Divoký kačer
Jarmark hnutí Stačilo!: Buřty za přídělové lístky, soutěž v udávání a plot s ostnatým drátem
20 komentářů
seng
0
SPD má výbornou kampaň. Ten jarmark přitáhne fakt davy lidí. Někdo místo levného nákupu, levného piva rozdává blbé kloboučky,trička a propisky a pak kritizuje jiné.
Stellar Walker
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Prostě ze života. Toho komunistického. Přál bych ho voličům ANO-SPD-KSČM na věčné časy a nikdy jinak!
Chceš-li poznat, co je dřina, kup si kolo Ukrajina. ...Vládní koalice Spolu a STAN dá kolo Ukrajina do každé české rodiny za příspěvek na válku ve výši 50.000,-Kč.
Proč stavět ploty s ostnatým drátem ? Už "Pinočet" používal jenom stadiony a osvědčilo se to. Tak proč se nepoučit a využít pro odpůrce naší demokracie Strahovský stadion. Samozřejmě až po volbách.🦆
Já myslel, že Divoký kačer má být sarkasmus ad absurdum. Tohle je přesný popis toho, co Konečná a spol. chce.
Před pár dny mi otec, ročník '50, říkal, že by ho zajímalo, kolik z těch blbečků, blahem hýkajících z komančů by si ještě dokázalo vzpomenout na lístky.
Před pár dny mi otec, ročník '50, říkal, že by ho zajímalo, kolik z těch blbečků, blahem hýkajících z komančů by si ještě dokázalo vzpomenout na lístky.
@Filip Zavřel ..no ty "potravinové lístky tady a nejen u nás byly jako pozůstatek války a snahy kolaborantů sabotovat vládu , zvolenou hlasy slušných občanů.😉
@Filip Zavřel
Tatínek si zřejmě pamatuje/val, pěkný hoVn0. Jelikož to byla válka a okupace, která zničila zemědělskou i průmyslovou produkci.
Bylo třeba zajistit rovnoměrný přístup k základním potravinám pro všechny obyvatele.
Zajišťovalo se, že i lidé v horších ekonomických podmínkách měli základní živobytí. A to byly hlavní příčiny potravinových lístků,
1945–1953. I v USA byly zavedeny potravinové lístky, ukončeny byly v roce 1945. Ovšem tam nebyla zemědělská produkce nijak zasažena.
Tatínek si zřejmě pamatuje/val, pěkný hoVn0. Jelikož to byla válka a okupace, která zničila zemědělskou i průmyslovou produkci.
Bylo třeba zajistit rovnoměrný přístup k základním potravinám pro všechny obyvatele.
Zajišťovalo se, že i lidé v horších ekonomických podmínkách měli základní živobytí. A to byly hlavní příčiny potravinových lístků,
1945–1953. I v USA byly zavedeny potravinové lístky, ukončeny byly v roce 1945. Ovšem tam nebyla zemědělská produkce nijak zasažena.
@Miroslav Zita Víte, kdybyste si nechal urážlivé kecy, možná bych vám odpověděl. Ale kdybyste teď byl metr ode mě, tak vás kopnu protézou do rozkroku. Doufám, že před sebou máte už co nejméně života. Sbohem a přeju jen to nejhorší.
@Filip Zavřel
Komoušskému bravu nemá, pane, cenu odpovídat nebo s ním jakkoli diskutovat. Cenu má snad jen ho pořádně, nějakým komentářem, naprdnout. Až by se z toho odebral za velikým Leninem.
Komoušskému bravu nemá, pane, cenu odpovídat nebo s ním jakkoli diskutovat. Cenu má snad jen ho pořádně, nějakým komentářem, naprdnout. Až by se z toho odebral za velikým Leninem.