Komentáře
Volební kampaň vrcholí. Extremisté válčí mezi sebou a všichni naivně slibují, že pohlídají Babiše
45 komentářů
Di ty novinářský extemistický nádeníku, potomku ofčí babičky a stepního ukrajince, že by až tak ?😂🤣
Extrémisté - vládní pětidemolice - válčí mezi sebou. Ovšem to je před odsouzením a tvrdými tresty nezachrání...
@Blitz ..ty kandelábry nech připravené, nezapomínáme, neodpouštíme a pokus si to bude lid přát......😑
Jenom je škoda, že Reflex není schopen banovat agresivní manipulátory v komentářích. Diskuze tím velmi trpí, jelikož trollové mají navrch a nikdo tu nechce veřejně říkat své názory kvůli trapným a sprostým poznámkám.
Prosím vás, může mi někdo vysvětlit, co je to zase za termín Znevolněná země? A nebo je to nějaký překlad z japonštiny?
Francie : ..... „Emmanuel Macron je skutečným terčem odporu lidu a nese plnou odpovědnost za tuto katastrofu. Jako všichni demagogové proměnil naši zemi v ruiny,“ uzavřel komentátor Baverez z deníku Le Figaro.
Česko : Já říkám, že za katastrofu našeho státu zodpovídá demagog Fiala a hloupý Pavel.👎 Česko je riuna .A tak jsme na tom byli před Fialou a Pavlem dobře !Jenže ani jeden redakror nemá koule to nazvat pravým jménem , jako ten francouzský.
A teď si jdu přečíst na hyoutube "Aby bylo jasno " jak to má Petr Pavel s těmi svými funkcemi od jinošského věku k tomu důchodcovskému.Síla to je ! 👎👎👎
--------------------------------------------
Česko : Já říkám, že za katastrofu našeho státu zodpovídá demagog Fiala a hloupý Pavel.👎 Česko je riuna .A tak jsme na tom byli před Fialou a Pavlem dobře !Jenže ani jeden redakror nemá koule to nazvat pravým jménem , jako ten francouzský.
A teď si jdu přečíst na hyoutube "Aby bylo jasno " jak to má Petr Pavel s těmi svými funkcemi od jinošského věku k tomu důchodcovskému.Síla to je ! 👎👎👎
--------------------------------------------
@Uživatel_5919578 Když ti tu nevadí z...
veny Ukacka tak nevím proč ti vadí na půl Čech?!
veny Ukacka tak nevím proč ti vadí na půl Čech?!
@Alois Rudý I jiné strany to umí. (Ty hodně z pravého spektra). A to komouši většinou nevydýchají.....
@Alois Rudý A teď jsi shrnul všechna svá ubohá hesla do jednoho příspěvku. Vzdělávej se hledej nové příměry. Jdi do sebe. Do práce nechodíš, tak máš čas.
Cenzuruj Bartkovský, cenzuruj! Jen příspěvky liberálních fašounů jsou dovolený. A pak ještě adorace úchyláků a chirurgů z dovozu...