Divoký kačer
Když se preventivně vzdáme Rusku, ušetříme peníze za armádu a můžeme dotovat levné bydlení, tvrdí Konečná
59 komentářů
Naděžda Machková
2
Klidně bych uvěřila, že je schopná si něco takového myslet. Ale divila bych se, kdyby to takhle před volbami projevila. Jen doufám, že se Divoký kačer netrefil do černého.
Konečně článek jehož ryzi pravda osvítila naši zem ! Divoký kačere, děkuji, bůh ti odpustí . Ještě že všichni nejsou jako Konečná, to by pak byla konečná .
Hloupé manipulace a polopravdy ukazují jaký strach mají mnozí, že lidi zjistí, že Konečná má pravdu.
@Lubomír Oršulík
Zažívala jsem léta po maďarských událostech jako čtyřletá a nebylo to nic veselého. Tátu vyhodili z práce a narodila se sestra, takže máma taky nepracovala.
Pak jsem zažila srpen 1968 a další průserové období.
Tyto události obě přišli z Ruska.
Takže rozhodně se bojím, že by se Rusové neostýchali uskutečnit to, co se jim už dvakrát nepovedlo.
Vy pravděpodobně toužíte mít z naší vlasti zase obdobu Gulagu.
Zažívala jsem léta po maďarských událostech jako čtyřletá a nebylo to nic veselého. Tátu vyhodili z práce a narodila se sestra, takže máma taky nepracovala.
Pak jsem zažila srpen 1968 a další průserové období.
Tyto události obě přišli z Ruska.
Takže rozhodně se bojím, že by se Rusové neostýchali uskutečnit to, co se jim už dvakrát nepovedlo.
Vy pravděpodobně toužíte mít z naší vlasti zase obdobu Gulagu.
Myslim, že paní Konečná by měla být souzena za vlastizradu.
Prosím vás, pomôžte Aloisovi Rudému. Nemôže za to aký je. On mal prvú erekciu až v 32 rokoch (to zistil, že existujú ženy), druhú pri prednáške VUML a teraz má už ale bolestivé erekcie z toho, že reagujete na jeho príspevky. Nemučte ho. Nereagujte. On sa aj tak premenuje na Lojza Červeného, presťahuje sa k nám na hranicu s Ukrajinou, aby mal čo najbližšie do Kremľa, vítať osloboditeľov.
Prosím, aby se předešlo dalším nedorozuměním,kde by to jacíkoliv extrémisté vzali vážně, uvádějte tento fake news v úvodu zvýrazněné a v červeném oroubení.Jinak by to mohli vzít radikální kruhy ono proudů vzít vážně ( viz Pšenák a spol).
Válku na Ukrajině vyhraje Ukrajina, která požene Rusko až do Moskvy (pozor kačer)🤣😂
Po ukončení konfliktu na území bývalé Ukrajiny se budou státy předhánět kdo dříve naváže s Ruskem dobré vztahy. Státy jejichž představitelé jsou schopni logické úvahy, již dnes s Ruskem vztahy navazují (USA, Maďarsko, Slovensko) a budou tak mít tradičně náskok před Českem. I tak věřím, že po odstranění naší současné škodící koaliční vlády i Česko obnoví dobré vztahy s naším větším, silnějším a úspěšnějším Slovanským bratrem Ruskem.😎
@Alois Rudý Měl byste vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc, nebo vytáhnout hlavu ze zádele ruSSkých teroristů a masových vrahu.
@Alois Rudý Při tom, jak se do nich pořád navážime, nás asi někam pošlou.
Nebýt to Divoký kačer, docela bych tomu věřila...
No zatím jsme se preventivně a hospodářsky vzdali EU. Ztratili jsme pohodu života, ztratili jsme suverenitu, ale přesto se současná koaliční vláda každý den klaní směrem k Bruselu.😎
Ta dáma je určitě nemocná na hlavu...
To snad není pravda. To myslí vážně?
Na rovinu, Divoký kačer je samo Stačilo. Konečná, Maláčová, k tomu Sterzik a Zaorálek, směšnější tlupu aby člověk pohledal. A já jsem rád, že socani nakonec takhle skončili. Kdysi 30 procentní strana s miliardovým majetkem, dnes pár směšným mamlasů škemrajících u bolševiků... A celé to odstartoval Zeman a pak Sobotka, který šel do koalice s predátorem Burešem, který ze socanů udělal šašky. Pomluvil je, nařkl z krádeže stovek miliard (slavná "kauza" lithium), aby pak zkorumpoval zbylé socany (Hamáček, Zaorálek) a dorazil je... Snad to sleduje dobře ODS, která má občas cukání do koalice s estébákem jít. Kuba, Skopeček, Benda, Udženija a další by se koupit bez mrknutí oka nechali...
@Uživatel_5734171 Už v roce 1948 Socani kolaborovali s bolševikem. A s nimi spousta jiných stran, které se dneska tváří jako svatost sama. A přitom jsou stále ochotny jít do vlády s každým
Ale kdo pak té komunistické nanynce bude vyplácet půl míče měsíčně? Nemyslím si, že ruSSnáZek bude tak štědrý. 😉
Mirek Dušín
@Honza F Možná ten na Hradě
@Mirek Dušín Prozápadní a prodemokratický prezident? A proč by to dělal?
Koukam, že se zprava z tisku zařadila nesprávně do kolinky satira... tohle je prece volebni program komoušů a nácků, nechat se pekne ovladnout nacistickym russkem
Proč bychom se měli vzdávat Rusku ? Je to náš větší silnější a úspěšnější Slovanský bratr a v rodině se, i přes dočasný nesoulad, určitě domluvíme.
@Alois Rudý
Jako v r. 1948 a 1968? A co ti, kteří po slovanském bratru netouží, zatím jich byla vždy většina. Co s nimi uděláte?
Jako v r. 1948 a 1968? A co ti, kteří po slovanském bratru netouží, zatím jich byla vždy většina. Co s nimi uděláte?
@Alois Rudý
Chápu, že jste to myslel jako ironii...
Chápu, že jste to myslel jako ironii...
@Vlasta Hrdličková Alis Rudý to myslel smrtelně vážně. Bohužel
@Mibus Tak to je potom opravdu smutný. No, proč se divím. Když tohle na Ukrajině začalo, tak se moje sestra, starší o 12 let, divila "A proč jim to nenechají?" A další reakce byla "Vždyť nás osvobodili..." Dokonale jsem si to u ní po..., mám prý začít používat vlastní mozek... Zažila jsem srpen 68, bylo mi sice teprve 13, ale názor mám na ně od té doby pořád stejný...
@Alois Rudý Russáci nejsou slovani. Russáci přišli z mongolska. Vyhnal je Čingischán. Tyhle stvůry nemohl ani cítit. Natož vidět
I když divoký kačer🦆, tak si musím položit otázku? Ony ty volební preference pro STAČILO opravdu musí být ve skutečnosti větší a větší,.když se někdo tak hodně bojí. Já se ale nedivím, tady už je totiž evidentně jasné, že milion hlasů nepropadne, tak jako v minulých volbách.
@Miroslav Zita no, když se takový Pospíšil z TOP09 přeřekl, že pokud hnutí Stačilo a ještě Motoristé ve volbách neprojdou, že oni budou mít znovu šanci na většinu, takže strach v koalici o budoucí koryta musí být enormní. A nejen o koryta. Fialův gang má plné skříně kostlivců. Mnohé jsou kriminálního charakteru, takže některým bude velmi horko. Za politickou odpovědnost se už neschovají.