Divoký kačer
Co bude, když Fiala vyhraje volby? Okamura na hranici, homosexuální výchova ve školách a Ukrajinci dostanou Brno
20 komentářů
Lei Sec
1
V jednom z minulých kačerů jsem se dočetl, že Bartoš už zdigitalizován byl! Je to kampaň!
Mibus
0
@Lei Sec Tak proto se jim nepovedla
A co Kačenka?
Skoro vtipný a dobrý, ale chechtala bych se spíš Veselého názorům než jeho nemoci, to je mimo.
No a teď tu o tom že vyhraje Babiš a s Okamurou a Konečnou vládní koalici udělá ... flák auu ... ležím v dodávce ve vlastní krvi a v ústech mám roubík. Prý mě vezou do nějaké Bartolomějské. Nevíte někdo proč?
Co bude když Fiala vyhraje volby ? Národní K A T A S T R O F A !
Republika půjde ZU GRUND !
Republika půjde ZU GRUND !
Homosexuální výchovu bych viděl v Brně, tam má dobré podhoubí a Ukrajinci by mohli dostat Prahu, to by nebyla pro Česko žádná ztráta.😎
I zdejší provládní přispěvatelé tento článek pochopili. Proč? Protože se tak již de facto děje a oni najednou vědí, co si pod slovy v článku představit. A nepotřebují k tomu žádnou velkou nápovědu od Foltýna, co si mají myslet a psát.
👍!
Ale vidím to trochu jinak:
polojaponský vlastenec Okamůra spáchá seppuku (asistují Radim Fiala a Koten). Bude ovšem také polovični. Jeho poslední slova budou "Nevážili jste si mne".
Kriminálníkovi Babišovi soudružka maminka opět neřekla, že k překročení hranic je třeba výjezdní doložka a tak odcestoval, jak byl zvyklý, jako obchodní zástupce Agrofertu s hnojivy do Francie, kde si předvidavě pořídil hrad za vyprané špinavé peníze. Za jeho mocnými hradbami, doprovázen posledními věrnými, zbrojnošem Havlíčkem a markytánkou Dluženou s pávem, očekává oblehnutí vojsky SPOLU, která vyslal Fiala na křížovou výpravu.
Ale vidím to trochu jinak:
polojaponský vlastenec Okamůra spáchá seppuku (asistují Radim Fiala a Koten). Bude ovšem také polovični. Jeho poslední slova budou "Nevážili jste si mne".
Kriminálníkovi Babišovi soudružka maminka opět neřekla, že k překročení hranic je třeba výjezdní doložka a tak odcestoval, jak byl zvyklý, jako obchodní zástupce Agrofertu s hnojivy do Francie, kde si předvidavě pořídil hrad za vyprané špinavé peníze. Za jeho mocnými hradbami, doprovázen posledními věrnými, zbrojnošem Havlíčkem a markytánkou Dluženou s pávem, očekává oblehnutí vojsky SPOLU, která vyslal Fiala na křížovou výpravu.
skutečně jsem se chechtal... Hlavně u toho, když Okamura byl opakovaně upálen... To přesně vystihuje jeho podstatu... A pak mě pobavila protestní digitalizace Bartoše...)))
To není "vaše" republika pisálci, vy jste poloukrajinci, potomci ofčí babičky a stepního ukrajince a na odpis, republika je nás Čechů.😑
))