Komentáře
gutshot
4
Tento článek by měl být zařazen do povinné četby.
Přejít do diskuze
@Pavlína Klimešová - no nešťastná asi je, když vidí co se děje s její zemí. Ty ale nemůžeš být nešťastná protože seš na to moc hloupá.
Pro Evropu by bylo nejlepší, ve spolupráci s USA pomoci Rusku ukončit konflikt na Ukrajině. Následně pomoci Rusku při obnově území bývalé Ukrajiny a přijmout Rusko do NATO. 😎
Zase lži, ta paní autorka článku nic jiného neumí. Ten ruský diktátor už 4roky nedokáže porazit sousední Ukrajinu, tak nijak nmůže ohrozit mnohokrát silnější Evropu. Ta paní asi touží po válce a okupaci Ruska, hlavně ropě, plynu a dalším ruském přírodním bohatství a ostatně proto se taky vedou války.
@lug70 Pravdivě napsáno, toto by se mělo vyučovat na našich základních školách, děkuji za krásné vysvětlení událostí, jak by je mělo znát mnoho našich spoluobčanů a neposlouchat blábolení Zelenského.
@gutshot Takové blbosti mohou zajímat jen lidi plné lží a nenávisti, jako tahle ruská novinářka.
Vážená, Vaše lži a nenávist nikoho nezajímají, Vy už se nemůžete dočkat, aby Nato vojensky zaútočilo samo na Rusko a zničilo tak v jaderném konfliktu celý svět, tak jen dál pište ty svoje vymyšlené hovadiny, to nám určitě pomůže, už toho raději nechte, to vám nepomůže a můžete se stydět, že tak útočíte na svoji vlast, jste Ruska, ne?Kde se ve vás bere tolik zla a nenávisti, vy musíte být hodně neštˇastný člověk.´
Ruský diktátor proti ideologicky přihlouplému vedení EU. Ke komu by se měl rozumný asi přidat, aby v pohodě přežil těch pár let než zase budeme s Ruskem přátelé ?😎
@lug70 - podle tebe bychom mohli napadnout Slovensko. protože hodně lidem se tady nelíbí jak to tam nyní vedou. 😒
@Pavlína Klimešová
hm a já se nedozvím co @lug70 napsal, protože ho ihned smázli.A myslím na upozornění těch pár omezených udavačů zde.
hm a já se nedozvím co @lug70 napsal, protože ho ihned smázli.A myslím na upozornění těch pár omezených udavačů zde.
@Frantisek Najman
Paní redaktorka ani po po Perestrojce a uvolnění vztahů v Rusku nemá svou zemi ráda a zdá se, že nemá ani naši kam zdrhla , protože je snad najmutá jako štváč, rozesí-rač lidí v Česku.Vyhnala bych ji k nim domů, tohle poslouchat nemusím.
Já tyhle frustráty 🤛nesnáším.
Paní redaktorka ani po po Perestrojce a uvolnění vztahů v Rusku nemá svou zemi ráda a zdá se, že nemá ani naši kam zdrhla , protože je snad najmutá jako štváč, rozesí-rač lidí v Česku.Vyhnala bych ji k nim domů, tohle poslouchat nemusím.
Já tyhle frustráty 🤛nesnáším.
Katušo,
se stíhačkami je to jinak a vzdušný prostor dle dborníků porušen nebyl.Já si ještě počkám , jak to dopadne.Hodnocení nějaké ženské , jako jste Vy mě neuspokojuje.
Zatím si pusťte tohle, abyste věděla do jaké země a kým řízené jtse utekla, ..A že zde hovoří odborníci, o tom nepochybujte , madam.
-.Abyste věděla a mohla psát musíte znát i historii našich států a dějepis života našich politiků a taky jak se školili rozvědčíci , jak se dostal Pavel k funci a jak se přeskakoval proces jeho tlačenky na vedoucí místo, taky jak dělala kádrové pohovory u Soviaka jeho žena a jak byl cvičen k spolupráci s vámi v Rusku ..A víc Kataríno , Rusko! Přemýšlejte a nepalte svou pravdu od boku !
👇
https://www.youtube.com/watch?v=x9hOhjnzegc&t=689s
se stíhačkami je to jinak a vzdušný prostor dle dborníků porušen nebyl.Já si ještě počkám , jak to dopadne.Hodnocení nějaké ženské , jako jste Vy mě neuspokojuje.
Zatím si pusťte tohle, abyste věděla do jaké země a kým řízené jtse utekla, ..A že zde hovoří odborníci, o tom nepochybujte , madam.
-.Abyste věděla a mohla psát musíte znát i historii našich států a dějepis života našich politiků a taky jak se školili rozvědčíci , jak se dostal Pavel k funci a jak se přeskakoval proces jeho tlačenky na vedoucí místo, taky jak dělala kádrové pohovory u Soviaka jeho žena a jak byl cvičen k spolupráci s vámi v Rusku ..A víc Kataríno , Rusko! Přemýšlejte a nepalte svou pravdu od boku !
👇
https://www.youtube.com/watch?v=x9hOhjnzegc&t=689s
Reagovat či nereagovat? Pokud by NATO reagovalo, vyzradilo by, ke spokojenosti Putina, své obranné plány. Zjistilo-li, že se jedná o neškodné makety, zdrželo se logicky reakce. Otázkou je, zda-li to Kreml vyhodnotil, že se nic neděje a může své provokace dále stupňovat. Co takhle poslat Putinovi také nějaký pozdrav? Návštěvy se mají oplácet ...
@Jiosef Tyl pokud by přímo ohrožovalo 20 let ČR, neplnilo smlouvy, vraždilo občany u Břeclavi, tak ano. A ty , tyle, nejsi hodně lidí, víš.
@Jaroslav Lindner Kecy v kleci když to budu akceptovat tak ale je třeba říct B.To B je že Ukrajina je na tom hůř jak Rusko a co se týče EU tam to platí stejné
@lug70
Dle mého západu se daři ruskou zemi vycerpavat.
Dokonce bych řekl, že to nemůže rusko vydržet.
Má vlastně jen ztráty. Nevidím zisk. Jen dokola ztráty vlastní činnosti, nebo mu protivník něco rozmlatí.
Tohle nemúže trvat věčně.
Dle mého západu se daři ruskou zemi vycerpavat.
Dokonce bych řekl, že to nemůže rusko vydržet.
Má vlastně jen ztráty. Nevidím zisk. Jen dokola ztráty vlastní činnosti, nebo mu protivník něco rozmlatí.
Tohle nemúže trvat věčně.
@Frantisek Najman
Pokud chvili počkáme, ruský svět se rozloží jako posledně a obchodníci začnou nakupovat.
Pak bude zas vše v nadbytku a ve spojení s UA bude surovin ještě více.
Bohaté evropské firmy okamžitě začnou v rusku podnikat, ale jen za předpokladu, že se režim v rusku opravdu zhroutí, tak jak známe z historie.
Pokud chvili počkáme, ruský svět se rozloží jako posledně a obchodníci začnou nakupovat.
Pak bude zas vše v nadbytku a ve spojení s UA bude surovin ještě více.
Bohaté evropské firmy okamžitě začnou v rusku podnikat, ale jen za předpokladu, že se režim v rusku opravdu zhroutí, tak jak známe z historie.
@lug70 I ten Putin je nastrčený agent CIA. Moudrého rusáka by nikdy nenapadlo rozpoutat předem prohranou válku s mocným Západem.
Putin trpělivě zkouší, jestli se dá sedět holým zadkem na rozpálené plotně. Pokus na Ukrajině ho stál milion vojáků a téměř všechny tanky. Mnoho dalších pokusů už jeho zadek nevydrží.