Padni komu padni
Turek řekl, že Green Deal zrušit nejde, Okamura bručel. Kdo koho převálcoval ve středočeské slovní šarvátce?
43 komentářů
Michal Horáček nazval Okamuru komerčním nacionalistou. Naprosto dokonalé označení. Okamura si z politiky udělal čistokrevný byznys a momentálně cílí přesně na ty prostoduché občany, které nezajímají souvislosti nebo snad nějaké právo... Samozřejmě, že Green Deal zrušit jde, ale bylo by to něco za něco. Například tím, že vystoupíme z EU. Přičemž to bude tuto zemi stát stovky a tisíce miliard. Hlupákům netřeba snášet argumenty, oni mají svojí neotřesitelnou pravdu. Ale výrobce opravdu nebude nakupovat subdodávky od partnera, který bude nespolehlivý, Pokud nebudeme v EU, čekají nás nejrůznější bariéry a staneme se nespolehlivými a to jak s normami, tak v čase. Vrátí se nekonečné fronty na hranice, vrátí se nekonečné papírování atd. Zažil jsem to a nikdy více. Našim cílem by mělo být vytváření názorových koalic v EU a prosazení zjednodušení současných procedur, pokud z toho vlaku vystoupíme, tak nám jednoduše ujede... Ale prosťáčci budou blekotat svoje mantry o tom, jak se staneme dalším Švýcarskem...))))))) Ne, staneme se Albánií, předběhne nás i Bulharsko a Rumunsko...
@Pavel Nyklíček
na tom je děsivá ta setrvačnost. Ono se to nezhroutí ze dne na den, bude to postupné, ale trvalé. Prostě se přestane investovat do údržby, přestane se řešit budoucnost. Bolševik to takhle vydržel 40 let, pak se to teprve zhroutilo. Vybydlené domy a fabriky, zničená infrastruktura, zdevastovaná výroba, zničená příroda...
na tom je děsivá ta setrvačnost. Ono se to nezhroutí ze dne na den, bude to postupné, ale trvalé. Prostě se přestane investovat do údržby, přestane se řešit budoucnost. Bolševik to takhle vydržel 40 let, pak se to teprve zhroutilo. Vybydlené domy a fabriky, zničená infrastruktura, zdevastovaná výroba, zničená příroda...
@Uživatel_5734171
Podepisují.
Okamura je doslova a do písmene ekonomicky imigrant!.
Dělá to samozřejmě dobře.
Káže vodu a pije víno!
Politik jak má být.
Samozřejmě, že neznáme žádné jeho výsledky vládnutí ani znát nebudeme, ale letos má prvně šanci s podporou vlády udělat extrémní byznys na princiu vydírání!
Babiš je z toho naprosto konsternovan, nasadí Havlíčka a pak se v zákulisí bude rvát s Okym o státní kasu.🙏
Bude to porcování medvěda, které bude šílené tím, že nám republiku rozeberou dva nejznámější imigranti japonec a slovák.🙊!!!!
Tak tohle budou nejhorší černé sny naší republiky!
Podepisují.
Okamura je doslova a do písmene ekonomicky imigrant!.
Dělá to samozřejmě dobře.
Káže vodu a pije víno!
Politik jak má být.
Samozřejmě, že neznáme žádné jeho výsledky vládnutí ani znát nebudeme, ale letos má prvně šanci s podporou vlády udělat extrémní byznys na princiu vydírání!
Babiš je z toho naprosto konsternovan, nasadí Havlíčka a pak se v zákulisí bude rvát s Okym o státní kasu.🙏
Bude to porcování medvěda, které bude šílené tím, že nám republiku rozeberou dva nejznámější imigranti japonec a slovák.🙊!!!!
Tak tohle budou nejhorší černé sny naší republiky!
@Asatin - nejen Šebíček. Babišovi už psal Ficoušek, jak se těší na společné výlety do Moskvy. Budou si tam společně číst své složky, které tam na ně má Putin.
No, ty šarvátky jsou jen pro pobavení a kterým směrem se vydá vláda Babiše s japoncem se dá předpovědět,jak vyřešit drahou energii.Putler nabídne Babišovi plyn za polovic s podmínkou.vytoupeni EU a NATO,no a jeto hotové.A zas budem ruskou gubernii.A Šebesta bude skákat radostí,jak opičák v kleci.
Já bych chtěl Turka na hradě.
Řidičák má, v závodech kolem jeslí vítězí pravidelně, je prezidentem ve společnosti o dvou členech a z výfuku se mu kouří.😁.
Co bychom chtěli více?
Za mě jasná volba!
Řidičák má, v závodech kolem jeslí vítězí pravidelně, je prezidentem ve společnosti o dvou členech a z výfuku se mu kouří.😁.
Co bychom chtěli více?
Za mě jasná volba!
Jak psal Bejšovec níže o té inkluzi. By bylo legrační převést to i do zaměstnání. Kdybys nezvládal svou práci, tak bys nešel na jednodušší. Přidělili by ti asistenta!
@Uživatel_5734171 Přesně tohle nás čeká s EUrosojuzem. Nebude průmysl, nebude výroba léčiv, nebude kloudná doprava. Místo toho budeme solit peníze solárním a větrným baronům, budeme solit peníze na dotace všeho všem, budeme mít odborníky na GDPR, LBGT, EKO, BIO, GWP, budeme solit peníze do nefungující inkluze a nastane rozpad školství. Který mimochodem již začal. Protože již nyní platí, žš buď dáte dítě na státní/obecnou školu a obohatíte ho o inkluzi neboli nevzdělatelného spratka ve třídě, co místo rákoskou dostane asistenta nebo si zacálujete soukromou školu kde se inkluze nevyskytuje.
jestliže se nám tady líhne 8 kolka, tak asi je na čase abychom se opravdu poamerikanizovali. Když by se sneslo 8 stran, tak by šlo to omezit na 2 strany. Na demokraty, nebo republikány. Já myslím že by se tam vešli všichni. Jo, a bylo by vše jednodušší. Protože SPD ani komunisti by se tam nevměstnali.
@Pavel Nyklíček ...jenom jestli má kostkatou košili a umí to na motorce jako současný prezident😉
@Asatin ...jo s tím plynem to bych bral, když se zbavíme nesmyslné protiruské škodící ideologie a jejích nositelů, byl by to rozumný postup ve prospěch většinové části občanů Česka.😎
@Anatolij Vasil
RuSSký prolhaný b*be, o "nebytí" v RVHP se žádná diskuze nevedla. On si ji nikdo ani neodvážil začít a ani nebylo, kde ji vést (leda v hospodě, kde naslouchali fízlové jako estébák Babiš). Pár hlasů se snad ozvalo v roce 68 v novinách a tak se do "diskuze", po ruSSém zůsobu, zapojily ruSSké tanky. To byla ta katastrofa: když nebudete chtít být v RVHP, přijedou ruSSké tanky.
RuSSký prolhaný b*be, o "nebytí" v RVHP se žádná diskuze nevedla. On si ji nikdo ani neodvážil začít a ani nebylo, kde ji vést (leda v hospodě, kde naslouchali fízlové jako estébák Babiš). Pár hlasů se snad ozvalo v roce 68 v novinách a tak se do "diskuze", po ruSSém zůsobu, zapojily ruSSké tanky. To byla ta katastrofa: když nebudete chtít být v RVHP, přijedou ruSSké tanky.
@Anatolijko Vasilisková - jj, tak jen opravdový prosťáček (sprosťačka) může srovnávat RVHP a EU. Gratuluju k totálnímu zdebilnění se. Jediné co RVHP dokázalo je, že potvrdilo, že země je kulatá. Tenkrát jsme se "vy tento" na západ a z východu nám přišlo hou no!
Jedno moudré české přísloví zní:
"Všechno jde, jen malé děti se musí nosit". Je to jen o vůli dotáhnout věci do konce.
Když níže Uživatel_5734171 tvrdí, že "výrobce opravdu nebude nakupovat subdodávky od partnera, který bude nespolehlivý", tak omílá přesně tu mantru, kterou připisuje těm, kteří jsou pro vystoupení.
Kdo tu vyrábí komponenty pro toho "výrobce"? Buď jeho dcery nebo podniky, v kterých má významnou nebo absolutní finanční účast. Já vím, že blbost Evropské komise je nebetyčná, ale obchodními překážkami a šprajcy, by v první řadě poškozovala sama sebe a hlavně své podnikatele, kterým jejich firmy tady snášejí zlatá vejce.
Tvrdím to pořád dokola, sankce z EU nás sice omezí, nebo dokonce dočasně poškodí, ale EU dříve nebo později trefí jako bumerang zezadu do hlavy. Ty kecy že nám nepošlou dotace si mohou klidně strčit za klobouk. My jim nepošleme naše členské příspěvky a nemusíme se cítit být vázáni jejich idiotskými výmysly, které nám přinášejí ročně miliardové ztráty.
Chce to se jen nebát a v Bruselu se chovat jako chlapi.
"Všechno jde, jen malé děti se musí nosit". Je to jen o vůli dotáhnout věci do konce.
Když níže Uživatel_5734171 tvrdí, že "výrobce opravdu nebude nakupovat subdodávky od partnera, který bude nespolehlivý", tak omílá přesně tu mantru, kterou připisuje těm, kteří jsou pro vystoupení.
Kdo tu vyrábí komponenty pro toho "výrobce"? Buď jeho dcery nebo podniky, v kterých má významnou nebo absolutní finanční účast. Já vím, že blbost Evropské komise je nebetyčná, ale obchodními překážkami a šprajcy, by v první řadě poškozovala sama sebe a hlavně své podnikatele, kterým jejich firmy tady snášejí zlatá vejce.
Tvrdím to pořád dokola, sankce z EU nás sice omezí, nebo dokonce dočasně poškodí, ale EU dříve nebo později trefí jako bumerang zezadu do hlavy. Ty kecy že nám nepošlou dotace si mohou klidně strčit za klobouk. My jim nepošleme naše členské příspěvky a nemusíme se cítit být vázáni jejich idiotskými výmysly, které nám přinášejí ročně miliardové ztráty.
Chce to se jen nebát a v Bruselu se chovat jako chlapi.
@Uživatel_5734171 Bože to jsou kecy.Jestli ten prosťáček nejste vy.Za RVHP nás taky strašili ,když tam nebudem jaké katastrofy nás postihnout.Ted se to opakuje,ale s EU.To nevidíte kam nás EU táhne a dostává?!
@Alois Rudý Plyn z Ruska je tak laciný, že jej musí Fico svým občanům dotovat, ale doporučují čtyři z pěti dezolé.
@Asatin Ty máš doma kouli?Že neustále všechny strany kromě současné vlády stavíš k Rusku?Máš pro to indicie.
@Pavel Nyklíček
S tím nelze než souhlasit. Jsme opravdu tak tupý národ, aby nám vládli cizáci za naše paníze?
S tím nelze než souhlasit. Jsme opravdu tak tupý národ, aby nám vládli cizáci za naše paníze?
@Richard Šebesta spíš je to vychcaný šmejd, závislý na dotacích z EU. Kdo jiný, po tom co bruselská byrokratická hydra předvádí by měl potřebu ji vychvalovat. Jedině sobecký šmejd, co má z toho nějaký osobní profit. A takoví ty bruselské zrůdnosti přehlížejí, protože jsou zaslepeni jen osobním prospěchem. Dopředu se vůbec nedívají, kam to spěje, nezajímá je to. Hlavně, že se teď kutálejí penízky do kapsičky.
@Pavel Nyklíček To jsi řekl Nyklíčku přesně. Nemáme výsledky vládnutí SPD za to ale máme výsledky vládnutí čtyř a pětigangu. Jsou katastrofální,kdybych měl vše jmenovat tak jsem tu do rána. Napíšu jen třeba kauzy současné vlády DOZIMETR,BITCOINY a pozor nově i IKEM. Ten ale vyplave v celé své kráse bohužel až po volbách někdy v říjnu.
@Anatolij Vasil Tady uživatel pod numerem 5734171 je takový novodobý komunista.. Je to přesné.Za RVHP byly od komunistů taky takové řeči,když tam nebudeme tak zanikneme. Přitom jak tehdy tak dnes byl princip stejný. RVHP měla problémy,které soudruzi neuměli řešit. Stejné je to teď. Mimochodem Fiala před 4 léty v době volební kampaně tvrdil,že chce reformu EU a pozor jeden z volebních programů spolu je stejný i nyní tedy opět reforma EU. To je ale jasný důkaz,že čtyřgang tento bod nesplnil. Přitom je to jasné jak facka EU má před sebou jen dvě možnosti buď se nějak reformuje a tím změní svou celkovou politiku (greendeal,migrace,zasahování do záležitostí členských zemí atd) nebo zanikne jako RVHP.
@Jiosef Tyl Tak už to dávno funguje ve Sněmově. Čím hloupější poslanec, tím má více asistentů. Asistenti jsou tak moudří, že zapomenou pistoli na záchodě.
@Anatolij Vasil Když je koalice proti Rusku, musí být opozice proruská. Jak jinak byste poznal komu fandit?
Politici občas narazí na problematiku, které ani jeden z nich nerozumí. Diskuse pak plynule přechází v trapnou komedii.
@Richard Šebesta
Šebesto, na debila tvého ranku nemám. Ty budeš asi pravděpodobně kritizovat všechno a vše. Mě je jedno koho volíš. S IQ tvého génia i komunisty. Vyliž si análek a jdi spát
Šebesto, na debila tvého ranku nemám. Ty budeš asi pravděpodobně kritizovat všechno a vše. Mě je jedno koho volíš. S IQ tvého génia i komunisty. Vyliž si análek a jdi spát
@Uživatel_5734171
Takhle to přesně je. Žili z minulosti. Jak se potenciál vyčerpal, padlo vše na zem. Proč nám ten blahobyt rodiče neudrželi? Protože se to prostě vyčerpalo.
Takhle to přesně je. Žili z minulosti. Jak se potenciál vyčerpal, padlo vše na zem. Proč nám ten blahobyt rodiče neudrželi? Protože se to prostě vyčerpalo.
@Saša Krach Babis rekl ze vsichni miliardari by se meli zestatnit stejne jako CEZ,Zapomel,ze je taky miliardar..Hmupe, nejses v obraze.
@Asatin další.hnup...Babis má podnikání na západ od nás...je hodný a má.nadace...Ale blbec není jako ...😂😂😂😂😂😂ahoj
@Jiosef Tyl 😛😛🕷️bože to je úůl .. Celé toto máte v rukou vy. ,Ale banda hlupáků ..ty to nedojde.
..😂😂😂😂🐛
..😂😂😂😂🐛
@Richard Šebesta Pro Bednarku.Ty jsi opravdu blb NON PLUS ULTRA. 1: Teď vládly některé strany které jsi jmenoval ?
2. Já nevolím ani jednu z nich. 3. Až bude u moci Bureš a bude dělat průsery můžeš se vsadit,že ho budu tvrdě kritizovat včetně SPD pokud bude dělat takové prasárny jako čtyřgang.
2. Já nevolím ani jednu z nich. 3. Až bude u moci Bureš a bude dělat průsery můžeš se vsadit,že ho budu tvrdě kritizovat včetně SPD pokud bude dělat takové prasárny jako čtyřgang.
@Anatolij Vasil No součet HDP zemí EU překoná HDP Číny a pokud víte o kolik má Čína více obyvatel tak nás pořád táhne k blahobytu na rozdíl od vás, který nás taháte na východ a raději byste tam měl táhnout sám. Ale vy po vzoru netáhla Marxe budete ten západ kritizovat a parazitovat na něm.
@Richard Šebesta
Šebesto, ještě zkus průsery ANO, ČSSD a 40 let komunistů. To tady nebudeme do rána, ale do soudného dne.
Šebesto, ještě zkus průsery ANO, ČSSD a 40 let komunistů. To tady nebudeme do rána, ale do soudného dne.
@Uživatel_5919578
Tvá invektiva jsou mi potěšením.
Právě jsem si tě zařadil do méně vzděláné skupiny horkokrevníků.
55+ bez maturité?
Tvá invektiva jsou mi potěšením.
Právě jsem si tě zařadil do méně vzděláné skupiny horkokrevníků.
55+ bez maturité?
@Pavel Nyklíček - k Japoncovi a Slovákovi se ještě bude chtít připojit Turek! Rakušan vyčká.
@Uživatel_5734171 souhlasím, že se nikdo ČR přizpůsobovat nebude, ČR bude pouze plnit rozkazy, bez jakýchkoliv práv.
@epr3
Pořekadla mam rád a tak upřesňuji:
Všechno jde, jen malé děti se musí učit chodit 🙂
Pořekadla mam rád a tak upřesňuji:
Všechno jde, jen malé děti se musí učit chodit 🙂
Jen krátce.
Vědí voliči, že když se někomu nelíbí slovo dvojkolka, což je běžné, či tříkolka, což je také běžné ale ještě ukočírovatelné , že pak přijde současná čtyřkolka, dokonce i pětikolka, která v oblibě moc nebyla, ale nyní nám kvete osmikolka?
Síla co? OSMIKOLKA!
A teď si představme, jak v osmikolce něco prosazujete a sám poslanec babiš je navíc v Bruselu ve dvanáctikolce! 🙏
Tak to už je frajeřina!!
Proto vidíme, že v Bruselu není nic co by mohli a u nás osmikolka bude jen hádka za hádkou.
Nikdy tohle nebylo a už ani nebude. Voliči hlavu vzhůru. Bude fajn sranda a novináři si nohy uběhaji, aby oběhali všechny ty sváry co nastanou.
Vědí voliči, že když se někomu nelíbí slovo dvojkolka, což je běžné, či tříkolka, což je také běžné ale ještě ukočírovatelné , že pak přijde současná čtyřkolka, dokonce i pětikolka, která v oblibě moc nebyla, ale nyní nám kvete osmikolka?
Síla co? OSMIKOLKA!
A teď si představme, jak v osmikolce něco prosazujete a sám poslanec babiš je navíc v Bruselu ve dvanáctikolce! 🙏
Tak to už je frajeřina!!
Proto vidíme, že v Bruselu není nic co by mohli a u nás osmikolka bude jen hádka za hádkou.
Nikdy tohle nebylo a už ani nebude. Voliči hlavu vzhůru. Bude fajn sranda a novináři si nohy uběhaji, aby oběhali všechny ty sváry co nastanou.
ty to nechápeš. Já ti nebráním, aby jsi chtěl vystoupit, Tvoje věc. Ale drtivá většina politické scény chce zůstat. tak se s tím MUSÍŠ smířit. Mně před lety ty kamiony se zbožím ty čtyři dny na hranicích stály, já vím, co by nastalo. Ty si dál věř těm nesmyslům, že se někdo bude přizpůsobovat nám...)))