Komentáře

Zpět na článek

Předvolební kampaň připomíná papiňák. Její průběh nás posouvá na špatnou světovou stranu

48 komentářů

Alois Rudý
Horší a neschopnější vláda zde v historii Česka a Československa nebyla. Vedle předsedy vlády a předsedy ODS Fialy vypadá i Jakeš jako velmi inteligentní a úspěšný politik. Zbavme se této Česku škodící proukrajinské a zlodějské vlády (dozimetr, bitcoiny) a po volbách potrestejme její představitele za škody, které Česku způsobili. Nezapomínáme, neodpouštíme. 😎
Uživatel_5734171
@Petr Minář
to je stejné už sto let. Lůza potřebuje všechny překřičet. A je to vlastně už od dob francouzské revoluce 1789. Já to pracovně nazývám Vzpoura nýmandů...
Richard Sebesta
@Petr Minář Na rozdíl od tebe nelžu v každé větě jako ty .
Petr Minář
@Uživatel_5919578
Vždyť je to český vlastenec, tenhle Šebesta, člen spolku Svatopluk a milicionář jejich MRDu (Milice Revolucionáře Druláka). A ti jak známo, a podle toho se také poznají, česky správně neumí!
našinec
Njn, na UA je to ještě v předvolební době horší. Ještě máme, co dohánět. Ale věřím, že vládní koalice se určitě od UA poučí a rozdíl v předvolební a volební kultuře mezi UA a ČR, dožene.
Tomáš Kostelecký
Fyzické násilí, nedovzdělaný blbe, podporuješ i když si koupíš lístek na box. A opraš si pravopis, ať nejsi furt za blba. @Anatolij Vasil
Alois Rudý
@Anatolij Vasil ... Minář si vymýšlí, je v psychiatrickém ústavu a za dobré chování, dobrovolné uklízení WC a pomoc při mytí nádobí v jídelně může používat internet. Tak ho neberte vážně, on se tak jenom ukájí. 😉
Uživatel_5734171
Jednoduchá rada. Nesledovat to. Na televizi se nedívám 3 roky. Nejlepší kampaň jsou zkušenosti s minulým působením. Takže:
1. ANO. Absolutně nevolitelné. Sliby - výdaje na úrovně stovek miliard, příjmy na úrovni nižších jednotek miliard navíc. EET nepřinese skoro nic, jen buzeraci. Evidovat jde jen oficiální tržba. Peníze na ruku nikdo nikdy nezkontroluje. Takže když se Franta Vonásek domluví s Pepíkem Vošahlíkem, že Vonásek opraví Vošahlíkovi vejminek za milion, tak to nikdo nikdy nezkontroluje. Vonásek nakoupí oficiálně materiál za sto tisíc, odečte si DPH, vyfakturuje Vošahlíkovi 200 tisíc se sníženou sazbou a zbytek udělají načerno. Nikdo nikdy to nemůže zkontrolovat, musel by jeden druhého prásknout, přičemž trestný čin páchají oba. Sem tam někdo někoho napráská, pokud se pohádají nebo pokud někdo někoho ošidí. Ale jinak není síly to zjistit. Bylo to tak vždy a bude to tak vždy. Jinými slovy15 % šedé ekonomiky je u nás i v Německu a je to normální a přijatelné.
2. Spolu. Promarnili šanci. Měli 4 roky na to udělat deagrofertizaci a neudělali ji. Lidé jako Blažek tam byli vysloveně jako kukaččí vejce Zemana a Babiše, jako žába na prameni. Nejenže nevyhodil Bradáčovou, ale ještě ji povýšil. Atd.
3. STAN. Pořád netuším, co si o nich mám myslet. Spoustě lidí věřím (např.Drábová), ale spoustě ne.
4. SPD a její apendixy. Marketingový projekt, který spojuje všechno možné i nemožné. Rajchl, Ševčík, nebo vysloveně proruské mamlasy jako Foldyna. K tomu zhrzená Šichtařová, Vondráček od Svobodných (které jsem kdysi volil) a komerční nacionalista Okamura, co už vytuneloval jednu stranu (Úsvit). Absolutně nevolitelní
5. Piráti. Možná jako jediní mají skutečný program. Pro mě absolutně nevolitelní, ale oceňuji to, že mají skutečný ideologický a programový základ. A pro jistotu ještě jednou. Nevolitelní
6. Stačilo. Převlečení bolševici, absolutní odpad. Škoda slov
7. Motoristé. Komerční projekt Tykače a Klause. Uměle vytvořený koaliční projekt pro Babiše. Absolutně nevo
Anatolij Vasil
Teď jsem četla anketa;který volicsky tábor je agresivnější a víc vulgární; vládní -98procent dotázaných, opoziční 3procenta,nemají si co vyčítat 2procenta.Lidi nejsou hloupí a vše to sledují v neprospěch Nutella a vlády.Obcas provládní chytrousci musíte taky kouknout jinde co se píše a děje.Ne jen na vládou placená média.Pak budete mít větší rozhled.🙊
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Mě, Šebesta, mě, nikoli mně. Pablb, který není schopen ovládnout svůj rodný jazyk, zaslouží přes hubu, aby už ji konečně držel. Radši si kresli pejsky, tupče 😀😀
Uživatel_5919578
@Anatolij Vasil Ty vole, dodělej si alespoň 3. třídu. Taková tupá pakáž jako ty má bučet ve chlívě, tupé hovado...
Richard Šebesta
Volební kampaň vstupuje do závěrečné fáze ale chování členů jednotlivých stran i jejich voličů je vyhrocené a špatné už dlouhodobě.Mně osobně fascinuje jak se politici a stoupenci současné údajně demokratické vlády chovají ke svým odpůrcům. Podle nich jsou oni ti správ­ní,sluš­ní,de­mokra­tičtí a féroví a kdovíco ještě . Což už v tom je jejich hned první velká lež nebo podvod. Sami se chovají vulgárně a nevhodně ale vyčítají to opozici. Jen skromně připomenu Topolánka dřívějšího premiéra ODS (zkrachovalého) který se za dobu své vlády choval k redaktorkám jako poslední dlaždič. Dnes oddaný stoupenec Fialovy vlády. V tomto duchu byť jinými slovy hovořila současná senátorka Němcova dodnes členka ODS o jeho chování. No a pokud jde o vládní výtečníky tak cenzor Foltýn a jeho ***,Kolář mladší a jeho vulgarity několikeré na adresu Zaorálka loni v létě. Hanebné chování " křesťana Zdechovského atd. To jsou jen některé konkrétní příklady. Jistěže i opozice se neumí chovat agent Bureš a jeho vulgarity na adresu svých kolegů nebo redaktorů i redaktorek. Mimochodem Bureš je HOVADO sám to o sobě řekl. Ovšem Bureš je přece ten špatný nedemokratický ,nefér,zlý,bonzák a zločinec který krade. Ale Fiala a spol jsou ti správní údajně,ale nějak mi to nejde do fazony. Asi tak dobří nebudou.
Anatolij Vasil
Minář tu veřejně prohlašuje že podporuje osobně i činně fiz.nasili.Popisuje tu že muž chtěl projít okolo něj a on do něj strčil tak že muž upadl na chodník.Presne co tu píšu delší dobu.Minarovi vůbec není cizí jak psychické tak fizicke násilí,není mu cizí lež,není mu cizí ničit lidské životy,sousedům známým škodit jak může.Za klávesnicí píše to co píše,ale ve skutečném světě je nikdo,nepovšimnut a tak si to takto kompenzuje.A vy tu někteří včetně mě s takovým lidským nic odpadem ještě diskutujeme.Takovy lidský póvl patří UK...vat.
Petr Minář
No, já mohu ten posuv posoudit z vlastní, jedné zkušenosti s mítinkem SPOLU. I když beru v úvahu že einmal ist keinmal, závěr si dovolím udělat. Takže zatím mi vychází toto: to hulvátství a násilí jasně pochází ze strany ANO-SPD-KSČM. Na mítink jsme s manželkou dorazili asi 10 minut před oficiálním začátkem a stoupli si tam, kde bylo místo. Pak moderátorka oznámila příchod pana premiéra. LIDÉ tleskali nebo také ne, tlupa jakychsi hulvátů ale začala až nepřícetně řvát nadávky a troubit na jakési trmpetky. A jeden takový týpek se začal bezohledně cpát blíže k tribuně. V cestě jsem mu ale stál já s manželkou. Řekl jsem mu, že zde je už obsazeno, nicméně se cpal dál a vrazil do mne. Vyhodnotil jsem to jako útok a vrazil do něj, až slítl s chodníku a spadla mu čepice. Hned pochopil, že kolem mne musí oklkou... Tato opoziční pakáž pak doslova TERORIZOVALA účastníky mítinku po celou dobu, řvali své nadávky na Fialu, Ukrajinu a troubili jako h*vada. Tedy, aby byli jasno, neozvali se s hlasitým protestem POTÉ, co pan premiér něco řekl. Oni přišli mu ZABRÁNIT mluvit a říci vůbec cokoliv. Tak je to s tím posuvem a kdo je za něj odpovědný. Teroristickou bojůvku ANO-SPD-KSČM jsem viděl na vlastní oči v akci.
Pavel Vlček
@Alois Rudý
Jakeš Hadr !!! Brouk Pytlík Máchal Signalista EuroHujer Baron Prášil Fialový Hnus ČtyřDemoličník Kampelička Bitcoin Dozimetr Fiasko ODSpolu ODSTAN !!! Ta-tí-nek (Pre-mi-ér) je Bl-bec !!! -Pravil a řekl Němý Bobeš alias (Dutý Kokeš) !!! Ještě větší blbec, než jsme doufali ... Tuneláři všech zemí, vstupte do ODS=KSČ !!! A o tom to je ...
Uživatel_5919578
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Petr Minář
@Uživatel_5919578
Já jsem zažil, že tahle pakáž šla bučet na mítink SPOLU. Asi někdo nechal dveře od chlíva otevřené...
Saša Krach
Tak to je zase gól ...z ofsajdu.
Zadání je jasné..💩..Babiš který má majetek na západ od nás, veliký majetek. Poloze. Rusku do říti. Nebo si nechá diktovat........
Sami sebe vyvracite....běžte do Paďous.....
Anatolij Vasil
@Tomáš Kostelecký Sám jsi takový.Ja mám výjimku.🙊
Anatolij Vasil
@Uživatel_5919578 Ono to dělá telefon si píše co chce.Tak je toto docela trapné upozornění.
Anton Augustin
Už jednou bylo, když modrý lumpen-proletariát házel důchodcům do obličejů vajíčka a jiný humus.
Petr Minář
Dva rudohnědí grázlové tu diskutují - O MNĚ. Že prý nestojím za řeč 😅😅😅🤣🤣🤣
Alois Rudý
Novinářský pisálku kdo je to ti "nás" , proukrajinští dezoláti ? 🙄
Jaroslav Soukup
Po čtyřiceti letech, prožitých v moskevské gubernii, mě už na východní stranu nikdo nepřesune.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - jo, kdybych chtěl vypadat jako idiot, nenapsal bych to lépe lépe.
Jiosef Tyl
Je nový překladač komentářů:
zadal jsem mu tam heslo Babiše bude líp. Překlad: bude hůř, ale Babiš vám vysvětlí že je líp!
Jiosef Tyl
@Frantisek Najman - ještě pár milionů Najmanů a budeme na té správné, východní!
Jiosef Tyl
Po 1 volbách po 2 světové válce v roce 1946, získali komunisti 40% hlasů. Letos to bude asi 6. No nejsme my kabrňáci. Naše jediná šance je, svěřit volby umělé inteligenci. 😎
Gamo
@Uživatel_5919578
Vysoký obsah Nutelly ve Vašem krevním oběhu Vám způsobuje deformaci ve Vašem úsudku...
Frantisek Najman
Na špatné světové straně jsme už poslední 4 roky, díky zlodějské vládě vedené ODS.
Gamo
Dovoluji si s Vaším inteligentním názorem nesouhlasit...
Gamo
ANO...
Hana Hana
@Alois Rudý Krásně napsané, není co dodat.
Pavel Vlček
@Saša Krach
AntiBabiš už se vyčerpal a vyčpěl a není trendy ani sexy !!! A berle jsou rozebrány a vyprodány na FialoHnus Fiasko Signalistu Kampeličku Bitcoin Máchala Křiváka Nutellu Lžialu !!! Bu bu bu: Bude ještě Velký Lochec !!!
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 je to celkove opravdu spatne, ale pro me proti ANOfertu , o kolaborantech z SPD a Stacilo se ani nezminuji, je relativne volitelne jak Spolu, tak STAN, mam dost vyhrad, ale je to tak..stejne to nedaji, ale nevolit znamena podpora Burese a kolaborantu takze tak
OldMonkey
dobre napsano, trochu tendencne, ale jen malinko
Petr Minář
@Saša Krach
To snad Babiš teď bulí. A v Paďousích?
Petr Minář
@Uživatel_5919578 To by musel ale mít ukončenou DRUHOU třídu a v tom je problém.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Drzoun napadá současnou vládu a mele o Topolánkovi! Viděl jsi někdy hlupáku projev kriminálníka Babiše ve Sněmovně? Nebo sprostotu jeho poskoků, těch Balaštíkových, Schillerových, Nacherů, Kolomazníků... 4 roky , celé 4 roky. Podle takového šmejdu být opozice = být sprostý na vládu, to lze, máme přece imunitu. Radši si svá srovnání nech a mlč.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Popisuji, co jsem zažil (najdi si zde a přečti). Nic vymýšlet nebylo třeba, ostatně mám fotografie. A byla to síla, už moc mezi lidi nechodím (raději lezu někde v Alpách), s takovou sběří se tedy nepotkávám, a tak to byl otřes, že něco takového v této zemi vůbec existuje. Byli to TVOJI spolubojovníci, Šebesto, z tvého politického protifialovského hnízda. U toho "atentátu" jsem nebyl (ty také ne), já svědčím o tom, co jsem osobně zažil. KDO napadl Bureše ať zjistí příslušní. Je sprostota estébáka a jeho pohůnků ukazovat hned drze na své protivníky. Že by "atentátník" něco řval na podporu vlády, jako ta protiukrajinská a protifialovská lůza, co jsem viděl, řvala na podporu Babiše, jsem nikde nečetl.
Bubák Bubák
@Petr Minář se nediv soudruhu mináři, když vas tam bylo celkem 20 Politruk + 18 členů ochranky a ty. Kvalitní mítink. Trval asi 7 minut, viď, soudruhu mináři.
Bubák Bubák
@Petr Minář a mají samozřejmě pravdu, soudruhu mináři.
Richard Sebesta
@Petr Minář Jasně obludo a na Bureše zaútočil stoupenec martanske nezávislosti .Vždyť říkám co řekneš je lež
Anatolij Vasil
@Petr Minář Marně hykas, marně kolem sebe kopes,národ už Nutelu po tom co většině občanů za 4r.provedli,do bídy atd.nechce.A že ty chceš? Já a Ruda chcem modrý z nebe.Asi tak.Spino sprostá
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta Richard 👍👍👍
Anatolij Vasil
@Alois Rudý Se divím že ještě nedostal do huby.I když co my víme....?
Saša Krach
Paroubek by mohl vypravovat. Jaká pakáž na něj útočila....Špidla,, Babiš....
Co mohu napsat.... Běžte brečel do Paďous
Anatolij Vasil
Toto násilí,zlo,nenávist tu začala až s příchodem Fiali a petidemolice-.🙊