Online přenos
Rakušan: Dělám vše pro to, aby tu nebyla vláda ANO a STAN. Glosovali jsme živě mítink předsedy Starostů
21 komentářů
Previtek nám ještě do voleb ukáže, co dokáže a pak snad protáhne kam patří. Možná i do lochu.
O takových "Rakušanech" už Jan Žižka říkal: "Hnát ty huby křivé, hnát ta břucha zlodějská, hnát ta hrdla prolhaná, hnát je ze země, až se jim bude za patama prášit".😎
A Rakušane, já zas dělám všechno proto, abys vypadl zpátky učit zemák do Kolína a dal národu pokoj!
Čus 🤜a nepiš mi
Čus 🤜a nepiš mi
Hlavně se pleteš do politiky v jiném státě a chodíš tam protestovat.Na aktivního politika jiné země je dost divné na Slovensku proti slovenské vládě protestovat.Ty už nevíš jak se zviditelnit.Ale premiér z tebe chochu stejně nebude.
@Losina
Možná mi napíše za něj ministerstvo, tak jako do Bruselu o převaze Ukrajiny v Čechách.Chudák a on o tom nevěděl😂, to je vláda, co ? Jeden neví o bitcoinech, druhý o odmítání další Ukrajiny, ale furt jsou přece v obrazu !
😂😂😂
Možná mi napíše za něj ministerstvo, tak jako do Bruselu o převaze Ukrajiny v Čechách.Chudák a on o tom nevěděl😂, to je vláda, co ? Jeden neví o bitcoinech, druhý o odmítání další Ukrajiny, ale furt jsou přece v obrazu !
😂😂😂
Dnes jsem se dočetl, že Venezuela pořádá v Karibiku vojenské cvičení. No, to asi teď na volby čas mít nebude. 😁
Volte Rakušana! Je to jediný vicepremiér, co se nebojí urážet cizí hlavy států! Tedy každého, co nepodporuje UA......Njn, příznivci mrtvé strany TOP 09 glosují.
No a nejen ty začal Rakušan nejen přes Dozimetr oškubávat. Když k tomu přes tyto starosty vzešlé z konzervativně venkovského prostředí začal všem bruselský neomarx-prograsivismus vnucovat.
Co s takovým prolhaným mocichtivým podvodníkem - no stejně jak s elektrodráty na zemi - nepřibliožovat se, nedotýkat se a hlavně nevolit!!!