Online přenos

Zpět na článek

Rakušan: Dělám vše pro to, aby tu nebyla vláda ANO a STAN. Glosovali jsme živě mítink předsedy Starostů

21 komentářů

Pavel Maleček
Rakušan je už od pohledu bezohledně mocichtivý křivák. Což dokázal už založením partaje, která se svým názvem chlubí vším dobrým co dělá všech víc jak 6 000 v celém Česku. Když do jeho partaje jich vlezlo jen něco přes 5%. A to ještě převážně dobráčtí moulové z menších obcí, co Rakušanovi skočili na špek partaje, co prý obcím víc peněz zajistí.
No a nejen ty začal Rakušan nejen přes Dozimetr oškubávat. Když k tomu přes tyto starosty vzešlé z konzervativně venkovského prostředí začal všem bruselský neomarx-prograsivismus vnucovat.
Co s takovým prolhaným mocichtivým podvodníkem - no stejně jak s elektrodráty na zemi - nepřibliožovat se, nedotýkat se a hlavně nevolit!!!
Alois Rudý
No vláda ANO a STAN zde snad opravdu nebude.😁
Petr Falta
Previtek nám ještě do voleb ukáže, co dokáže a pak snad protáhne kam patří. Možná i do lochu.
Alois Rudý
O takových "Rakušanech" už Jan Žižka říkal: "Hnát ty huby křivé, hnát ta břucha zlodějská, hnát ta hrdla prolhaná, hnát je ze země, až se jim bude za patama prášit".😎
bella.
A Rakušane, já zas dělám všechno proto, abys vypadl zpátky učit zemák do Kolína a dal národu pokoj!
Čus 🤜a nepiš mi
Uživatel_5577504
Kulivočko patří do kriminálu.
Anatolij Vasil
Hlavně se pleteš do politiky v jiném státě a chodíš tam protestovat.Na aktivního politika jiné země je dost divné na Slovensku proti slovenské vládě protestovat.Ty už nevíš jak se zviditelnit.Ale premiér z tebe chochu stejně nebude.
bella.
@Losina
Možná mi napíše za něj ministerstvo, tak jako do Bruselu o převaze Ukrajiny v Čechách.Chudák a on o tom nevěděl😂, to je vláda, co ? Jeden neví o bitcoinech, druhý o odmítání další Ukrajiny, ale furt jsou přece v obrazu !
😂😂😂
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl ten by je poslal rovnou pod gilotinu
Losina
@Richard Sebesta Šebesto ty rudá nevěsto....
Losina
@Anatolij Vasil Hochu, nebo chochu?
Losina
@Alois Rudý To by řekl o komouších také.
Losina
@Uživatel_5577504 A co kulíš ty. Tedy jestli něco kulíš.
Losina
@bella. On ti vážně psát nebude.
Losina
@bella. A copak děláš?
Losina
@Alois Rudý Ano to vyřeší. Koblihy zdarma.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - co na to říkal Napoleon?
Jiosef Tyl
Dnes jsem se dočetl, že Venezuela pořádá v Karibiku vojenské cvičení. No, to asi teď na volby čas mít nebude. 😁
Richard Sebesta
@Pavel Maleček 👍
našinec
Volte Rakušana! Je to jediný vicepremiér, co se nebojí urážet cizí hlavy států! Tedy každého, co nepodporuje UA......Njn, příznivci mrtvé strany TOP 09 glosují.
Richard Sebesta
@Anatolij Vasil 👍