Komentáře
Alois Rudý
2
Je třeba přitvrdit, vymezit mantinely, vytýčit cíl, nastínit cestu dosáhnutí cíle, tvrdě pracovat na jeho dosáhnutí, jednoznačně odmítnou demotivující propagandu a Slávie bude zase mistrem ligy. 😎
Uživatel_5351925
2
@Alois Rudý To jsi opsal od Jakeše nebo Husáka?
Alois Rudý
1
@Uživatel_5351925 ...moc jsi to nepochopil, že.😉
Ano, vládní koalice nám tu šíří ukrajinskou rusáckou propagandu. A to bez jakéhokoliv ověřování faktů.
@našinec ještě že jsou ti našinci takhle hloupí. Čímž potom nejsou vůbec nebezpeční. Ale možná že se vschopí a vysvětlí mi, co to je "ukrajinská rusácká propaganda". Jak píše nenašinec.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Autor nevidí co vidět nechce. Že někoho pozvou na nějakou pseudokonferenci vůbec nic neznamená. Důležité jsou činy nikoli slova. Ve VB vyšetřují 12 000 lidí za vyjádření názoru na sociálních sítích. Z většiny to byly názory proti migraci, nikoli prorussácké plky. Okamžouru chtějí dostat před soud za vyobrazení černocha na billboardu. Jak to prosím dle autora šíři russáckou propagandu???
@Jan Bejšovec Okamura dělá lidem díry do hlavy neexistujícím nebezpečím. Sám jsem kvůli tomu ztratil přítele. Trpí fobií, kognitivní distorzí, katastrofuje, počůrává se. Ano, je to Šebesta. Jasný vliv ruska.
@King I No hlavně že se nepočuráš ty jinak Bejšovec má pravdu. Ovšem ty jako někdo kdo má IKVE TYKVE bude lhát a plácat bludy stále. To je norma,která s tebou půjde asi celý zbytek života.
@King I Neexistujícím nebezpečím? Berlin 2016, Celle 2020, Mannheim 2024, Vídeň 2021, Southport 2024, Solingen, Aschaffenburg. To vše je podle Vás neexistující nebezpečí? Stejný nesmysl, jako když Konečníková hlásá, že z russácka nám nic nehrozí.
@Jan Bejšovec - kde to je to ve VB? 😂
@Jiosef Tyl Další kdo má IKVE TYKVE,že ? Ty nevíš co nebo kdo je VB ? Tak já ti to prozradím PARAGUAY ! Už snad chápeš,ne ?
Jo, kdo tvrdí něco jiného než my "liberálové" je proruSSký dezolát a hlásá ruSSkou propagandu. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Vidím tu údernou pěstičku. Uvědomujete si vůbec v redakci, jak jste směšní a jak se už podobáte normalizačním pisálkům z rudého práva?
@lug70 Nevnucuj se. nikdo dobrovolně nepřijme svrab. Soucit můžu mít s týraným psem, ne zvráceným bolševickým myšlením. Jsi jako koprovka, taky ji do sebe nenacpu ani pod hypnózou.
Přijdou sem demokraticky vyjádřit ruskou pravdu, demokraticky dostanou přes držku, zanadávají si na svobodu slova a příště si pro přes držku přijdou zas. Funguje to perfektně, viď Šebesta?
Nevěděl jsem, že šíření pravdy je ruská propaganda.😎