Prostor X
Ministr Vlček: Nechci být kometou, která zazáří a zhasne. Spory s Piráty mě lidsky mrzí
12 komentářů
Alois Rudý
4
No že by nějak zazářil, to asi měl jenom takový vlhký sen.😎
Přejít do diskuze
Kometou rozhodně nebudeš. Jsi jen vocas a hlásná trouba eurodebilit. Tebe lidi snadno zapomenou.
@Losina O tom jak "dobře" se lidi mají svědčí že Fiala propadá v oblíbenosti i na jižní Moravě odkud pochází.Psaly dnes novinky.O dalších regionech nebudu ani psát .Asi tak a vysvědčení dostane vláda za 2 týdny 👎
@Losina Budeme si tykat, ano? Není v tom urážka nebo pohrdání, je to jen zjednodušení komunikace.
Právě že některé věci fungují až překvapivě dobře a jsou to vznešeně nazvaná opatření která mají tzv. zajistit čistý vzduch, zastavit oteplování atd. atd. atd., ale jsou to jen nástroje, které mají tahat další a další peníze z kapes občanů EU. A aby toho nebylo málo, tak ti EU za odměnu přihrne 30000plaváčků/rok, aby jsi se o ně straral, šatil, krmil a pak si od nich nechal zapíchnout kudlu do ledviny, když nebudeš dost akční ve studiu Koránu.
https://blog.idnes.cz/vladimirstastny/co-budeme-delat-s-priprchlym-mustafou.Bg24080400
A v neposlední řadě mě totálně s.rou lháři v řadách našich představených. Nejaktuálněji předseda Fialenko tvrdil na Primě, že se jim podařilo zastropovat cenu ETS2😂. To se dělá jak u volně obchodovatelného papíru?
Právě že některé věci fungují až překvapivě dobře a jsou to vznešeně nazvaná opatření která mají tzv. zajistit čistý vzduch, zastavit oteplování atd. atd. atd., ale jsou to jen nástroje, které mají tahat další a další peníze z kapes občanů EU. A aby toho nebylo málo, tak ti EU za odměnu přihrne 30000plaváčků/rok, aby jsi se o ně straral, šatil, krmil a pak si od nich nechal zapíchnout kudlu do ledviny, když nebudeš dost akční ve studiu Koránu.
https://blog.idnes.cz/vladimirstastny/co-budeme-delat-s-priprchlym-mustafou.Bg24080400
A v neposlední řadě mě totálně s.rou lháři v řadách našich představených. Nejaktuálněji předseda Fialenko tvrdil na Primě, že se jim podařilo zastropovat cenu ETS2😂. To se dělá jak u volně obchodovatelného papíru?
Vlček? Ministr nula, jenom dobře placené korýtko. Zazáří na obloze pouze bolid. Vlček je pouhá létavice, kterou sotva na letní obloze plnou světelného smogu spatříte. Tato nula neví co za bláboly říká, novinář kopírujíc do článku píše.
Po volbách o tomhle člověku už neuslyšíme.
Po volbách o tomhle člověku už neuslyšíme.
@Losina definuj slovo špatně, jestli tím myslíš: máš na nájem, jídlo, energie tak drž hubu, tož se mám dobře. Jinak máš pocit, ze něco je lepší než před 4 lety? Odpověď zní: není, a může za to jen a jen 5tlupa.