Kultura

Zpět na článek

Never more literárním pirátům, kteří sabotují provoz uploadováním bestsellerů třeba od Dana Browna

13 komentářů

Milos_S
Vzpomínám si, že kdysi jsem si Harryho Pottera upirátil. Byl to, tuším, 2. nebo 3. díl. Protože se mi to líbilo,tak jsem si koupil postupně všechny díly. Podobně to bylo s Pratchettem - napřed pár pirátských knih, později jsem jej začal hltat, kupovat vše co napsal, a teď to znova kupuju ve „sběratelské“ edici.
Uživatel_5577504
Pan kardinál Duka, je pro vás, vy hovnavpísku, populista?!? Co si to vy nuly dovolujete?!?
Vojtěch Brda
@Uživatel_5577504 Tak v první řadě je to člověk, který dokázal vybudovat kariéru na vyprávění pohádek navlečený v šatech. Divím se že mu vůbec dávají prostor. Celou tu sebranku je třeba ignorovat A nechat pomalu upadnout v zapomnění.
Singleton Mosby
ROFLMAO
Milos_S
@Vojtěch Brda 331
Singleton Mosby
Rynda se kouknul na televizi a hned vi, co Charles Kirk delal a propagoval. Presne v duchu Reflusu; zaujate, levicove zpravodajstvi zalozene na lzich z americkych medii.

Kdyz jsi, Ryndo, ten novinar. tak dokaz to co tvrdis ze je prokazatelne. Ale nikoliv utrzky vet a necelymi uryvky videii, pekne cele a v kontextu.

Ja vim, na to bys musel umet anglicky, takze smolik.
Vojtěch Brda
@Singleton Mosby No ještě že vy to máte z první ruky a nestranné. Byl to extrémní pravičák, rasista, xenofob a pošahaný panbíčkář k tomu. Šířil prokazatelné lži, konspirace a nenávist. Live by a sword, die by a sword and thank the f***k for that!
Singleton Mosby
@Vojtěch Brda

Taky koukas na televizi, co?
Vojtěch Brda
@Singleton Mosby Jo ty to máš až takhle jednoduché. Tak to jsme asi skončili. Nevěřit každé pitomosti z fb už se moc nenosí, co?
Pavel Štěpánek
@Vojtěch Brda

Pche, nevěřit nesmyslům ze sociálních sítí se nenosí už tak deset let. A za tu dobu jsi to už mohl zjistit 🙂 A reagovat na trolíky taky nemá cenu.
Singleton Mosby
@Vojtěch Brda

No ty evidentne kazde hlouposti z fb veris. Ono je to tezky, kdyz neumis anglicky a s bidou jsi dokoncil stredni skolu; to pak to kriticke mysleni nestoji za moc.

Najdi si nekoho, kdo ti pusti prislusna videa - jsou vsechna na internetu - a pomalu a srozumitelne ti prelozi a vysvetli o co vlastne jde.

Pokud to na tebe bude moc narocny, tak zacni s necim jednodussim, zkus treba Ferdu Mravence, ten by snad nemel byt nad tvoji uroven.

Hlavne nezoufat a verit v sebe, i hlupak tve urovne se muze vzdelavat, chce to jen chtit a pevnou vuli.