Kultura
Never more literárním pirátům, kteří sabotují provoz uploadováním bestsellerů třeba od Dana Browna
13 komentářů
Milos_S
0
Vzpomínám si, že kdysi jsem si Harryho Pottera upirátil. Byl to, tuším, 2. nebo 3. díl. Protože se mi to líbilo,tak jsem si koupil postupně všechny díly. Podobně to bylo s Pratchettem - napřed pár pirátských knih, později jsem jej začal hltat, kupovat vše co napsal, a teď to znova kupuju ve „sběratelské“ edici.
Pan kardinál Duka, je pro vás, vy hovnavpísku, populista?!? Co si to vy nuly dovolujete?!?
@Uživatel_5577504 Tak v první řadě je to člověk, který dokázal vybudovat kariéru na vyprávění pohádek navlečený v šatech. Divím se že mu vůbec dávají prostor. Celou tu sebranku je třeba ignorovat A nechat pomalu upadnout v zapomnění.
Rynda se kouknul na televizi a hned vi, co Charles Kirk delal a propagoval. Presne v duchu Reflusu; zaujate, levicove zpravodajstvi zalozene na lzich z americkych medii.
Kdyz jsi, Ryndo, ten novinar. tak dokaz to co tvrdis ze je prokazatelne. Ale nikoliv utrzky vet a necelymi uryvky videii, pekne cele a v kontextu.
Ja vim, na to bys musel umet anglicky, takze smolik.
Kdyz jsi, Ryndo, ten novinar. tak dokaz to co tvrdis ze je prokazatelne. Ale nikoliv utrzky vet a necelymi uryvky videii, pekne cele a v kontextu.
Ja vim, na to bys musel umet anglicky, takze smolik.
@Singleton Mosby No ještě že vy to máte z první ruky a nestranné. Byl to extrémní pravičák, rasista, xenofob a pošahaný panbíčkář k tomu. Šířil prokazatelné lži, konspirace a nenávist. Live by a sword, die by a sword and thank the f***k for that!
@Vojtěch Brda
Taky koukas na televizi, co?
Taky koukas na televizi, co?
@Singleton Mosby Jo ty to máš až takhle jednoduché. Tak to jsme asi skončili. Nevěřit každé pitomosti z fb už se moc nenosí, co?
@Vojtěch Brda
Pche, nevěřit nesmyslům ze sociálních sítí se nenosí už tak deset let. A za tu dobu jsi to už mohl zjistit 🙂 A reagovat na trolíky taky nemá cenu.
Pche, nevěřit nesmyslům ze sociálních sítí se nenosí už tak deset let. A za tu dobu jsi to už mohl zjistit 🙂 A reagovat na trolíky taky nemá cenu.
@Vojtěch Brda
No ty evidentne kazde hlouposti z fb veris. Ono je to tezky, kdyz neumis anglicky a s bidou jsi dokoncil stredni skolu; to pak to kriticke mysleni nestoji za moc.
Najdi si nekoho, kdo ti pusti prislusna videa - jsou vsechna na internetu - a pomalu a srozumitelne ti prelozi a vysvetli o co vlastne jde.
Pokud to na tebe bude moc narocny, tak zacni s necim jednodussim, zkus treba Ferdu Mravence, ten by snad nemel byt nad tvoji uroven.
Hlavne nezoufat a verit v sebe, i hlupak tve urovne se muze vzdelavat, chce to jen chtit a pevnou vuli.
No ty evidentne kazde hlouposti z fb veris. Ono je to tezky, kdyz neumis anglicky a s bidou jsi dokoncil stredni skolu; to pak to kriticke mysleni nestoji za moc.
Najdi si nekoho, kdo ti pusti prislusna videa - jsou vsechna na internetu - a pomalu a srozumitelne ti prelozi a vysvetli o co vlastne jde.
Pokud to na tebe bude moc narocny, tak zacni s necim jednodussim, zkus treba Ferdu Mravence, ten by snad nemel byt nad tvoji uroven.
Hlavne nezoufat a verit v sebe, i hlupak tve urovne se muze vzdelavat, chce to jen chtit a pevnou vuli.