Komentáře
Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Náckomouši se derou na povrch aneb Kdo tu sní o velké revoluci?
99 komentářů
Petr Horacek
1
Už dlouho jsem se tak nezasmál a zároveň nekroutil hlavou. Je Mertlík vůbec člověk nebo je to nějaká zvrácená forma AI ?
Zákonem by mělo být stanoveno, že za každý bolševický skalp náleží lovci velká odměna a sleva na zdravotním a sociálním pojištění. Komouši nemají s politikou nic společného, je to jen vražedná , zločinecká organizace.
Jak níže tvrdí proukrajinský podporovatel koaliční vlády: "když jsi de.bil, tak je to stejné jako když umřeš". Takže jsme fakticky bez předsedy vlády, nebo to tvrzení je lež? Tedy jenom se ptám a panu Fialovi nic špatného nepřeji a pro úplnost, prohrát volby to není nic špatného, takže to mu přeji.😎
Bývalý komous Mertlík by měl zalézt do rohu a šoupat nohama nikdo na ty jeho blbý keci není zvědavý 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Mertlíku, to chce mokrý hadr na hlavu! Já vidím fašouny a komouše ve vaší zločinecké vládě, jež tu už čtyři roky terorizuje, cenzoruje, buzeruje a zavírá občany za "přečin" vlastního myšlení a názoru. Věřím, že skončí posvátná kráva Ukrajiny a paraziti potáhnou zase zpátky domů.
Doufám, že tahle banda kriminálníků půjde KONEČNĚ do hajzlu, v lepším případě k soudu za všechny ty rozkrádačky a odrbávání státu. Stačilo mi vůbec nevadí a doufám, že se s SPD do sněmovny probojuje a bude mít ve vládě slovo. A klidně se pos.... te do vejšky!
Doufám, že tahle banda kriminálníků půjde KONEČNĚ do hajzlu, v lepším případě k soudu za všechny ty rozkrádačky a odrbávání státu. Stačilo mi vůbec nevadí a doufám, že se s SPD do sněmovny probojuje a bude mít ve vládě slovo. A klidně se pos.... te do vejšky!
Ten pan vypada, ze by za 30 stribrnych prodal Ceskou republiku Rusku.
Náckomouši - to je ta parta vlastizrádců SPOLU, STAN nebo Piráti? Nebo všichni tito zločinci dohromady?!?
Víte proč se tak šťastně na fotografii směje Konečná? Přišla jí výplata z Bruselu.
Pochybuji že tu někdo sní o velké revoluci, snad vyjma ultralevé zelené mládeže. Pane Mertlíku. ♥
A opět tu máme nadávky na SPD, Stačilo atd.Komousi apod.Alw když si níže pročtete příspěvky tak se tu a tam objevují lidé,kteří si hrají na demokrati,ale zvyky komunistické strany před 89jim nejsou cizí a byli by rádi kdyby zase mohli udávat i když to dělají i dnes,rozhodovat kdo kam může či ne psát a pod.Vid Minář.
Proč máte starost o ostatní strany ,které stejně volit nechcete? Volte si svoji stranu . To žalovàní na Stačilo a SPD je fakt trapné. Taky je volit nebudu,ale je mi to jedno,ať kandidují,když je voliči zvolí, tak tam prostě budou.
Aniž bych trpěl sympatiemi ke Stačilo, sám mám divný pocit, když pozoruji, že tam možná mají více rozumu a vlasteneckého cítění, než celý bruselskou - normalizační slepenec. A komentovat sáhodlouhé výlevy zapšklého pana Mertlíka je zbytečné.
Z diskuze lze již delší dobu vypozorovat, že podporovatelům vládnoucí koalice již začíná vynechávat myšlení, začínají blábolit opakované nesmysly. Takovým smutným příkladem je třeba nick Niklíček. Jsem z toho docela smutný, asi takhle 😥🤨😉😀😁😂🤣
@Alois Rudý Když jsi de.il, tak je to stejné, jako když umřeš. Ty to nevíš, ale všichni kolem tebe jsou smutní. To je zase tvůj případ, lojzíku.
Z článků jsme se dozvěděli, že pan Mertlík má v pokročilém věku vlhké sny.
Když se ovšem u jeho divokých snů vrátíme o několik zpět, například do 26.11.2013. tak zjistíme, že pokaždé jsou jeho sny tak trochu schizofrení.
citace z článku : "Ne jako nějací řadoví členové, ale jako funkcionáři, činitelé Státní bezpečnosti, nebo její spolupracovníci a tak dále. Upřímně řečeno, takovým lidem se moc věřit nedá. Museli být buď bezcharakterní, nebo hloupí. Obojí není dobrý předpoklad pro působení ve státní správě"
Dnes se ovšem takových lidí pan " novinář" nebojí. Protože například pan Petr Pavel si svou minulost odpracoval a upřímně lituje.
Dnes se ovšem pan "novinář" obavá lidí, kteří s tou dobou nemají nic společného, ale mají vůli bojovat v parlamentu proti rozkrádání a ožebračování všech lidí, kteří na tuto vládu 4 roky dopláceli.
Když se ovšem u jeho divokých snů vrátíme o několik zpět, například do 26.11.2013. tak zjistíme, že pokaždé jsou jeho sny tak trochu schizofrení.
citace z článku : "Ne jako nějací řadoví členové, ale jako funkcionáři, činitelé Státní bezpečnosti, nebo její spolupracovníci a tak dále. Upřímně řečeno, takovým lidem se moc věřit nedá. Museli být buď bezcharakterní, nebo hloupí. Obojí není dobrý předpoklad pro působení ve státní správě"
Dnes se ovšem takových lidí pan " novinář" nebojí. Protože například pan Petr Pavel si svou minulost odpracoval a upřímně lituje.
Dnes se ovšem pan "novinář" obavá lidí, kteří s tou dobou nemají nic společného, ale mají vůli bojovat v parlamentu proti rozkrádání a ožebračování všech lidí, kteří na tuto vládu 4 roky dopláceli.
@Miroslav Zita No a ty jsi byl estébák nebo funkcionář?
Jeden z programů této skupiny na podporu bydlení . Schoduje se s ANO.
Ale mladí hlupáci raději budou volit stranu která jim za čtyři roky přidělila místo pod mostem ...No ale to je věc voliče....Ve Francii tak nejednají......zde u nás se nechají zblbnout bafunařem který nese titul..........
Ale mladí hlupáci raději budou volit stranu která jim za čtyři roky přidělila místo pod mostem ...No ale to je věc voliče....Ve Francii tak nejednají......zde u nás se nechají zblbnout bafunařem který nese titul..........
@Saša Krach A platí ta podpora bydlení obecně nebo jen pro bydlení se schody? 😶
I dnešní den je synonymem velkého vítězství demokracie při pohledu na nadstandardní bodová ohodnocení a hvězdná pěchota Rudý & spol na chvostu 👍jako vždy.
Jen tak dal přátelé. Ať se daří.
Jen tak dal přátelé. Ať se daří.
@Pavel Nyklíček Bože ty jsi úůl.
@Pavel Nyklíček kterou demokracii myslíš, tu, která tu není, nebo tu, co tu není?
@Bubák Bubák vy jste STBák nebo byl velký komoušský funkcionář uličního významu.
Pane Mertlík to podepisuji,to je přesné.Ty to lidské kreatury je potřeba odstavit od vládnutí.
@Asatin ...Vy jednodušší lidé umíte jenom přikyvovat tím správným směrem a jenom podepisovat co vám EU v Bruselu nařídí, ale vlastní myšlenka žádná. Na takových prostodušších a bojácných lidech postavil svojí moc Hitler.😂🤣
Intelektualni brusic kovu Mertlik tsti ohen a siru take na Sudetske nemce.
I ja jsem po valce sudetaky stejne jako pozdeji i mladsi Mertlik take nenavidel a s otcem jsem se odmital ucit od 1. tridy v r. 48 nemcinu , ale jen francouzstinu a anglictinu vedle povinne rustiny a nyni je nemcina mym 1.jazykem ( Tücke des Objekts-pravidlo schvalnosti).
Nicmene po me emigraci pred 50 lety jsem na sudetsky problem zacal nahlizet zcela jinak a dnes vidim v Sudetech paralelu ke Krymu.
V r. 39 zilo v Sudetech 80% nemcu a Ti se nechteli ucit cesky a meli silneho souseda jehoz se chteli stat soucasti (*** einverleibte bzw. „angeschlossene“[17] Gebiet hatte 3,63 Millionen Einwohner, davon etwa 2,9 Mio. Deutsche und 0,7 Mio. Tschechen.)
v r.1930 zilo v Sudetech dokonce 95% nemcu a jen 5% Cechu.
Z meho ,dozajista minoritniho pohledu ,byla touha obyvatel Krymu stejne jako touha Sudetaku pochopitelna.
Katalanci a Baskove take prohlasuji , jak "zle je spanelsko a ze se tam neda zit" a ja spanelsko miluju stejne jako spanelstinu a baskictina je pro mne nehezka ,neb tak jsou treba 3-4 souhlasky za sebou.
Take Baskove prejmenovali prekrasne mesto San Sebastian , ktere kazdy znal na "Donostia" coz nikdo nezna.
To jen na okraj od meritu veci.
I ja jsem po valce sudetaky stejne jako pozdeji i mladsi Mertlik take nenavidel a s otcem jsem se odmital ucit od 1. tridy v r. 48 nemcinu , ale jen francouzstinu a anglictinu vedle povinne rustiny a nyni je nemcina mym 1.jazykem ( Tücke des Objekts-pravidlo schvalnosti).
Nicmene po me emigraci pred 50 lety jsem na sudetsky problem zacal nahlizet zcela jinak a dnes vidim v Sudetech paralelu ke Krymu.
V r. 39 zilo v Sudetech 80% nemcu a Ti se nechteli ucit cesky a meli silneho souseda jehoz se chteli stat soucasti (*** einverleibte bzw. „angeschlossene“[17] Gebiet hatte 3,63 Millionen Einwohner, davon etwa 2,9 Mio. Deutsche und 0,7 Mio. Tschechen.)
v r.1930 zilo v Sudetech dokonce 95% nemcu a jen 5% Cechu.
Z meho ,dozajista minoritniho pohledu ,byla touha obyvatel Krymu stejne jako touha Sudetaku pochopitelna.
Katalanci a Baskove take prohlasuji , jak "zle je spanelsko a ze se tam neda zit" a ja spanelsko miluju stejne jako spanelstinu a baskictina je pro mne nehezka ,neb tak jsou treba 3-4 souhlasky za sebou.
Take Baskove prejmenovali prekrasne mesto San Sebastian , ktere kazdy znal na "Donostia" coz nikdo nezna.
To jen na okraj od meritu veci.
@TCerny Ty máš dobrou story: z Čecha na Němce nacistického typu a z něj na protiněmeckého kolaboranta s Rusy... Co budeš příště? Napoleon?
@TCerny To že některé národnostní většiny se chtějí přidat ke své mateřské zemi,tak neznamená, že mají taky automaticky nárok na tu zem, která patří Ukrajině.To je v celistvosti země, loupež a okupace cizí mocností.V tomto případě, celé území dle charty OSN, patří Ukrajině.Rusaci se klidně mohli vystěhovat do své mateřské země.
@Asatin proto se také všichni "takzvaní demokraté" bojí demokracie a třeba referenda , které je základním prvkem.
Zoufalá stávající koaliční vláda a její novinářští slouhové jsou schopni udělat cokoliv aby zůstali u moci. A když píši cokoliv, tak myslím cokoliv, finance na to mají z "Dozimetru, z Bitcoinu". A krysy zahnané do kouta vás mohou připravit i o život.
Rakušan už naznačil, že začíná uvažovat o svolání demonstrací proti jiným stranám a pravděpodobně doufá v převrat, který by jej udržel u moci. Sledujme je, a nezapomínejme co to je za škůdce.😶
Rakušan už naznačil, že začíná uvažovat o svolání demonstrací proti jiným stranám a pravděpodobně doufá v převrat, který by jej udržel u moci. Sledujme je, a nezapomínejme co to je za škůdce.😶
Brusic kovu Mertlik , ktery je mladsi nez ja vynalezl cesky neologismus " nackomousi".
Ten truhlik snad ani nevi , ze nejvetsimi komunistobijci byli prave nemecti naciste .
Osazenstvo koncentracnich lagru bylo slozeno daleko pred zidy, cikany a homos vylucne z komunistu a socialnich demokratu, coz by i tento intelektualni brusic mohl vedet , kdyby nekdy ve svem "kratkem" zivote vnejakem KZ byl (Allein im März und April 1933 wurden insgesamt etwa 3000 Frauen und Männer der KPD ( Komunisticka strana Nemecka- und sog. ‚Sympathisanten‘ in Bayern verhaftet, davon mehrere Hundert aus München, so ***s im KZ Dachau und in den Polizeigefängnissen zu dieser Zeit der größte Teil der Häftlinge aus Kommunisten bestand.) .
Navic byla posledni slova Hitlera pred jeho smrti:" Lidstvo mi bude jednou vdecne ,ze jsem ho osvobodil od komunistickeho moru".
Proto meli komuniste i v CSR po valce takovou prizen .
Ten truhlik snad ani nevi , ze nejvetsimi komunistobijci byli prave nemecti naciste .
Osazenstvo koncentracnich lagru bylo slozeno daleko pred zidy, cikany a homos vylucne z komunistu a socialnich demokratu, coz by i tento intelektualni brusic mohl vedet , kdyby nekdy ve svem "kratkem" zivote vnejakem KZ byl (Allein im März und April 1933 wurden insgesamt etwa 3000 Frauen und Männer der KPD ( Komunisticka strana Nemecka- und sog. ‚Sympathisanten‘ in Bayern verhaftet, davon mehrere Hundert aus München, so ***s im KZ Dachau und in den Polizeigefängnissen zu dieser Zeit der größte Teil der Häftlinge aus Kommunisten bestand.) .
Navic byla posledni slova Hitlera pred jeho smrti:" Lidstvo mi bude jednou vdecne ,ze jsem ho osvobodil od komunistickeho moru".
Proto meli komuniste i v CSR po valce takovou prizen .
@TCerny
Brusič kovů Mertlík zase něco neví. Dvojnásobný chirurg TCerny ovšem ví. Protiže je starší. Bohužel ještě nezjistil (nebo mu dodnes neřekli), že se stářím moudrost nepřichází automaticky. Naopak, v případě doublechirurga TCerneho nepřišla vůbec. Ani zblbnout věkem ale nepotřeboval. Nebyl chytrý už jako mladý (léta padesátá až počátek normalizace v komunistickém Československu byla pro něj nádherná léta, proto emigroval k Němcům) a nezmoudřel dodnes. Trapně urážet a vytahovat se na někoho, koho považuje za podřadného (vůči sobě, doublechirurgovi) ovšem umí.
"Komunisté měli v CSSR ... prizen" (cituji). Poskytoval jim ji i TCerny.
Brusič kovů Mertlík zase něco neví. Dvojnásobný chirurg TCerny ovšem ví. Protiže je starší. Bohužel ještě nezjistil (nebo mu dodnes neřekli), že se stářím moudrost nepřichází automaticky. Naopak, v případě doublechirurga TCerneho nepřišla vůbec. Ani zblbnout věkem ale nepotřeboval. Nebyl chytrý už jako mladý (léta padesátá až počátek normalizace v komunistickém Československu byla pro něj nádherná léta, proto emigroval k Němcům) a nezmoudřel dodnes. Trapně urážet a vytahovat se na někoho, koho považuje za podřadného (vůči sobě, doublechirurgovi) ovšem umí.
"Komunisté měli v CSSR ... prizen" (cituji). Poskytoval jim ji i TCerny.
Voliči rudohnědého slepence Stačilo! sní o ukončení vykořisťování za podpory agrobarona Jandejska. To jen ukazuje jak jsou tito jedinci snadno manipulavatelní. Debata o tom jak 4 roky vykřikovali o podvodném rychetského pětislepenci než podporuji x-slepenec využívajíci mezeru v zákoně o volbách je jen důkazem, že pokud by se dopustili stejného podvodu jako pětikolice museli by mít 11% ono 5% je asi víc, nebo většina jak oni tvrdí, že to většinu zastupují. Holt volební právo je pro všechny a slušnost je nás ostatních.
Pisálku, pokud bychom měli respektovat tebou uváděný pojem "Náckomouši", ve vztahu ke stranám, které mají ve svém programu více demokratických zásad ve prospěch občanů, než celá vládnoucí koalice dohromady, tak pro vyrovnání musíme konstatovat, že současná vládnoucí koalice je pro svůj slouhovský a uslintaně vřelý vztah k vedení EU a k Ukrajině jednoznačně vládou bolševickofašistickou.😐
Bolševický bordel vidím dnes a denně na státní správě v podobě neatraktivních, pr.delatých, zapšklých a neschopných úřednic. Nehodlám *** ještě větší zrůdy s patkou na konečnou, abych dostal přiblblý razítko.
Všeho do času, jenom Mertlík do voleb, nezapomínáme, neodpouštíme.😎
@Alois Rudý Kdo my? Jste organizovaná protistátní skupina? Jste bolševické buňka? NEBO MÁŠ VLHKÉ SNY?
@Losina To už si tato vláda která svým způsobem chválila šmírování a dnes tvrdí že ne... nezařídí...A hlupáci po ní zůstali a bolševickou cenzuru hledali ....🦬🦬🦬😛😝😱
Otřesné protože zcela výstižné a pravdivě. Doslova zvonění na poplach - dokud to ještě jde. Ale stejně stále málo: rekapitulace činnosti Henleinových zločinců proti státu, té zločinné činnosti, proti které se ze strany státu nezakročilo a která stát nakonec skutečně zničila, musí být nejvážnějším varováním. Je ještě čas něco dělat. Ale ani skvělé a burcující články pana Mertlíka nestačí, jestliže i ZDE, na stránkách tohoto webu, drze vyleze z asi 10 diskutujícich polovina zločinců a grázlů toho komunisticko-fašistického Henleinovského druhu s nadávkami autorovi a celému webu. Horší je, že kdo této pakáži odpoví po jejich, může být pro "urážení" smazán. Když zde stejně otevřeně jako krysa Veselý (pravda jinde, na nějakém rudohnědém hnoji, ale pořád v tomto státě) napsala své zhovadilosti, citované v článku, napíši já SVŮJ NÁZOR NA TUTO BESTII, budu smazán (možná na udání nějakého přítomného ruSSkého práskače, ale i z iniciativy dohledu). Takhle náš stát boj s dnešními Henleinovskými/ruSSkými zločinci nemůže nikdy vyhrát. Oni mají řadu "svých" webů, přesto, jak ruSSký smrad se nakýblovali i sem - a odpůrci a jejich BUDOUCÍ OBĚTI (už tu psali rudí vasilové o konci Reflexu po volbách) si slabomyslně hrají na slušňáky. Tady raďte, pane Mertlíku! Dokud to jde.
Počítám že dostanou 16 procent dík vládní seskupení ...vaše práce.
😛😛😛😛😛🥵
😛😛😛😛😛🥵
@Saša Krach Sašo souhlas .16 % asi nedostanou ale pokud by měli být jen 7% nebo 8% je to určitě zásluha Nutelovy vlády a to z velké části.Neschopnost a neumetelstvi a šikana vlády vůči opozici a svým lidem nahrává komunistům na smeč a tím i k zisku voličských hlasů
@Richard Sebesta No .v mém
okolí a zprcovaná data...a to v naší firmě... udělaná souběžně s objednáním průzkumu...asi tak...lidé lžou nechtějí se přiznat..... Ahojky
okolí a zprcovaná data...a to v naší firmě... udělaná souběžně s objednáním průzkumu...asi tak...lidé lžou nechtějí se přiznat..... Ahojky
Mertlik a Reflex. Kopa hnoje, jako obvykle.
@Sarka Michalkova Tak to nečti kopko hnoje
@Jana Anastasie Prachařová
Přesně tak. Předem ví, co se tu dočtou, tak proč sem lezou, když se jim to nelíbí? Já taky nelezu na parlamentní listy, když vím, že by se mi z toho dělalo nevolno.
Přesně tak. Předem ví, co se tu dočtou, tak proč sem lezou, když se jim to nelíbí? Já taky nelezu na parlamentní listy, když vím, že by se mi z toho dělalo nevolno.
@Jana Anastasie Prachařová Ty jsi zřejmě primitivní ženská
která nesnáší kritiku .Moudrý člověk který chce mít přehled čte více periodik a chodí i na různé weby .Zvláště před volbami aby měl přehled .To jen primitivové tvého typu čtou jen to co se jim líbí .Pak ani mnohdy neznají všechny fakta.
👎
která nesnáší kritiku .Moudrý člověk který chce mít přehled čte více periodik a chodí i na různé weby .Zvláště před volbami aby měl přehled .To jen primitivové tvého typu čtou jen to co se jim líbí .Pak ani mnohdy neznají všechny fakta.
👎
Jeden známý souseda mého známého se zná se sousedem bratrance Mgr. Volného a podle dotyčného měl ten sen ještě dohru. Když se pan magistr vzbudil ze svého vlhkého snu, že bude znovu moci sloužit okupační armádě, byl z toho tak rozrušený, že ihned napsal svým soukmenovcům do Kremlu zvací dopis. Naštěstí Mgr. Volný poslal dopis Českou poštou, jedním z posledních státních podniků, takže můžeme být zatím v klidu.
Jako obvykle trefné, tleskám, pane Mertlíku. O vašem zásahu takříkajíc přímo na komoru dnešních komoušů a jim podobné lůze nejlépe svědčí kvikot potrefených podsvinčat v této diskuzi!👍
Mertlík je ukázkou bolševické vnitřní zloby a sprostoty vůči našim spoluobčanům, kteří nepovažují za vrchol demokracie plazit se jenom tím správným směrem a každé ráno se dychtivě klanět směrem k Bruselu. To on a jemu podobní dezoláti jsou ohrožením naší demokracie. 😶l
P.Mertlik.Vy jste největší hnůj a vulgární k tomu.Jak se můžete vůbec přirovnat ke slušným lidem?!Vám a vám podobní by měli navštěvovat kurzy slušného vyjadřování.Tedy takový článek a sprostosti.Mam pocit jestli vás nepustili že saskarny.To by částečně,ale jen částečně byla omluva.Byt vámi parlamentní listy a pod.si vůbec neberte do úst.Vytvorit takový hnůj to se hned tak někomu nepodaří.
@Anatolij Vasil Odkdy je komunistický dobytek tvého typu nazýván "slušnými lidmi"? Tys upad, viď??
Ty si tady vyloženě pro to bití chodíš a maskuješ to rozhledem.