slibují nesmysly a všichni voliči vědí, že to nesmysly jsou...
Alois Rudý
@Martina Skokanová ...vy jste běhna ?🙄
Miroslav Kašpar
No jo, von se ten zemslej škůdce, agent Bureš, beze své oblíbené hračky cejtí nesvůj... Nicméně, měli bychom se pozastavovat především nad tím, že tu zjevně máme dost takových ničemných voličů, kteří se hotoví něco tak obludného pověřit řízením země
bella.
@Jiosef Tyl
jogobela furt lepší, jak vodka na každým kroku v Česku!

💪
Pepa Zahrádka
@Alois Rudý Pro mne ja zase důležité, že dezolé za 4 roky nepochopili, že předvolební koalice podvod nejsou. Svědčí to o slabém soupeři, kterého porazíme.
Richard Sebesta
@Pavel Nyklíček 👍