Komentáře

Zpět na článek

Papež nebyl a není nacista a Sarandonová má držet klapačku

15 komentářů

isolato
22. října 2011 • 16:03
Pane Jandourku, mohl byste jmenovat někoho kdo ve věku 12 až 14 let skončil v koncentračním táboře protože nevstoupil do Hitlerjugend, jak píšete? Předem děkuji.
atreides
23. října 2011 • 18:08
no, podle toho co jsem slyšel od dědečka tak nevstoupit do Hitlerjugend se rovnalo sebevraždě. záleží jen na tom šel li tam stejně jako 99% němců s nadšením nebo jako to 1% s odporem. to opravdu nebylo jako když jsem v sedmdesátých letech jako jedinný ze ZDŠ nebyl v pionýru, to bylo hustší kafe. a to jsem si jako "nepionýr" užil dost. takže soudit ho bude až bůh. my na to nemáme právo.
isolato
15. listopadu 2011 • 19:11
Takže asi nikdo. Děkuji.
joskinen
22. října 2011 • 13:56
On nebyl v hitlerjugend kvuli hitlerovi on tam byl kvuli tem Jugend
lucie.t
21. října 2011 • 21:50
citace:
Existovaly dokonce modlitby, kde se říkalo "můj vůdče daný mi Bohem", "můj vůdče, má víro, mé světlo" a podobné bláboly.
kdyz vynechame toho vudce, jsou to blaboly porad.
na druhou stranu, diky za info
atreides
21. října 2011 • 18:37
papež nebyl nacista, na to neměl ještě věk. byljen členem Hitlerjugend.
placirkabodlo
18. října 2011 • 14:16
ses ***. red si to kadidlo pred akci (clanek se tomu rikat neda) o trochu vice. a mluv o nozi na krku, ale s pedofilem. a jeste jednou mi sahnes na sarandovou, tak ti svazu jeziska do kozelce. nech verici lidi verit, a neobhajuj pedofilni vyzranou tmarskou antihumanistickou pokryteckou cirkev.
boze, on se nam jandourek zfanatizoval, zachran ho. treba lopatou.
neilyoung
19. října 2011 • 21:33
Ve všem souhlas. Navíc Susan měla naprosto úžasné kozy
placirkabodlo
19. října 2011 • 23:45
tak to urcite. ale oci, oci ma bozi!
datlemio
18. října 2011 • 13:46
Vážený pane Jandourku,
přijde mi natolik absurdní, hloupé a podlé, že novinář dříve skvělého časopisu může někomu říct, že by měl zavřít klapačku. I kdyby byl její názor sebehorší, pak si tyto "nacistické" praktiky ála Ratzinger nemůžete dovolit, Vy byste měl jako první hájit svobodu slova a já Vám klapačku zavírat nemíním, byť by to možná nebylo od věci a nedělejte to prosím ani Vy jiným a už vůbec ne ve stylu Ty americká krávo, my jsme Evropané.
To je první věc, druhá je ta, že omlouváte někoho, kdo ze strachu vstoupil do nějaké organizace, jsem přesvědčen, že ten, kdo vede instituci, která se ohání vírou a mučednictvím by měl vést skutečný charakter a možná i mučedník, který by se i přes hrozbu koncentračního tábora nevzdal svého přesvědčení.
O zraněné ruce a slitování se vojáků při zběhnutí, to už mi přijde jako snad nemožná pohádka, resp. mi to zavání až budováním nějakého kultu.
Jakožto věřící člověk se stydím za současného papeže, je to ve srovnání s předchůdcem pro mě prázdná osobnost, která se svou minulostí nemá na papežském trůnu co pohledávat.
Váš názor se kterým hrubě nesouhlasím však respektuju a klapačku Vám rozhodně nezavírám, jako Vy paní Sarandonové a jsem šťastný, že tu nemáme v čele státu takové lidi, jako jste Vy a já si můžu říct co chci, bez ohledu na Vaše postoje...
Děkuji za svobodu a demokracii a hlavně za to, že ji zatím neohrožují lidé, kteří by se chovali jako Vy...