Online přenos

Zpět na článek

Nestraš válkou a jdi do ***, fašisto. Fiala na mítinku čelil nadávkám odpůrců. Glosovali jsme živě

71 komentářů

Lubomir Sazeček
Netušil jsem, že reflax tolik leze ODS do řiti.
Miroslav Kašpar
Zdá se, že pojem "fašista" se již stal univerzální nadávkou. Ale což, očekávat, že když se to bahno z nejhlubšího dna české kotliny prodere trochu k hladině a dostane se ke slovu, bude se zabývat něčím tak prchavým, jako je význam slov, je příkladně pošetilé
Anatolij Vasil
Koukám že soudruh Minář zase úřadoval.Zase udával.Jo některý lidi se nemění.Jsou sv.ne jako mladý a ještě horší jako starý.Hele Minář jsme rádi že nás máš tak v hlavě že z toho ani nespíš.
J J
Upřímně jsem šokován úrovni místní diskuse.
Doufám, že vás místní příspěvky neodrazuji od novinářské práce, protože jsem nenašel snad jediný komentář, který by se dal považovat za věcný a nezaujatý.
Zajímalo by mě, kolik z uživatelských účtů jsou boti. Proti tomu přeci musí existovat nějaká obrana?
Pro ty lidské, nebo snad lidské pisatele do diskuse. Mohli byste mě prosím poučit, proč přesně si myslíte, že by měl být pan premiér Fiala fašista? Víte, jak je fašismus definován? A uvědomujete si, že politici jsou voleni zástupci lidu, takže pokud na něj plivete a chcete ho vsadit do hladomorny, chovali byste se stejně k zhruba 30% lidí naší země, které reprezentuje?
A očekávali a chtěli byste naopak stejné chování od nich?
Jaká je vaše představa funkční společnosti? Slušnost v ní nemá podle všeho místo.

Uf. A to jsem jen došel poprosit, jestli by šlo opravit v úvodu článku spojení "posledních týdnu". Protože ta chyba ve skloňování bije do očí....
Tomáš Kosík
To je tak směšný jak tyhle globalisticky provládní plátky se snaží zachránit co jde, ale marně😆 Vemte se celá ta vase globlisticka zkorumpovaná banda za ruce a táhněte lhát a manipulovat někam kde vám to ještě bude někdo žrát kolaboranti!
martin simunek
Opravdoví vlastizrádci jsou ti, co takto titulují Fialu!
A sorry jako, ale plivat na premiéra a sprostě mu nadávat? Takhle vypadá zfanatizovaná lůza.
Uživatel_5577504
@martin simunek
*** patří do hladomorny!
Richard Sebesta
@martin simunek Tak to je lůza i Foltýn a Kolář mladší a také další Fialoví poskoci .To ale nejmenuje s že jo ?
Bubák Bubák
@martin simunek kdyby se choval jako premiér suverénní země a jeho působení by nebyla jedna katastrofa za druhou, tak by na něj nikdo neplival. Takhle vypadají naštvaní voliči, víš, simunku.
Lubomir Sazeček
@martin simunek koleduje si o to
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Frantisek Najman
Fiala to na tom mítinku schytal oprávněně. Jeho zlodějská vláda okradla důchodce a sám si zvedl vysoký plat cca o 20 tisíc Kč měsíčně, což nemá většina důchodců a nejen to. Kauza Dozimetr a kriminální kšefty na vládní úrovni s bitcoiny jsou dalším důkazem a co vlastně jsou ty bitcoiny stručně: Kryptoměny jsou zdigitilizované hazardní hry s ...koiny což jsou moderní hrací žetony, které jsou virtuálně dostupné pouze za reálnou měnu (dolar, euro , koruna a další). Pořadatel dané kryptoměny má v nezávislé bance bez kontroly státu většinou v Asii, nebo Jižní Americe svůj anonymní účet pro vybrané realné peníze od zájemců také anonymně vedených pouze kódově na internetu a podle počtu takto vybraných peněz průběžně stanoví přes počítače momentální hodnotu svých ...koinů. To se nazývá těžba kryptoměny, což je proces ověřování transakcí za který těžaři dostávají odměnu v podobě nové kryptoměny. K tomu jsou nutné drahé počítače s velkým odběrem elektrické energie. Koupené množství ...koinů lze libovolně prodávat a nebo zase nakupovat podle jejich aktuální hodnoty a nebo zpět měnit na reálnou měnu (dolar, euro a další), pochopitelně za poplatek. Princip je ten, že nákupy ...koinů za reálné peníze jejich hodnotu zvyšují a jejich zpětná směna za reálné peníze jejich hodnotu snižují. Pořadatel často uvedené doplňuje o různé finanční hry, aby zvýšil atraktivnost svých ...koinů. Pokud pořadatel neuspěje, nebo se rozhodne tak svou kryptoměnu pod nějakou záminkou zruší a majitel těchto ...koinů o vše přijde. Základní smysl je tedy koupě ...koinů dané kryptoměny na jejím začátku levně, kdy je hodnota ještě nízká a dlouhodobě je držet a čekat až velké množství zájemců si je koupí a tak stoupne jejich hodnota na očekávanou úroveň a v tomto momentě si je směnit zpětně za reálnou měnu (dolar, euro a atd.).
Losina
@Frantisek Najman Ano ale to je riziko konkrétních lidí. Já stále věřím na tvorbu hodnot ve fyzickém stavu. A že to někdo zruší lusknutím prstů, brambora pořád bude brambora.
Alois Rudý
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Navrhuji předčasné volby.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček ty měly být před 3,5 rokem!
Losina
@Alois Rudý A jak? Ty revolucionáři. Už tě vidím na barikádách v tílku a s pupkem.
Bubák Bubák
@Losina proč na barikádě? Stačí ( možná )5tlupu nevolit.
Losina
@Bubák Bubák Když on je tak bojovný...
Lilith Černá
Vládní fašisti už strašením Putinem zfanatizovali nejen své voliče, ale i brněnské magory, kteří teď střílí z obav z ruských agentů ženské na chodníku. Gratulky k téhle nenávistné kampani! Od berly k střelným zbraním... Zajímavé je, že to jsou pokaždé agresivní lepševici s jejich "hodnotami"...obětí "dezoláti".
King I
@Lilith Černá Máš nějaký divný hodnoty. Vajgl musí dostat přes držku i přes pátou kolonu. Její svobodná volba kolaborovat s nepřítelem. Chtěla jsi bojovat bez rizika? Za tři dny Praha?? Ty ses nepoučila? Jakou lekci ještě potřebuješ?
Alois Rudý
@King I ...pyskoune chovej se slušně, nebo ti primář zase zakáže internet a půjdeš do izolace.🤣😂
Losina
@Alois Rudý Ty jsi tam pořád? Že to tak znáš
Bubák Bubák
@Lilith Černá ale to je přece jasné, oni to mají nařízeno dělat z Bruselu a od velkých bratrů za mořem. Strašáka potřebují aby zdůvodnili stovky miliard mizících v Molochu nákupů flintiček. Zakázky bez výběrového řízení je politikův sen.
Marek Dvorský
Nojo, flastenečci v akci
Karel Logr
Mezi ***amoty,víc k tomu nemám.
Ale za odvahu bodík👍i když ho volit nebudu🤷
OldMonkey
@Karel Logr bodik za to ze ho volit nebudete
našinec
Jj, černorudá lůza, co se přikryla modrožlutým hadrem, nyní na poslední chvíli se snaží oblbnout voliče.
Karel Logr
@našinec
Za ten "hadr" denně umírají obránci napadené vlasti.
I za to,aby tu kdejaká dutá hlava blinkala moudra.
Běž si nafackoval za dveře🤫
našinec
@Karel Logr Za tebe možná bojují, za mne ne. Já jsem Kyjevský puč a vše, co bylo okolo něho, nepodporoval. Ale každému normálnímu člověku je snad jasné, že modrožlutý hadr v mém příspěvku byl vedlejší.
King I
@našinec Až ti na dvorku přistane šáhid, bude z tebe největší Ukrajinec. To ti garantuju.
Petr Schönack
@našinec Bojují i za tebe, blbečku, ne že by chtěli. Že to tvůj mozeček nechce pobrat je jiná věc. Tak aspoň nepřekážej.
epr3
@Karel Logr Ta "napadená vlast" byla napadena až po osmi letech snaživého vysírání a provokací vůči Rusku. Můžou si za to sami, vyprovokovali to a je to jen jejich válka.
Losina
@epr3 Tak jsem si na Nové Republice přečetl všechny dostupné články. Jsou to většinou pěkné SR#ČKY.
epr3
@Losina Cením si vaší snahy, ale prohlásit o něčem, že to jsou sr.čky bez jediného argumentu, je laciné a bezcenné.
Ale vy jste zkrátka zvyklý, média hlavního proudu to nedělají jinak a vám to ani nepřijde divné.
Anatolij Vasil
@epr3 Přesně.Ale kdo to nechce uznat tak to neuzná a bude mlejt blbosti.👍👍👍
Anatolij Vasil
@epr3 Přesně tak.A jestli to někteří nevidí o co UA jde,vtáhnout do jejich války celou EU,jen aby si Zelenej a Kyjevská junta zachránili kůži je to jejich problém.
Losina
@našinec Ne! vy správní už jste totálně oblbnutí.
Losina
@našinec Vašinče, ty jsi nepřítel. Nepřítel tohoto státu. Táhni na východ. Třeba se utkáme tváří v tvář v zákopech.
Petr Minář
A i zde si opolůza zaštěkala: Rudý-5577504-Vasil-lug70.
Palmu sprostoty a hulvátské nenávisti hodné stoupence ANO-SPD-KSČM získává Uzivatel_5577504. Ode mne získává navíc jako ocenění NAHLÁŠENÍ. Gratuluji.
epr3
@Petr Minář Gratuluji, ó demokrate. Budiž ti ke cti, že se ke svému práskání většinou přiznáš, ale s demokracií to fakt nemá nic společného. jenom s komunismem, fašismem a ostatními totalitami.
Ale z toho se ty už nikdy nedostaneš, umřeš jako snaživý pohůnek a podlejzák těm, kdo si z demokracie půjčují jen název, ale dělají přesný opak. Ty jsi jen tak blbej, že jim to věříš a nemáš tolik intelektu, abys to sám poznal....
Petr Minář
@epr3
Jen moje reakce na neuvěřitelnou sprostotu, se kterou ANO - Babiš obviňuje druhé z nenavistně vedené kampaně, viz http­s://ww­w.re­flex­.cz/cl­anek­/komen­tare/­131859­/hnu­ti-ano-si-stezuje-na-nenavistnou-kampan-babis-ji-ale-vede-uz-nejmene-tri-a-pul-roku.html
A tady máme čist bez mrknutí oka štvaní, vyhrožování a urážky i ústavních činitelů od Rudých nebo Uzivatele_5577504? Od nějakého ničemy Vasila, co mi dokonce vyhrožuje nějakým svým švagrem-kriminalistou (dohledej si sám) a soustavně mne sprostě napadá (nic jiného sem ani nepíše) pro "mou" (!!!) údajnou sprostotu... Takže se svými drzými žvásty zalez nebo se obrať na své soudruhy z 5. kolony.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Tak sis proplakal,ale na špatném hrobě Soudruhu.Si prolhanemtak že lež od pravdy už nerozeznávás.Mas mě tak v hlavě že z toho ani spát nemůžeš.Si úchyl a s úchylná já nemluvím.
Bubák Bubák
@Petr Minář zase strašně lžeš, soudruhu mináři a opět k věci nic. Chápu, že tvůj značně omezený mozek těžší diskuzi nezvládá, ty vládneš pouze sprostotám, a to ještě hodně mizerně, víš soudruhu mináři.
Losina
@epr3 Demokracie je slabá, protože vám štváčům dává prostor, a vy ho umíte využít. Ale i demokracie dojde do stavu, kdy je třeba vyhlásit proskripce. ( Marius a Sulla). A pak se budeme všichni divit, kam jsme se svou demokracii došli. Jen dál zkoušejte co demokracie vydrží. Revoluce ale požírá své děti. NEZAPOMEŇ.
epr3
@Losina Já tu nedělám žádnou revoluci, já pouze chci pravdivé, nezkreslené a neupravené informace, část médií si za to dokonce platím, tak chci plnění. Co je na tom divného?
Bubák Bubák
@Losina otázka zní, kdo je ten štváč? Ty , losino, nebo takový minář?
Petr Minář
Richard Sebesta
@Petr Minář Fialova vláda nejhorší od listopadu to máš recht .Vidíš zase máme shodu
Petr Minář
@Richard Sebesta
Ano, ryk sprosté LŮZY, jak jsem napsal. Že nechápeš text je tvůj problém. Přihlásil jsi se sám k lůze, k jejím "názorům". Tam, kam patříš. Ke sprosté "jediné pravdě" lůzy. Kdo ji nevyznává, jde proti pracujícímu lidu, viď, komouši?
Aby bylo jasno: nepotřebuji Fialovi ani vládě dělat advokáta. Jen za sebe: mám se nejlépe za celý dlouhý život, žádný Fiala mi nelhal ani mne o nic neokradl, naopak KONEČNĚ MÁME jako ČR ZAHRANIČNÍ POLITIKU jakou chci. Samozřejmě, ne všechno se mi líbí (liknavý postoj ke grázlovi z Agrofertu například), není tu ale NIKDO, kdo by to dělal LÉPE (já ho tedy nevidím). A b*bce, co se chce za každou cenu pomstít, ať to stojí cokoliv, toho nechám TOBĚ.
Bubák Bubák
@Petr Minář nelži soudruhu mináři, 92% obyvatel touto jednoznačně nejhorší vládou za posledních 50 let pohrdá. A LÉPE to bude dělat úplně každý, soudruhu mináři, o tom není sebemenších pochyb. A že se máš nejlépe za celý svůj dlouhý život je celkem jasné, viď soudruhu mináři, sekretariát ODS platí poskoky dobře.
Losina
@Richard Sebesta Šebesto, ty rudá nevěsto.
Nastav svou řiť, pak ti bude líp. Narvou ti tam kladivo, možná i srp. Pod komunistickou krutou ohni sám hrb. Na východ spěchat musíš, tady se většině hnusíš.
Losina
@Richard Sebesta Šebesto, ty rudá nevěstooo. Koho budeš volit? Bojovníka proti imigraci polovičního Japonce? Bojovníka za své dotace a vaše levné kvalitní potraviny? Pamatuješ film křidýlko nebo stehýnko a firmu Trikatel? Nebo budeš volit ušaté torpédo, co shodilo vládu kvůli kabelkám? Nebo Konečnou, správnou komunistku, co nikdy pořádně nepracovala ,protože jí tatínek poslal hned do politiky? Nebo Vrábela? Důsledného revolucionáře proti všemu? Plkejte si co chcete, ale bez evropské unie, bychom byly na úrovni Balkánu. A až budete kecat o Ukrajině a jejich provokacích proti Rusku, vzpomeňte, jak se měli Němci u nás před válkou. Tak se jim také omluvte, pochopte je, a vraťte jim území. Nebo je to něco jiného?
Alois Rudý
Lidé na ty vládní šašky křičí, jste podvodníci a zloději, ale oni se jenom smějí, rozhazují rukama a kradou dál😐
Uživatel_5577504
Losina
@Uživatel_5577504 Můžeš ho koučovat, trubko.
Anton Augustin
Někdo chytne plivanec a někdo holí, je otázka co je nebezpečnější.
Anatolij Vasil
Kdyby to byl slušný premiér České republiky,a ne Ukrajiny ,nechal by peníze všude možně jen ne českým obyvatelům a jiné a jiné tak na něj nikdo nadávat a plivat nebude!Jen ať jezdí,teď mu to stejně nepomůže.4r.na Čechy kaslali,obrali nás jak jen mohli.At jdou do politického zapomeni.
Losina
@Anatolij Vasil Volím jej, a jsem na to hrdý.
Tomáš Kosík
@Losina ovce bez názoru jsou na sebe vždycky hrdý, že jdou se stádem😉
Bubák Bubák
@Losina NEvolím ho, a jsem na to hrdý.
lug70
Kdyby to byl slušný premiér, sloužící naší zemi a národu podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, tak by mu lidi nenadávali. Dělá si to sám. Nemá mít pletky s organizovaným zločinem ani se klanět cizákům a hlavně Bruselu až k zemi, ani okrádat lidi jen aby udělal dobře energo a zbrojařské oligarchii a nadnárodním bankám a korporacím. Horší a zaprodanější šmejdi tady od samotného vzniku Československa 1918 ještě nevládli a to ani za komunistů a dokonce ani za nacistického protektorátu.
Uživatel_5577504
@lug70
Zastupující říšský protektor Reinhard Fiala naši kolonii vede dobře. Ročně cizáci vysají z naší země přes 1000 miliard. Však ho taky německý i ukrajinský Hitler chválí.
Losina
@Uživatel_5577504 A není to 10 000 miliard?
OldMonkey
@lug70 je zajimave jak se to zmenilo, predtim lidi piskali a rvali na andyho, ted na fialu....to o necem svedci podle me
Losina
@OldMonkey Ostatně lid chce být balamucen a jeho přízeň je vrtkavá. Chléb a hry stále fungují. Nedejbože ŠETŘIT!
Losina
@lug70 Blábol na druhou.
Martina Skokanová
Sakryš, to si to nemohl naplánovat obráceně? Já akorát přejíždím z Ústí do Lito 🫤
OldMonkey
@Martina Skokanová vidite ani naplanovat si to neumi , volte ano
Losina
@OldMonkey Volte né. Ano je Španělsky prd#l. A tám s tím čobolem dojdeme. My jsme nepoučitelní. Nám nestačil Husák a Bilak. Potřebovali jsme Babiše a Krnáčovou.
Martina Skokanová
@OldMonkey Ne díky, mám mozek.