Komentáře
Již samotný fakt, že 70% voličů nemá zájem poslance babiše volit po několik volebnich období je zarážející.
Vždyť on nabízí, že za jeho vlády bude lip? Neříká.jak, ale bude líp.
Pořád více jak dvě třetiny národa volí někoho jiného!
Bylo by svým způsobem nepřirozené, aby většina národa se musela podřídit právě této menšině.
Zda je tato menšina lepší či horší nevíme, ale dle agentury STEM je méně vzdělaná a agentura ji řadí do kategorie 55+ než maturity....
Zřejmě tento samotný fakt není úplným ideálem pro vedení země, jelikož bychom zřejmě nebyli zrovna v té nejlepší skupině obyvatel pro ovládání této země.
Doba je zlá a babiš má za týden 71 roků. Nenechávejte zemi starcům!
Vždyť on nabízí, že za jeho vlády bude lip? Neříká.jak, ale bude líp.
Pořád více jak dvě třetiny národa volí někoho jiného!
Bylo by svým způsobem nepřirozené, aby většina národa se musela podřídit právě této menšině.
Zda je tato menšina lepší či horší nevíme, ale dle agentury STEM je méně vzdělaná a agentura ji řadí do kategorie 55+ než maturity....
Zřejmě tento samotný fakt není úplným ideálem pro vedení země, jelikož bychom zřejmě nebyli zrovna v té nejlepší skupině obyvatel pro ovládání této země.
Doba je zlá a babiš má za týden 71 roků. Nenechávejte zemi starcům!
Poslanec babiš vede totální kampaň za své totální zadluuení u 35 bank s nesplatitelnou částkou za jeho života v hodnotě cca 50 miliard!
Co s tím?
Vést brutální kampaň a následně brutálně podojit stát!
Jsou to jeho poslední volby a poslední 4 roky možnost podojit stát a doplatit úvěry, které za poslední roky neklesly, ba právě naopak!
Pár kotrmelců s prodeji a nákupy a v roce 24 majetek klesl o dalších 50 miliard....💪
Pokud nebude premiérem a vše tomu nasvědčuje, nebude mu líp ale hůř.
A k tomu mu dopomáhej Bůh.
Co s tím?
Vést brutální kampaň a následně brutálně podojit stát!
Jsou to jeho poslední volby a poslední 4 roky možnost podojit stát a doplatit úvěry, které za poslední roky neklesly, ba právě naopak!
Pár kotrmelců s prodeji a nákupy a v roce 24 majetek klesl o dalších 50 miliard....💪
Pokud nebude premiérem a vše tomu nasvědčuje, nebude mu líp ale hůř.
A k tomu mu dopomáhej Bůh.
@bella. Je jako písmenková polívka, ANO - mluví k věci akorát pěti jazyky a šest témat splácá dohromady, debil...
Jsme první zemí na světě kdy bývalý premiér ukradl 10 miliard na dotacích a všichni o tom mlčí, stát to zpět nechce a zloděj a jeho pohůnci křičí chyťte zloděje..
Bureši, já si myslím že děláš chybu, že se vyhýbáš ČT. Nevím přesně ty počty, ale dovolil bych si tvrdit že ČT má největší % podíl starších diváků, což jsou tví voliči. A ti koukají na Novu až večer po zprávách.
@bella. Uživateli_5734171 plácáš nesmysly, píše berla. Že jsi v tom velmi slabí. A hned dokazuje, že ona umí psát nesmysly daleko větší.
ANO jede zcela odlišnou kampaň. Jejich cílem je odradit ostatní voliče, především pak voliče demokratických stran, aby šli k volbám. Bureš moc dobře ví, kde je jeho strop. On ví, že to je nějakých 32 % a víc nezíská. Proto se snaží o RELATIVNÍ zisk. Čím méně voličů demokratických stran přijde, tím bude lepší jeho výsledek v přepočtu na mandáty. Takže hnojomety jedou naplno. Znechutit, odradit. Čím smradlavější žumpa, tím lepší relativní zisk... Pak mu bude stačit zkorumpovat pár politiků a má většinu...
@Pavel Nyklíček - Šebesta upřesnil, že Babiš je o 14 dní starší, než jsi napsal ty. Tím ho vystavil do ještě horší volební pozice! 😂
@Richard Šebesta
Tak to je pro mě důležitá informace...👍
Jak jsem se takhle mohl historicky znemožnit...😁.
Tak to je pro mě důležitá informace...👍
Jak jsem se takhle mohl historicky znemožnit...😁.
V Česku se idioticky chová a také volí cca polovina těch, kterým je 18 a více: jsou to například IQ tykve, lehkoživkové, závistivci, neschopní, senilní, příživníci na dávkách, atd. Do jejich omezeného slovníku patří například slovo Pětidemolice...inu blbové zůstanou blby, bo se ani počítat nenaučili. Co nezvládli v dětství, později už nedohoní.
N kampaň mu ***. Fiala mě přesvědčil, že je schopný a udělal to jak měl.
Žádný plyn, žádná ropa z ruska: Trump jede stejně. Kdyby to Fiala neudělal, jsme dnes v ***i.
Podpora Ukrajiny a zbrojení: Bojiště zůstalo na Ukrajině co nejdéle. Ruské drony v EU až teď. Dezolátům to nedochází ani kdyby je Vajgl mlátil iskanderem po tlamě.
Bureš neví, která bije. FIALA, retardi!
Žádný plyn, žádná ropa z ruska: Trump jede stejně. Kdyby to Fiala neudělal, jsme dnes v ***i.
Podpora Ukrajiny a zbrojení: Bojiště zůstalo na Ukrajině co nejdéle. Ruské drony v EU až teď. Dezolátům to nedochází ani kdyby je Vajgl mlátil iskanderem po tlamě.
Bureš neví, která bije. FIALA, retardi!
@Richard Šebesta
Babiš celkem hovoří k věci a má doklady o tom co říká.Nedá se to srovnat s Fialovou vatou vatou, nebo blbostí projevůPekarové, anebo danušky krasavice |nerudové-Babiš je proti nim hvězda|!Nemusím se vším souhlasit, pro mě je příliš měkký k tomu co zde zanechala Fialová a Pavlova vláda|!
Babiš celkem hovoří k věci a má doklady o tom co říká.Nedá se to srovnat s Fialovou vatou vatou, nebo blbostí projevůPekarové, anebo danušky krasavice |nerudové-Babiš je proti nim hvězda|!Nemusím se vším souhlasit, pro mě je příliš měkký k tomu co zde zanechala Fialová a Pavlova vláda|!
@Pavel Nyklíček - nesmíš ale zapomenout že hodně % z těch 70 % ostatních voličů, volí mimo SPOLU, ještě horší uskupení než je ANO.
@komarek1 ...Pětidemolici politicky vypráskáme u voleb, její přívržence po volbách. Nezapomínáme, neodpouštíme😉
@Jiosef Tyl on by se Zikmund hodil, byl to velmi schopný panovník, určitě lepší než celá 5tlupa dohromady.
@bella. Kdejaký blbý dítě toho ví než člověk kterému chcete svěřit audit hospodaření? No lži vaše o vyrovnání důchodů tomu odpovídají vám lze nabulíkovat cokoliv a vy při tom vědomí, že vy jediná jste to prokoukla to ještě doladíte.
@joe123
haha, ty toho o světě víš?🖐️
Např. Thatcherová byla první v 20. století " demokracie" v Evropě co nechala ostrými střílet do nebohých horníků - cc v 1982 to bylo a my byli zděšeni, protože tohle jsme za komunistů tady v té době neměli a to si |Západ hrál na demokracii! .
Blair šmelil s byty pro syna, Sarkózy je až teď souzen, náš zubař Macek s Knižním velkoobchodem souzen byl , ale pořádně odsouzen nebyl, ,ale mlátil Ratha po hlavě přímo ve sněmovně, Berlusconi nejenže kradl, ale měl sex s nezletilými (Topolánek tam si užíval taky ), Nečas okradl kasu pro svou dominu Nagyovou a Kalousek coby min. financí ani slovo k tomu, hlavně, že jak řekl na důchodce mu nezbylo a dal jim 48 korun na valorizace, Hele j@joe123 Babiš dluh zaplatil,ale Fiala nás okradl svou neschopností řídit stát nejen o miliardy,ale díky Ukrajině v Česku i o budoucí svébytnost národa. A to je nejhorší.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je čas, abyste přišli a hrdě se postavili za svou zemi,“ volají Angláni na dnešní demonstraci v Lodýně -za svoboui slova!
Už toho mají dost a to i s migranty a já taky!
🖐️
haha, ty toho o světě víš?🖐️
Např. Thatcherová byla první v 20. století " demokracie" v Evropě co nechala ostrými střílet do nebohých horníků - cc v 1982 to bylo a my byli zděšeni, protože tohle jsme za komunistů tady v té době neměli a to si |Západ hrál na demokracii! .
Blair šmelil s byty pro syna, Sarkózy je až teď souzen, náš zubař Macek s Knižním velkoobchodem souzen byl , ale pořádně odsouzen nebyl, ,ale mlátil Ratha po hlavě přímo ve sněmovně, Berlusconi nejenže kradl, ale měl sex s nezletilými (Topolánek tam si užíval taky ), Nečas okradl kasu pro svou dominu Nagyovou a Kalousek coby min. financí ani slovo k tomu, hlavně, že jak řekl na důchodce mu nezbylo a dal jim 48 korun na valorizace, Hele j@joe123 Babiš dluh zaplatil,ale Fiala nás okradl svou neschopností řídit stát nejen o miliardy,ale díky Ukrajině v Česku i o budoucí svébytnost národa. A to je nejhorší.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je čas, abyste přišli a hrdě se postavili za svou zemi,“ volají Angláni na dnešní demonstraci v Lodýně -za svoboui slova!
Už toho mají dost a to i s migranty a já taky!
🖐️
@Pepa Zahrádka Bello naši emigranti, kteří utíkali na západ před komunisty měli štěstí, že jste je tenkrát nemohla kádrovat. Vy nevěříte ani světovým ratingům naší země o potvrzení růstu a poklesu zadlužení? Na pokraji sil je dezolé scéna, protože odmítá vidět fakta a mele tu svou o spálené zemi a pokud by se stalo, že nebude někdo z jejích slepenců ve vládě jistě přijde pohádka o ukradených volbách. Jste připravena?
@komarek1
Komárku, já mám zato ale, že naše prosperující hospodářství je zdemolované.V tom souhlasím i s Kalouskem.
Tak co ty na to ?
Komárku, já mám zato ale, že naše prosperující hospodářství je zdemolované.V tom souhlasím i s Kalouskem.
Tak co ty na to ?
‼️‼️‼️‼️‼️
Oznámení o nepřívětivém prostředí zde na diskuzi Reflexu,
kdy kontruktivní debaty se mažou , zatímco bezobsažné vulgarity, urážky zde vítězí.
------------
Reflex není Rudé právo a na názor má nárok každý.
Náš ministr Rakušan na Národní třídě před 2 roky sděloval, že co chceme ? , máme demokracii a můžeme nadávat i na politiky a vládu !
Já se s tak primitivním hodnocením co se smí a nesmí po 1989 neztotožňuji, ale mám připomínku k svobodě slova, silně ohroženou v diskuzích.
Pořád jsme ještě v Česku a Leyenová ještě nestihla vybudovat ten normalizační institut, který má hlídat země EU.
‼️
V debatě na Reflexu :
se nesmí napsat nic co nekoliduje s podprůměrným znalostmi a s minimálním mentálním rozhledem zde několika chronicky vystupujících diskutéru, kdy jedinými jejich argumentačními prostředky jsou nadávky a oplzlosti .
Jakmile napíšete svůj názor na to, co se v Česku děje a třeba, i když to doložite, jste smazáni. (A nemyslím ale, že vždy za toto zrovna může správce webu.)
‼️
Udavači ze zdejší komunity pevně stojí za Ukrajinou, Petrem Pavlem, Petrem Fialou , madam Leyenovou a pevně si stojí za tím, že Česko, navzdory bilionovým dluhům a demografickému ohrožení státu si vede dobře a prosperuje.
Jejich " pevný " postoj značí, že jejich IQ je mimo normu, neboť nedokáží vstřebat , analyzovat a uznat změny a co je nejdůležitější, kriticky se k nim postavit a vyhodnotit si jak se jich změny dotknou/dotýkají.
Jsou jako voliči ODS, nebo KDU ČSL , kteří volí s věrností ke straně, aniž postřehli, že strana je dávno jiná a vývoj v Evropě a Česku taky.
------------------------------ ‼️----------------------------
Reflex není doména pro spodinu, s kým chcete diskutovat ?
🖐️
Oznámení o nepřívětivém prostředí zde na diskuzi Reflexu,
kdy kontruktivní debaty se mažou , zatímco bezobsažné vulgarity, urážky zde vítězí.
------------
Reflex není Rudé právo a na názor má nárok každý.
Náš ministr Rakušan na Národní třídě před 2 roky sděloval, že co chceme ? , máme demokracii a můžeme nadávat i na politiky a vládu !
Já se s tak primitivním hodnocením co se smí a nesmí po 1989 neztotožňuji, ale mám připomínku k svobodě slova, silně ohroženou v diskuzích.
Pořád jsme ještě v Česku a Leyenová ještě nestihla vybudovat ten normalizační institut, který má hlídat země EU.
‼️
V debatě na Reflexu :
se nesmí napsat nic co nekoliduje s podprůměrným znalostmi a s minimálním mentálním rozhledem zde několika chronicky vystupujících diskutéru, kdy jedinými jejich argumentačními prostředky jsou nadávky a oplzlosti .
Jakmile napíšete svůj názor na to, co se v Česku děje a třeba, i když to doložite, jste smazáni. (A nemyslím ale, že vždy za toto zrovna může správce webu.)
‼️
Udavači ze zdejší komunity pevně stojí za Ukrajinou, Petrem Pavlem, Petrem Fialou , madam Leyenovou a pevně si stojí za tím, že Česko, navzdory bilionovým dluhům a demografickému ohrožení státu si vede dobře a prosperuje.
Jejich " pevný " postoj značí, že jejich IQ je mimo normu, neboť nedokáží vstřebat , analyzovat a uznat změny a co je nejdůležitější, kriticky se k nim postavit a vyhodnotit si jak se jich změny dotknou/dotýkají.
Jsou jako voliči ODS, nebo KDU ČSL , kteří volí s věrností ke straně, aniž postřehli, že strana je dávno jiná a vývoj v Evropě a Česku taky.
------------------------------ ‼️----------------------------
Reflex není doména pro spodinu, s kým chcete diskutovat ?
🖐️
@Pepa Zahrádka
-------------------------
Vy máte zase problém s logikou!
Náš stát je na pokraji svých sil.👎Vyrabován pro Ukrajinu, si račte přiznat, bez vidiny náhrady .Ať to vezmu od vědy po školství , zdravotnictví, důchody.Miiliardy a miliardy se cpou do černé díry Ukrajiny a jen blb by se neptal, co jako dál !
Velmi pečlivě važte pojmy obova a rozvoj.Na to, aby mohl být rozvoj u nás , musí být obnova původních pravidel, a to např. tak, že Česko patří prioritně Čechům a kdo nepracuje včetně matek a dětí, jděte domů.Zrovna tak obnova smluv ohledně energie.Atd.atd.
My nerozvíjíme.My padáme dolů a bilionové dluhy ani největší tupec nemá za jistotu rozvoje.
Jste fanda prezidenta Pavla.👎Ten nám vzkázal, že musíme padat, abychom se naučili vstávat!
(To má ze svých komunistických kdysi agitek!)
Vzkázala jsem mu jasně, že padat může on na cvičáku, já jsem občan a jeho povinnost je o své občany se starat!
---------------------------
👉Leyenová zřizuje " Evropský štít demokracie "a proto zřídí i 👉Středisko pro odolnost demokracie " ( to nevymyslíš ! ) , které bude sledovat členské státy a dezinformace atd. A ty budou držet hubu a krok, jinak jim nedá EU peníze, byť do EU státy platí. Budou tedy nejspíš ztrácet autonomii svého národa.✊ Na tohle někteří poslanci bučeli a ona rázně, jak Hitler, že se toho tedy bojí !
-----------------
Zahrádko, co my rozvíjíme?
Dluhy a cenzuru žití.
A proto já rozhodně klíčemi nezvonila! Tohle tady bylo ! A bylo to i s tou studenou válkou, kterou nyní provokuje šašek Macron!
Na západě klasifikují státy Ukrajinu , jako rozvojovou zemi.
Jo.
Ale u nás je třeba obnovit sebeurčení a demokracii.S tím možná na Ukrajině začnou za 50 let.
--------------
Zahrádko, já nejen, že nemám problém s češtinou, ale ani s logikou a vidím dál, než ty jen ra roh!✊
-------------------------
Vy máte zase problém s logikou!
Náš stát je na pokraji svých sil.👎Vyrabován pro Ukrajinu, si račte přiznat, bez vidiny náhrady .Ať to vezmu od vědy po školství , zdravotnictví, důchody.Miiliardy a miliardy se cpou do černé díry Ukrajiny a jen blb by se neptal, co jako dál !
Velmi pečlivě važte pojmy obova a rozvoj.Na to, aby mohl být rozvoj u nás , musí být obnova původních pravidel, a to např. tak, že Česko patří prioritně Čechům a kdo nepracuje včetně matek a dětí, jděte domů.Zrovna tak obnova smluv ohledně energie.Atd.atd.
My nerozvíjíme.My padáme dolů a bilionové dluhy ani největší tupec nemá za jistotu rozvoje.
Jste fanda prezidenta Pavla.👎Ten nám vzkázal, že musíme padat, abychom se naučili vstávat!
(To má ze svých komunistických kdysi agitek!)
Vzkázala jsem mu jasně, že padat může on na cvičáku, já jsem občan a jeho povinnost je o své občany se starat!
---------------------------
👉Leyenová zřizuje " Evropský štít demokracie "a proto zřídí i 👉Středisko pro odolnost demokracie " ( to nevymyslíš ! ) , které bude sledovat členské státy a dezinformace atd. A ty budou držet hubu a krok, jinak jim nedá EU peníze, byť do EU státy platí. Budou tedy nejspíš ztrácet autonomii svého národa.✊ Na tohle někteří poslanci bučeli a ona rázně, jak Hitler, že se toho tedy bojí !
-----------------
Zahrádko, co my rozvíjíme?
Dluhy a cenzuru žití.
A proto já rozhodně klíčemi nezvonila! Tohle tady bylo ! A bylo to i s tou studenou válkou, kterou nyní provokuje šašek Macron!
Na západě klasifikují státy Ukrajinu , jako rozvojovou zemi.
Jo.
Ale u nás je třeba obnovit sebeurčení a demokracii.S tím možná na Ukrajině začnou za 50 let.
--------------
Zahrádko, já nejen, že nemám problém s češtinou, ale ani s logikou a vidím dál, než ty jen ra roh!✊
Nedávno jsem se dozvěděl v muzeu, že Československo tehdy vydávalo oficiálně na zbrojení cca 7%HDP a neoficiálně to bylo kolem 20% HDP. Nelenil jsem a zkusil vyhledat a opravdu se uvádí oficiálně 6-7%HDP a neoficiálně 15-20%HDP. A to byla studená válka.
Bohužel kdo nejde k volbám ztrácí svůj hlas a posilí protistranu. To je dobré si uvědomit.
Pokud to bude potom populisticka vláda, stoupne inflace. Lidem se znehodnotí úspory, vše se zdraží. Pomůže to jen tomu kdo má napůjčováno, nakoupené protiinflační dluhopisy...
Bohužel kdo nejde k volbám ztrácí svůj hlas a posilí protistranu. To je dobré si uvědomit.
Pokud to bude potom populisticka vláda, stoupne inflace. Lidem se znehodnotí úspory, vše se zdraží. Pomůže to jen tomu kdo má napůjčováno, nakoupené protiinflační dluhopisy...
@bella. Nikdo nemusí dekódovat co konkrétně navrhuje k obnově státu Fiala, protože nic takového nenavrhuje, to jen vy věříte tomu že žijete ve spálené zemi, rozvoj není obnova, máte problém s češtinou?
@King I Taky nechápu, že chtějí lidi volit estebáka, který je navíc praštěný do hlavy.
@bella.
Odpovídám zde pode mnou pro Pepa Zahrádka:
----------------------------------------------------------------
Jednoduše, Pepo.Jsem natolik inteligentní, že veřejně řeknu,když něco nevím, neboť Pepčo toto je výsada opravdu jen těch inteligentních. Prostě nejsem robot.
a teď si pustť jak perlí Slovák v arlamentu EU .Jo,tohle my nemáme
https://www.youtube.com/watch?v=Vc-SIjZxnnY
Odpovídám zde pode mnou pro Pepa Zahrádka:
----------------------------------------------------------------
Jednoduše, Pepo.Jsem natolik inteligentní, že veřejně řeknu,když něco nevím, neboť Pepčo toto je výsada opravdu jen těch inteligentních. Prostě nejsem robot.
a teď si pustť jak perlí Slovák v arlamentu EU .Jo,tohle my nemáme
https://www.youtube.com/watch?v=Vc-SIjZxnnY
Pane Škubale, s Hňupy nemá vůbec cenu si psát. Vypadne z nich zase jenom blbost, na víc totiž nemají....
Petidemolice za 20 dní končí pro korupci, zadlužování, lhani, neschopnost !!! 22 🇨🇿🇨🇿🇨🇿
@Alois Rudý Hňupe kolaborující z Ruskem, zalez do rici a už se nrevracej, imbecile.
@bella. Jak se to mohlo stát, vám s kompletním předlistopadovým vzděláním a dokonale vypěstovanou synapsí, že vás změna systému překvapí?
@Jiosef Tyl
momentálně mi bude stačit, až sesedne ze židle Fiala a co se pod ní najde.A to vůůůbec už nemluvím co se najde pod křeslem Zelenského, kterému státy EU odkejvalůy vstup do EU a NATO. 🤔
momentálně mi bude stačit, až sesedne ze židle Fiala a co se pod ní najde.A to vůůůbec už nemluvím co se najde pod křeslem Zelenského, kterému státy EU odkejvalůy vstup do EU a NATO. 🤔
Tak jako Rakušan neví o Dozimetru, tak neví o dopisu, co poslalo teď v srpnu jeho ministerstvo do Bruselu.
Se nedivím, že 4 kolce proklouzly i bitcoiny.😁
Imáge 4kolky coby uhlazeného kvarteta co vede Čechy do vzkvétající prosperity se zvrhla v ukrajinský Hopak.
A někde mezi tím se motá český člověk co zde léta pracoval, odváděl daně a s Hopáky odmítá tancovat, protože jich je čím dál víc a on není už doma.
Kdo tohle nechápe a volí tuto vládu znova fakt moc chytrej nebude ! 😟
Se nedivím, že 4 kolce proklouzly i bitcoiny.😁
Imáge 4kolky coby uhlazeného kvarteta co vede Čechy do vzkvétající prosperity se zvrhla v ukrajinský Hopak.
A někde mezi tím se motá český člověk co zde léta pracoval, odváděl daně a s Hopáky odmítá tancovat, protože jich je čím dál víc a on není už doma.
Kdo tohle nechápe a volí tuto vládu znova fakt moc chytrej nebude ! 😟
@Pepa Zahrádka
A pokud by někdo dokázal dekódovat co konkrétně navrhuje k obnově státu Fiala, dostal by Nobelovku ! 😁
A pokud by někdo dokázal dekódovat co konkrétně navrhuje k obnově státu Fiala, dostal by Nobelovku ! 😁
@bella.
bohužel se mi zde otiskl koment bez úprav plný překlepů a neodokonalostí a už ho opravit nejde.
Mám nový systém a různé klávesnice z různých jazyků mi nadělaly binec v projevu.🤔
bohužel se mi zde otiskl koment bez úprav plný překlepů a neodokonalostí a už ho opravit nejde.
Mám nový systém a různé klávesnice z různých jazyků mi nadělaly binec v projevu.🤔
@Pavel Nyklíček již samotný fakt, že 92% voličů nechce fialového politruka-arcidemagoga zarážející není. Za jeho zpackaného náčelnictví bylo vše o mnoho horší. Pořád vice jak 92 procent volí někoho jiného, bylo naprosto nemorální, že tato menšina velela většině. Nenechávejte tuto zemi na pospas bruselským kývačům.
@Uživatel_5734171 můžeš mě prozradit, které strany jsou demokratické???? Nemůžeš, protože nejsou!
@Richard Šebesta No na Nově a Primě již moderátoři pilně studují otázky a odpovědi, které jim Babišův tým poslal, není možné opakovat tu hrůzu z prezidentské debaty když se moderátor a zeptá s drze vyžaduje odpověď a zmatený stařec pak vyplodí tezi, že je diplomat nevoják a spojence nechá na holičkách.
@bella. Pokud by někdo přepsal to co Babiš v projevech plácá tak by to zmátlo u AI, protože je to jak když rozsypete čaj.
@Uživatel_5734171 Jo máš pravdu,ovšem jen z jedné části. Hnojomety používá i čtyřgang a jsem zvědav jak se vyrovnají s novými fakty ohledně dozimetru ?
@Pavel Nyklíček
A já zase tu soudní trestaneckou pro Fialu.Ví co dělá!
Dement není.|
A že je neschopný, naopak i to je trestné, neboť pro přijetí funkcí si musí být vědom schopností.Ostatně to platí i na tu osobu na Hradě.
A já zase tu soudní trestaneckou pro Fialu.Ví co dělá!
Dement není.|
A že je neschopný, naopak i to je trestné, neboť pro přijetí funkcí si musí být vědom schopností.Ostatně to platí i na tu osobu na Hradě.
Ano, jak zde píše Tobiáš Míček, slovo totální má graficky melodicky, ale možná i jinak, blízko ke slovu fatální!
@bella.
Já sobně už mu nepřisuzuji nic než lavici poslaneckou a soudní. V tom jsem konzervativní.
Já sobně už mu nepřisuzuji nic než lavici poslaneckou a soudní. V tom jsem konzervativní.
Domnívám se, že autor nemá s těmi propadlými hlasy tak docela pravdu.
Druhé skrutinium přiřazuje propadlé hlasy těm stranám, které se do sněmovny dostaly.
V minulých volbách měli větší procento Spolu a Pirstan, tedy jim připadlo více propadlých hlasů. Letos to ale může být obráceně.
Druhé skrutinium přiřazuje propadlé hlasy těm stranám, které se do sněmovny dostaly.
V minulých volbách měli větší procento Spolu a Pirstan, tedy jim připadlo více propadlých hlasů. Letos to ale může být obráceně.
Bureš odmítl údajně debaty v ČT. Chce přijít pouze na NOVU a na PRIMU. Osobně si obě debaty s ním nenechám ujít,protože jsem zvědav na jeho žvatlání nesmyslů a bludů .Aspoň bude legrace,ovšem ta může být i u nutelového premiéra až mu někdo připomene německé platy nebo další jeho perly. Teď je čas stát na správné straně. Mimochodem možná že nutelák ani neví,že dávno před ním někdy v 70.létech něco hodně podobného řekl tehdejší direktor ČT soudruh Zelenka,když loboval u lidí za politiků ksč .
Babiš by byl debil, kdyby šel do nějaké televizní debaty, protože v takové televizní debatě by všichni viděli, že je debil. 🤔